Ska bli bättring nu.

Japps. Nu har man slutat jobba på de ena jobbet. Nu i två veckor och har jag jobbat på två olika ställe. Först på timmermansgatan med funktionshindrade och sedan på svarvarens  förskola. Så blivit en hel del jobbande. Men har slutat på timmermansgatan. Det gjorde jag i lördags. Kändes konstigt. Men kommer dit fler gånger så de e bra:D. Jobbar min sista dag på svarvaren imorgon och det ska bli skönt det med. Men kommer sakna alla småttingar. Men träffar säkert dom också igen:)

Efter morgondagens jobbande kommer det att bli nästan en hel veckas ledighet med min älskade lille fis innan skolan börjar igen. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Längtar som in i norden.

Måste ju då skriva lite till om jobbet. Jobbar nu i lite mer än 8 veckor på Timmermansgatan och har verkligen lärt mig en hel del. Det är så underbara brukare och så underbar personal där att man blir glad varje gång man går till jobb. Vi har haft så himla roligt tillsammans. Varit på karnevalen, övernattat i DHR stugan, varit på tosselilla, fikat i stan, mysiga filmkvällar m.m. En helt underbar arbetsplats. Sen är de ju inte bara massa skoj hela tiden. Mycket vardagligt i jobbet som också ska hinnas med. Kommer iallafall sakna dem massor.

Annat skoj som har hänt den senaste tiden:P hehe. Ja myst med Marwin en massa. Varit på cirkus och massor av små utflyckter runt i lilla landskrona. Har nog även haft en drog att handla kläder till Marwin. Han har gott om det nu :P hehe. Måste ju då visa upp klädesplaggen han fått den senate tiden. Bara älskar dom:) Och fler ska det bli. Ska till stan imorgon så får se vad jag får med mig hem därifrån. :)

Orkar dock inte lägga upp alla bilderna här så gå gärna in och kolla på men bilddagbok. Kommer lägga in bilder på kläderna där nu ikväll. :)

Skriver mer imorgon Natti på er.

Inte tid att skriva längre. "långt inlägg"

Nej de finns knappt någon tid att skriva på längre. Men så är de väll ibland. Jobbet går hur bra som helst. Känns dock som om man bor där ibland men snart är det slut. Jobbar Inte så mycket som jag gjort dom andra veckorna. Så de är helt perfekt. Men jobbar ändå mer än en heltid.

Och när jag inte jobbar är de en massa bus och mys med min älskade lilla plutt. Vi har hunnit med en hel del vi också. Varit på lekplatser och cyklat landskrona runt och stannat överallt. Hehe. Varit ute på promenader och bara myst hemma.

Fick skuldkänslor för ett tag sen för jag jobbar. Känner mig så dum. Jag som är hemma med Marwin i princip alltid. Och nu är jag inte hemma lika mycket. Bestälde iallafall nya filmer till honom. Han fick två musse piggs klubbhus och en chaggington. Han älskar dem. Han tycker dom är superbra. Han har tittat på dom då tv hemma hos morfar och även hos sin farmor som har kanalen som dom går på. Så han blev supernöjd.


Helsingör:
Vi har även hunnit med två små äventyr. De Första var i Torsdags. Då vi åkte hemifrån till helsingborg för att sedan ta stora båten till helsingör. Min farmor var med och vi hade det supermysigt. Marwin såg verkligen fram emot att få åka stora båten och skren upp som en sol när den körde iväg. Han kollade på vågorna och pratade om dom fina båtarna utanför fönsterna. När vi kom fram begav vi oss in i helsingör för att kolla runder. Vi gick i affärer och Marwin sprang runder. Så en riktigt mysig eftermiddag fick vi i helsingör. Marwin sprang förbi en leksaksaffär och utenför fans där bollar. Mussepiggs klubbhus fans på den ena bollen och han blev kär. Farmor försökte lura honom med att vi inte hade pengar och att vi skulle plocka ut så han kunde köpa bollen. Han gick med på de och vi tänkte inte mer på det. När vi sen gick förbi en bankomat gikc han dit och sa hämta pengar så Marwin kan få bollen. Hehe. Så de va bara för farmor att vända om:) Vi åt pizza på uteservering och mös till det. Sen vam Marwin trött så han somnade och vi gick vidare. Blev lite kläder till Lillkillen från min farmor. Han fick en tjocketröja, två t-tröjor och ett par byxor. Superfint. Sen gick vi mot båten igen för att invänta att lilleman skulle vakna så vi kunde åka hem med båten och de gjorde han när vi va påväg dit så de va helt perfekt. Båtresan hem va lite mer intressant. Marwin fikade ne god kaka och vi kollade ut genom fönsterna. Och lite senare gick vi även upp på deck för att se den fina utsikten. Och det gillades verkligen. När vi kom till helsingborg gick vi till lekplatsen som ligger vid knutpungten och lekte där ett tag innan vi gick in i stan för att hitta en glasskiosk. Tog ett tag men sen fick vi varsin strut:) mums. Hemresa och middag hemma på kvällen blev det innan vi slocknade båda två.

Halmstads äventyrsland:

Andra utflykten gjorde vi igår med Stefan. Delle körde oss till halmstads äventyrsland där vi mös hela dagen. Vi började med att äta en jättegod buffe. Ända tråkiga var att det gick på 519 kr för oss 3. Lite dyrt tycker jag. Men gott va de och man fick mycket. Efterätt och liknande ingick så vi avslutade med glass. Vi begav oss till karusellerna för att åka lite. Lilleman åkte en hel del innan vi gick ner för att bada. Bytte om och var redo att hoppa i. Skit kallt var det så vi doppade oss lite snabbt och gick upp på den stora ställningen innan vi bytte om för att gå vidare. Kollade in dinusarierna och djuren och var inne i en ställning där man kan skjuta bollar. Sen gick vi vidare igen och Hoppade i hoppborgar och åkte ännu mer karuseller. Vi lekte på lekplatsen och busade massor. Stefan vann en boll till Marwin och jag vann en uppblåsbar hammare. Marwin va verkligen helnöjd. Där va en liten ställning med klättersaker och bollhav så vi va såklart där också en sväng. Så vi provade nog på det mesta. Marwin älskar verkligen när det går fort så han åkte ett tåg som gick fort enligt min mening. "Stefan åkte med" och han tyckte det var en höjdare. Och minifrittfall  åktes med. Vi kollade på alla deras mini hus av stora byggnade. Asmundstorps kyrkan va där och gamla vattentornet. När vi tröttnade på allt stojande begav vi oss ut. Vi åkte Äventyrståget in till stan och gick sedan till tågstationen där vi fick vänta ett tag på tåget. Då passade vi på att äta korv så magen blev mättad igen för lillgrabben. Var hemma vid halv 9 och jag var verkligen helt slut. Men en helt underbar dag. :)


  
Kommer fler bilder inne på bilddagboken. Men tyvärr inte idag.RSS 2.0