gnälligt.

Ja det är det här hemma. Hehe. Nä så illa är det väll inte men vi har en bestämd och envis liten pojke. Han ska inte sova och så är det tycker han. Det han inte förstår är att han blir ju gnällig om han inte sover. Vår älskade lille snuff. Han är nog inne i den 26 veckors fasen. Läst lite om sånt nu idag och de stämmer in på Marwin som fan. Han vill inte att man byter blöja eller tar på han kläder. Han vill inte sova och därmed extra gnäll. Han är lite blygg för nya ansikte men de går bra efter ett tag. Och de kan hålla i sig i fyra veckor asså denna fas så är det den han är i går den över snart igen och de hoppas jag så min lille prins kan börja sova gott igen. :) Och så händer det precis när han har börjat sova sex timmar i sträck på natten eller ja han har väll gjort de en månad men inte nu längre. Han är extra Kelberoende och vaknar nu var 3 timme igen. Men de går väll över hoppas vi på. Han är ju ändå de bästa och finaste som finns. Men man kan ju må lite dåligt av att inget fungerar. Men de är inte så att han skricker hela dagen. Utan om man lämnar honom själv på golvet en längre stund än 2 minuter så blir han less, om han inte får den saken han vill ha blir han less, om mamma inte finns där direkt när hon behövs blir han less och så vidare:P hehe.


Igår var vi och handlade julklappar till Marwin och lite annat smått. :) Så himla roligt. blev 2 par byxor, en boddy, en dräckt med tjocketröja och byxor, 2 tröjor med skjorta till, en tröja och 3 par strumpor. Sen köpte vi ju leksaker med:) en grej som man kan trycka på och stå mot och gå runt. svårt att förklara men som en gåvagn fast den rullar inte framåt utan man går runt med den:P inger som fattar va? ska se om jag hittar en bild på den på internet, sen två badleksaker, en fatt och liknande till vagnen som spelar och sånt, en tigernalle och en nalle puh talrik. :) massa roligt, älskar att handla till vår lille plutt. Sen efter vi varit på väla ålte vi hem till marwins farmor och åt pizza och sen hem för att nanna men marwin vaknade 22.00 och var pigg och va vaken till halv 12 :P hehe. Men de va inte så farligt annars somnar han ju om första gången han krånglar så.


Idag har vi bara varit hemma. Först bara mys för i och med den sena kvällen så vaknade vi inte fråns halv 11. Och 13.00 skulle vi börja tvätta. Och de håller vi fortfarande på med men marwin tar en liten lur så jag passa på att skriva lite här. Och så har vi packat in julklapparna och lite så. Ska snart ner i tvättstugan igen men vill inte väcka lilleman så får se när han vaknar så vi kan gå ner där. Hej så länge.ö


Ska föresten på väla imorgon fast med mamma ska kolla på julkapp från min mormor till marwin. Han ska få en barnmatstol. :) och så ska vi se om där e någon fin gåstol från min mamma och pappa. :)


Nä nu ska jag fixa lite annat hör av mig här sen:D



Hittade ingen bild på leksaken föresten,




bild och film

Ja nu blir de bara eller ja de e ju inte så bara men en bild på Marwin som  vi tog på BVC den 11 November:)
Blev verkligen jättenöjd med bilden.
Mammas hjärta är så fruktansvärt söt.






Och här kommer det en film. Har äntligen fått Marwin på film när han vänder sig från rygg till mage.
har försökt ett ex antal gånger att filma honom men han är oftast mer intresserad av kameran när den kommer fram.
Men här kommer äntligen en film på det.




Film

Ja då bjuder jag på en film på marwin när han sitter i gungan och leker och snackar.
Älskar han mer än allt på denna jord.
Kärleken till denna lilla varelse är obeskrivlig.







Mamma älskar dig hjärtat du är det bästa som någonsin hänt mig.
Käleken till dig övervinner allt.

jaha.

Då ska man skriva lite här igen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men något ska det väll bli. Vet att jag sakt att jag ska ladda upp bilder på hur jag ser ut efter graviditeten och jag lovar jag ska men jag har glömt bort att ta foto och när jag tänker på de så blir oftast Marwin mammig och vill mysa. Så får se när jag hinner med det.


Igår va vi först nere på unga föräldrar sen hem en runda sen till marwins mormor och morfar. Hände inte så jättemycket. Men det har faktiskt kommit snö här nu. det trodde jag aldrig "rvrvch35ju5ujj55rtbfbnlkokjnå-.kmn bm vjhyhjtlmjunb" Hälsning från marwin :P Vi va iallafall ute i snöstormen när vi gick ner till stan och gick i affärerna innan vi gick till unga föräldrar.


Mysigt med snö är det. Men de e kallt som fan. Måste skaffa mig ett par vantar och en mössa. Får bli på torsdag när vi får pengar. Och så ska jag köpa julklappar till marwin i massor:) Längtar.


nu blr de mys med marwin skriver kanske mer sen. Kram


Snö är så mysigt;)



 




leker på unga föräldrar

Min lille snuff kan sitta

Hejsan på er alla. ville bara skriva att min lille snuff nu kan sitta helt själv längre stunder. Innan kunde han bara sitta några få sekunder men nu går de längre:) Min lille kille börjar bli stor nu:) Mammas lille älskling. bjuder på en film och en bild på min lille prins








Blev inget igår

Nä det blev ingen fotografering för min del igår tyvärr:( tråkigt. men dom jag skulle dit med skrev upp mitt namn så dom skulle ringa mig senare så de hoppas jag dom gör. Skulle ju bli så roligt att piffa till sig själv lite och sånt. Men de får vi göra när dom ringer istället. 


Sen har jag även varit hos frissan och beställt tid. För både klippning och färgning. Ska bli så himla roligt att få piffa till håret lite. inte gjort det sedan mitten på graviditeten och då klippte jag bara mig men nu ska de färgas:) längtar. Men blir inte fråns den 1 December. :)


Marwin har även blivit en stor kille nu :) äter gröt på kvällarna, sover 6 timmar om natten i sträck nu. oftast om ingen råkar väcka honom. Han är lättväckt som in i, myser och ät mammas älskade lille prins:) oftast är han snäll med inte så gnällig och skrickig men han har humör, minsta lilla som inte går som han vill blir han förbannad :P ska försöka filma honom när han blir så förbannad så ni kan se:P hehe. Nu ligger han iallafall här brevid i sitt gym och lyssnar på vakna med the voice. :) helt inne i det är han med. "går på tv:n nu ju" på 5:an om inte alla viste de.


Idag tänkte jag faktiskt att vi skulle gå ner i stan en sväng och kolla lite. Om inte vädret blir dåligt. Men nu är de iallafall fint. Kalt men de regnar inte och blåser inte mycket heller. Ska nog gå hem till mamma och pappa med och bada i deras badkar med Marwin om jag orkar. Skulle göra det igår men blev aldrig av.


Någon fråga med innan om jag kunde lägga upp bilder på min kropp nu efter graviditeten har helt glömt bort det men ska ta bilder senare igår så lägger in dom ikväll:) blir med kläder för vill inte visa mina ränder men de får ni nöja er med:P hehe.  


mammas lille prins är mammig. min syster kunde inte ta honom för någfon dag sedan han kramlade sig fast på min arm. och när jag lyfte över honom kollade han på mig hea tiden. och jag va tvungen att snacka med han. så fort min syster gjode något ljud kollade han precis som om han blev rädd:P hehe. tar nogon honom kolla han efter mig hela tiden. jobbigt men skömt att man vet att dom gillar en:P men hoppas att det går över snart.



Sen som vanligt så snor jag frågor från Jessica

1. tänkte med fråga om det är någon som följer min blogg?

2. hur ni hittade mig?

3. och om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om?


Och sen så får ni ju gärna fråga frågor när ni vill jag svarar mer än gärna. men ni får gärna ta er tid och svara på mina frågor:)



bjuder på en bild på marwin:)



en riktig uppdatering

Ja tänkte att jag skulle uppdatera ordentligt nu. Om det mesta. Vi börjar med dagen som började med att jag fick sovmorgon till kvart i 10. Underbart. Upp och kel och mys innan vi gjorde ve oss så vi kunde gå ner på unga föräldrargruppen med Jessica och Jakob. Maja och Lucas kom med ner där. Trevligt. Massa snack och sånt. Marwin fick även sin 5 månadesspruta som gick hur bra som helst sa inte mycket. pep till lite när nålen kom in sen blev han hur glad som helst igen och bara log:) min älskade lille prins. vägde och mätte honom med. 7130 g och 64 cm lång. Så nu har min prins gått upp 210 g på en vecka. han gick ju ner förra gången för han har varit lite sjuk och kraslig och ätit lite dåligare. Men nu så har det gett med sig och så glad e jag för de. Men som bvc sköterskan sa så länge han inte gick ner alldeles förmycket. det var ju bara 30 g han gick ner så. Men nu går det uppåt igen. Ja iallafall så gick vi hem sen och mös sen en runda till Marwins farmor och farfar och sen hem igen för att äta lite smackis och sen bada och sen sängen. Så nu susar min prins gott sen halv 9:)


Har börjat med lite rutiner nu till Marwin. I måndags börjarde han med att få gröt som samkis på kvällen så då tänkte jag att jag skulle börja så smått med kvällsrutiner. Och det har vi hållt på med hela veckan nu. Han börjar med att få lite gröt sen myser vi lite i soffan innan vi gör ett bad där han får bada och roa sig lite "Han älskar att bada". Sen e de torka sig och på med jamas och ränsa öron och allt sånt som ingår efter att man badat. och då e klockan ungefär halv 8 kvart i 8. sen myser vi och leker lite till 8 kvart över 8 sen går vi in i sängen och får mat och sen e de dax att nanna. Än sålänge funkar det bra och han somnar. Men han kan vakna efter en liten stund och vilja ha lite mat till sen somnar han gott.


Ja då har jag fått skrivit av mig litegrann iallafall. I morgon händer det inte så mycket men på söndag ska jag iväg med marwins fastrar till malmö och fotograferas i en sån studio. Dom sminkar en och fixar till håret och sånna saker. Ska faktiskt bli kul att bli tillpiffad lite själv:) hehe.


Nä ska faktiskt lägga in lite blider på bilddagboken nu tänkte jag och sen nanna kudden. Nattinatti


bjuder även på en bild på det finaste som finns:):)




Min älskade lille prins som oftast alltid är så himla glad nuförtiden.:)
Mamma älskar dig över allt annat.

Onsdag.

Måste nu först bara berätta att min lille snuff nu har blivit 5 månader. Ja 5 månader blev min lillepåg i måndags. Det är sjukt vad tiden går fort.


Och igår hade han lite feber på kvällen. Första gången. Han hade i och för sig bara 37,7 men ändå. Lite förkyld har han med blivit. Inte så de rinner men lite raslig i halsen och lite snorig i näsan. Min lille prins. Men det brukar väll gå över.


På fredag ska han få 5 månaderssprutan. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer är så himla trött.


Jo det var ju farsdag i söndags och Marwin gav sin pappa en tröja och ett kort. Han skrev själv sitt namn :P fick pennan och ritade lite hehe men gulligt blev det:)


Kram och natti på er alla

Farsdag

Japp det är det idag och hoppas att alla pappor får en riktigt fin dag. För idag är det deras dag:) Ska inte göra något speciellt idag bara ta det lugnt. Kanse ut en runda sen, men får se.


Helgen har bjudit på en massa saker iallafall. I fredags var det fest hemma hos Jessica och Dennis och jag gick dit och hade en underbar kväll men massa skoj massa snack och dans:) Verkligen en lyckad kväll:) Med dom mest underbara personerna som finns. Vad skulle jag gjort utan min Jessica, verkligen den bästa vän man kan ha och hennes underbar sambo har jag fått som vän på köpet och det är guld värt. Ni e fan bäst helt enkelt Jessica e Bäst bäst men dennis e med bäst:P haha ja ni fattar nog hur jag menar.


Lördag va jag riktigt sleten sovit lite och sen hade jag ju huvudvärk som alltid om jag dricker. Spelar ingen roll om jag dricker en öl eller om jag dricker 10 har alltid huvudvärk dagen efter. Men jag va inte bakis iallafall så en panodil och lite mys med Marwin så försvann huvudvärken och då blev de bus och håll igång. :) Sen gick vi ut en väng och snackade med jessica och handlade och sen hem och mös innan vi skulle nanna sängen.


Och idag e de farsdag som jag redan skirvit om. Får se vad dagen bjuder på.


Nu ska jag iallafall kolla runt lite till på datorn innan Marwin vaknar då blir de mys och bus.:) Kram så länge.

evighet sedan jag skrev sist

ja det känns som om de va en evighet sen jag skrev sist. ändå var det bara 5 dagar. I helgen har det inte hänt mycket. Var på unga föräldrar i fredags och i lördags var det bara lugnt. va hemma hos mamma och pappa och åt va där typ hela dagen. :) Söndag va de dop för lille Nilo som inte är så himla liten längre:P fint va de iallafall och trevligt folk. blev lunch och fika efteråt och sen bar det av till lund för att hämta en förtidig julklapp till marwins farmor. Japp en liten vovve blev det. söt som socker :P hehe sen hem till marwins farmor och farfar och gav hunden och hon blev jätteglad:) och sen åt vi gott och snackade massa. Sen åkte vi hem och mös framför tv:n innan det var dax att sova.




de va helgen i veckan har det faktiskt inte heller hänt så himla mycket. tråkigt väder och alls så inte vatt mycket att göra. va i stan med jessica och nilo i tisdags och sen hemma hos dom och kollade oth. och i onsdags va jag hos mamma och pappa igen och åt. hehe tur jag har min pappa som lagar sjukt god mat när man inte orkar själv.


idag har jag iallafall plockat undan lite och städat köket och sånt ska ge mig på toan när marwin vaknat sen sovrummet och marwins rum. storarummet tar vi sist för den dörren går inte att stänga man kan ju stänga igen alla dom andra rummen när dom e färdiga så att där håller sig rent ett tag:P hehe. Vill verkligen göra en storränsning av vad man behöver och inte behöver och slänga allt skit. hade varit sjukt skönt men de dröjer nog innan jag pallar det.


Blir förhoppningsvis en god middag idag. tänkte jag skulle ge mig på att göra något gryt/wok liknande. så köpt hem en massa som jag ska ha i hoppas bara det blir gott. Blir Nudlar och fläskfile med broccoli, morot, paprika, purjolök, minimajs, castanjer eller vad det nu e och bambuskott. hoppas verkligen att det blir gott. så man kan vara nöjd över att man klarat göra en ny rätt:P hehe.


ja nu vet jag inte vad jag ska skriva längre känns som om jag bara bablar på en massa struntprat nu.


kanske ska uppdatera om min viktminskning som faktiskt går bra fortfarande. inte kommit ner riktigt på 55 kilo som jag vill väga men e på god väg. vägde mig i fredags på unga föräldrar och där vägde jag 56,3 :) glad och nöjd som bara den. men lär väll gå upp när jag slutar amma. för de har jag inte än. Ammar fortfarande min lille prins och jag gav inte upp när det var jobbigt och nu e de bra igen. han har väll perioder när han är intresserad av en massa annat istället. är iallafalll nöjd och glad att jag kan amma honom fortfarande, lätt och enkelt att ta fram och alltid lagom varmt:)




Mammas älskade lille Prins

RSS 2.0