Det som hänt den senaste tiden

Underbara sommar är äntligen här.

Ja de är den och det är helt underbart. I söndags var vi hemma hos morfar hela dagen. Jag och Marwin gick dit vid 12 tiden mormor var redan där så vi solade och badade. Sjukt skönt och Marwin älskar det. vid 2-3 tiden kom även 3 dit och badade och hade det skoj så vi mös en hel del hela familjen. Marwin badade med sin pappa men jag hoppade över det och fotade lite tills kameran dog. Han älskar det verkligen och det är helt underbart med pol. Jag Mormor och Marwin gick sedan till kvantum för att handla till middagen. Vi skulle ju äta där.  Syrran och hennes kille kom med för att äta. Sjukt gott och det blev dansfläskastek nypotatis och sås, älskar det. Efter det satt vi bara och mös tills S stack iväg med bil och jag och Marwin gick hem.

Måndagen började med lite mys inne för vädret såg inte så bra ut men det sprack upp så vi mös massor ute på uteplatsen och hade oss. skönt som fasiken var där typ hela för middagen och fram till ja 3 kanske. då packade vi in oss och skulle egentligen cykla till granet men precis då ringde kitty och rolle och frågade om vi skulle med till centan och ja varför inte Marwin behöver nya badshorts så vi följde med. Där gick vi i affärerna och kollade, åt bakad potatis, marwin fick sina badshorts och kitty sin bikini. Sen åkte vi hem och mös och kopplade av i soffan innan vi skulle nanna.

Idag har vi varit ute HELA dagen. vaknade 8 gick upp åt välling och sånt. sen blev de lite bus inne tills 9 sen gick vi ut på uteplatsen och mös marwin lekte med bilarna, kvasten och ja allt hehe. halv 10 gjorde jag mackor och tog ut lite dricka och där satt vi och mös med det. Så sjukt bra och mysigt är det. Sen busade vi tills 11 och gick sen in för att packa väskan till stranden. Vi gick hem till morfar för att hämta min bikini sen hem till jessica och jakob för att hämta dom. In om konsum för att handla fika blev melon och glass. Sen gick vi till borstahusen där vi badade lekte med bollarna och sandsakerna vi hade med. Och såklart åt vi melonen verkligen sjukt gott. :) Solade inte så mycket men fått färg som fan ändå. Sen vid halv 4 gick vi hem mot jessica, båda barnen slocknade och vi gick in om haralds och åt mos och köttbullar. Sen väll hemma hos henne lekte vi med jakobs saker mös på altanen barnen badade och ja vi hade en helt underbar dag. Det måste vi göra om.

Blir nog att vi drar hem till kitty imorgon och myser på deras gård. Sen på kvällen blir det bad i havet :) skönt.

Här kommer lite bilder från dagarna.

   

 



Mina pojkar. Kärlek <3



Min stövel pojke. Han kom gående med dom i händerna,
gav mig dom och satte sig på golvet och tog upp fötterna,
hehe han ville ha dom på sig. och dom gick han i här hemma ett tag:)



Havet idag:) Glömde min kamera hemma så ska få bilderna av Jessica sen:D fotade med hennes istället.

Ännu en underbar dag.

Japps det har vi verkligen haft.

Idag gick vi upp i tid. Halv 8 låg vi på soffan och mös med lite barnprogram och välling. Sen gjorde vi inte så mycket mer än busade och mös, plockade undan lite med. Vid halv 9 kom delle hit, som fyller år idag, "Grattis, vi bjöd han på bullar och det blev en mysig och riktigt god frukost. vid 11 tog vi på oss allihopa Jag, Snutte, Delle och Marwin och åkte ut till Jonas "kommer inte ihåg vad dom kallar honom" där mös vi i hans trädgård hela förmiddagen sen åkte vi in till stan igen och åt pizza.

Innan vi skulle på kalas till lille Nilo:) Massor av grattis till dig med:) liten blir nu stor. När vi kom dit var där folk och nilo öppnade presenter som han inte var riktgit intresserad av. hehe han ville hellre busa. Men vi va där och snackade med folk och barnen lekte.

Sen kom delle och hämtade oss och vi åkte hem och käkade jodgubbar. Massor av bus och lek är där i min lille plutt HELA tiden. 

Kitty och rolle kom en runda. Marwin badade på uteplatsen och busade med alla. Sen kom dennis med vårt hemmabio som han och S bytt. Satt och snackade lite med honom och satte in det. 

Jag var så sjukt varm så jag och Marwin cyklade hem till pappa och badade och åt grillat. Marwin älskar att bada hehe riktigt badanka och dyker gör han med. Mammas lilla vattnedjur. riktigt mysigt. S är på fest hos delle som då har fölsefest orkade själv inte följa med:P hehe.

När vi skulle hem somnade marwin som en stock i bansitsen på cyklen så när vi kom hem fick jag bara ut han klä av han byta blöja och lägga han i sängen och han sov verkligen som en stock hehe. Lilla trötter efter en lång och varm dag.

Nä nu ska jag bjuda er på lite bilder från idag.

  



 



 



Underbart varm vecka

Solen har gassat och haft sig. Underbart väder ute och underbar liten unge har jag haft.

Onsdagen Började med att vi direkt gick ut i trädgården och fyllde upp poolen och Marwin plaskade runder. Om det är något denna lille kille älskar så är det vatten. Han plaskade och hade sig hela förmiddagen. Sprang upp och ner ut poolen och något han gillade va att stå utanför och slänga sig i hehe. Han skrattade så han knappt fick någon luft. :)

Helt underbart. Grannen Ida kom in och busade med Marwin och han verkligen älskar henne. Gör precis som henne och allt. Även en flicka på andra sidan gården kom och busade. Ronja heter hon. Sen badade Marwin och ida tillsammans och det gillades Marwin hade superkul.

  

Sen vid 12 tiden kom Kitty och snackade lite och vi packade ihop och begav oss ner till stranden där det blev bolllek bus och stog, innan vi bestämde oss för att gå ner till vattnet och känna om det var varmt, och det var det, sanden med för den delen. Det brändes i fötterna när man gick ner. Men det var supermysigt och Marwin premiärbadade i havet. Och det gillades, SÅ mycket vatten till en så liten badpojke va ju hundra. Han sprang runt i vattnet men blev lite rädd första gången han satte sig ner. "hihi" men sen gick det bra och han jagade badbollen och stojade, smackade på vattnet som han tyckte smackade lite konstigt. Inte som det i poolen eller badkaret, hehe. Sen gick upp igen för lite dricka och mys innan lilleman somnade i vagnen och jag och Kitty låg och solade och snackade. När lilleman vaknade var det så varmt att vi inte orkade sitta kvar mer.

 


Vi gick hem och grillade kött och hade sallad och sås till. Supergott. Sen blev de bara bus med klossar och bilarna ute på en filt på gården. Marwin va så trött att han gick och la sig på kittys fot. Ida och Ronja kom även in en sväng till och byggde lite med klossarna.



Klockan sju gick vi in för att bada bort saltet och varva ner lite. Och åtta hoppade Marwin i säng.

Torsdagen Började med massor av mys ute i trädgården. Lek och stog innan vi begav oss till citygross för att handla lite. Blev lite mat, blöjor och lite annat gott. Sen tog vi en sväng i stan innan vi gick hem. Då kom Mormor och moster hit för att fika lite. Vi satt först och mös ute i trädgården innan vi gick in och fikade lite bullar. Snackade och sen kom Kitty en runda. Marwin busade och visade upp alla sina talanger, hehe.

Han börjar prata mer och mer. Däur "där, Sen boll och den är lite nya ord han säger. Han säger ju massor och alla som träffar honom säger att han är väldigt tidig med att prata många ord. Även att förstå saker. Roligt att han är så framåt. Han förstår ju massor. Ska vi gå ut, hämta bollen, hämta bilen, kan du ta en leksakt i lådan, ska vi läsa en bok, ska vi bada, ska vi äta, Ja massor han förstår ju och gör det man säger.

Idag skulle jag till arbetsförmedlingen klockan tio och få lite hjälp med vad man ska skriva i sitt brev som man skickar. Fick massa hjälp där. Sen cyklade jag hem och mötte upp S och Marwin  mormor skulle också med så hon kommer så åker vi till Ängelholm för att titta på fotona som vi tog hos fotografen. Superfina foto och vi köpte två förstoringar och ett album med 18 bilder. Det är rätt dyrt men man går inte till fotografen alltid och då kan man lägga lite extra. Sen åkte vi hem och busade i trädgården.

Så kom mormor igen för hon glömde något här. och även morbror kom. SÅ gick vi en runda i stan för han skulle köpa present till sin flickvän. Bjöd mamma på mat. Blev kött, nypotatis, gräddfil, gräslök och sallad. Mums. Sen mös vi lite och lekte lite på gården innan det blev bad och sängen för lillkillen. Vi har kollat fotboll och nu sitter vi här och snackar, borg är här så dom dricker lite öl och jag ska snart bli lite social med dom:) hehe.

Sen till en helt annan sak. Jo nu är det såhär att min spiral har trillat ut. Och fy fan vad sur jag är. Idag när jag duschade kom den ut. Hatar sånt här.

Hej så länge nu ska jag vara social

Hjälp med ny look?

Ja det skulle jag gärna vilja. vill nu ha min blogg lite mer somrig. någon som kanske har lust att hjälpa mig? :D

Underbar helg.

Japp det har vi haft.

Det hela började med midsommarfirande. Vi vaknade i någerlunda tid och plockade först undan här hemma innan vi började göra ve oss och sånt. Marwin var supertrött för han håller på att få tänder "en till har kommit fram så han har fyra" men tre till på g. så han slockande med pappa i sängen så vi blev lite sena, Delle skulle med oss så när han kom drog vi iväg. Vi skulle fira det hemma hos faster malin och vi hade verkligen supertrevligt. När vi kom dit var det fotboll så killarna satt där och vi fixade lite i köker och busade med barnen. Sen blev det mat och nypotatis gräddfil och gräslök är så himla gottt:D mums. Alla blev mätta och belåtna. Sen vad det undanplockning diskinig och snack och mys och massor av bus. Marwin och Alicia hade verkligen myror i brallan:P sen blev de jordgubbar och ännumer snacka och skratt barnen var trötta men hade så mycket energi ändå så vi stannade rätt länge. blev cips och godis och lite lugnare miljö fram mot kvällen och 11 var baren så himla trötta att vi åkte hem så de bliev lugn och ro där och så att vi skulle kunna lägga marwin. och han somnade på 1 sekund:P hehe


Fick sovmorgon på lördagen och vi vaknade inte fråns halv 11:P skönt som in i norden var det. vi gjorde ve oss och gick hem till Jessica och jakob. När dom var klara mötte vi linda och gick sedan till jessicas sommarjobb och lämnade tillbaka något hon glömt lägga kvällen innan sen gick vi till jg:s och handlade innan vi gick ner till borstahusen där det är tivoli under middsommarhelgen:) mysigt och trevligt. Jakob åkte karuseller medan marwin sprang runder och flörtade med tanterna:P hehe. Han rymmer hela tiden men han e så himla glad och det gör mig inget att behöva springa efter honom. Han åkte inget då jag inte orkade åka med och vill inte lämna han själv i en karusell. men han hade lika roligt ändå. Han får vänta tills karnevalen och då ska han få åka:D sen när vi busat klar där somnade båda barnen och vi begav oss till donpedro och åt sen gick linda hem och vi gick till granet. Marwin sprang runt och busade. gungade och lekte med en annan pojke där, jakob sov först sen när han vaknade busade han med. vi gick sen till olivers och åt glass innan vi gick hem till mig och lekte :) sen åkte jessica och jakob hem, marwin somnade som en stock och jag med efter ett tag vid datorn.



Idag har vi först varit hemma bara, så sjukt varmt på vår gård/uteplats/trädgård att jag blåste upp marwins pool så han skulle få bada. han älskade det och blev superglad. Jag plockade undan lite där ute och rönsade i rabbaterna. Sen tog vi på oss och åkte ner till tivolit hela familjen och gick där lite. van i nalle till marwin och han fck dra i snöre och van en nalle till där själv:D Sen åkte vi hemåt och mötte upp delle och gock till rohdos* stavning? och ät pizza. mums:) sen hem och mös och busade och så kom mormor så gick vi till halvmånen och lekte på lekplatsen:) grävde och gjorde kakor hehe. sen hem igen och busa lite innan det var sängdack. när jag lagt lillfisen gick jag ut och ränsade klart och nu är där superfint och rent. blir bild imorgon när solen är uppe.



Nu ska jag hoppa i sängen tänkte jag. natti.

Uppdatering.

Ja då ska jag äntligen ta mig tid att uppdatera mitt i allt som händer.

Efter Marwins kalas förra onsdagen har det hänt massor.

Torsdagen:

Vi Började dagen med massor av mys och lek med alla nya sakerna. Sen sov vi middag och sen kom mormor och hämtade oss. Då åkte vi till väla och handlade en del till Marwin för pengarna han fick. 2 bodysar och en tjocktröja blev det från mig. Gick runder där ett tag, åt bakad potatis sen åkte vi till biltema, det var därför vi skulle dit. För att köpa min cykel:D ååå glad blev jag hehe. Köpte den, en cykelsits till Marwin och en hjälm. Sen åkte vi hem. Det regnade ute så Marwin stannade hemma med pappa så cyklade jag en runda och en sväng till Jessica och Dennis och snackade lite. Sen hem igen och sov :P hehe. trött va jag.

Fredagen:

Var det student i stan, tråkigt väder hade dom med regn hela tiden. tyckte verkligen synd om dom. Men jag och Marwin gick iallafall ner och kollade på alla studenter och när dom åkte på sina släp. sen bar det av hemmåt med massa mys och lek och middag, sen åkte marwin och pappa till farmor och farfar och jag bakade tårtbottnar. det gick bra iallafall:D

Lördagen:

Kalas i massor. började med att jag och marwin gick upp och fördrev tiden med lek innan han skulle nanna. Då passade jag på att göra ve tårtan och den belv superfin. och god va den med. Massa folk började trilla in vid 1 tiden. alla kom och det var supertrevligt och massa bus och snack hela tiden kakorna gillades och tårtan med. allt blev uppätet och det var verkligen kul att se.:) Massa fint fick han med. Finns bilder  på det i bliddagboken, Heter Marwin080610 där. Tack alla för marwin underbara dag. Sen på kvällen cyklade vi en runda och han gillade det:D



Söndagen:

Va på kalas hos min faster vid 12 tiden åt lunch och sånt där. mysigt:D sen cyklade vi hem och vilade innan marwin skulle till faster och jag åkte ut till S och hjälpte honom att måla. Sen åt vi och sånt och sov hehe. tråkig dag men massor som hänt ändå.

Måndagen:

var vi en sväng i stan. massor ute bytte marwin stövlar till en storlek större, gick dit så va ute och gick en del. sen på kvällen cyklade vi till granet och gungade och busade.



Tisdagen:

Var vi mest hemma och ute en sväng. Sen på kvällen vid 5 cyklade vi ut till farmor och farfar för farmor fyllde år. grattis. Där åt vi kakor jordgubbar och snackade och lekte. sen hem och sova.

Onsdagen:

Var på väla med delle köpte lite till marwin men gick mest och kollade. Åt och hade trevligt. Skulle kolla på matta till marwin på ikea men den va slut. Sen hem och duschade och allt sånt. la marwin sen blev de film läsk och chips:) mums.

Torsdagen:
 
Var jag på arbetsförmedlingen och sånt, marwin va hos morfar så cyklade dit sen och åt och sånt sen hem så kom pappa hem så bus och lek innan vi gick och åt på det nya asiatiska stället här vid oss. mums gott va det. Sen följde vi med till lödde och kollade på bilar och marwin gillar det verkligen hehe:D sen hem och sov.



Fredagen:

Idag ska vi fira middsommar hemma hos faster Malin med familj. Kommer uppdatering om det sen:D


Kommer hädaneter att kalla alla för det dom är till marwin så skriver jag farmor så e de hans farmor. blir så klöddigt annars:D

Kommer uppdaterning

Haft fullt upp hela veckan lovar er en uppdatering imorgon. och sen massor framöver men vatt mycket 3 kalas och åkt hit och dit. ja förklarar imorgon.

STÅ UT :P hehe

1 års dagen i bilder

Morgonen började såklart med paket och sen lite lek, mys och välling



   



Sen började folket trilla in och Marwin busade lekte och hade skoj

   

  

När sista gästerna gick var Marwin jätte trött bara sovit 45 minuter på hela dagen. Men ett bad och lite lek med sakerna gick bra innan man tvärdeckade på soffan utan att ha hunnit dricka sin välling.

  



EN underbar dag. Tack alla som gjorde Marwins dag till den bästa.

10 juni "1års dagen"

Vi grattulerar vi grattulerar hehe, ja det sjöng ja gör Marwin i morse. Gick upp kvart i 7 för att vara berädd när han vaknade men han tog sovmorgon och ville inte upp fråns 8. Han fick packeter och han gillade det. öppnade det gladeligen och blev jätteglad för presenterna. han  fick en pool med bollar i som bollhav, en söt giraff man stoppar bollar i och två jamaser. :P Sen mös vi och lekte med dom nya sakerna innan folket började trilla in. Alla ville ju träffa lilla 1 åringen fast att det inta var kalas. Han fick ändå lite saker redan idag för vissa ville inte komma tomhänta. Av sin mormor fick han en t-tröja, byxor, jamas, och strumpor, gamlemormor en sopbil, morfar en lastbil, Farmor och farfar tröja och byxa, Moster en buss och hennes gamla mobil för jag bett om den:P hehe, faster och kusin ett pianoliknande men massa olika att trycka på, andra faster t-tröja och shorts, lisa och barnen en pool, badboll, förvaringsgrej, jessica och dennis bollar, johanna tvä t-tröjor och ett par byxor, gamlafarmor, gamlafarfar och camilla pengar till bilderna vi ska beställa från fotografen, delle en bok och pengar till kläder. :) tack alla för fina saker. och en helt underbardag det blev:D

Men det riktigta kalaset blir på lördag. Men vissa kan inte då så dom flesta som var här ett längre tag är dom som inte kan på lördag. och andra bara tittade in för att gratta. :)

kommer bilder sen på dagen och saker han fått men nu vill jag bara plocka undan lite och sånt. Hej så länge


Grattis på 1 års dagen Snuff

Ja idag är det en väldigt stor dag för mig/oss. Marwin fyller 1 år och balonger och sång står på chemat. Mammas lilla hjärtegryn. Var tog tiden vägen. Dagen då du kom till världen var den mest underbara jag varit med om. När vi åkte in till  den lyckligaste förlossningen var jag människan och den mest rädda. Hur skulle du vara som person, pojke eller flicka? Ja massor snurrade i huvudet. Men jag behövde verkligen inte oroa mig. Du är den mest underbara lilla varelse jag vet, ALLT är perfekt. Hur kunde jag vara så lyckligt lottad? Att få dig in i mitt liv? Så böev det iallafall och jag är evigt tacksam för det. Mamma älskar dig över allt annat. Finns alltid här för dig.

Nu får ett år sedan satt vi och kollade på film där hemma. Vi åkte inte in fråns på natten och fick stanna. Men vi var uppe en gång innan men då fick vi inte stanna hade inte sovit något alls så fick pille att som skulle hjälpa mig att få lite somn innan för jag hade inte sovit mycket den senaste tiden på grund av förvärkar. Men nu i efterhand så ångrar jag mig att jag tog dom. Du hade ju kommit tidigare om jag skretit i dem. Men jag va så fruktansvärt trött på att ha förvärkar så jag ville bara sova lite. Men iallafall vi kom in vid 5 på natten och klockan 14.50 kom min älskade SON till världen. Jag är så fruktansvärt stolt över att vara din mamma. du är så perfekt in i minsta lilla detalj, vist du har humör och allt som alla barn har men du är ju så speciell för mig. Du är allt.

 

   



Nu är du en liten kille med mycket energi. För 100 personer. Och det är något jag älskar. Att du har sån energi för du ger mig en himla massa. Du pratar massor, vissa ord förstår man men absolut inte allt du bablar hela tiden och tror att man förstår allt. peckar och gör olika grejer med armarna för att visa vad du säger. Några ord du kan är "Mamma, Pappa, Tack, Hej, Där, Titta, Lampa, Bada, Äta, Nanna" och ja massor kommer inte på alla nu. Går gör du, pratar, busar, myser:) allt och jag är lyckligt lottad att få vara din mamma.

   

Nya saker du kommit på är bilarna du älskar att krypa runt med dom. ja du har gjort det länge men nu är de extra roligt. Du har kommit på att din bil man åker på att man kan ställa dig på den så det gör du hela tiden, kommer film senare men inte i detta inlägg. Massor har du kommit på och du försöker göra som en hela tiden. både med tal och rörelser. pussas och kramas gör du med hjärtat. ja jag kan fortsätta hur långe som helst för du e underbar rakt igenom.

  

Idag på din dag. blir de massor av folk som kommer och massa presenter:) Men nu ska mamma gå och lägga sig hos dig så vi kan komma upp imorgon. Natti natti alla.


7 juni

Grattis på födelsedagen Alicia "Min kusin" på 2 års dagen. Grattis grattis grattis.

Igår var vi först bara hemma och mös riktigt mysigt var det också. Mamma och jag lekte massor på rummet och busade en hel del. Sen kom delle och då blev det lite bus med honom med. Sen gjorde mamma mat och vi åt och sen åkte jag och pappa ut till farmor och farfar. Där busade vi massor ocg jag visade upp för dom att jag går massor nu. :) Alltid lika roligt när något tycker det är roligt. Mamma va hemma och bakade till mitt kalas på onsdag och lördag. Sånt som man kan frysa in. Hon gjorde muffins och Kanelsnäckor. Sen när jag kom hem var jag jättetrött så de blev lite mys och bus innan jag skulle sova. "glömde dock att skriva att jag fick två jättefina saker av farfar från han var i Norge en klossgrej som man ska hitta rätt figur och en bil, båda från brio:) jättefina tack farfar".

kvällsbus

 

Idag vaknade jag på gott humör verkligen:) satt och sjöng för mamma så hon skulle vakna:) Vi gick upp och mös lite i soffan innan jag fick min morgonvälling. Mums. sen blev de bus och skoj innan vi åkte och handlade lite mat. Sen åkte vi och åt lunch med delle och en annan innan vi skulle på kalas till min kusin. Där busade vi och lekte hela eftermiddagen. Vi va där vid 2 och åkte hem lite över 6. Vi lekte med alla hennes saker och jag visade även upp för alla att jag går massor. Till och med springer gör jag. En liten bit innan det blir för vingligt:P men det kommer. Mamma har sakt till mig att ta det i min egna takt, för det blir bäst så:) Sen åkte vi hem och jag somnade till lite innan mamma väkte mig så jag skulle somna ikväll. Sen gjorde vi lite middag och ät och sen badade jag, bostade tänderna och fick jamas och sånt på mig sen gick vi in i sängen och skulle sova.

Morgonmys

   

Kalas

   

Jag skulle gå till pappa hehe men hittade något roligare "en låda med sladdar" och svängde och gick dit istället.

 

NattiNatti.


5 juni

Hejsan.

Inte så längesedan jag skrev nu men ville ändå skriva igen hehe. Har inte så mycket att skriva men men. Ni läser väll ändå.

Igår va vi och handlade födelsedagspengar till Marwin. Blev en hel del:) så nu e det med klart. Imorgon ska jag baka till kalaset. Roligt:) och Marwin ska vara med pappa. Hoppas där blir något gott :)

Idag fick jag en superduper rolig sak. En ny kamera:) och jag är lycklig. Som in i. hehe. Tack älskling du e underbar. Det är min 20 års present och det är något av de bästa.:) älskar dig och tacktacktack. Superfin är den och verkligen sjukt bra. Så jag är nöjd. den tar blider fort och bilden blir jättebra fast att man rör på sig. så de e hundra:)



Kameran fast jag valde den i svart. :)
Det är en panasonic. :) Älskar den redan och bara hunnit använda den lite grann.
inte hunnit mixta och testa en massor än men det jag prövat är bra:)
närbilderna blir bra och bilder på marwin blir bra:)


till idag då. Va först hemma hos farmor och farfar och hälsade på. Åt lite och busade. Sen skulle jag ju egentligen låna farfars kamera på onsdag och lördag men det behövs inte nu. Sen gick vi till unga förälfrargruppen och busade och snackade och marwin fick sin 1 års spruta. det gick jättebra och han satt och skrattade åt en docka:) och sa inte ett pip. Sen gick vi en runda med Jessica och Alexander och sen hem. DÅ åkte vi och tittade på kamera och köpte den:D SÅ sjukt glad. Sen hem snackat skit med delle och en annan, dennis och nellie kom också en runda och lekte. och sen gick vi och åt pizza och sen hem och mös. då vi kom på att marwin har jätteont i sitt ben där han fått sprutan. Började innan idag när han skulle gå och det var verkligen jättevinglit. Sen Blev han gnällig och ville knappt något och när jag bytte blöja fick jag knappt röra honom, när han sen skulle gå till leklådan haltade han som in i och jag tog han där han fått sprutan och han stortjöt. stackars liten hoppas det släpper snart. tror bara det är musklen som blivit stel. men han gick panodil och nu susar han så gott så. Och jag ska glo tv och bara njuta innan jag med slänger mig i sängen.
Natti Natti


4 juni

6 dagar kvar tills världens sötaste lille snuff blir 1 helt år. tiden går så sjukt fort. Hade tänkt ha hans kalas på onsdagen när han fyller år men de blir de inte:( S fick inte ledigt så får ha kalaset på fredagen. Får ha lite kalas för han själv här på onsdag. Dagen ska ju vara speciell fast inte pappa kan vara hemma.

Men men. tiden rusar och marwin vill gå HELA tiden. Han älskar att krypa så de lär han göra länge till men han vill gå. även om han inte går runt som om han inte gjort något förr så reser han sig mot allt och går iväg kallar man på honom så går han mot en:D det är detta som är så gulligt så här får han gärna stanna länge. hehe när dom "vinglar" lite fram och ja ni förstår nog. De e så mysigt. Men lillkillen tror ju ibland att han kan springa hehe och det ser superroligt ut. Ja min lillkille.

Vid denna tiden förra året väntade man på att snuff skulle komma. Allt var så spännande och det skulle bli så roligt att bli tre. Och det blev det. Kan inte förstå vad jag gjort innan Marwin kom. VIlken mening hade livet då? Vad var det som fick en att gå upp på morgonen? Ja jag vet faktiskt inte. För Marwin får en att gå upp även om man inte hade orkat någon dag.


väldigt trött och skrattig:D "mobilbild"



3 tänder är också påväg och min skrutt tuggar på allt. fingrar händer leksaker "skit" ja allt han hittar. det kliar nog och gör väldigt ont i munnen för de är svullet rött och vitt, det vita är där bissingarna ska upp och man ser riktigt hur det spänner. och den ena tanden syns och känns lite men inte riktgit igenom än. hoppas snart han får en lugn vecka med tänder för den senaste tiden har det ju varit massor. först den han fått började nog göra ont 1,5 veckor innan den kom och direkt efter så kommer dessa. ja men dom ska ju upp och ju fler på samma gång så slipper man en och en iallafall. Men ingen feber eller liknande denna gången och det är jag glad över.

Ja vet inte riktgit vad jag ska skriva mer. Igår va vi mest hemma, handlade mat en runda, gick och fikade med delle, hem snackade lite med honom lagade middag åt och sen kollade greysan. och ja såklar så va de massor av bus och lek med marwin.


Gladfis "mobilbild"



min kamera är föresten sönder. går att fota men ser inte vad man tar kort på. eller det skrev jag nog i förra inläggent:P hehe tror jag.

Nä nu ska jag äta något. hej sålänge.


2 juni

Heldag ute idag med. Japp vid halv 12 gick vi ut och handlade fika och sånt och gick hem till morfar. Där vi låg och mös på gräset och badade. Sen packade vi ihop oss och gick en runda och sen hem till jessicao ch jakob och hälsade på. kollade på deras nya lägenhet. Vi gick och kollade på fär till hennes lägenhet sen hem till henne och satt i trädgården. sen gick vi till morfar igen och åt och busade lite innan det var dax att gå hem. Mysa bada och sängen. Så nu sitter jag här.

Måste skriva lite om min buse. Han är så fruktansvärt charmig. Han skrattar och flörtar hela tiden med allt och alla som går förbi eller säger hej till honom. Han går massor nu. Släpper saker och går. Så snart springer han runt hela tiden. Det är så fruktansvärt gulligt när han går som han gör. Han har till och med gått i skor idag. utomhus:D stolt mamma.

Och så har han kommit på två nya ord. ack och att. är tack och katt. När man ger honom något eller tar något från han säger han ackack hehe. bara för man själv säger tack tack ju :) och att säger han för morfar ha katter:)

Ja min prins börjar bli stor. bara att inse det. :D

Min kamera är sönder. Ja min älskade lilla vän. fy:/ Vet inte vad som hänt heller för plockade upp den ur vagnen nu i kväll och då funkade inte displayen:/ Men den tar fortfarande bra bilder. :) så kan använda den iallafall. Men inte fått present från S än så skulle få en ny kamera:D så lycklig. tack älsk, älskar dig.

nä nu ska jag glo tv sen nanna.:)

1 Juni

Japp nu är vi inne i juni och bara 9 dagar kvar tills min lilla älskade gosse blir 1 helt år. Kan fortfarande inte förstå det. Var har tiden tagit vägen. Han ska ju bara vara liten:P hehe. Nä men kalas blir det och det ska bli så himla roligt. Älskade lilla vän nu är du snart "Stor" pojke.

Helgen har varit väldigt lugn. S har varit borta så bara varit jag och Marwin. Massa mys och sånt. I lördags blev min farfar 65. Grattis till dig. Så vi va där hemma på kalas och det var trevligt. gott med mat och fika. Sen gick vi hem för att slänga in tvätt och sen gick vi hemma till marwins morfar och grillade och hade det jättemysigt. Gott var det och roligt med sällskap när man är själv. Sen fick vi hem och badade och sov.

Söndag var det morsdag och strålande solsken:D supervarmt:) Först va vi hemma hos "mormor" och åt och snackade. Sen gick vi hem till "morfar" och solade och badade. sjukt skönt och mysigt va de. Till och med så varmt så hönsiga jag kunde låta marwin bada:P hehe. Sen bestäde jag och mamma pizza så åt vi de och snackade lite. sen va de dax att gå hem och duscha bort kloret från vattnet och sen sängen.



Samma idag. solen har stått på och det har varit supervarmt. Började tvätta klockan 7 i morse och höll på till 12. Då kom min syster och hämtade marwin för hon har semester och ville ha marwin en runda. Så vi bestämde att jag skulle dra till pappa och sola och bada så skulle dom komma sen. Mamma skulle med dit så de blev ju bra:D så där har vi varit hela dagen och badat och solat. Marwin har varit på lekplatsen vid halvmånen och lekt och haft sig:D sen kom dom till pappa "morfar", och där mös han och badade.:) alltid roligt och han e en liten charmis. Sen kom vi hem och lagade middag och åt, sen blev de bad mys och rätt in i sängen.





Nu sitter faktiskt jag i ett bad och har datorn brevid mig. Sjukt skönt och kännde för att koppla av:) mysigt. nä nu ska jag slappa i vattnet och sånt. nattinatti

RSS 2.0