24 Januari

Japp nu är helgen slut tråkigt nog.

Fredagen spenderades hemma med magsjukan för jag åkte ju också på den så både jag och marwin spydde natten till fredagen. Men Marwin va pigg och glad hela fredagen och jag va seg sleten och sjukt trött. mådde illa som en tog med på dagen men på kvällen la de sig igen. Så lördagen va jag hur pigg som helst. Skönt va de. Vi umgicks med Johanna nästintill hela dagen. Vi sprang i affärer i stan, fikade på maddes och lekte med Marwins leksaker. Sen blev de myskväll för mig med film, chips och cola. Sen sängen.

Idag fick jag till och med lite sovmorgon. Vi vaknade vid kvart i 8 men vi gick inte upp ur sängen fråns tio över eller något sånt. Mös som utsan i soffan innan Marwin blev hungrig och ville ha mimi "välling" hehe. Ja han har ett konstig ord för de kanske. Iallafall. Sen börjacde vi smått göra ve oss för ett litet öventyr. Vi packade och tog på oss för att gå till bussen. Men efter en halvtimmes väntan och två bussar som skulle kommit men aldrig kom gav vi upp. Ringde Kitty som också skulle med och bad henne och rolle hämta oss. Vi åkte ut till badet där vi skulle mysa och ha oss på förmiddagen. Va där lagom tills dom öppnade klockan 10. Marwin va helt till sig och ville verkligen bara in hehe. Han tyckte de va supermysigt. Vi va mest i den lilla poolen men besökte öven bubbelpoolen, den stora basängen, åkte den röda rutchkanan och snurrade runt i virvlen eller va den kallas. Vid halv 12 öppnade fiket då blev de lite korv och pommes. De va gott. Sen blev de lite bad till innan vi gick ut och duschade och gjorde ve oss. Vi tog iallafall bussen hem och Marwin deckade. Hehe så när vi kom hem va de bara att bära över honom till sängen. Sen låg jag och kitty och kollade på tv och jag slumrade till hehe. Pizza blev de också innan rolle och kitty körde hem och vi lekte och myste innan de var dax för sängen.

Imorgon blir de dagis och skola. Sen blir de en sväng och mata fåglarna och besök på en lekplats och lite så. Om de inte är allt för kallt då räcker de med att mata fåglarn och gå en liten runda.

Nä nu ska jag fortsätta kolla runder lite innan jag hoppar i sängen. Natti





Ute och åker pulka i förra veckan. Bilderna är tagna med digitalkameran för jag orkade inta asa med systemkameran:P hehe

23 Januari

Nu är klockan över 12 rättare sakt klockan är halv 1 på natten och jag kan inte sova. har för mycket i hjärnan som snurrar runt och allt.

Mycket tankar och funderingar men tyvärr inga svar.

Vet egentligen inte varför jag skriver nu har inte mycket att skriva så lägger nog ner de igen innan de blir alldelles för svårt att läsa och förstå.

Svar till kitty: Jo de e klart han får gå på dagis.

På söndag blir det än sväng till badet iallafall. Måste hitta på något roligt. NattiNatti


21 januari

Hejsan.
Ingen bra dag igår. Eller jo början var.
Efter jag hämtat Marwin på dagis åkte vi hem och hämtade vagnen. Sedan åkte vi bussen till Kvantum och Handlade blöjor. Vi promenerade hem till morfar och åt middag där. Marwin ville inte äta eller han stoppade i sig lite men inte mycket. Dagis hade även sagt att han inte velat ha mat där. Han gick ut i storarumet med morbror och spydde i soffan. Viste inte om man började bli sjuk eller om de va för att han hoppade i soffan. Gick hem iallafall och mös. Allt var bra. Han åt två talrikar fil och busade som bara den.

Moster kom och busade hon med. Delle va också och hälsade på en runda. Sedan skulle jag lägga lillkillen. Han fick välling som vanligt men gav den till mig efter halva. Sen kom de. Han spydde ner hela sängen, tog upp honom och gick ut ur rummet. Han spydde ner hela storarums golvet. Och då menar jag verkligen Hela. Gick in på toa och satte oss på golvet och han spydde en hel del till i toastolen. Och ledsen och rädd vad han. Så synd om lillkillen. All välling och lite till kom upp. Eller massor till. Han fick vara vaken iallafall. Tur moster va här och kunde mysa med marwin medans jag städade. Duscha fick han med göra. Han fick lite vatten och det stannade kvar. Iallafall en liten stund. När han satt och mös i soffan till Rorri Spydde han ner soffan också. Fick duschat igen och sen deckade han på soffan.

Så synd om min lille kille. Idag har han iallafall varit lite seg men ändå pigg. Han fick i sig mat och sånt med som har fått stanna. Skönt. Vi har bara myst och så idag. Varit på möte på dagis också och inte fått så roliga besked. Inget om marwin men om avdelningen i sig. Tråkigt. Men de kommer nog gå bra. Kanske skriver om de hela en annan dag. Nu ska jag bara mysa lite till vid tv:n sen ska jag i säng. Trött så in i helvete.

Glömde ju skriva att jag fick för mig idag att göra någon ny middag. Blev flygande jakob. Och det blev svinbra:D

Natt Natt

17 Januari

Kände att det kanske var dax att skriva lite här igen.
Vet inte vad jag ska skriva om bara.

Har varit ledig sen tentan och börjar skolan på tisdag igen. Ska bli både skönt och tråkigt på samma gång. Roligt att komma hemifrån och så.

Marwin ska börja på dagis som vanligt igen. Så som han gått innan efter mina tider. så va bara en dag som blev som han gick. asså när jag va hemma. Skönt.

Helgen har varit superlugnt. Skönt men tråkigt, myrorna börjar krypa i kroppen på en nu.

Igår va vi hemma hos min farmor och farfar en runda och hälsade på. Marwin älskar att komma hemifrån så för att inte bara vara hemma får man bjuda in sig hos andra. Eller bjuda hit folk. Kitty och rolle va också här en runda och snackade lite skit och så. Vi bestämde även att de skulle bli film på kvällen. Så när dom hade fixat de dom skulle kom dom igen och vi glodde film. Trevligt trevligt. :)

Idag har vi bara mys och haft oss. Nästan iallafall. Hade bestämt mig för att gå till en lekplats men de va snorkallt ute och blåste så vi hoppade över de. Jessica och Jakob kom hit en runda och så så vi snackade skit och barnen lekte. Skönt med lite sällskap. Sen har vi gjort middag myst och tatt de lugnt. Lillkillen fick feber också nu ikväll så får se vad det beror på. Hoppas de bara är tänderna.

Nä nu orkar jag inte skriva mer. känner ändå att det blev ett tråkigt inlägg. Får se om jag kan få lite liv i bloggen igen. Nattnatt

13 Januari

Hejsan. Nu har äntligen stressen lagt sig och man kan slappna av. Tentan är gjort och nu är det bara att invänta om man blev godkänd eller inte. Jag hoppas på ett g men känner någon stans inom mig att jag nog kommer få göra omtenta eller kompletera på någon fråga. Den är iallafall gjord nu så nu kan man lägga det åt sidan i ett litet tag.

Marwin hade sin första dag på förskolan idag. Det var inte jag som lämnade men han hade sprungit in och börjat leka direkt. Han har pratat mycket om dagis här hemma under ledigheten så han har nog saknat den en hel del. Men mycket har hänt och nu går marwin bara 15 timmar i veckan. Tisdag, Onsdag och Torsdag. Kommer kännas jobbigt som fan att lämna honom och gå hem dom dagarna jag är ledig. Börjar gråta bara av tanken. Vill verkligen inte det. Vill ha min älskade lille hjärtepojke hemma. Men för att han ska få behålla sin plats måste han gå på dagis. Så de är bara att lämna honom. Och han hade nog dödat mig om han inte fått komma dit. Han älskar sitt dagis och tycker det är så roligt att få träffa alla barnen. Så de e väll bara jag som är egoistisk och vill ha honom hemma. Han ska förhoppningsvis bara gå såhär någon vecka och sedan börjar han som vanligt igen och går efter mitt shema.

Orkar inte förklara det som gjort att det blivit såhär, lång historia och inget jag precis kommer att skriva om här.

Dagen har annars varit hur bra som helst. Blev lite lunch efter tentan med S och sen åkte vi hem och jag gick och hämtade marwin. Han blev glad att se mig men ville nog leka lite till hehe. Men när jag sa att vi skulle gå hem så sprang han till sin plats.:) Så vist allt ville han följa med sin mamma hem. Vi matade fåglarna på vägen. När vi kom hem blev de lite mellis innan vi tog på oss igen och gick till teaterparken och lekte. Marwin gillar den lekplatsen för han själv kan klättra upp på stälningen och behöver igen hjälp hehe. Och den ligger nära och bra. Sen mötte vi Jessica och Alexander, gick på hm en sväng sen citygross innan vi traskade åt olika håll.

Väll hemma blev det lite hopslängd middag. Stekte potatisarna sedan igår, lite korc och lite köttabullar "som Marwin säger" hehe. Sen blev de mys och bus för hela slanten innan lillkillen somnade vid 8 tiden.

Imorgon bär det av till dagis. Vad fan gör man när man är barnledig på dagarna? känns skumt. Vill inte lämna mitt hjärtegull.

Nä nu ska jag sova. Natti.




8 Januari

Nu börjar jag bli nervös, riktigt nervös. Inte haft tid, ork eller lust att plugga nu under julen och nu börjar jag bli stressad och allt står lång upp över öronen på en. Japps hat tenta på onsdag. Och typ inte läst allt man ska läsa eller så. Men varit på alla föreläsningar och bara av de ska man ju ha jättemycket för dom tar ju upp det viktigaste. Håller på med en bok som jag läser nu iallafall som är skit bra. Hoppas på att kunna läsa ut den imorgon. Sen ska jag läsa två kapitel i en annan bok och hoppas på att det med är klart imorgon. Sen på söndag blir de att läsa dom andra två grejorna och göra små antekningar så är jag klar med allt sånt och sen är de att plugga plugga och plugga på det och hoppas på det bästa tills på onsdag. Nog om mig och min tenta och liknande.

Tänkte jag skulle berätta lite om veckan. Vi har faktiskt tagit det rätt lugnt mestadels. Måndag kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg:P hehe.

så vi börjar lite lugnt på tisdagen. Va en mysig och skön morgon med massor av mys. Vi bara gottade oss och kollade lite på rorri och lekte så klart med bilar och hans fina tågbana. Vi gick och handlade och stoppade in allt i kylen, "Marwin har blivit en riktigt liten hjälpreda och hjälper gärna till att lägga in allt." (vist man får möblera om senare men de kan man ta).

Sen vid 11 kom moster och hämtade lillskatten för dom skulle på ett riktigt litet äventyr. Marwin skulle ut och åka båt för första gången "och jag skulle inte få vara med". Men de va ju klart att Marwin skulle få följa med. Det kan va roligt med lite mys och bus med någon annan än mamma och pappa. Dom skulle till Hven om någon undrar:P
Dom hade det roligt vad jag har hört iallafall. hehe.

Jag själv städade lite och va på basilika och lunchade med pappa. 

Och på kvällen gick jag hem till pappa efter att Marwin somnat "Hans pappa va hemma såklart" och där spelades de lite kort och grillades korv. Riktigt skoj. Jag skulle hämta min dator som pappa har lagt in windows 7 på.

Onsdagen då. Då var vi på julfest med Marwin farmor, faster Cia och Alicia. Marwin tyckte att det var superroligt och lekte och stojade som in i norden. När Sander och Gander började sjunga för alla barnen som var där dansade lillkillen och lyssnade massor och gjorde lite som dom sa att man skulle göra. Det var en lyckad fest iallafall och fika blev de med. Dans runt granen kördes med innan tomten kom med små paketer "godispåsar" alla barnen blev iallafall glada och roligt hade vi. Tack för en trevlig eftermiddag Farmor.

Torsdagen skulle jag till skolan för en uppgift. Kan tycka att de va lite onödigt men vafan de får man ta. Marwin va med pappa och dom var ute på Kalles föräldrars gård och kollade på alla djuren. Han hade haft superroligt och kollat på hästar, hönor, katter, hundar med mera. Dom hade ätit gos lunch och myst. Meckat bil och haft en riktigt pappason dag. dom ät även middag där och va inte hemma fråns rund 7 på kvällen. Jag själv gick här hemma och fixade lite, Lite till tentan och lite undanplockning och lite mera plugg.

Idag då. har vi varit ute en runda på förmiddagen först. Vi gick och kollade på fåglarna. Marwin gillar det massor. Vi glömde brödet hemma så vi matade aldrig dom. Sen gick vi bort till granet en sväng men det gillades inte så mycket, kallt och jobbigt att ta sig fram med vinterskor och allt. Men vi busade och stojade lite ändå innan vi gick hemåt igen. Blev lite macka och dricka innan det blev vila. Jag somnade på soffan och när lillkillen vaknade mös vi i soffan innna de blev lunch.

Men nä lillkillen ätit ringde della och frågade om vi alla skulle med till kina resturangen och äta. klart vi följde med och åt där. Marwin åt även där så han fick dubbel lunch. Men sånt händer ibland. Sen gick vi till bussen och åkte hem till Jessica, Nellie och Nilo och busade lite, Barnen lekte och vi snackade. Sen vid 5 åkte vi hem för jag skulle tvätta. Så de har jag gjort nu ikväll. Ätit middag har vi med gjort men ingen som va riktigt hungrig efter kinamaten:P Men Marwin tryckte ner lite ändå.



  


4 Januari

Fy fan kan fortfarande inteförstå att de är 2010 känns som 1990 talet förtfarande och det är över för längesedan. Sjukt vad tiden går fort. Och massor som händer och förändras och saker som försvinner och annat kommer till.

Ja har egentligen en hel del jag skulle kunna skriva om men känner att jag inte orkar. Har lite trötta hjärnceller för tillfället så kommer nog bara bli tråkiga inlägg framöver. Men ni får ju så klart förtsätta läsa och kommentera.

Helgen har varit bra iallafall. Jessica.L hade barnledigt så de va fest hos henne i lördags. Mycket trevligt folk och ansikte man inte sätt på länge. Roligt var de som in i bomben. Kvällen va bra och dansade och hade oss. Sen slutade kanske inte kvällen som planerat men mesta dels var den bra och vi hade roligt.

igår sov jag LÄNGE, japps. eller va uppe första gången vid 9 sen gick jag in och la mig igen och sov till 13.00 fast jag vaknade till emellanåt för är ju inte van att kunna sova ut. Och lillkillen va ju hemma och lekte med pappa så inte lätt att sova hehe. Man vaknar och tänker "va e han uppe, man får lite panik" innan man kommer på att man faktiskt fått/får sovmorgon:P hehe.

Idag blir de en lugn dag. Myst på morgonen och nu ligger lillkillen och vilar. Sen ska vi hem till mormor och busa lite medans jag ska smyga iväg och träffa min grupp i klassen och diskutera lite om en uppgift vi ska ha. Sen får vi se vad resten av dagen erbjuder.

Hej så länge.

1 Januari 2010

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA.

Nu är vi inne på år 2010. Det är hur sjukt som helst. Verkligen skumt att vi kommit så långt. Känns inte alls som de. Och massor har hänt detta året också.

Vi flyttade till denna lägenheten i februari, Marwin började gå i juni och han fyllde även hela 1 år, Vi har badat massor i havet och i pol, Vi har umgåts med kompisar, Varit på karlslundsbadet, Umgåts med familj och busat på lekplatser, Varit på väla, centersyd och andra köpställe, Julmarknad på liseberg och Firat jul hos både farmor och farfar och Mormor och morfar. Ja massa mer har hänt men kan inte komma på mer nu mitt i natten:P

Nyårsafton började 8 i morse, då jag och Marwin gick upp för att mysa och fixa. Vi kollade tv lekte med leksaker och så. Vid 9 gick jag och handlade till idag. middag och annat smått och gott. Fixade och donade hela dagen med undanplockning, underhålla Marwin, Duka, Laga mat m.m.

Vid 6 kom Jesscia Dennis Nellie och Nilo. Vi skulle fira denna underbara dag med dom. Började med snack och barnen drog fram alla leksaker, Vi åt fläskfile, hasselbakspotatis, pepparsås, tomater och gruka:) mums. De va supergott och alla blev mätta. Marwin hade varit trött sen 4 på dagen så han hoppade i säng efter maten och lite lek. Nellie och nilo busade vidare och Jessica försökte lägga nilo 2 gånger men han ville inte alls. Han ville busa. VI lyssnade på musik, kollade lite tv, snackade och hade de mysigt. Vi åt även efterrätt frukter i alla dess like med smält vit choklad och glass till de. supergott va de. Sen blev de chips och mera bus och stoj. Marwin väkte vi vid 11 för han skulle kunna vara med och kolla raketerna. De va fint att titta men Nellie blev rädd så vi gick hemåt igen. Sen somnade lillkillen snabbt igen och folket åkte hem.

Nu ska jag hoppa i säng. Trött :P hehe. Natt Natt


RSS 2.0