Jahapp

då börjar vi med veckan då.

förstå nog att det inte är så roligt att läsa om vad jag gjort i veckan. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Kanske berättar man förmycket om något som man egentligen inte skulle skrivit om? Men men iallafall så kommer början av veckan nu.

I måndags vaknade vi i vanligt tid vid 8 tiden. upp för att ringa försäkringskassan för hade då fortfarande inte fått mina pengar. När jag väll kommer fram efter 280 personer i kö framför berättat tjejen för mig att jag gjort fel när jag anmält min föräldraledighet. Jag har då startat ett nytt ärende istället för att fortsätta på de jag hade innan. Fatta ingeting har gjort precis som alla andra gånger. Men iallafall hon var iallafall trevligt så hon fixade så jag skulle på pengar på onsdagen istället för att vänta i 6 veckor som det kan ta.

Sen dansade jag och Marwin hela förmiiddagen innan det var dax att sova middag.  Då passade jag på att städa. Efter det gick vi till granet med Jessica, Nellie och Nilo. Jessica hade även bestämt med Cecilia och Alice att dom skulle komma verkligen en trevlig tjej. Så det var en lyckad eftermiddag. Barnen lekte och hade sig meddans vi snackade. Sen va de hem och beställde kinamat med S, Dellie, Tobbe och Jonkan, gottit:) Sen va de sängen för Marwin.

Tisdagen var verkligen en massa stress kändes det som. Städade lite när vi gått upp inna vi begav oss hem till min syster som håller på att packa. Blev en massa snack, Mamma va med det så vi hade det trevligt. fick lite kläder av syrran som blivit för smått.

Sen gick vi till stan för att äta lunch på kina som pappa skulle bjuda på. mums. skit gott. efter massa av snack där hjälpte jag pappa att hitta lite kläder. blev bara två skjortor. Skulle även med dom på kalas sen så vi gick hem så Marwin fick sova lite innan.

VId halv 5 åkte vi ut till häljarp till Helene och Roger. Linus och Roger hade kalas för dom fyllt år. Marwin gillade det verligen massor att titta på:) Snackade lite om minnen och annat smått. Riktigt trevligt. Och skönt att komma bort lite. Marwin åt  fisk och själv va jag inte så hungrig efter kina maten och så gillar jag inte fisk så det passade ju perfekt. Sen blev det efterätt och vid kvart i 9 åkte vi hem för då var lilleman så trött. Han deckade direkt när vi kom hem.

Idag har hänt en del med. Började med mys och massor av lek. Sket i allt för att bara ha en underbar morgon med min underbara son. Och lyckad blev den. Vi gick och hämtade ut paketet vi beställt "vinterkläderna till marwin". verkligen superfina. Men rädd att dom blir försmå. Marwin är nu 76 lång. han börjar precis med storlek 80. Beställde i 80 vist de e lite sort men vet inte om det är så stor så de håller hela vintern. Kanske ska jag byta? vet inte vad tycker ni.? blev iallafall termobyxorna och jackan mössa och vantar och en overall. fint alltihop. 

ja men iallafall sen mös vi lite här hemma innan vi gick till unga föräldrargruppen, kom en hel del folk idag så det var supertrevligt:)  Sen hem packa in oss i mammas blir för att åka och handla mat på maxi där syrran jobbar. blev en hel del mat så de va skönt.

Kom hem vid 5 marwin fick middag och sen iväg igen till citygross för att handla det som va snordyrt på maxi som jag skulle ha. Och sen för att hämta ut S paket som han beställt. hem igen. mysa och leka med alla saker innan klockan var så mycket att snuff skulle i säng. Då kom S hem så jag bestämde mig för att cykla hem till jessica och snacka lite skit trevligt trevligt. och nu är jag hemma igen och ska hoppa i sängen:) hehe natti natti.


Helgen och Helsingborgsfestivalen

Hejsan. Helgen har varit väldigt bra.

Veckan som varit har Marwin inte varit sig själv, två kindtänder på väg, ont i magen, bajsar så mycket att han hade sår i rumpan och lite extra gnällighet. Verkligen jobbigt ibland men man behöver bara komma bort en liten stund för att sakna allt och förstå att det hmm, hur kunde jag tycka att de lilla gnället var jobbigt. För han har inte gnällt så mycket om man tänker efter, men har man ont så har man.

Fredagen började med att vi åkte upp till väla för att hitta nya skor till Marwin. Hittade ett par supersöta pumaskor så dom fick det blir det var rea på dom också fick jag reda på när jag kom fram till kassan så 260 kr. Helt kanon. Vi gick runder och kollade massor och hittade en massor men som jag sakt till mig själv, inget onödigt denna månaden. Och det blev de inte köpte bara skorna.



När vi kom hem mös vi och busade som in i norden, Marwins farmor och faster kom och faster hade köpt massor av kläder till lillkillen, En dress, två långärmade tröjor, ett par byxor och en jamas, och så hade dom vunnit en nalle i helsingborg. Tack tack tack.

När dom gick bestämde jag mig för att gå ut ikväll. Skulle egentligen ut på torsdagen med det sket sig. Aja iallafall så åkte jag och kitty ut till tobbe. Där vi satt innan och drack. Jerry och Delle va där med. Men delle körde så han drack inget. Vi dansade sjöng och snackade. Riktigt trevligt. Väll inne i helsingborg drack vi lite snackade massor och sen begav vi oss till bungyjumpen. Vi skulle hoppa, jag och kitty. fulla va vi och vi ville verkligen. 2 timmar efter va man nykter och ville inte längre. Kitty hoppa men jag fegade. tyvärr och jag hatar mig själv för de men finns inget att göra åt de. Sen åkte vi hem och nannade kudden allihopa.

Lördag fick man sovmorgon:) härligt. vaknade 11 gick upp till mina pojkar som då var påväg till väla med farmor och faster. Så jag vaknade i lugn och ro, ingen bakfulla för jag va nykter innan vi kom hem på natten, åkte iväg med kitty och delle och åt på donpedro. Mums, sen hem började så smått att städa och plocka undan, damma, damsuga och tvätta golven. Skönt att få göra det i lugn och ro.

Sen kom mina pojkar hem. Marwin visade sin fina bil som han hade fått av farmor, riktigt tjusig bil:) hehe han har iallafall lekt i princip hela tiden med den. eller han visar och öppnar dörar och allt, hehe. och så säger han bilbilbil hela tiden. Vi mös iallafall hela kvällen och sen va det pappas tur att gå ut en sväng. Så jag och marwin grillade kor lekte lite med ida, mös i soffan ja hehe vi han med en hel del innan lillkillen deckade kvart i 8. Då kollade jag film och lite sånt innan S kom hem vid 2, vi snackade lite sen gick vi och la oss.



Idag fick jag också sovmorgon fast Snuff somnade tidigt. Kvart över 9 väckte han mig och vi gick upp och mös. Idag har öven underbaraste lillapojken blivit sig själv igen, nog skönt att magen och allt inte gör så ont mer. Tänderna gör ju för det ser man men han e ändå sig själv:) LYCKA. Min Underbara snälla lilla Snuff är tillbaka, hehe. Nä han är ju underbar ändå men nu e det underbart att mysa och leka med han igen utan gnäll.



Nu sover lillkillen och jag sitter här väntar på att han ska vakna igen fast i och för sig somnade han nyss typ:P hehe. Nä får göra något. Blir nog en runda till Jessica, Dennis, Nellie och Nilo sen. Hej så länge.

Bilder på allt och lite till kommer på bilddagboken. Blir en himla massa bilder att lägga in här och det orkar jag inte :P

sorry

nu får ni ett inlägg till idag :P hehe.

Men har hittat en sjukt fin jacka till Marwin som jag tänkt beställa och ett par termobyxor till vintern.
 





Vad tycker ni om det?

Dagen


Idag vaknade vi rätt lagom klockan 9 helt underbart:). Vi gick upp och åt lite välling. Jag gjorde min vanliga rutin på morgonen dass, ett glas vatten och en ciggaret. Jag vet det är inget bra att röka, men jag gör det och gjort det rätt många år. Ska sluta med men har inte riktigt någon motivation till det nu. Men det kommer. Ja iallafall. Sen mös vi och sånt innan lilleman skulle via middag för att orka med att busa med Neo hela eftermiddagen. Vid halv 1 kom dom. Även Malins mamma, Linus och Hampus kom med snackade lite och Annette kollade på lägenheten. Hon tyckte den var fin och mysig:),

Sen vid 1 traskade jag, Marwin, Malin och Neo ner till unga föräldrargruppen där vi spenderade några timmar. Mysigt med massor av prat och barnen lekte. Marwin och Neo lekte jättebra tillsammans fast att det nästan är 1 års skillnad på dom. Men Marwin gillar andra barn och är intresserad och vill göra precis som dom. Det är så roligt att se och dom busade massor med alla sakerna.

Vi begav oss sedan hem till oss och lekte vidare här, lite i regnet, lite i inget regn och massor inne:P hehe. Dom lekte massor i bollhavet tillsammans och busade skojade och skrattade. Riktigt roligt att se:) Sen var båda väldigt trötta och lite gnälliga. De fick dicka och mös lite ute i utemöblerna med varsinfilt innan Malin och Neo skulle åka hem till Helene och Roger igen. Dom åkte väll vid halv 6 tiden skulle jag kunna tro. Riktigt trevligt hade vi iallafall.

Jag började på middagen, det blev korv stroganoff. Men mitt i allt kom jag på att jag skulle ringa mamma så de gjorde jag, då blev jag bjuden på middag dit och det tackar man inte nej till. Pappa skulle ju laga mat och han är riktigt duktig på det där. Så vi gjorde klart maten la upp i skålar till marwin som vi ska frysa "om man gör någon mat han inte kan äta".  Och det andra i en annan skål så vi kan äta imorgon. Mamma kom och hämtade oss så åkte vi dit. efter 2 minuter sov  Marwin som en stock. Inte meningen men han va sjukt trött.

Blev en massa bus efter maten. Marwin busade med morfar som in i norden både med roligt snack med varandra från att panka hammare på plast till att lyssna och dansa till musik:D Marwin och mamma gick också runt och tittade på en massa, Pippi, bil, bilar och boll hehe:) älskar dom orden för han säger dom så himla gulligt. :) Vi åkte hem vid halv nio och då var det lite bus innan det var bums i säng.

En helt underbar dag har vi haft iallafall:)

  





Då försöker vi idag istället.

Kunde inte lägga in bilder här igår, vet inte vad det var som va fel men prövar idag istället.

Här kommer ett gäng bilder på min lille fis. Mamma älskar dig över allt annat. Du är verkligen det bästa som hänt mig. Och du kommer alltid att vara den som är närmast mitt hjärta. Min gullfis. MIN SON.


Mammason mys, Det är absolut det BÄSTA som finns.

 

Mys och bus på uteplatsen.

  



Unga föräldrargruppen.

  

Lite bus hemma.



Mammas plutt har varit lite sjuker eller haft lite feber så haft en lugn helg.

  



Och så har Marwin fått kläder av mormor. Jättefina :)



Vet inte om jag skrivit detta heller men skriver det igen. Marwin fick en ljusgul tröja och ett par byxor av sin farmor för ett tag sen. Glömt att skriva det bara. Och så hittar jag ingen bild på dom nu. Sen på karnevalen van även faster en fin nalle till honom och han fick en tröja av sin farfar. där det står "tycker du att jag är tuff skulle du se min farfar. har bilder på den också men hittar inte mappen.

Tack för mig för denna gång.

Veckan

Ja som ni sett så har jag då inte skrivit något på länge. Hänt en hel del och har inte riktigt haft tid till att skriva.

Tisdag. Hmm. kommer dock inte riktigt ihåg vad vi gjorde då. Va en runda hemma hos morfar iallafall. hehe tog inte så mycket bilder så kan inte kolla vad vi gjorde heller.

Onsdagen började vi med en massa mys på uteplatsen. åt melon och sånt. mm massa gott. Sen cyklade vi ut till Delle på hans jobb och hälsade på lite, och sen en runda hem till farmor med och snackade lite med henne. SEn cyklade vi hem och bytte tillvagnen och gick en sväng innan vi gick ner på unga föräldrargruppen. Där lekte barnen, busade och hade skoj medans vi föräldrar snackade. Roligt att komma dit igen för nu va det ett tag sedan. När det slutade gick vi hem och vilade en stund för lilleman var riktigt trött då han bara sovit en kvart på hela dagen. När Snuff vaknade tog vi på oss och gick ner till granet för att leka lite. Dit kom sen jessica och jakob så gick vi en runda. gick ner till slottscafeet och lyssnade lite snabbt på allsången, men det var inget för oss så vi gick en runda istället. Lämnade av Marwin hemma så han fick sova så gick vi längs stranden och sen vid selma gick vi åt vars ett håll jag hem till min pappa och hon hem. Satt och snackade där hemma och pappa och dom hade gillat korv så åt de som var över. Sen efter ett tag lånade jag pappas cykel och cyklade hem.

Torsdag blev det massor av mys och skoj i det fina vädret lite bad i poolen på uteplatsen och massor av lek. Sen gick vi hem till morfar och dit kom jessica och jakob med. Jakob sov så vi andra badade :) riktigt skönt och mysigt. Sen gick vi en sväng och sen ner i granet så barnen fick leka. Där var jessica och nilo med. SÅ snackade och barnen lekte. VI gick hem för att göra middag mysa bada och sen hoppa i sängen. Själv kollade jag film på kvällen:)

Fredagen började med riktig sol och härligt var det. Vi mös och lekte tills farmor kom vid 11 och hämtade lillskiten. Hon ville låna honom. Dom hade varit hos malin och alicia och badat och sånt. Marwin hade verkligen gillat att åka kana ner i vattnet:) hehe.

Jag därimot gick hem till pappa, Solade badade och slappnade av. det var skönt. Men saknade ändå lilleman varit borta från honom massor nu känns det som. Mamma kom sen med så vi solade snackade ränsadel lite i rabatterna och sånt. Men sen vid 3 tror jag kom dom dit så då blev det massor av kramar mys och lite fika. Sen gick vi hem för att göra middag mysa och leka innan sängen.

Lördag vaknade lillprinsen upp med 39,2 i feber. Inget roligt alls. "tänder på g".  Så det blev en lugn dag hemma med massor av vila lek och lite extra gnäll. men mysigt var det. fram mot kvällen följde marwin med en runda i bilen med pappa. Marwin var rastlös och blev jätteledsen när pappa körde iväg med bilen och han inte fick följa med så han fick det. Glad var han åt de. Så jag passade på att städa hela lägenheten, damsuga,damma, plocka undan, tvättagolven, diska och ja allt sånt. Riktigt skönt när de va klart. Sen kom dom tillbaka jag och marwin mös och så innan han skulle in i sängen. Sen kollade jag lite serier och så innan jag hoppade i sängen. natten var inget roligt med en sjukling. han hade svårt att komma till ro så tillslut somnade han i vagen. Han sov ända tills jag gick in och la mig då ville han inte mer. Men han förstå han, det var varmt och febern var 39,6 :(

Söndag vaknade lilleman med feber igen. men bara feber inget annat han e ju pigg och sånt så han e inte sjuk sjuk utan tänderna spökar. Han biter på allt och är väldigt mammig. Vi mös och busade hela dagen och massor av vila idag med. inte mycket mat i magen heller men sånt som händer. vid 3 åkte vi hem till farmor och farfar för att äta och busa lite. Trevligt var det och vid 7 åkte vi hem igen. Nu sover lillkillen sen halv 8 så hoppas på en bättre natt i natt än så länge har han inte sakt något:P delle kommer snart och snackar lite skit och sånt:) hej så länge. Kommer bilder i ett nytt inlägg imorgon, orkar inte nu.

Karneval i stan

Japps det har det varit. Och en helt underbar helg.

Torsdagen började med en massa mys i stan. Sen mötte vi upp Jessica och Jakob och gick med dom på karnevalen och även lite i affärerna i stan då vi va tidigt på det:P hehe. Det skulle inte öppna helt fråns 3 tiden. Vi han med lite ponnyridning och kolla i stånden och sånt. kitty gick ju med oss också och vi mötte upp pappa. Marwin busade med honom och sånt tills jag och kitty begav oss till torget för att se lilla stjärnjakten., "och S skulle gå och äta älgkebab något han älskar" Helt underbart vad fint vissa sjöng. eller ja två av dom. :P hehe. Små söta flickor. Ja men iallafall marwin danasade runt på tårget och charmade alla:) kitty satt på en bänk en bit bort hehe. Pappa, Farmor och faster mötte vi sen så då blev det lite dans och mys med dom.  Dom ville sen låna marwin ett tag så det fick dom.

jag och S gick vi en sväng och tittade och mös för oss själva innan han gick hem och jag gick och mötte marwin och dom så gick vi en sväng tittade lite, ät lite mös lite utanför teaterna där Marwin och Cia busade som in i norden:) Sen gick vi hem för att äta bada och mysa. Sen mös jag bara för mig själv innan jag med gick in i sängen.




Fredagen började med mys här hemma. Lek på rummet och med alla bilarna. Allt är ju då bil för min lillkille hehe. bil bil bil säger han hela tiden. Så roligt med nya ord ju. även pipi, ast bil säger han nu med. Han är en apa nu. Säger man ett ord tillräcklig många gånger harmar han direkt. Han försöker verkligen med det mesta man säger. Sen kom kitty och rolle en sväng men dom gick igen när vi gick ner i stan för att träffa faster och dom för att kolla på drill och drull. Marwin gillade det skarpt satt som fastklistrade i vagnen och gungade lite då och då. Sen fick han komma upp och då blev de fart och dans innan vi satte oss i vagnen igen och fastklistrad va han och kollade på trollen drill och drull:) Där nere mötte vi sen upp mormor som hängde med hem till oss för att hämta marwins grejor. Han skulle ju nanna där på natten. när allt var packat gick dom hem till morfar för att äta busa leka och mysa. Natten hade med gått helt bra. slocknat vid 8 och sovit till 6 då morfar kom hem och lillkillen ville upp när han hörde honom "morfar jobbade natt".



Vi därimot hade fest här hemma riktigt kul trevliga människor och en helt underbar kväll fick vi. Satt först här och snackade massor, drack och hade det trevligt sen gick vi en sväng i stan och sen hem här igen. Dansade då även när vi va ute så benen sved när man kom hem:) hehe. Roligt va de iallafall och en helt underbar kväll. Ha då fått världens underbaraste vänner och dom växer dock inte på träd. Tacksam för att ha så fina vänner. Hoppas ni vet vilka ni är för de går inte att besktiva. :) jo men vill dock inte det för då kommer vissa kanske bli sura för inte deras namn är där. Ni som är det vet det iallafall.

 


Min morbror mor därimot inte helt hundra så mamma kom hem med marwin till oss vid 11 för det var sämre med min morbror. Trodde jag skulle vara bakis men det var jag absolut inte och det va riktigt gött. Vi snackade lite om hur dagen hade gått innan hon stack igen. vi bara mös och gottade oss innan kitty och rolle kom hit så satt vi där ute och snackade skit medans marwin sov. Sen tog vi på oss och gick ner för att kolla karnevalståget. Mysigt och Marwin gillade dansarna han satt i pappas knä längst fram och tittade:) Sen slocknade han i vagnen när det nästan var slut. Då gick vi en sväng och kollade och när lillkillen vaknade gick vi hem så han fick mat.

De kom lite folk som skulle dricka så dom satt här tills 8 sen gick dom i stan. då gick jag och marwin och mötte mormor, morfar helene, roger och hampus. Snackade med dom och gick en sväng sen följde morfar och hampus till cyklen för dom skulle hem åt även på vägen. där träffade vi therese så följde henne till tivolit där lilleman slocknade så gick vi en sväng lite överallt och kollade, eller ja jag gjorde för han sov ju. vi väntade på att klockan skulle bli 11 så jag kunde kolla Danne Stråhed och det gjorde jag. Lilleman sov hela tiden så vid 12 gick vi hem och la oss. Skönt :)

Idag har vi bara varit hemma lekt med alla leksaker haft folk från och till. först kom tobbe och jonkan snackade massa skit med dom. vid 5 gick dom och vid halv 6 kom mormor med pizza så satt vi och ät det busade med marwin. Jessica.N kom hit med en sackosäck? till marwin tack tack, den gillades:) vi busade med den och även hoppade i sängen:P när mormor gick fick hon slängpussar:) Det är så gulligt. Sen kom kitty och rolle, Jonkan igen, och även delle. suttit där ute och snackat massor handlade chips och dipa och liknande. Sen kom även malin, cia och Cesar en runda. Snackade massor sen gick halv 11 gick alla och jag hoppade in i duschen och S la sig på soffan. NU degar vi och blir nog snart sängen:) Tack för mig hehe.

Marwin slog även pannan i stenarna i Lördags :( Har ett fult märke:( Men men.

NattiNatti på er alla.


Lagt in några bilder men pallade inte lägga in fler tyvärr:P

Tisdag

Japps då skriver jag ännu ett inlägg idag.

När Marwin vaknade efter vilan kom Kitty hit och lekte med oss och även morfar kom med vårt nya utemöbelemang som vi fått av helene och roger. Passade riktigt bra in där ute. verkligen supernöjd.


När vi satt upp det och sånt lekte vi massor där ute och busade hehe han är en riktig busunge. Marwin asså hehe.
Sen gick jag in och började på middagen och kitty och marwin busade där ute. Blev nypotatis kött gräddfil och gräslök mums verkligen super och det gillades av alla 3 eller inte idag för lillemanen hans tänder spökar och han va nog inte så hungrig men det gillas i vanliga fall hehe. Sen bestämde vi oss för att gå ner till 261's glassbar och köpa kulglass och det var dundergott, jag beställde päron coklad och kitty lakrits och hallonsorbet hehe, Marwin fick ett sånt glasskex av han som jobbade där och det var riktigt snäll. vi gick sen ner och satte oss på torget och åt glass och snackade massor.
Sen blev det rally på torget innan vi halvsprang, rallyade hem hehe. väll hemma blev det nakenlek för marwin innan vi gick in för att duscha/bada. Kitty satt vid datorn sålänge och skrev i sin blogg. Marwin deckade halv 8 och då gick vi ut och satte oss på uteplatsen och kollade kläder och sexiga underkläder på nätet haha. riktigt roligt. Sen kom älsk så körde han kitty hem. Sen satt jag kvar och myste där ute tills ungarna på gården kom ut och skrek och lekte tafatt:P
då gick jag in och precis i rätt tid för 1 minut senare började det spöregna och oska och blixtra, läskigt., hatar verkligen det. men nu e de över igen tur e de. Nä nu får bilderna tala för sig själv:)

  

Jag har helt virrat till det i förra in det som står som igår ska va i söndags. för igår va vi hemma hos jessica och jakob för han skadade foten på kalaset så höll dom sällskap både hemma och på vårdsentralen för såret skulle läggas om och han va så duktig lille jakob. beröm för de. Sen gick vi och köpte glass först til barnen på konsum sen hem till jessica glodde en serie på datorn medans barnen sov för marwin hade inte sovit på hela dagen jo 5 minuter i vagnen på väg hem till jessica, Dom somnade vid 4 iallafall. så glodde vi klart det sen gick vi till oliver och handlade mjukglass mums:) sen till citygross en runda sen gick vi hem och lagade middag och sånt innan s kom hem. hehe.

l

Kan inte komma på någon bra rubrik:P

Tänkte förs att jag skulle ta och svara på en kommentar som jag fått.

Emma om Veckan som varit.:
Hejsan..
Jag har en liten fråga till dig.
Jag undrar om/när Marwin ska börja på dagis?
Och vilket dagis har du valt och varför?
Vad ska du själv göra om dagarna i så fall
Glad sommar
/Emma

Jag har sökt in Marwin på dagis från och med den 1 September. Inte riktgit fått något svar än om han kommer in mer än att där ska finnas platser.
Har sökt på Kvarngården som första och Vattentornet som andra.
Jag själv har sökt in på högskolan barn och ungdomsvetenskap heter utbildningen man blir Förskölelärare och utt till 5 års klassare har jag för mig eller så va de till 6 års klass:P men jag vill ju då bli Förskölelärare men bra att ha lite att välja mellan om man tröttnar på småbarn. Inte fått reda på om jag kommer in men de ska man få nu i mitten på juli.
Annars så söker jag ju jobb samtidigt är på arbetsförmedlingen och får hjälp med det. Så något ska jag nog komma att göra hoppas jag.


Igår då. Ja som sakt när Marwin vaknade var Jessica och Jakob på kalas.
Så Marwin stannade hemma med S och jag gick ner i stan och fikade med Johanna.
Vi letade länge efter ett öppet fik men hittade inget så blev vitlöksbröd på tycho. Mums. Och en massa snack:)
 trevligt. Sen gick Jag hem vid 3 och johanna hem till sig. Mös lite på soffan med mina pojkar sen somnade jag och marwin i sängen och vid halv 6 kom kitty och rolle och grillade med oss. Massa snacka och gott va det med grillad kyckling:). Delle kom också sen på kvällen för att lämna något och då va vi alla så trötta att vi satt och garvade åt allt. haha och en massa skitsnack blev de. skrattade så mycket att det sprutade cola ur näsan:P hehe. trevligt hade vi iallafall.

Idag har det inte hänt så mycket än. Varmt va de när vi vaknade så satt och mös med välling och sånt på altanen.
Sen busa vi både ute och inne innan vi åt rästerna sen igår haha och marwin ser så himla rolig ut när han äter spagetti:P han suger ju in dom hehe och han hade det verkligen i hela huvudet. Kommer bild sen.
 Sen kom ida in en sväng eller ja dom busade först där ute och Marwin passade på att bada lite där ute.
 Under tiden det fortfarande va sol. Sen blev de sängen för honom så han ligger och susar nu. Han sover bara en gång om dagen nu. oftast om det inte är jättevarmt och han e trött innan hans sovpass brukar vara.
Men men, nu droppar det lite där ute så får se om det blir något uppehåll vi hade ju tänkt gå till lekplatsen och mysa lite. annars blir det bara bus och skoj här hemma. Håller på att städa lite också emellanåt.

På fredag ska marwin sova hos mormor. Hon ville ha han lite på karnevalen och jag frågade om det va okej på fredagen. Så det bestämde vi faktiskt redan i lördags och det ska bli roligt och gå ut där själv en dag denna karnevalen även om jag kommer sakna min plutt massor. Men vi bor ju mitt i stan med eller nästan så blir nog skönt för honom med att sova hos mormor en natt då här säkert kommer vara fullt med liv här nere. Så iallafall vi har bjudit hem lite folk här hemma så blir lite fest och sånt innan vi drar ner till karnevalen.:)

Nu kommer snart morfar hit med för han ska komma med våra utemöbler:)
ja haha så nu kan vi sitta där ute och äta med. som jag har väntat på detta. Så ikväll om det inte regnar blir det nog att sitta ute och äta. S kommer ju hem på kvällarna nu när han är i närheten och jobbar.

Ja de va allt nu iallafall och inga bilder har jag att bjuda på heller inte lagt in några nya.

Veckan som varit.

Nu ska jag först svara på kommentarerna.

Svar på varför spiralen trillat ut. Jag har faktiskt inte den blekaste aningen. Jag är ingen expert men ut trillade den iallafall. Jag har ringt och ringt till den j*vla barnmorskan som satte in den, men inget svar eller så är där upptaget. Jag skulle dock inte ta ut den frivilgit för att behöva gå igenom det igen. Men de måste jag nu för en ny ska sättas in. Men har börjat på mina p-piller igen och hoppas på att kunna sätta in en ny så snart som möjligt. Men ska prata med dom om man kan hoppa över sommaren och ta de till hösten typ september för Marwin vill ju gärna bada och det får man inte fråns man slutar blöda helt första gången. Får se vad dom säger när jag får tag på dom.

Onsdagen tillbringades på uteplatsen till att börja med., då jag hade tvättstugan mellan 7-12, Vi badade i lillapoolen och busade massor. Sen när tvätten var klar tog vi på oss och cyklade ut till kitty och rolle. Där vi blåste upp en minipool till marwin och vi badade, solade, busade och snackade massor hela eftermiddagen. Skönt och mysigt. Hade riktigt trevligt med is kallt vattenkrig och massa annat skit hehe. Snackade även lite med marwin farmor när hon kom hem.  Hon bor där ute hon med. Glömde kameran hemma. typiskt men vafan.Sen snackade vi ihop oss om att grilla hemma hos oss. å det gjorde vi. Delle kom också så vi hade en jättemysig kväll med massor av snack och god mat. Blev Flintastek, potatissallad, Vanlig sallad, och kall beane. Sjukt gott. MUMS. Marwin somnade sen för den 6 tänden var påväg så han kom inte till ro. Men nu är den uppe:)

Torsdagen Lekte marwin först med Ida en stund. Grannen vår som han verkligen gillar hehe. Dom sprang och busade hela förmiddagen. Vid kvart i 11 somande marwin igen. och sen kom marwins moster cia hit och sen även faster malin, alicia och kitty. Vi väntade på att marwin skulle vakna så vi kunde gå ner till stranden men tiden gick och lillfisen sov som en stock. Men äntligen vid 20 i två vaknade han och vi tog på och och gick till havet. Där solade vi eller ja inte mycket solande för barnen sprang runder men vi mös iallafall vid havet badade solade och hade det sjukt mysigt med massor av snack. barnen lekte och busade både i havet och i sanden. Riktigt mysigt. barnen fickade frukt dicka och även lite glass fick dom. Sen gick vi hem Marwins pappa kom hem och vi mös lite här hemma sen åkte vi med till lödde massa folk bilar och snack. Marwin älskar det och skulle helst vilja stå så nära bilarna som möjligt men de får han inte vi står så långt bort som möjligt. Sen åkte vi till max och åt lite och sen kolla lite bilar här i stan sen åkte vi hem, marwin deckade och jag och S låg och mös på soffan till tv och bara snackade.

Fredagen Hade jag och marwin mys med jordgubbar och sånt på förmiddagen och lek med alla leksakerna. vi hade en riktigt mamma son lekdag på rummet. riktigt mysigt. Sen tog vi på oss och gick till morfar där även alicia och cia skulle komma dit. Vi badade och mös, Sen kom min syster och hennes kompisar tror dom va 6 stycken så blev ett riktgit badhus:P hehe. Massa handukar på gräset och massa som badade riktigt mysigt och marwin och alicia gillade det verkligen dom hoppade upp och ner i poolen. vi fickade bullar och dricka och massa frukt. Sen kom S dit med marwin bilpool och den blåste vi upp och barnen bada även där i. Marwin och pappa badade lite i poolen. Älskar er mina Pojkar ni är så fina. Sen va dom så trötta så dom fick sova en stund Marwin och Alicia asså, hehe. Jag och cia badade då och snackade massor och även med min syrra och dom. Sen vid 5 halv 6 gick vi hemåt cia skulle lämna alicia hos sin farmor och vi skulle hem och duscha och göra ve oss. Marwin skulle sova hos sin farmor för första gången och jag och S skulle ut. Ja jag va ute. Riktigt roligt var det att komma ut lite. Men saknade lillskiten men viste att han sov och hade de bra ju. Vi va i Ekebo på festival och festade lite och hade roligt. Lite skit och så men vid 1 åkte vi hem och sov.

Lördagen kom marwin hem vis halv 11 han hade fått en traktor av farmor igår på kvällen som han hade lekt med. hihi. Allt hade gått bra och han hade sovit hela natten. Skönt att veta att han känner sig trygg även där. Dom hade busat och lekt på lekplats och påvägen hit hade dom vatt i stan en runda med. Han hade fått ett par byxor och en fin tröja. Vi gick till morfar direkt där ingen va. :P hehe. Nä men dom hjälpte helenes mamma att flytta så vi va där själv ett tag först och badade fikade och mös för oss själva. Sen kom mormor och morfar då badade vi med dom och mös. grannarnas syskonbarn kom även dom in och badade och sen även min bror och hans 3 kompisar. Så vi va riktigt många idag med. Så härligt. Vid 6 kom delle dit för att lämna mina nyklar som jag lagt i husvagnen igår för att inte bli av med dom. Så vi snackade lite och mamma beställde pizza. så åt vi sen följde mig hem vid 8 för han skulle ändå låna skylinen. Sen va de mys innan lilleman deckade vid halv 9. Jag själv satt och slöade framför tv till halv 1 sen hoppade jag med i säng. Skönt

Idag har vi bara njutit av att vädret inte är fint:P eller ja de är svalt och skönt. När lilleman vaknar får vi se vad som händer blir kanske en runda med jessica och jakob. bross på hur länge han sover. men blir nog en runda ändå:D ska höra av mig till henne sen. Det var allt för mig idag















RSS 2.0