Kan inte skita i att skriva.

idag känner jag att jag bara måste skriva. Allt e klart med nya lägenheten vi flyttar in den 15 februari kanske innan om dom hinner lägga golven :D annars får vi mellanlanda någonstans för den nya hyresgästen som ska ha denna lägenheten vi bor i nu flyttar in den 1 februari. Men det är lugnt. vi har även varit och valt ut tapeter och färger till lägenheten och nu äntligen får marwin sitt gröna rum:D mamma längtar. hehe. Och resten av lägenheten kommer gå i olika typer av brunt och bege* stavning? Hoppas verkligen det blir bra och mysigt. längtar lite nu tills att vi ska flytta:) ska bli skönt och roligt men ändå konstigt för det blir ju mitt i stan och inte i utkanten som innan. men men man vänjer väll sig.


Med marwin händer det en j*vla massa nu. Han kryper runt som bara den, sätter sig själv, lägger sig själv efter att han suttit och kryper iväg, Reser sig mot allt och går runt möbler"inte så mycket men han gör de" och Snackar som in i norden. Tänk vad tiden går fort. Älskar han så sjukt mycket mammas älskade lille snuff.


Annars händer det inte så himla mycket här eller jo de gör det kanske? Packar på för fulla muggar så mycket jag hinner och kan och alla håller på i nya lägenheten och tapetserar och målar och har sig. Vi är ute mins en timme om dagen och oftast längre. Går till stan eller hem till någon. Sen busas det och leks det massor. Ja och sen ska man försöka hålla iordning i denna flyttröra med :P inte det lättaste men försöks det med.


I veckan har vi varit på besök hemma hos Marwins mormor, vi va så sugna på bullar så vi bjöd in oss där så köpte vi med det och åt tillsammans, inte kul att äta själv hemma. Sen har vi busat handlat lekt gungar, vatt hos jessica nellie och nilo, och marwins fastrar har varit på besök.


Idag åkte vi ner i stan och åt lunch hela familjen och Faster Cia, blev kinamat mm gott. sen gick vi in om hm och handlade lite kläder till marwin. Blev 2 dressar, 2 body, 1 haklappströja eller vad man ska kalla det;P halkapp med armar kanske?, 1 jacka, ett par strumpor och två jamisar"pyamas" och så fick han även en dress av sin faster. så nu fick vi lite nya kläder till lilleman. :D Efter det gick vi till unga föräldrargruppen och där va massor av barn och massa såhej:D när vi lekt och sånt där gick vi till nya lägenheten med jessica nellie och nilo och sen till citygross och handlade och sen vidare hem. Sen har det varit bus och lek här hemma innan det var dax för bad och kudden för lilleman. Nu ska jag kolla lite tv innan jag går in och myser brevid snuff i sängen.


Imorgon ska marwin vara hos sin mormor så det blir packning och sånt i lugn och ro. sen en sväng ner till lägenheten och kollar på färgerna. eller ja hjälpa till och måla i marwins rum:D nä nu ska jag kila iväg nattinatti




Hjälper till att packa:D

Kommentarer
Postat av: Tilda

va fin den nya designen blev (;

2009-01-24 @ 21:30:10
URL: http://nogg.se/tiiiilda

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0