Underbart varm vecka

Solen har gassat och haft sig. Underbart väder ute och underbar liten unge har jag haft.

Onsdagen Började med att vi direkt gick ut i trädgården och fyllde upp poolen och Marwin plaskade runder. Om det är något denna lille kille älskar så är det vatten. Han plaskade och hade sig hela förmiddagen. Sprang upp och ner ut poolen och något han gillade va att stå utanför och slänga sig i hehe. Han skrattade så han knappt fick någon luft. :)

Helt underbart. Grannen Ida kom in och busade med Marwin och han verkligen älskar henne. Gör precis som henne och allt. Även en flicka på andra sidan gården kom och busade. Ronja heter hon. Sen badade Marwin och ida tillsammans och det gillades Marwin hade superkul.

  

Sen vid 12 tiden kom Kitty och snackade lite och vi packade ihop och begav oss ner till stranden där det blev bolllek bus och stog, innan vi bestämde oss för att gå ner till vattnet och känna om det var varmt, och det var det, sanden med för den delen. Det brändes i fötterna när man gick ner. Men det var supermysigt och Marwin premiärbadade i havet. Och det gillades, SÅ mycket vatten till en så liten badpojke va ju hundra. Han sprang runt i vattnet men blev lite rädd första gången han satte sig ner. "hihi" men sen gick det bra och han jagade badbollen och stojade, smackade på vattnet som han tyckte smackade lite konstigt. Inte som det i poolen eller badkaret, hehe. Sen gick upp igen för lite dricka och mys innan lilleman somnade i vagnen och jag och Kitty låg och solade och snackade. När lilleman vaknade var det så varmt att vi inte orkade sitta kvar mer.

 


Vi gick hem och grillade kött och hade sallad och sås till. Supergott. Sen blev de bara bus med klossar och bilarna ute på en filt på gården. Marwin va så trött att han gick och la sig på kittys fot. Ida och Ronja kom även in en sväng till och byggde lite med klossarna.



Klockan sju gick vi in för att bada bort saltet och varva ner lite. Och åtta hoppade Marwin i säng.

Torsdagen Började med massor av mys ute i trädgården. Lek och stog innan vi begav oss till citygross för att handla lite. Blev lite mat, blöjor och lite annat gott. Sen tog vi en sväng i stan innan vi gick hem. Då kom Mormor och moster hit för att fika lite. Vi satt först och mös ute i trädgården innan vi gick in och fikade lite bullar. Snackade och sen kom Kitty en runda. Marwin busade och visade upp alla sina talanger, hehe.

Han börjar prata mer och mer. Däur "där, Sen boll och den är lite nya ord han säger. Han säger ju massor och alla som träffar honom säger att han är väldigt tidig med att prata många ord. Även att förstå saker. Roligt att han är så framåt. Han förstår ju massor. Ska vi gå ut, hämta bollen, hämta bilen, kan du ta en leksakt i lådan, ska vi läsa en bok, ska vi bada, ska vi äta, Ja massor han förstår ju och gör det man säger.

Idag skulle jag till arbetsförmedlingen klockan tio och få lite hjälp med vad man ska skriva i sitt brev som man skickar. Fick massa hjälp där. Sen cyklade jag hem och mötte upp S och Marwin  mormor skulle också med så hon kommer så åker vi till Ängelholm för att titta på fotona som vi tog hos fotografen. Superfina foto och vi köpte två förstoringar och ett album med 18 bilder. Det är rätt dyrt men man går inte till fotografen alltid och då kan man lägga lite extra. Sen åkte vi hem och busade i trädgården.

Så kom mormor igen för hon glömde något här. och även morbror kom. SÅ gick vi en runda i stan för han skulle köpa present till sin flickvän. Bjöd mamma på mat. Blev kött, nypotatis, gräddfil, gräslök och sallad. Mums. Sen mös vi lite och lekte lite på gården innan det blev bad och sängen för lillkillen. Vi har kollat fotboll och nu sitter vi här och snackar, borg är här så dom dricker lite öl och jag ska snart bli lite social med dom:) hehe.

Sen till en helt annan sak. Jo nu är det såhär att min spiral har trillat ut. Och fy fan vad sur jag är. Idag när jag duschade kom den ut. Hatar sånt här.

Hej så länge nu ska jag vara social

Kommentarer
Postat av: tilda

låter som ni haft en riktigt härlig vecka :)

har ni kvar er hund förresten? har inte sett bilder på den på jättelänge..

de va ju inte bra, kan en spiral verkligen ramla" ut? jag hade det innan - och den va dem nära på att få operera ut för att dem hade klippt trådarna för kort(!) :/

hoppas ni får en lika trevlig helg iaf. kramkram

2009-06-27 @ 12:11:55
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: sara

Hur kan en spiral trilla ut? Aldrig hört det innan, vet andra som haft det och den har suttit som sten, och dem har fått "mecka" Skumt :S

2009-07-04 @ 01:53:02
URL: http://saramarialouise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0