Tisdag

Japps då skriver jag ännu ett inlägg idag.

När Marwin vaknade efter vilan kom Kitty hit och lekte med oss och även morfar kom med vårt nya utemöbelemang som vi fått av helene och roger. Passade riktigt bra in där ute. verkligen supernöjd.


När vi satt upp det och sånt lekte vi massor där ute och busade hehe han är en riktig busunge. Marwin asså hehe.
Sen gick jag in och började på middagen och kitty och marwin busade där ute. Blev nypotatis kött gräddfil och gräslök mums verkligen super och det gillades av alla 3 eller inte idag för lillemanen hans tänder spökar och han va nog inte så hungrig men det gillas i vanliga fall hehe. Sen bestämde vi oss för att gå ner till 261's glassbar och köpa kulglass och det var dundergott, jag beställde päron coklad och kitty lakrits och hallonsorbet hehe, Marwin fick ett sånt glasskex av han som jobbade där och det var riktigt snäll. vi gick sen ner och satte oss på torget och åt glass och snackade massor.
Sen blev det rally på torget innan vi halvsprang, rallyade hem hehe. väll hemma blev det nakenlek för marwin innan vi gick in för att duscha/bada. Kitty satt vid datorn sålänge och skrev i sin blogg. Marwin deckade halv 8 och då gick vi ut och satte oss på uteplatsen och kollade kläder och sexiga underkläder på nätet haha. riktigt roligt. Sen kom älsk så körde han kitty hem. Sen satt jag kvar och myste där ute tills ungarna på gården kom ut och skrek och lekte tafatt:P
då gick jag in och precis i rätt tid för 1 minut senare började det spöregna och oska och blixtra, läskigt., hatar verkligen det. men nu e de över igen tur e de. Nä nu får bilderna tala för sig själv:)

  

Jag har helt virrat till det i förra in det som står som igår ska va i söndags. för igår va vi hemma hos jessica och jakob för han skadade foten på kalaset så höll dom sällskap både hemma och på vårdsentralen för såret skulle läggas om och han va så duktig lille jakob. beröm för de. Sen gick vi och köpte glass först til barnen på konsum sen hem till jessica glodde en serie på datorn medans barnen sov för marwin hade inte sovit på hela dagen jo 5 minuter i vagnen på väg hem till jessica, Dom somnade vid 4 iallafall. så glodde vi klart det sen gick vi till oliver och handlade mjukglass mums:) sen till citygross en runda sen gick vi hem och lagade middag och sånt innan s kom hem. hehe.

l

Kommentarer
Postat av: tilda - änglamamma till Liam

tack (; yes de e hemma hos oss

2009-07-09 @ 09:38:21
URL: http://tiiiildas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0