Busfabriken

Japps. Äntligen kom vi iväg till busfabriken. Skulle ju åkt dit för två veckorsedan men då blev de inte av. Men idag åkte vi dit. :)

Först på förmiddagen när vi vaknade busade vi massor här hemma. Vi dansade och sprang igenom hela lägenheten. Vi hade verkligen superroligt. Sen tog vi på oss och körde ut till öb, skulle handla kedja och lås till vårt källarföråd. Men va så lång kö att vi körde till Jem o fix istället. Sen ner i stan en sväng för pappa skulle klippa sig innan.

Men när klockan vad halv 1 hämtade vi upp Alicia, Malin, Mike och Sebbe. Dom skulle ju också med. Men vi körde i två bilar. Marwin hade inte sovit på helda dagen så han passade på att vila en stund på vägen dit. Men det blev ingen lång stund men det sket han i. När vi väll var inne och hacde lagt in våra kläder och betalt entre så var det verkligen bus. Marwin älskade att klättra runder på alla hinder där var. Upp på alla konstiga ställningar och ja vi hade superroligt och glada miner hela tiden. När vi busat en stund blev de lite mat. Men småttingarna var inte speciellt intresserade för dom ville bara leka visar. Vi gick in i leklandet igen och det var verkligen stort och massor av saker man kunde göra. alla olika kasbanor man kunde åka ner för och vi provade ju dom flesta:) Var lite små cyklar med som marwin sparkade runt med. Marwin och pappa var nog dom som busade mest hehe, jag var inte lika aktiv. Dom va helt slut när vi körde hem. Vänta vi hoppade ju i hoppborgarna med. Vi hade iallafall en helt underbar familjedag. Det får vi verkligen göra om mina prinsar. älskar er. Och det va roligt att alicia med familj med följde med. Även om man inte kunde springa och leka tillsammans hela tiden så hade vi roligt dom stunderna vi var på samma ställe:)

När vi sen körde hem deckade marwin direkt så när vi kom hem tog vi ut honom och jag och han gick in och vilade i sängen. Superskönt med lite vila efter en väldigt skoj dag. Kunde ju inte vara lika aktiv men när jag lås in kamaran busade jag och marwin den sista timmen som in i norden så man har nog bränt några kalorier idag:P haha. Vi va iallafall slut så nannade en timme inna de vart dax för lite mat. Marwin ville bara ha gröt så fick bli de för honom och då passade jag på att äta macdonalds. :) gott när man inte äter det så ofta.

Sen busade vi lite innan läggdax och kan ni tro att lillen sover gott nu? hehe. :)

 

  

   

En helt underbar dag.

Tyvärr är alicia alldeles för snabb för mig så fick typ ingen bild på henne:(


Kommentarer
Postat av: Farmor

Det ser riktigt kul ut.Det gäller att hänga med dom små liven.Älskar er båda två massor

2009-09-06 @ 10:19:54
Postat av: Tesso

Oh vad han ser glad ut :D det ser ut att ha varit en jätterolig dag. Tänkte vi kunde träffas i veckan, jag ringer sen eller imorgon =)

2009-09-06 @ 10:44:59
URL: http://metrobloggen.se/tesso
Postat av: Mormor

Busfrö på busfabriken...haha, ni ser ut att ha riktigt roligt.Puss på er

2009-09-07 @ 20:20:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0