18 December

Hejsan.

Glömde helt bort att skriva igår att Marwin hade julfest på dagis igår. Dom hade varit ute och dansat runt granen på gården och lekt i snön innan dom hade gått in och ätit julmat och liknande, även tomten hade varit och hälsat på och gett alla barnen en liten påse med godsaker "inget godis då förstås" frukt, russin och lite sånt smått. Riktigt roligt hade dom haft iallafall. När jag kom och hämtade honom vid 2 tiden berättade även fröknarna att Marwin hade gjort lite saker som vi fick med oss hem. En liten varmeljus grej som han hade målat på, en kotte som han hade målat på och ett jättefint julkort som han hade gjort:). fick även en tygpåse som var målad på. Så himla sött och jag blev så himla stålt över min lille prins. Roligt att få saker som han har gjort.

Idag vaknade lillkillen vid 7 tiden. Blöjan hade läckt så där va lite blött. Kan förstå att man inte vill ligga i det. Faktiskt flera månader sedan de hände sist. Kan till och med tro att han va liten liten bebis sist. Men sånt händer så vi gick upp. Skulle ändå upp för jag skulle till praktiken. Marwin väkte pappa. Vi gjorde välling och satte oss i soffan och mös tills jag var tvungen att sticka.

Idag var det Julavslutningt för skolan som jag har praktik på så var med på deras julavslutning. Riktigt roligt och mysigt var det. Julfika och lekar hade vi i klassrummet innan vi gick bort till gjympasalen för att lyssna på alla fina julsånger som barnen sjöng. Så himla fint var det. Sen blev det gröt på matan innan jag cyklade hem.

Hemma möttes jag av en trött liten Marwin som var påväg in för att lägga sig. Passade perfekt följde med dom in i sängen så låg vi och mös alla 3. Vi vaknade vid 20 över 1. lite sent för vi skulle ju på julfika på ungaföräldrargruppen klockan 1 hehe. Så vi klädde på oss direkt och gick ner där. Barnen lekte och vi snackade lite. Fika blev det också. gröt och saftsås, pepparkakor, clementiner, Godis och bulle med pålägg. Riktigt mysigt och trevligt. Nu börjar även gruppen att vara på måndagar under julen och bara 2 timmar:(. Men nu kan vi iallafall vara med alla gånger. hehe.

När vi kom hem han vi knappt ta av oss innan vi skulle packa in oss i bilen och åka till center syd. Jo Marwin han äta två mackor för han ville inte ha så mycket på unga föräldrar. Vi åkte iallafall iväg för att hitta nya vinterskor till Marwin. Inga bra skor alls vi köpte förra gången. Han blir kall om fötterna och det gillas inte alls. Så nu köpte vi ett par andra och har inprignerat dom eller va de heter. 500 kr fattigare blev man där. Men så länge lillkillen är varm om fötterna är jag glad. Kalla fötter och händer ja då fryser man om rästen av kroppen med. Eller mössa är ju också ett måste. :D

När vi kom hem blev de middag. Kycklingsallad idag med. Blev ju så mycket över igår så fick bli räster. Och det räckte till alla. både mig, marwin, Stefan och Kalle. Och där blev över :P snacka om att man inte har koll på hur mycket man ska göra. hehe.

Sen klädde vi på oss för att göra premiär med pulkan och de nya skorna. Lillkillen ville ju inte alls igår så vi tig de idag istället. Han gillade pulkan ett tag men sen ville han gå och leka i snön. Så då gjorde vi det istället. Vi va iallafall ute ett tag. Sen gick vi in på gården och busade även lite där. Och så fixade vi en gång in till altandörren så man slipper klättra sig fram genom snön.:) mysigt hade vi iallafall i snön och kvällsmörkret. Och skorna klarade provet i de kalla vädret. Han va varm om fötterna när vi kom in.

Så vi har alltså haft en lyckad dag:)

Marwin fick en pulka av sin farmor igår. "fast den han fick var för större barn och han provade den men trillade bara baklänges. Så jag gick tillbaka och bytte den till en annan som är bättre för honom. Med högre rygg och man kan spänna fast honom." tack för pulkan iallafall Farmor.



Pulka åkning var riktigt roligt:)



Och fort skulle de gå så att man fick hålla i sig. "tur det blev bra bilder fast att vi halvsprang".

Kommentarer
Postat av: Mormor

Ser riktigt roligt ut att åka pulka!

2009-12-18 @ 22:58:44
Postat av: Farmor

Ja det fanns en mindre också men trodde att den blev för liten.Men den blev ju bra.Kul att åka pulka man får passa på när det är snö.Älskar dig massor

2009-12-19 @ 10:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0