Massor att göra

Ja det har man verkligen nu innan jul. Har både skolarbete att göra och även praktik och 2 jobb på det. :P lite att stå i. Men har jobbar klart på svarvaren för december nu iallafall så en sak mindre. Skönt att ha en del att göra iblan men också stressande nu inför jul.

I fredags blev de julhandling iallafall. Jag och S åkte till väla för att handla julklappar. Fick de som skulle handlas handlat och det va superskönt. nu är alla julklappar klara och inpackade. :) Sen tog vi oss lite tid till att gå ut och äta på tycho. Gott som bara den och mysigt. Men ändå lite halvstressigt för vi skulle hämta lilleman som varit hos farmor under tiden vi va och handlade. De hade också varit och handlat och han hade fått en film av faster. Toy story 3 och den kollade vi på när vi kom hem. Faktikst så va den bra haha :P lite mys och sen blev de sängen för min lilleman..

Lördagen blev också lite att göra. Vi körde ut på öb för att se om de hade en ljusslinga till granen för den vi hade funkade lite som den ville. Men vi hittade såklart ingen. In på jysk och där hittade vi iallafall en liten gran till marwin som jag velat ha:) Så de fick han. In på coop och där hittade vi en ljusslinga:) Så när vi kom hem blev det först lite vila för lillkillen och sen klädde vi granen:) Superfin blev den och luktar gott gör det. Dennis nellie och nilo kom in om och lekte en runda innan vi skulle bege oss på kalas till min syster som fyller 25 på onsdag. Grattis i förskott:) Där blev det gillar, potatisgratäng, sallad och såser. Mumma. de va så himla gott. lite flabbande och bus och lek så gick tiden superfort. Lite kortspel och mys sen begav vi oss hem mitt i natten. Somnade gott gjorde vi iallafall..

Söndagen vaknade jag sent. inte fråns 20 över 9 göttgött. Så Marwin och stefan körde mig till jobb. Började 10 och jobbade till 21. Så där gick i princip hela söndagen. Pågarna hade de mysigt och var iväg på något ställe i lunde med dennis, tim och barnen. mys. hade gärna varit med men jobbar man så gör man.

Idag har det också varit jobb. Fast på svarvaren denna dag. Julfest och julmat och en massa lek. :) just de vi dansade runt granen också ju:) mysigt. Sen blev de hem och mysa med marwin. Trötta båda två så klockan halv 6 slog vi på en film och mös i soffan:) Sen blev de sängen i tid för lillkillen för vi ska upp tidigt imorgon. Men imorgon blir de jobb på timmermansgatan som jag va på i söndags. Sen onsdag är de praktik på vattentornet sen är jag ledig till den 30 då de e jobb igen. Fast har ju skolarbetet också. hmm ja undrar hur man ska få tid till allt.. men de brukar ordna sig.

Nä nu kommer de lite bilder sen blir de nog sängen. Natti.

  


15 December

Idag har varit en halvstressig dag till att börja med.

Sovit som stockar båda två. klockan ringde halv 8 och ingen av oss ville gå upp. Men när klockan va kvart i fick jag dra upp både mig själv och lilleman. Marwin kollade på lite tv medans jag fixade till mig. Sen fick marwin kläder på sig ocxh vi borstade tänderna innan vi tog på oss för att ta bussen till dagis. Efter dagis åkte jag hem och fixade det sista innan jag skulle träffa André i min klass för att diskutera och jobba med vårt arbete. Vi kom en liten bit på vägen och imorgon blir de intervjuer. ska bli riktigt skönt när man kommit igång lite.

När vi va klara där gick jag hem och sen vidar till dagis för att hämta hem min lille skatt. När vi väll var hemma igen tog vi våra pantflaskor och gick och pantade på city gross. Blev lite handlat också innan vi begav oss hem igen. Då kom gamlefarmor för att hälsa på och leka lite med marwin. Så när dom busade plockade jag undna lite. Sen blev de bollkasting och bus för oss alla 3. Gjorde korv med bröd för att jag inte va så sugen på något speciellt och Marwin har önskat de för någon dag sedan så de passade bra. Gott va de.

Sen blev de lite julpyssel. Vi pyntade apelsiner med nejlikor och det blev riktigt fint. Marwin var superduktig på de och tyckte de va jätteroligt. Inte så lätt att trycka igenom neljikorna så han använda tandpetare för att göra hål och sen satte han in nejlikan i hålet. Det gick riktigt bra faktiskt. Så lite julmys har det hunnits med:)

Sen blev de lite lek till innan vi drog igång en film för att mysa lite i soffan innan de va dax att gå och lägga sig. Så nu sover min prins sen lite i 8 och jag ska också gå och lägga mig strax. :) NattiNatti mina vänner.


  


Marwins, Vår tillsammans, och min:)

 


December

De va ett bra tag sen jag tog tag i att skriva här. Men nu tänkte jag att jag skulle göra det.

Den senaste nyheten är att Marwin är blöjfri både dag och natt. Han är så himla duktig och allt funkar hur bra som helst. Kan inte förstå att Han redan är de. 2,5 år och redan utan blöja. Tiden går så himla fort. Han är så himla stolt så leendet går från öra till öra.

Vi har också hunnit med att pyssla lite och baka. Både peparkakor och lussebullar. Det är verkligen jätteroligt med julen och allt som har med den att göra. Julpynt och alla tomtar. Till helgen blir de att handla gran också så att man kan pynta den med. Helt underbart:) ååå vad jag längtar till julafton. Marwin också för den delen. Han Pratar om tomten och och julklappar hela tiden. Vad han vill ha och vad tomten kommer att komma med :P hehe. Så han kommer nog bli överlycklig när tomten kommer komma med alla fina paketer.

Har också hunnit med att handla lite julklappar :) Mest till Marwin dock och mer kommer det att bli. Tomten kom också med en paket i helgen till Marwin. Han fick en av bilarna i blixten bilarna och blev superglad:)

I söndags var vi även på drill och drulls jul show Marwin tyckte att det var jätteroligt och satt och tittade med stora ögon. Han försökte aven dansa till musiken med lite hjälp av mig:) Vi va där med Jessica och Jakob och sen åkte vi hem till mig och bakade lite pepparkakor.:) En riktigt mysig Söndag.

Igår va de dax för lucia på Marwins dagis. De va superfina och superduktiga. barnen försökte sjunga så mycket de kunde och efteråt blev det fika. Riktigt mysigt va de och barnen lekte och stojade tills det var dax att åka hemåt.

Nu kommer det lite bilder på lite saker som har hänt och hädanefter ska jag börja uppdatera lite oftare så att man kommer ihåg vad man har gjort:P

  

  
  

  

RSS 2.0