Älskar dig

Om du bara kunde förstå hur mycket jag älskar dig,
Hur mycket du betyder för mig, 
Att DU och MARWIN är det bästa som någonsin hänt mig,
Om du bara kunde förstå vad jag känner.
Jag ÄLSKAR dig OBESKRIVLIGT och de kommer jag alltid att göra.



Bilden där uppe är från 2005 tror det är typ i februari eller mars.
Bilden där nere är från juni 2008.


hmm.

Ja då skriver man här igen då. Mycket har hänt på kort tid. Va hos jessica innan idag och kollade oth kunde inte hålla oss för det verkade så spännande skulle egentligen sätt de nu ikväll. Sen gick jag ner istan och fikade med mamma och syrran och bytte dosa till en som funka så jag kunde betala räkningarna. Inget kul men det måstes. sen va de hem och mysa lite innan vi skulle gå hem till Stefans mamma och pappa med hans syster och hälsa på för hans pappa har varit i spanien. sen hem.

nu sitter jag här och tankarna snurrar runt. Ska snart sova om jag kan e inte så trött men marwin sover så får passa på då. nu ska jag kolla runder lite snabbt till sen sova. natti

??

ja imorse eller ja för en stund sen de e ju fortfarande morgon. :P hehe. stälde jag mig på vägen och till min förvånad stod den på 57,3 haha, kan inte fatta det typ 100 år sedan jag vägde så lite och ändå tycker jag inte att jag e så smal. hehe. men de e jag väll. hihi:) glad iallafall. men i denna tackten får det inte gå neråt då försvinner jag helt. men 55 kilo satsar vi på och hoppas på att jag kan hålla det sen. '


marwin e 60 cm lång och väger 6360g så de e bra de med han följer sin kurva. hon sa att han kan inte ha legt med huvudet ända upp innan för han måste va växt. i och med kläder i 56 inte passar längre. men men. han följer iallafall sin kurva så de känns skönt. ammar ju honom på heltid fortfarande:) och glad e jag för att jag inte gav upp då när han hade kolik för de va ju inte för att han fick förlite mat som han skrek utan för att han hade ont i magen. han e iallafall 16 veckor idag och om 10 dagar e han 4 månader. tiden går sjukt fort. ojoj. snart e han väll 1 och man vet inte var alla månader har tagit vägen hehe. men men.


nu ska jag snart ta vagnen och gå och handla bröd såg nu att vi inte hade något hemma och jag e hungrig hehe.


skriver mer sen va bara tvungen att berätta om min vikt:P hehe. kram




Myser på golvet lite:) på ett täcke.

lite som har hänt denna helgen.

Ja då ska man ta sig tid att skriva lite till:P hehe.


Vi börjar med torsdagen som jag skrev i förra inlägget så fyllde snutte år. Marwins pappa. På kvällen blev det äta på tycho och de va supergott:) älskar tychos mat. Min favis. hehe. Sen va de bara hem och mysa med Marwin innan han skulle lägga sig.


i fredags var jag först nere i stan med snuttes mamma och hämtade ut en mugg som han fick av dom i doppresent som varit inne på gravering. den blev jättefin. så gick vi även och kollade lite i affärer. Jag köpte ett par byxor, body och en pyamas till Marwin och snuttes mamma köpte 3 pyamaser till honom så nu kan han kissa ner dom hehe:P Sen gick vi hem och sen till colorama och hämtade ut paket och sen till stan med jessica nellie och nilo till unga föräldrar sen hem så kom mamma så åkte vi till väla köpte en hylla och en ny byro till marwin på ikea. sen gick vi in på väla köpte ett par jeans och en jacka till mig själv:) oo de händer inte ofta haha. Och så köpte jag en overall till marwin. så blev lite grann. och en fullproppad dag med massor av saker som hände:P när vi kom hem skruvade jag ihop byron sen va de nannedax.


i lördags va de massa mys först på dag. sen åkte jag snutte och marwin till center syd. Snutte skulle ha kläder för sina presentkort och hittade rätt mycket. 2 par jeans, 2 tjocketröjor, 2 t-tröjor och 1 skärp? "stavning". sen blev det makedonkan och sen in en sväng på hm och där hittade jag två linne till mig själv och byxor och boddy till Marwin. så denna helgen har det gått åt mycket pengar:P hehe. Sen på hemvägen lämnade snutte av oss hos min mamma och pappa så grillade vi och mös lite där. sen hem och mös och sen nanna.


i går skruvade jag först ihop marwins hylla och det blev jättebra och fint på hans rum. nu vill jag bara måla väggarna och ha en ny matta och gardiner sen e jag nöjd:P hehe. men om vi nu ska flytta så e de bara onödigt. så får vänta ett tag till. Sen skulle vi hem till snuttes mamma och äta och efter de åkte vi hem igen och då gick jag hem till dennis för jessica va inte hemma än så snackade lite med honom sen kom jessica så snackade jag lite med henne med och sen gick jag och marwin hem och nannade kudden. eller ja marwin somande i bärselen hem så la över han i hans spjälsäng och han sov faktisikt en timme i den efter att jag la ner honom. så jag han duscha och sånt när han sov :) skönt. hehe.


Ja annars händer det väll inte så jätte mycket bara massa mys och bus här hemma om dagarna och så går vi ju ut när vädert tillåter. Och måste ju bara säga att jag gått ner 2 storlekar i kläder sen innan jag va gravid. sjukt. tycker inte jag gått ner så jätte mycket men de har jag väll. smalare e jag för mina vanliga jeans är typ skit stora så kan ha dom som häng:P haha. men men. vågen stod på 58,2 igår morse så de går neråt fortfarande. men det får inte gå ner under 55 då blir jag ledsen för jag vill inte försvinna helt.


ja de va lite om vad jag har för mig. inatt åkte snutte till norge och ska jobba där i veckan så jag och marwin e själva. nu ska jag ge mig av till stan eller snart iallafall. kram






Glader :)

Grattis

Grattis på födelsedagen pappa / Marwin.

Ja idag fyller Marwins pappa år. Var iväg och köpte en tröja till honom igår från Marwin som han fick redan igårkväll. Marwin gav den själv till honom:P hehe så gulligt han höll verkligen i den också. Finns bild:) Ska se om jag hinner lägga in den nu innan Marwin blir sur. Ska iallafall ner i stan och äta ikväll. Skriver mer sen.







Hihi gullunge:)

kände att det var dax att skiva

Ja de gjorde jag. Hehe. Marwin sitter förtillfället i sin gunga och suger på tummen snackar och kollar på fiskarna som hänger i den. han e så otroligt söt min lille prins. ler och skrattar till åt leksakerna. Men han har tyvärr blivigt lite förkyld min lille plutt. Men de e inte så farligt så hoppas han blir bra snart.


Helgen har det väll inte hänt sådär jätte mycket. Vet inte om jag redan har skrivit om det men skriver lite ändå. I fredags var det först unga föräldrgruppen med jessica, nellie och nilo. även jessica och jakob var där nere. sen på kvällen hade Marwins pappa lite folk här hemma dom satt och drack lite och snackade innan dom skulle gå ut. förs va de bara han och Dennis men sen kom Olle och Tarm med. Marwin sov och jag satt med och snackade lite sen gick jag in och la mig med min prins när dom gick. Och i lördags hände inte heller så mycket. Massa bus med marwin och sen va vi hemma hos jessoca och dennis på kvällen snackade och kollade lite tv. Söndag va de bara handla  på city gross med jessica,n och sen va de bara en massa mys.


skrev det ovanför innan idag hehe. men han aldrig skriva klart det fick annat att göra som att gå till city gross med jessica sen va de mys och laga middag sen bada marwin och sen va han rätt gnällig och övertrött men nu har han somnat och sover faktiskt i sin spjälsäng. får se hur länge han ligger där innan han vaknar igen. Ska snart gå och lägga mig jag med trött som in i norde. men tänkte först att jag fick skriva klart det här:P bjuder även på en bild på min prins hihi. puss o kram nattinatti


måste även skriva att nu på kvällen stälde jag mig på vågen och trodde den skulle stå som vanligt på 59,3 men inte, den står nu på 58,7 :) glad som in i norden e jag för det för den har varit på 59,3 hela dagarna de senaste 2 veckorna. Så ska väga mig i morgon bitti och se vad den står på då:) kanske lite mindre då. men men kämpar på gör jag iallafall men muskler väger ju mer än fett och lite smått har man börjat träna lite mage lite ben och lite sånt. :) ja de va bara de jag va tvungen att skriva med:) nattinatti


Min älskade lille fis.

svar på kommentarer

Jessica ja de va de jag glömde:P Vi va ju på kalas hos Saras töter nellie honh fyllde ju hela 2 år i måndags. :)

Samanta: Jag gjorde de på Expert.:) Där är en studio där.

Fredag

Ja då är det fredag igen.


Veckorna bara springer iväg:P Denna vecka har det väll inte hänt sådär supermycket precis. I måndags tog jag bilder på lillkillen i dopklänningen:) några blev bra men han e ju så busig och kan inte logga still:P hehe. sen va vå nog bara hemma och mös om jag inte har helt fel.


Tisdags hände det inte så mycket heller. Va nere i stan en sväng med jessica och nilo. "Nellie va på dagis" handlade lite och lite så. Sen på kvällen gick vi hem till Marwins Morfar och grillade och de va supergått. Snackade lite med syrran och sånt sen gick vi hem.


Onsdag träffade vi johanna och gick till selma och hälsade på lärarna:) kul men det kändes lite konstigt:P sen gick vi till stan jag beställde tid till fotografen till Marwin så vi får några fina bilder i dopklänningen:) sen på kvällen gick vi hem till jessica och kollade på one tree hill:)


Torsdagen va de fotografering hon fotografen på lille Marwin där blev några bra.:) får hoppas dom blev jättefina allihop. ska hämta dom sen någon gång iallafall. Sen fikade vi med marwins mormor och sen åkte vi hem. mös här hemma och va ute på en liten svän annars hände de inte mö.


Ja och idag händer det väll ännu mindre. bara mys och sånt hemma väll. jag e förkyld och marwin e förkyld. tråkigt. men de e inte så farlig än så hoppas vi slipper bli mer förkylda. nu ska jag iallafall hoppa in i duschen medans marwin fortfarande nannar. kram




Dopet.

Som sakt så fick vi aldrig nyklarna till lokalen igår som vi egentligen skulle. Klockan tio i förmiddags stod vi vid lokalen fick nyklarna och började göra ve som fan och fort gick det en halvtimme efter var det dukat och allt:) skönt. sen bar det av till kyrkan och det gick väll sådär. Marwin är van vid att sova 2-3 timmar vid den tiden och han sov bara typ 20 minuter i bilen. så han va gnällig och skrek i kyrkan men jag förstår honom e man trött så e man. Men de va fint ändå:) Så nu e min lille prins döpt. Efter kyrkan blev det bjudning i sandvängslokalden. kycklingsallad och bulle blev det:) mm gott och tårtor och dyligt efter det. massa folk var det som kom och det va trevligt:) Har ni lust att jag rablar upp alla:P hehe. Nä det orkar jag inte. men vi va 46 stycken med barnen, två stycken följde inte med till bjudningen så vi va 48 i kyrkan. Fick massor med fina grejor till marwin ramar, allbum, bok, scrapbook grejor, spargrisar, smycke blommor och pengar. massa fint.
Tack alla som kom det var jättetrevligt och en lyckad dag:)


Igår va vi på unga föräldrar med föresten:) det var roligt som vanligt och Marwin hade ju även en tid till barnmorskan för spruta, vägning och mätning. Sprutan gikc bra han skrek lite orecis efter men gick över efter några sekunder. Han vägde nu 6140gram och var 60,5cm lång. Så min lilla plutt börjar nu bli stor. Och mamma älskar dig bara mer och mer för varje dag som går. kan inte förstå att jag har kunnat leva utan dig innan. Nu e mitt liv de bästa som finns. bara av att titta på dig gör en lyckligast i världen och allt annan stannar upp för en sekund. Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dig min lille snuff.


och ikväll har vi varit hemma hos Dennis Jessica Nellie och Nilo och kollat på musikmaskinen. va faktiskit roligt men blev ju mycket snacka och sånt så blev inte bara titt på programet så kan ju inte säga att det var dåligt :) menade asså att programet faktiskt va roligt hehe asså inte att det faktiskt va rolgit att va hos dom för de e de alltid man får så mycket annat att tänka på när man e 2-3 vuxna och 3 barn :P finns liksom ingen sekund att tänka på något dåligt :P hehe.


nä nu kallar sängen på mig e så sjukt trött nu av all stress idag. puss o kram


Jag och mamma och pappa


Moster och faster var faddrar sen e de jag mamma pappa och prästen med på bilden:)


Jag deckade när vi kom upp i lokalen

Dop.

Ja nu har vi haft dop för min älskling.
Skriver mer sen hur de gick och bilder kommer.
Älskar min snuff massor.

12 September

Har inte så himla mycket att skriva men tänkte ändå att jag får skriva något iallafall.


för någon dag sen va jag på center syd med min farmor. Vi skulle kolla ut dop present till Marwin från dom. Hittade fina saker men ska inte skriva här vad i och med vissa som läser kommer ju på dopet så då är det inte kul. Kanske någon som köpt likadant och får då panik och vill byta hehe. :P men men. Sen så har jag och Marwin umgåts rätt mycket med Jessica, Nellie och Nilo denna veckan. Alltid lika roligt:).


Måste nu bara skriva om det då asså:P Jag blev gravid, skulle egentligen hållt det hemligt ett litet tag till men när Dennis frågade om jag va det kunde jag inte hålla mig så då sa jag ju så klart att jag va det. Bara någon vecka efter det fick Jessica inte sin "lingonvecka" så hon köpte ett test och ja vist va hon med gravid. Glada va vi för vi skulle ha barn i princip samtidigt va mammalediga samtidigt och allt. Gå igenom alla graviditets grejor och liknande och det har varit roligt och är fortfarande kul att se våra små pojkar bli stora tillsammans. Det kommer bli ännu roligare sen när dom kan lek på golvet tillsammans. Det är inte alla som får barn samtidigt som sin bästa vän. Många blir ju vänner efter att man träffats på tillexempel mamma grupper och sånt. Men jag och Jessica har varit vänner ett x antal år. Sen fick hon ju bedårande lilla nellie och vi umgicks på ett annat sätt men ändå vi tappade aldrig kontakten och nu har vi barn som är lika gamla med. Skiljer 17 dagar mellan dom. Marwin är född den 10 juni och Nilo den 27 juni. Måste då skriva lite om Saras lilla töter med Nellie då asså. Hon va ju nyss så himla liten. man satt med henne i knäet och hon bara skratta och skratta. Kunde inte gå eller något. Sen sa de bara puff och nu e hon stora Nellie springer och snackar massor. Var tog tiden vägen? De kan man undra. Och när man kommer hem där så e hon så snäll mot Marwin. Ska hjälpa till att hålla nappen och hålla honom, pussa och krama. Ja hon är bara för underbar den lilla flickan, men vist trots har ju alla barn och hon får lite utbrott om hon inte får som hon vill ibland men hon är lika go för de. :) Ja de va lite om de.


Nu väntar jag på att marwin ska vakna så vi kan göra ve oss och gå ner på unga föräldragruppen med Jessica, Nellie och Nilo. Marwin ska även få sin 3 månadersspruta där idag:( fy hatar de, jag som är så rädd för sprutor. Men det är ju för att han inte ska få en massa sjukdomar så mn kan nog så ut. Bara han inte får feber av den för de e ju dop imogon.


Ja det är det MIN ÄLSKADE LILLE PLUTT DÖPS IMORGON. Mamma älskar dig över allt annat.


3 Månader


Idag blir min prins hela 3 månader.
Tiden går så fort.
Mamma älskar dig obeskrivligt mycket.




9 September

Ja då har det varit helg och allt.


i veckan har det inte hänt så mycket passade jakob en dag när Jessica va oh trände. Blivit lite runder ute, lite planering till dopet. Ja sånt vanligt som man gör på vardagar:P jo va hos Jessica,L en dag med och kollade one tree hill, snackade och gick ut en väng köpte pizza och åt de sen gick jag hem igen:)


lördags kom mamma hem från Grekland så va där en runda och snackade och lite så. Sen gick jag hem igen. La Marwin och sen kolla vi på film. Inte mycket att skriva om den dagen.


Söndagen hände det lite mer. va ute i princip hela dagen. Först själv. Sen med Jessica, Nellie och Nilo. Vi gick först en sväng sen ner i granet så Nellie kunde leka lite. Även Marwin och Nilo gungade:P Eller dom fick sitta i gungan utan fart. Så söta va dom och dom va tysta så de va nog skönt, hehe. Kommer bilder på de längre ner. Sen blev det att gå hem och laga mat och äta och sånt. Blev spagetti och köttfärssås. Mmm.


Måndag va vi med ute mycket först själv :P Sen med Jessica, Nellie och Nilo. Vi gick först till deras koloni så Marwin kunde få lite mat han va fortfarande hungrig. Sen gick vi till konsum och handlade dricka och glass. Efter de blev det lek i granet och en runda vid havet sen gick vi hemåt lagade mat och sånt. blev kött med pommes beanesås? stekt majs och broccoli?. gott va de iallafall. 10 gick jag in och la mig va så trött. Men vred och vände på mig hela tiden kunde inte somna. trångt och varmt och tankarna yrade runder på ställe där de inte skulle. så vid 2 va jag uppe och drack ett glas vatten och gick in och la mig igen och en stund efter det vaknade marwin och ville ha mat så somnade väll inte fråns 3. jobbigt som fan. och sen ville Marwin upp halv 7 men jag gav mig inte och låg kvar i sängen så han somnade om till 9 :) Skönt.


Vägde mig idag och vågen står på samma än. Men är rätt nöjd med min vikt ändå, ser ju inte tjock ut. så om jag går ner för mycket blir de kanske för mycket om ni förstår. Men det sägs ju att mår man inte riktigt hundra kan man gå ner i vikt på grund av de. Vill ju inte försvinna helt:P hehe. Men nu orkar jag inte skriva mer. blev ett tråkigt inlägg.





Min älskade lille skit sitter i en gunga för första gången:)




Gladskit älskar honom obeskrivligt mycket.

hejsan.

Tänkte att jag skulle sätta mig och skriva lite nu när Marwin somnat. Men kommer inte på vad jag ska skriva om. Pappa va här igår och satte in diskmaskinen för dom va här för ett tag sen och bytte en grej under vasken så vi kunde sätta in den. Så nu behöver jag inte diska mer:) glad för de e jag.


Mammsen min är i Grekland och varit där sen förra lördagen men kommer hem idag. Så ska dit senare när dom kommit hem så hon kan träffa Marwin. :) Kan fortfarande inte första att min mamma e mormor. hehe. Hon har ju alltid varit min mamma och nu helt plötsligt kallar jag henne mormor istället. Trodde inte jag skulle göra det redan. Men de e ju kul för Marwin att ha en ung mormor och morfar. Ja farmor och farfar med. Som orkar busa och leka med honom när han blir lite äldre.


Om jag inte skrivit det redan så vägde jag och mätte honom förra fredagen då hade min lille kille blivit hela 59 cm och vägde 5670 g. :) Ska dit igen den 12/9 då han ska få sin 3 månaders spruta. Hoppas bara han inte får feber och sånt av den för vi ska ju ha dop den 13/9 ja de ska vi :) Och allt är planerat nu. Inbjudan är skickad och lokal och snack med prästen är med klart. fick spela upp låten som jag ville i kyrkan. Han ska ha sin pappas dopklänning och så ska han döpas i kyrkan där jag döptes. Längrar faktiskt till dopet nu. Tårtan är med fixad. Nu ska vi bara handla dricka och lunchen och plastglas, talrikar, bestik och allt sånt. Så får göra det i helgen. får ju nyklen till lokalen den 12 så vi kan gå upp och fixa till där innan. Servetter har vi med fått redan dom är jättefina:). Min lille kille e snart döpt.
Hans namn kommer bli Marwin Stefan Kronkvist. Marwin i tilltalsnamn som alla redan vet, Stefan efter hans pappa och även Kronkvist är hans pappas efternamn. Han kommer även få två faddrar. Dom som fått äran är Min Syster och Stefans storasyster. Jag tyckte det räckte med två så därför blev det våra äldsta syskon.


Nu bjuder jag på en blid på de allra finaste i mitt liv:



Min älskade söta fina lille son är snart 3 månader om 4 dagar.
Tiden går så himla fort, mamma älskar dig över ALLT annat.

orkar inte skriva

för tillfället händer det en hel del. har ingen lust alls att skriva, eller jo egentligen har jag men kan inte skriva om det här. de får dagboken jag har i nattduksbordet ta. skulle verkligen vilja skriva här och höra era kommentaret på de som hänt och håller på att hända. men men.

kommer uppdatering imorgon när Marwin sover på dagen för nu vill nog lilleman med sova och de vill jag med så vi ska gå in och lägga oss.

nattinatti

GLAD:)

Ja det är jag. När jag stälde mig på vågen i morse stod vågen på 59,3 och överlycklig är jag:) mitt mål var ju att väga under 60 till en början och runt 55 när jag e klar så när jag stälde mig på vågen och den visade de skrek jag nästan av lycka:) men jag kämpar vidare. ska ner till 55. men har typ inte vägt under 60 på 3 år. så lycklig är jag.


mammas prins ligger nu i vagnen och nannar lite men han håller på att vakna värkar det som så då ska han få lite mat och sen nanna vidare. han brukar sova runt 2-3 timmar när vi varit uppe ett tag men han somnade innan han fick mat så han vaknar nog snart igen.


nu ska jag kolla lite tv. kram.


Ett tag sen

Nu va de några dagar sedan jag skrev sist. I torsdags var jag bara tvungen att köpa något till mig själv. Sist jag var i stan hittade jag en klänning och lite sånt men då gick jag till barnavdelningen och hittade kläder till marwin istället så hängde tillbaka det till mig. Hehe men i torsdags gick jag och mamma ner i stan köpte en jeanskjol, tajts, och 2 linne. Köpte även jeans, en body, strumpor och en tjocktröja till Marwin. sen va de hem och massa mys bara.


Först i fredags var jag och Jessica och jakob nere i stan och kollade skulle köpa sink och någon body till marwin. och det blev det en "kajal"? stavning, en ögonskugga, 2 underkläder och så 3 body till Marwin. Så nu har han långarmade så de räcker:) skönt. Sen var vi nere på unga föräldrar då kom Jessica Nellie och Nilo med dit. Snackade och gjorde fint min grej jag gjort till Marwin där. Sen bar det av hem. Skulle göra ve oss och sånt för vi skulle ju på fest till Jessica och Dennis. Och Marwin skulle vara hemma med pappa. Jessica.N kom hit vid 8 så gick vi hem till Jessica och Dennis. Kom lite folk men de va trevligt efter ett tag. Sen gick vi ner i stan, träffade massor av folk. Va himla roligt men sakande Marwin som fan så försökte få alla att dansa med mig så jag skulle ha annat att tänka på men ingen ville:P hehe så jag dansade i princip själv. :P Sen vid 1 skulle resten vidare på fest till tony men jag saknade lilleman så himla mycket så gick hem. Allt hade gått bra iallafall:) så de va skönt.


Men fy vad Jag saknade Marwin. Förr var jag ute och festade i princip varje helg och även om man inte drack var man ändå ute antingen i stan eller på fest. sen hände det en sak och de blev inte lika mycket längre. 1 månad efter det blev jag gravid och väntade min lille prins. gick på fest någon gång under graviditeten men gick hem lika fort igen. Sen kom den jättestora magen och var mest hemma och mös med den. Älskade när han sparkade:) helt underbart. Sen kom den stora dagen, den 10 juni när min lille älskade snuttiga mysiga son föddes. Dagen då mitt liv fick riktig mening. Dagen då mitt liv förändrades drastiskt. Jag och Snutte fick något att älska i all evighet. Någon att ta hand om, någon att visa vad som e rätt och fel. Och det är det absolut bästa som hänt mig. min lille prins ligger här brevid mig och sover så sött. kan sitta och titta på honom i all evighet.


Nä nu ska jag inte skriva mer om det då blir det en hel roman:P


Lördagen var lugn gick en runda med Jessica och Jakob sen hem och mös med min prins i princip hela dagen. Snutte skulle på fest till Berga han har ju flyttat och skulle ha inflyttningsfest men han kom hem igen till mig och Marwin:) blev ingen fest. Så blev lite mys med familjen innan jag somande "Marwin" sov redan så vi låg och tittade på honom :) hihi.


Igår va vi ute en runda med först till roro sen gick vi en sväng annars var det bara mys. Jo va och handlade mat på city gross med.


Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan Lilleman vaknar. Sen blir det massa mys. :) puss o kram från världens lyckligaste människa.:)



RSS 2.0