19 April

Nu har jag sakt länge till många att jag ska uppdatera min blogg och det är nog dax nu.

Vädret har ju bara varit för underbart och vi har mestadels varit ute. På lekplatser och på långa runder till olika platser. Och det har verkligen varit underbart. Jag älskar solen och älskar att vara ute.

Förra veckan började min praktik och en hel vecka är avklarad. Skönt och roligt. Trivs jättebra i klassen. Om inte alla vet så är ja i en 2 på semenarieskolan här i landskrona.

Måste berätta att I fredags var Marwin och hans dagis på utflykt. Hela dagen. Dom åkte vid 9 tiden och kom inte hem fråns vid 2. Dom var nere i lillolas och hade de supermysigt. Dom hade grillat korv och lekt som bara den. Sen hade dom fått sova i vagnarna och Sen gick dom hem. Mysigt.

När vi kom hem från dagis så va vi trötta och sega båda två så vi åt lite mellis. Sen lekte vi bara inne på marwin rum innan det blev middag. Redan då märkete man lite på Marwin att inte allt stod rätt till. Aptiten var inte som vanligt. Men vi gick iallafall ut en runda. Vi gick ner till lekplatsen vid halvmånen. Riktigt mysigt är där nere och Marwin tyckte det var roligt att leka vid stranden. Påvägen hem träffade vi en and som gärna ville smaka på Marwins riskakor:) Det tyckte Marwin va jättekul. Va även tvugna att handla lite så vi gick in om citygross. Innan vi gick hem för att mysa och sova.

Lördagen började med massa mys. Marwin va lite hängig och efter myssugen så de va skönt. När vi lekt och myst hela förmiddagen mötte vi upp S och gick hem till min pappa. Han fylde år i onsdags så han skulle ha lite kalas/fest. När vi kom dit så var Marwin supervärm. Tog tempen och vist hade han feber 39,8. Riktigt tråkigt. Men sånt som händer. Vi va iallafall där hela kvällen och Marwin mös runt med alla. Riktigt kul för honom att ha så många att välja på när man e myssugen. Men mamma va såklart bäst:) min mammiga lille skit. Vi sov även över där.

Så när min skollande lille kille vaknade på morgonen med 40 grades feber tog vi bussen hem. Somnade direkt när vi kom hem och så sov vi till halv 12. Riktigt skönt. Vi va bara hemma hela dagen. Johanna va här och fikade med oss. Annars mös och busade i omgångar när han fått panodil. Riktig filmsöndag blev de för de va de ända han ville göra. Kolla på film då asså. Men sånt får man lov att göra när man är sjuk. Vi gick ut en runda och då somnade lillkillen i vagen och jag gick och åt på basilika med pappa och s. gott. På kvällen kräkte han också. :( inget roligt. Så inatt har han sovit oroligt och det kan man förstå.

Idag har jag varit hemma med lillkillen så missat en dag på praktiken. VI har myst även idag. Han hade ingen feber när han vaknade. Så johanna kom hit en runda och snackade skit och vi åt pizza. Mums. Marwin fick ju dock feber igen så han har varit slö och hängig. Sen vid 1 gick och och jag och Marwin gick in och vilade. Men vi passade på att promenera en runda lite senare och få lite luft. Marwin ville ju så gärna mata fåglarna.

Imorgon ska jag iallafall på praktiken. Min underbara pappa ställer upp och är barnvakt. :D Tack!

 


Min älskade lilla sjukling. 


7 April

Ja nu är vi inne i April och våren är verkligen påväg. Knoppar, blommor och liknande har kommit och varmen känns underbart. Äntligen detta har vi längtat efter.

Ja Påsken är över och den har varit bra. Massa mys och bus. Lördagen spenderades hemma hos pappa på eftermiddagen kvällen. Istället för vanlig påskmiddag blev det grillat. Riktigt gott. Och Mysigt med folk och massa prat och skratt. Underbar kväll. Skulle lägga Marwin vid 9 tiden och deckade såklart själv så blev en tidig lördag.:)

Annars har vi bara varit ute en himla massa. Överallt och ingenstans. Riktgit skönt. Massa besök på lekplatser har det hunnit bli när man varit ledig i 2 veckor. Skönt.

Men nu är de slut på ledighet och har nu jobbat i 2 dagar och kanske ska jobba imorgon med. Varit underbart med lite ledigt med min älskade lille kille:)

Han är så underbar min prins och jag älskar honom över allt annat. Duktig är han också. Hans mormor hittade inte sina nycklar så hon fick lite panik och sa var fan är mina nycklar. Vilken liten prick tror ni sa de sen? jo Marwin. "Fan är mina nycklar" säger han haha. De bästa var ändå när han sparkade på sin sparkcykel i fredags. Han cyklade på mig och sa väldig alvarligt "jag kör på dig mamma". Man kan inget annat än att skratta. Tur han inte säger fan hela tiden nu iallafall. :P 
 
Köpt en ny jacka och mössa till lilleman också. Superfint:)

Idag efter jobb cyklade vi bara hem och hämtade vagnen innan vi begav oss till granet. Marwin gick i princip hela vägen dit. Fick åka vagn sista biten för att han inte ville gå mer:P Roligt nu när han går så himla fint vid vagnen. Lekte i granet massor jakob kom också och sen snackade vi en runda maja och mark och även tim och hans lille pojke va där. Mysig dag. Sen gick vi hem för en sen middag och tryckte i oss den. Marwin ät som en häst han ville bara ha mer och mer. Men efter 2 stora portioner fick jag sätta stopp och vid kvart över 7 deckade lilleman. De va vår mysiga dag:)

Ja sen vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva mer än att jag ska bli mycket bättre på att skriva:D Förlåt för detta röriga inlägg. Avslutar de med lite bilder.

 

  

  

RSS 2.0