flyttrör

Ja det är precis vad vi har här hemma. allt e huller om buller och skit överallt. ÅÅÅÅåå orkar inte mer vill bara ha städat och fint igen. blir så less. Men inte så mycket att göra åt det.

Denna veckan har det blivit mycket fikande. först i tisdags med min syster, i onsdags med johanna och idag med snutte. Massa fikande. hehe Men de e roligt och kul att komma ut.

Annars har det blivit packande, tvättande, försök till städning men blir inte rent och fint då man drar i allt hela tiden när man packar. Sålt mitt köksbord:( tyärr men behöver ett nytt som inte är barbord. Sålänge får vi låna ett gammalt fult bord av pappa tills vi hittat ett vi vill ha.

Idag va vi även ute på tycho och åt:) mmm gott som fan. de va jag snutte marwin rolle och katta. :D alltid trevligt. marwin va lite gnällig men vad kan man göra åt det. han va ju trött ju. men de gick över när han fick lite mat och gurka.:)

Sen har det bara varit mys och nattning och min lille skrutt sover än, lille trötter. trodde faktiskt att han skulle kolla upp en runda till då han somnade redan halv 8.

Nä nu har jag ingen lust att skriva här mer. och bilder blir de inga idag heller tyvärr:( då jag inte orkar gå in i rummet och hämta kameran för att lägga in dom:P hehe. men kommer väll imorgon kanske om inte flyttningen och allt sånt tar upp hela dagen.

nattinatti

Ja.

Hejsan hoppsan.

Ska börja med att skriva till Lisa. Ja kommer sakna henne som in i norden hon är ju ändå min moster. Men jag har nog inte riktgit förstått än att hon inte kommer finnas med längre. När ni mår lite bättre är ni välkommna att hälsa på så vi håller kontakten. Kramar om och hoppas ni mår bra, så bra man kan må när det händer något sånt här. tänker på er.

Om ingen förstår vem Lisa är så e de min pappas kusin alltså min "mosters" dotter.

Glömt att skriva att marwin va hos sin farmor i söndags då jag va och hjälpte till i nya lägenheten. :D

Idag har det hänt en hel del. Pappa ville först inte köra till ikea så fixade så att mamma skulle följa med på eftermiddagen. men pappa ångrade sig sen för han ville ha andra saker att tänka på. Och det kan jag föstå. Så vid 12 åkte vi till ikea. Skulle ju köpa taklampa till Marwin och petskydd till kontakter då han tycker det är superkul att pilla i när man inte ser. Så de handlade jag. Och även två lekbackar med hjul, en blå och en grön. Och lampor, glödlampor då. Pappa fick handlat en del han med. Men de han var ute efter var lampor till fönsterna i storarummet men jag ska beställa från ellos så då beställer han nog där med för vi hittade inga fina på ikea. Sen åkte vi hem. Marwin åt och sånt sen gick vi en sväng till stan och på vägen dit gick jag förbi moster och allt bara brast, tårarna sprutade, tänkte på allt lek och alla dagar jag varit där. simat i hennes badkar myst i soffan och kollat på film. Och filmen vi alltid såg var peterpan i annan variation. alltid såg jag på den, moster köpte nya filmer men jag ville bara se den. fy ja. När jag samlat mig igen gick jag vidare och kollade lite i affärer sen en sväng till nya lägenheten snackade med snutte och lite så, sen gick vi in på city gross och handlade middag sen hem och laga mat bada marwin och nattning och nu sitter jag här och kollar tv och skriver.

Längtar verkligen tills vi flyttar nu. Känns verkligen bra nu, innan kände jag mig lite tveksam men nä de ska bli så himla roligt. Marwin får äntligen sitt riktiga pojkrum vi får fint storarum och förhoppningsvis ett mysigt sovrum. "som alla vet har jag skrivit att det är rätt litet", köket blir superbra och vi har uteplats och badkar. Kan det bli bättre. helt nya tapeter, fått måla om allt i dom färgerna vi vill, köksluckorna blir målade, alla karmar och liknande, elementer och ja allt, ny kyl,frys spis och dom ska även nu fixa till i badrumet. Ja man kan inte vara mer än nöjd för de kommer bli superbra och vi kommer säkert trivas som fiskar i vatten:P hehe. Nä nu ska jag kolla lite tv dricka ett glas cola och sen hoppas i säng till marwin.

Ni som undrar så mår marwin superbra, han är pigg, glad och skrattar för fullt hela tiden, Han har blivit så mild och go min lillkille. Han ska inte sova:P hehe nä man kan ju missa något. Men han sover iallafall när han väll somnat:P nu sover han oftast bara två pass om dagen ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen om man inte gör något speciellt går ut med vagnen åker bil eller något sånt då kan han sova en exta runda. Han somnar oftast vid 8 men har flyttatas lite nu sen han va sjuk så ibland är han vaken till 9 men ska inte klaga han sover ju på natten, i vår säng i och för sig men de e ju så mysigt och så änkelt att ge han mat om han vaknar då jag fortfarande ammar. Ja inte fullt ut längre då han får mat på dagarna och ibland får han välling, så e på väg att sluta amma men först får han lära sig att sova hela natten då jag inte är den människan som orkar gå upp på natten och göra mat, så nattamma gör jag nog ett tag till. Något av det bästa marwin vet nu är att krypa runt och resa sig mot allt. speciellt blomkrukor och rota i jorden:P ja de e han hobby. Han ÄLSKAR det. HAn gillar även att springa runt i sin gåstol men då når man ju inte allt:P. Snackar gör han med, Massor hela tiden, han tjoar och bablar på men de e ju ingen som förstår. Han har även börjat lite smått att förstå vad lampa är. oftast kollar han på lampan när man säger det men de e nog lite svårt än. Han säger värken mamma eller pappa än men han säger ibland papapa och mapapa. När han är ledsen låter de som han skricker och kallar mammamamma :P hehe men får ju inbilla sig det iallafall. eller nä det låter faktiskt så. Han puttar på sina lekskasbackar med och går runt med dom. så det blir att skaffa en läragåvagn nu till honom. då hans bil rullar fort som fan när han går med den. Och han går runt möbler med. Min lilla pojke börjar bli stor nu.

Måste ju bara tillägga att vi har nästan målat klart hela lägenheten nu. bara hallen kvar, den ska tapetseras imorgon och sen får den målas på onsdag:) och så kommer dom och lägger golv snart. förhoppningsvis i slutet på veckan:D och då kan vi flytta in i helgen och dom satt in kyl frys och spis. eller ja vi kan ju flytta in ändå bara att vi får äta hämtmat eller hemma hos våra föräldrar några dagar.

Nä nu ska jag sticka blev ju mer än vad jag tänkt mig i detta inlägg. Natti.


 
kör bil. :P ja han puttar faktiskt litegran med ena benet ibland men den går ju bara åt sidan då. bilen då asså.


Vila i frid

Vila i frid "moster".


Ja du kanske inte är/var min riktiga moster men du har alltid varit det för mig. Alltid kallat dig moster och du betyder mycket för mig. Kommer ihåg alla gånger jag varit hos dig. Alla mysiga Kvällar med film och sånt vi hade här jag alltid sov hos dig. När vi sydde och broderade. Alla bad och alla runder ute. Alltid när jag kom till dig gjorde vi mannagryns gröt. Och så åt vi ofta köttbullar, potatis och brunsås. Vist vi träffades inte lika mycket längre men JAG kommer SAKNA DIG som in i norden. DU är ju min MOSTER.

Jag älskar dig moster.



Min Moster och Marwin

Ny design:D

Ja nu har jag fått en ny design av dennaunderbara och snälla tjej "http://zerphina.blogg.se/". Supernöjd och glad att jag äntligen fått en ny design. :) Och fin blev den verkligen ååå:D nu kommer det vara lite roligare att skriva blogg. TackTackTACK:D


Idag har vi först bara busat och lekt. Och sen kom Marwins mormor och hämtade honom så jag kunde packa. och sen stack jag ner till nya lägenheten och hjälpte till att måla runt fönsterna. Sen hem duschade så kom mamma med Marwin så kom pappa och hämta oss alla 3 så åt vi kinamat sen hem igen så fick Marwin bada och nu nannar han. fullpackad dag:D och imorgon är det babysim. nä nu ska jag glo tv och slappna av lite innan jag med går in och lägger mig. trött som in i är jag.


Nya kläderna vi köpte till Marwin. :D åå älskar verkligen att handla kläder till honom. Ja och andra saker med för den delen. Skulle kunna råna en bank bara för att få ge honom allt jag vill:P hehe. Blev iallafall lite kläder.





Och så bjuder jag såklart på en bild på min snuff



testar nya jackan och den blev godkänd:P

Kan inte skita i att skriva.

idag känner jag att jag bara måste skriva. Allt e klart med nya lägenheten vi flyttar in den 15 februari kanske innan om dom hinner lägga golven :D annars får vi mellanlanda någonstans för den nya hyresgästen som ska ha denna lägenheten vi bor i nu flyttar in den 1 februari. Men det är lugnt. vi har även varit och valt ut tapeter och färger till lägenheten och nu äntligen får marwin sitt gröna rum:D mamma längtar. hehe. Och resten av lägenheten kommer gå i olika typer av brunt och bege* stavning? Hoppas verkligen det blir bra och mysigt. längtar lite nu tills att vi ska flytta:) ska bli skönt och roligt men ändå konstigt för det blir ju mitt i stan och inte i utkanten som innan. men men man vänjer väll sig.


Med marwin händer det en j*vla massa nu. Han kryper runt som bara den, sätter sig själv, lägger sig själv efter att han suttit och kryper iväg, Reser sig mot allt och går runt möbler"inte så mycket men han gör de" och Snackar som in i norden. Tänk vad tiden går fort. Älskar han så sjukt mycket mammas älskade lille snuff.


Annars händer det inte så himla mycket här eller jo de gör det kanske? Packar på för fulla muggar så mycket jag hinner och kan och alla håller på i nya lägenheten och tapetserar och målar och har sig. Vi är ute mins en timme om dagen och oftast längre. Går till stan eller hem till någon. Sen busas det och leks det massor. Ja och sen ska man försöka hålla iordning i denna flyttröra med :P inte det lättaste men försöks det med.


I veckan har vi varit på besök hemma hos Marwins mormor, vi va så sugna på bullar så vi bjöd in oss där så köpte vi med det och åt tillsammans, inte kul att äta själv hemma. Sen har vi busat handlat lekt gungar, vatt hos jessica nellie och nilo, och marwins fastrar har varit på besök.


Idag åkte vi ner i stan och åt lunch hela familjen och Faster Cia, blev kinamat mm gott. sen gick vi in om hm och handlade lite kläder till marwin. Blev 2 dressar, 2 body, 1 haklappströja eller vad man ska kalla det;P halkapp med armar kanske?, 1 jacka, ett par strumpor och två jamisar"pyamas" och så fick han även en dress av sin faster. så nu fick vi lite nya kläder till lilleman. :D Efter det gick vi till unga föräldrargruppen och där va massor av barn och massa såhej:D när vi lekt och sånt där gick vi till nya lägenheten med jessica nellie och nilo och sen till citygross och handlade och sen vidare hem. Sen har det varit bus och lek här hemma innan det var dax för bad och kudden för lilleman. Nu ska jag kolla lite tv innan jag går in och myser brevid snuff i sängen.


Imorgon ska marwin vara hos sin mormor så det blir packning och sånt i lugn och ro. sen en sväng ner till lägenheten och kollar på färgerna. eller ja hjälpa till och måla i marwins rum:D nä nu ska jag kila iväg nattinatti




Hjälper till att packa:D

Jag kommer få hjälp:D

Ja jag kommer få hjälp med en ny design och jag e superglad. ÄNTLIGEN. :D ska bli så skönt.

SÅ jag kommer inte skriva något på några dagar utan väntar tills jag får min nya fina design:D

hjälp med ny design?

Ja jag skulle vilja byta min design men kan ju såklart inte själv:( så om det är någon som skulle vilja vara supersnäll och hjälpa mig skulle det vara guld värt. :)

Poliser e piss

JA de får jag lov att säga. Måste ju då bara berätta om vägen till akuten med Marwin när han hade 40,2 graders feber. Vi körde ju då lite fortfare än vad man får men inte mycket för marwins skull. Men när vi då mötte polisen vände den ju såklart efter oss och körde först efter 200 m typ. innan den blinkade in oss. Så frågade dom då lite saker och vi berättade som det var att vi va påväg till akuten med vår son för han hade hög feber. Snutte fick då blåsta och efter några minuter frågade dom om körkort och vi bara men vi han ju inte ta så mycket. fick inte mä de. Vi vaknade liksom mitt i natten av vår son som hade hög feber, panikskrikit svättats och skakat. Det var ju hemskt det första man tänker på är ju inte körkortet men iallafall så gick den ena polisen bort till bilen och skulle kolla upp det. När vi stått där ett bra tag eller det kändes så för vi va ju helt stressade så sa snutte asså hur länge ska ni hålla oss vår son e sjuk ni kan väll ändå kolla de fast vi kör de e ju bara att köra efter typ om något vatt fel. Men nä då tvekade han först men vi fick köra tillslut. Kändes som om vi stod där i flera timmar. Tänk om det hade varit dem och deras barn inte fan hade dom velat stå där då.


Till något annat nu. Vatt hos mamma och pappa idag en sväng. snackat lite och sånt. sen en sväng till nya lägenheten där snutte rev ner tapeter. Blir säkert bra får jag hoppas:P hehe. Vårt sovrum är lite mindre än vad jag hade för mig. men de får väll gå. det ända som går in där är sängen typ:P hehe. men men. Nu ska jag Sätta in min frukt i ugnen och äta den med glass sen:) mm. har köpt frukter som jag skurit ner och hällt vit choklad på som ska in i ugnen sen ska man ha glass till. mums det är så jävla gott.


Marwin mår föreste mycket bättre nu. Ingen feber alls nu och det är så skönt. :D äntligen är min lilla fis frisk igen. Men han är inte som vanlig än :( tror vi har lite bissingar påväg med så han e lite gnällig. Eller mammig rättare sakt:P hehe


NattiNatti







Bild:
1. Marwin leker på rummet.
2. Massa bus på golvet med mamma.
3. Gåstolen den är rolig:D.
4. Marwin och hans bästa vän Nilo.
5. Hela familgen. Kärlek.
6. Bus i sängen när vi sänkte den.

Lägenheten

Japps nu har vi fått nycklarna till den nya lägenheten. :) Så vi ska nog ner och kolla på den ikväll då vi inte har sett den utan möbler. Vi ska själv tapetsera och måla och sånt därför vi fått den tidigare. Sen när vi har gjort de ska dom lägga nya golv till oss i alla rumen. blir plastmatta i hal och kök, och trägolv i dom andra:) Ny kyl/frys får vi och ny spis. och kökslukorna ska med målas om, så allt blir som nytt i princis så de ska bli himla skönt. och uteplats är där:D åå längtar tills vi kan flytta in.


Marwin är fortfarande sjuk så vi fick hoppa över unga föräldrargruppen idag. Men febern är lägra iallafall 38,7 hade han sist jag tog tempen. Så det går neråt. :D hoppas han snart är helt fris så vi kan komma in i våra rutiner igen.


Nu ska jag kolla klart på vbå sen ska vi plocka undan lite. kommer massa folk i helgen som vill kolla på lägenheten här ju :P hej sålänge.


Mammas sjuker med 39,8 graders feber inte allt för pigg



Men glad kan man vara ändå


Min pojke är sjuker.

Ja fy vilken natt det har varit. Började ju bra men när Marwin vaknade vid halv ett tiden va de nog skrek han och han va kokhet, snutte kände med och han va riiktigt varm. Tog tempen direkt och den va 40,2. Ringde sjukvårdsrådgivningen men efter 10 minuter sket vi i det och körde upp till akuten för han svettades riktigt mycket och skakade. Där fick han alvedon av dom för vi vågade inte ge någon hemma om det var något dom behövde göra och sånt. Han va så slö i hela kroppen orkade ingeting. Han låg bara i famnen mot bröstet och skrek imellanåt. :( fy man blev riktigt rätt. Dom kollade honom och tog ett blodprov och ett kissprov. det såg bra ut han va lite röd i halsen och sånt men inget farligt så antagligen bara vanlig feber och lite förkylning. Men rädd va han. Så där tillbringade vi halva natten va hemma vid 5 igen.


fick sova lite sen gick vi upp för han kunde inte somna om. Men tog 2 sekunder så somande han på bröstet igen. Trött har han varit för han har sovit nästan hela dagen, på mig för han vill inte ligga själv. Men det har varit mysigt att han iallafall har velat att man ska vara hos honom. Febern har gått ner litegran nu och ligger på 39,7. hoppas det blir ännu bättre snart. Så idag har det inte hänt så himla mycket här hemma har bara myst och funnits tillhands för min lilla skrutt hela dagen. 


Till något helt annat. Vi ska flytta. Ja de ska vi redan om en månad. Ska bli skönt men ändå skrämmnade att inte bo kvar här mer. Det ha ju blivit så fint i denna lägenheten och nu ska vi lämna den. Men som sakt skönt att slippa allt skit här. Det är en 3:a nere i stan. På första våningen med uteplats. Den ska renoveras och sånt innan. Och där e badkar. det ska bli så skönt. Ett litet rum som jag och snutte kommer att ha. Ett större till marwin och alla hans saker :P och så storarumet e rätt lagom och så köket är stort. iallafall större än här. Så hejdå stormgatan:P hehe. Kommer sakna detta område men vi får se flyttar kanske hit senare igen. Till något annat än detta hus för grannarna är fan här.


Nu ska jag bara sitta och sitta lite mammas bebis har äntligen somnat i sängen och jag kunde gåut. NattiNatti.

Sover i spjälsängen

Japp efter 4 försök att lägga ner honom sover han äntligen i spjälsängen:D Han somnar ju i vår säng för de är han van vid så försökte jag flytta honom till spjälsängen det funkade sålänge han va i famnen men så fort jag la ner honom i spjälsängen vaknade han. Så bara att ta upp han och lägga sig i vår säng igen och han somnade på 2 sekunder. Och om igen men 4 försöket sov han vidare även i spjälsängen:D lycklig. Nu jävlar i de ska han sova där på natten. iallafall första halvan. :D Så får vi kanske sängen för oss själva. Lite trångt att sova 3 stycken och båda två tar stor plats:P hehe. Nä nog om de.


I Söndags gjorde vi inte mycket städade och gick en sväng och lite sånt. Tog det mest lugnt. Men de va skönt de med. På kvällen kom min mamma hit och jag och hon åt från harald´s mm gott va de:D Sen va de bus mys gröt bada och sen nanna för Marwins del. Jag satt uppe ett tag till och kollade på en serie jag har laddat ner. 


Måndags bestod av en sväng till stan där jag mötte upp Jessica och nilo. gick i lite affärer och en sväng till citygross. På vägen hem gick vi en omväg och gick vid havet hem. Mysigt. Sen va de laga middag mysa busa och allt som var på listan:D


Idag har vi städat varit hos Jessica och kollat oth och barnen har lekt. Sen har vi bara varit hemma och tatt det lugnt.


Älskar mina pojkar massor.



Nu så....

Efter många dagar med lite kryp/ål har han äntligen gjort det ordentligt:) Mammas lilla hjärta kryper. Han har blivit så sjukt stor. Mammas lille kille. Och jag fick det på film med:) Jag är så stolt över min lille pojke. :D här kommer filmen.:



7 månader :D

Ja idag blir min lille plutt hela 7 månader:) Stor liten pojke och Mamma älskar dig över allt annat. DU är det bästa som hänt mig PLUTTE. Du är Allt. Och mammma älskar dig obeskrivligt mycket. Allt går frammåt hela tiden. Du blir bara större och större, sötare och sötare. Kan inte sluta skriva hur mycket jag älskar denna lilla person. Han har funnits i mitt liv i 7 månader och det känns som va fan gjorde jag innan han kom? Hade livet verkligen någon mening då? Och hela mitt hjärta brinner för denna lilla individ som inte varit med så länge och starkare blir kärleken för varje dag.


Grattis på 7 månaders dagen hjärtat.



redan Fredag

Ja de e de ju fast att man inte sovit än.

Torsdagen var fullproppad.  Började tvätta vid 8 tiden. Och så hade vi hade bestämt oss för att sälja vår tv. Som vi har i sovrummet för att den aldrig används ändå. Så han som skulle ha den kom och hämtade den vid 10 tiden. Sen fortsatte jag och marwin tvätta och vid tio va han så trött så vi gick in och vilade lite. Kvar över 11 vaknade han så då fortsatte vi. Och mellan tvättningen städade vi lite och lagade lite mat och busade. VId 1 tiden när tvätten va klar gick vi ut med Jessica och Jakob. Blev en runda till city gross och handlade mat och sen hem igen. Va sugen på bakad potatis så de blev de till middag idag och så en god köttbitt och grönsaker. :) mm mums. Marwin somande i gåstolen men fick bara sova där en halvtimme så han inte fick ont i ryggen. Sen blev de gröt och badning och sen nanna gott igen i sängen. Och själv har man suttit här och slappnat av lite och kollat lite tv. Men de e fan va tiden går fort. Marwin somande halv 9 och här sitter jag fortfarande. Nä ska in och lägga mig med min snuff nu. Natti Natti.



7 Januari redan

Året har iallafall börjat bra. Massa bus och stoj med marwin och han är verkligen underbar denna lilla människa och har börjat få sin egna riktigta lilla personlighet. Han är bestämd riktigt bestämd och älskar allt som har med leksaker att göra, som spelar och lyser. Men får han inte den han vill ha blir han arg eller om han inte når den. Vi leker massor på han rum nu för det är något av det bästa han vet. Så lekar han lite och så kommer han upp till en i famnen kramas om och så ska han leka igen och så håller han på hela tiden snackar och skratta och ler. Mamma älskar dig så sjukt mycket min lille prins. Och idag gjorde han riktiga framsteg han Kröp 3 steg sen trillade han ihopa. Men han börjar förstå nu att man måste flytta armarna med och inte bara benen så de kommer väll snart. :) och stå upp mot alla möbler ska man göra nu. och själv med utan att någon håller en då de de som bäst:) hehe. Och gåstolen springer han runt i. Och älskar den gör han med. :)


Nog om de:P I söndags var det babysim men hon som skulle hålla det kom inte så vi badade själv vi och två andra familjer. Men de va kul det med så länge man får bada tycker marwin för det är något av det bästa han vet. VATTEN:) hehe.


I måndags va de massa mys en sväng till stan och lite sånt bara allmänt skönt:)


I tisdags var det dax för julfest med farmor "marwins" och även hans fastrar va med Malin och Cia och lilla kusinen Alicia. Marwin tyckte det var spännande med alla barnen som lekte. Sen underhöll sander och gander oss och det gillades det med:) Men tillslut va han så trött så han somande i famnen när vi stod och dansade. :P hehe. Sen for vi hem och dom som skulle hämta vår älskade babygunga kom. Så nu har vi inte den längre. Men Marwin låg knappt e de längre så kunde lika bra sälja den så någon annan fick användning av den. Men den har varit guld värd när marwin hade kolik. Sen blev de pizza för orkade inte göra någon middag sen va de dax att kolla oth avsnittet, superbra va de:) sen va de nannedax.


Idag har vi med gjort massor. Va nere på bvc och vägde och mätte marwin 8025g och 67cm lång. Min lilla plutt. Sen gick vi en sväng på citygross och en sväng i stan. När vi kom hem började vi på mat. Japp idag har jag gjort barnmat. Och den blev jättebra och marwin gillade den verkligen:) åt massor:) så nu ska jag nog fortsätta med att göra egen men när man inte orkar är det ju bra med barnmatsburkar. Han fick även hemmagjort banan/havre mellanmål och det gillades med:) känner mig riktigt bra:P och fått gjort massor. Städat har jag med gjort men det gör jag varje dag nu på grund av massor av hundhår så damsugning är ett måste minst en gång om dagen ibland till och med två. men det är för jag inte gillar att ha hundhår överallt.


Imorgon blir det att tvätta på förmiddagen sen ska vi ut en sväng med jessica och jakob antagligen bross lite på vad klockan blir när jag tvättat. Sen ska vi göra kyckling potatis grönsaks pure och kyckling grönsaker nuddlar pure. så får vi se om det gillas det med:) Och på fredag är det kalas för brossan han blir 16 år. Sjukt asså min lillelillebror börjar bli gamal:P hehe.


Nä nu får det räcka skriver kanske mer imorgon.


 








2008 blir nu 2009..

Ja nu har vi tatt förväl av 2008 och börjat på 2009 isället:)


hänt en hel del 2008 men jag har ingen lust att skriva om allt. Men lite ska jag skriva om.


Marwin låg i magen så det blev ett ganska lugnt år med massa mys och annat skoj.
Jag pluggade en hel del, mest  hemmifrån på grund av att de va så jobbigt att ta sig upp och till skolan med den stora mage tillslut. Vi flyttade ner till 1 våningen i februari om jag inte mins fel. 
I början på juni hade vi babyshower för mig:) och den 9 juni fick jag värkar och åkte in men fick tabletter så dom skulle avta så jag kunde få sova lite. Och de fick jag 4 timmar men de va allt och va nästan tröttare efter.
Men hade haft förvärkar i nästan 2 veckor innan så va trött och hade sovit dåligt.
Den 10 juni åkte vi in och äntligen skulle vår plutt komma tillvärlden. Vi fick stanna kvar. och klockan 14.50 kom vår älskade lille snuff upp på magen och en liten pojke va de. Kärleken strömmade verkligen ur kroppen. Och starck va den från första stunden, men den blir fortfarande starkare för varje dag som går. Kärleken till denna lille person som "bara" varit med i snart 7 månader är verkligen obeskrivlig finns inga ord som kan beskriva den.
Han är mitt allt, mitt liv, min värld.
3 dagar efter min älskling kom var det dax att ta på sig studentmössan och gå ut på trappan. Och det gjorde jag. Va till och med i skolan innan och allt kände mig jättepigg:) Så den 13 Juni 2008 tog jag studenten och äntligen är det över.
Och det har verkligen hänt mycket med min lillplutt. Från att ha legat i mammas famn hela dagarna till att lyfta på huvudet och sedan vända på sig leka på golvet och till sist sitta själv och nu även öva på att sitta i krypställning. och snackar gör han hela tiden:) mesta ljuden som kommer ut nu är mmmmm, oooo, dadada, papapapa, oh mapapa.  Inget mamamama men de kommer väll:) detta året e verkligen minessvärt. Har säkert glömt massor som hänt men detta är det viktigaste.


Bjuder här på lite bilder på Magen och Marwin:)


      














Tiden har verkligen gott jättefort. Och 2008 är verkligen ett år som kommer minnas för livet. Året då min lilleplutt kom till världen. Mamma älskar sig så sjukt mycket.


Ska skriva lite om vårt nyårsfirande med. Va hemma hos mamma och pappa. Vid 6 tiden började vårt nyår. Vi åt först förrätt sen va de dax för marwin att sova en stund och vid halv 8 ått vi igen mm. och riktigt gott va de. Wok:) mm älskar det. förrätten va förrästen löksoppa men jag äter inte de så åt lite nudelsoppa istället. Sen åt vi efterätt kommer inte ihåg va de va men gott va de. något vanlij grejs med bär och bärsås:) mmm. Hade iallafall riktigt trevligt och lugnt och skönt. sen skulle jag och marwin igentligen gå hem till jessica men så blev det inte hade sån huvudvärk och fick spendera delar av kvällen på toa:( men annars va dagen bra.:)


Här är lite bilder från nyårsafton:


 






Året har börjat bra det med:) inget värre som hänt än:P Nu längtar vi efter allt roligt som ska hända 2009:)


RSS 2.0