Vår underbara vecka:)

Japps. Vi har haft en riktigt trevligt och skön vecka med massor av saker som hänt.

I tisdags gjorde vi hemmagjorda pizzor till middag. Japps jag gjorde degen helt själv med. och supergott blev det:) så en stjärna till mig. hehe nä skoja. Men iallafall. Tog sedan på oss och åkte iväg med S och hämtade hans syster så begav vi oss ut till järavallen för hon skulle övningsköra. Blev dock inte så mycket körande då bilen gick sönder men mysigt hade vi i naturen och Marwin gillade det massor så det får göras om. Kom iallafall inte hem fråns 9 så marwin somnade som en stock.

Onsdagen spenderades på föräldrarguppen med barn och föräldrar. massa kul och barnen lekte som in i norden. Sen gick vi en sväng och in om granet där barnen lite. Sen hem för att laga middag och bara innan plutt skulle i sängen.

Nu till torsdagen som verkligen var en fullproppad dag. Vi gick upp vid 8 för att duscha och göra ve oss. ) tog vi bussen hem till mormor och morfar för att hämta upp mormor och mobror. Till tåget och mötte Helene, Roger, Linus, Hampus, Micke, Liam, Hannes, Emilio och Hmm kommer inte på vad mamman hette där men iallafall. Vi Skulle iallafall in till danmarks Tivoli. Blev en väldigt lång resa dig. Historien kommer här:

När vi sitter på tåget påväg till malmö säger om i Högtalarna "tyvärr är tågen till köpenhamn inställda på grund av personpåkörning" Japp och så var det. Någon hade hoppat framför tåget precis innan bron så den var avstängd tillsvidare. Vi fick snällt hoppa av i malmö och vänta på bussarna som skulle ta oss till köpenhamn. 1,5 timmar stod vi och vänta, vi va först stod helt själv tills alla andra kom. 1 buss kom 2,3,4,5,6,7 och äntligen den 8 bussen kom vi med på. Åkte över bron och nu var vi påväg. Bussen körde oss till kastrup som vi sedan fick ta tåget ifrån. blev klödd där med då några i vårt "gäng" åkte en annan buss och bussarna släpte inta av oss vid samma ställe. Men men vi hittade varandra och tillslut kom vi net till tågen och åkte in till köpenhamn.

In på tivolit och där hade vi så himla roligt hela dagen. eller iallafall alla barnen. Dom åkte och hade skoj drack gott och åt gott. Jag åkte också litegran, och marwin med. Han älskade verkligen bilarna. Ville inte gå av och höll hårt,hårt i ratten:) min lille skit. Iallafall så åt vi packade ihop oss vid 22.00 tiden och åkte hemåt. Var hemma 00.00 och vi deckade gott ska jag lova. Marwin sov en extra gång inne på tivolit för att orka med och han deckade även på tåget hem så ingen välling när vi kom hem. Bar in han i sängen och han sov vidare som en stock bytte blöja på han och tog av han med under tiden hehe. Gullunge. Tack för en underbar heldag Mamma och alla andra men speciellt mamma som bjöd på oss. Tack Tack Tack. Älskar dig.

Idag har vi bara myst till det ordentligt i soffan på rummet  och ute. blev först lunch på tycho med Snutte, Marwin och ROlle. Sen nere och badade en sväng och marwin och kitty, Marwin älskar att bada:) träffade cecilia och alice där nere med:) Sen hem mös lite gick och handlade för maten sen blev det middag. taco, S, Kitty och Rolle va har med:)

Tack för mig för denna gång:)

Vet inte vad ni vill läsa om så ni får fråga eller skriva vad ni vill veta mer om. 

 
  






Kommentarer
Postat av: Mormor

Haha han gillade verkligen karusellerna...

2009-08-10 @ 18:14:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0