Jackan och mössan

Ja helt glömt bort att skriva att min lille plutt har fått en massa fina saker. För ett tag sedan fick han 2 jättefina tröjor av sin mormor, en nalle puh och en snoppy, sen har han fått märkeskäder av sin farmor, ett par levis jeans och en tröja, kommer inte riktgit ihåg var det var för märke på den. Och så fick han en bok av mamma i förtidig poskpresent i lördags:) Marwin älskar böker. :) Och sen fick han 3 tavlor av min farmor idag i förtidig poskpresent:P hehe. Bortskämd unge. Ja iallafall boken "lusläser:P" marwin varje dag:P hehe. ja han älskar den det är en sån bok man kan känna på saker i och sånt. Och tavlorna ska jag sätta upp nu någon dag när jag fixar till hans rum ordentligt. Han ska få upp sin sänglampa med någon dag. Och en annan sak som ska hänga i taket:) Idag har vi även satt upp lamporna i hallen och det blev skitbra och ljust:) äntligen. det har verkligen saknats att ha lampor där. hatar när det är för mörk. Har även satt upp duschdraperiet som jag köpte igår och lite annat smått. Så snart går det inte att småpilla här mer. Ska se om S kanske vill sätta upp marwins saker och en hylla i köket och även 3 tavlor i storarumet imorgon. Älskar att fixa till här hemma:)

Vi har även varit och fikat med kitty och hennes mamma sen gick vi hem och sen kom kitty hit efter att hon varit hemma en sväng så åt vi kyckling och sånt gott:) Sen bara massa skitsnacka och sånt:D

Imorgon om vädret tillåter ska vi gå ut en lång runda med kitty och även mata pippina för marwin gillade det sist. :D Och det är kitty som får ut oss på sånna äventyr hehe. Hon måste gilla fåglar:P hehe. nä nog om det. Nu ska jag ta något att dricka borsta tänderna och hoppa i sängen. Så man är utvilad till imorgon för om vädret är dåligt blir det att storstäda hela lägenheten. så här blir riktigt rent och fint. Älskar när det är städat.

NattiNatti.

Ja här är en bild på marwin med sin jacka och mössa:D


Och en bild på en glad liten snuff




Kommentarer
Postat av: malin & Neo

så söt jacka å mössa. Jag måste också köpa en lite tunnare jacka till Neo. Och mössa. Det han hade förra året passar nog inte längre :P hehe-

2009-03-24 @ 15:52:01
URL: http://neo070902.blogg.se/
Postat av: Farmor

Så fin han är min lille prins.Farmor älskar dej

2009-03-24 @ 20:48:45
Postat av: Farmor

Så fin jacka och mössa du har fått.Farmor älskar dej

2009-03-24 @ 21:00:32
Postat av: Anonym

Kan du inte fota och lägga ut bilder på lägenheten :)? Jag är nyfiken vart det är ni bor och hur planlösningen ser ut. Vilka är det som äger fatsigheten?

2009-03-24 @ 21:27:52
URL: http://hugozmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0