Tisdag

Japps ännu en dag avklarad.
Känns som om tiden springer iväg från oss. Känns som om man inte riktigt hinner med. Lämnade Marwin på dagis kvart över 8 sen till stationen och mötte upp dom i min grupp från skolan, vi skulle ut och kolla på sandtrolletsförskola till en uppgigt. Gick jättebra och vi fick nog ut rätt mycket av de. Riktigt skönt. Sen hem och hämtade Marwin, kom hem 5 över 11 och då äter dom på dagiset så cyklade in om pappa och ät mackor och snackade lite innan jag hämtade lillkillen 20 i 12. Då va han riktigt trött min lille skrutt så vi cyklade hem och gick in och la oss en timme.

Ja marwin har nu sjäv bestämt att han bara ska sova en timmes lunch. Innan sov han 1,5-2 timmar men inte längre, ALLTID 1 timme nu hehe.

Ja när vi vaknat och ätit lite mellis begav vi oss ut en runda, gick till banken men glömde mitt legg så fick skita i att beställa ett nytt kort, Så vi gick till teaterparken och lekte litegran. Marwin tycker det är jätteroligt att gräva i sanden, Inte så mycket sand där så han grävde på grusgångarna:)

Sen cyklade vi hem och gjorde middag, idag blev de kyckling ris och currysås, det blev riktigt gott och det slank ner i Marwins mage med. Så vi lekte lite med bilar och dansade innan vi cyklade hem till födelsedagsgrisen. Ja lilla/stora nellie blir hela 3 år. Grattis lillfisen. Så de blev lite bus där innan vi cyklade hem.

Marwin var riktigt trött så vi han inte innanför dörrarna innan han sprang in i sovrummet och sa mamma,mamma, nanna. Hehe. så fick göra välling och han slocknade på 2 sekunder. Mammas trötta lille fis.

Dagis imorgon med men slutar tidigt så vi har hela eftermiddagen med massor av bus och stoj. Blir nog en runda vid havet. går kanske till borstahusen, Marwin älskar att gå brevid vagnen nu så får öva på ställen där de inte kör en massa bilar.

Nä nu ska jag hoppa i sängen. NattiNatti


Kommentarer
Postat av: Farmor

Skönt att det går bra på dagiset nu.Och att det går bra för mamma också. Farmor älskar dej massor

2009-09-16 @ 20:51:46
Postat av: Tesso

Jag säger som farmor, skönt att det går bra för er båda, på skola och dagis =) Skönt att du inte behöver va där så mkt. Vissa föreläsningar känns onödiga att gå på ja, men som du skrev så kan man ju inte veta det innan. Det är bara att köra på! =) Puss

2009-09-17 @ 23:36:45
URL: http://metrobloggen.se/tesso

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0