Ett tag sedan

Nu var det då ett tag sedan jag skrev. Och det har hänt en hel del. Jobbar gör jag väldigt mycket. hehe. Men det är rätt så skönt faktiskt.

Karnevalen har jag då inte skrivit om. Hade en helt underbar karneval med min lille plutt och med jobb. Jobbade lite på torsdagen och hade natten mellan fredag och lördag. Så torsdagseftermiddagen spenderades först i granet i väntan på att karnevalen skulle öppna. Jessica Nellie och Nilo kom också dit. Så barnen lekte och vi snackade lite. Sen mötte vi upp S och gick och kollade på karnevalen. Massa karuseller åkte Marwin och han tyckte att det var roligt. Som han väntat. Pratat mycket om det här hemma. Hehe. Vi åt langos och mös lite till där. Sen följde lilleman med S och jag mötte upp pappa och drack någon öl för att sen gå hem och sova. 

Jobb blev det på fredagen och vi va nere och yrade på karnevalen tills vid halv 11. Sen gick vi hem för att sova.

Lördagen började med jobb. vi gick ner på karnevalen ocg gick runt. Halv 3 lämnade jag dem för att möta upp S och Marwin för att kolla på karnevalståget. Superfint va de och marwin kollade och va lugnt under hela så de va skönt. Sen gick S och vi stannade kvar för att åka karuseller. Sprang runder lite överallt och Marwin åkte massor även idag. Han tycker det är så himla roligt. :) Sen gick vi och kollade lite i stånden innan vi gick hem för lite middag. Va inte alls sugen på karnevalsmat så blev dillkött och potatis. Sen blev de ut på karnevalen igen och yrade runder och träffade en massa folk. Följde med mamma och tina till kassakrocken för dem skulle lyssna på något där. Så Marwin fick springa av sig lite innan vi gick in på torget för att kolla på Eric Saade för Marwin älskar manboy. Så vi lyssnade och dansade till alla låtarna men Marwin började bli trött. Så hur mycket jag än försökte så deckade han. En halv minut ínnan han sjöng manboy. Lite tråkigt. Men vi lyssnade på den här hemma sen dagen efter så han va nog nöjd. Träffade mamma och pappa och yrade runt lite med dem också. Innan vi gick hem.

En hel lyckad helg med massor av skoj. :)

Veckan har Handlat om jobb och bus med Marwin. Åt god tacos med mamma, brossan och hans tjej innan jag skulle iväg till jobb på torsdagen. Marwin stannade kvar hos mormor där han skulle sova. när jag slutade på fredagen cyklade jag för att hämta marwin. men vi fastnade där så vi åkte med till Center syd och kollade lite. Brossan skulle ha något nytt. hehe. Sen blev det grillat och mys på kvällen. Vi va så trötta båda två så vi sov faktiskt över:) På lördagen blev det två kalas. Ett hos Alex som fyllde 20 och ett hos Linus som blev 17. Massa god mat och hos Linus busade Marwin runder med Neo när vi snackade. så haft ännu en lyckad helg.

Idag har vi bara myst hemma och sen ätit kinamat med S. Så varit en riktig slappedag. Håller dock på att tvätta men är snart klar.:) då blir det sängen.

natti natti

  
Jobb och annat skoj

Japp. Imorgon börjar man jobba på riktigt. Jobbade över i går men imorgon börjar man. Ska bli väldigt skoj men ändå väldigt tråkigt. Vill ju vara hemma med Marwin nu under sommaren så han kan va ledig i det fina vädret. Men imorgon börjar dagis. Efter 3,5 veckors ledighet. men han går inte så mycket. Vilket är tur. 3 dagar högst i veckan och sen har han någon vecka ledigt mitt i sommaren också. Så man ska väll vara glad. Sen är jag ledig en och en halv vecka innan jag börjar skolan. Men men.

Idag har varit en lugn dag. Vaknade vid halv 9 gick upp och städade. Dammade, damsugade och tvättade golven. Sen blev det standen med Stefan och Marwin. Mysigt. Alicia och Malin var också där. Så barnen lekte och stojade och vi pratade lite. Sen åkte vi hemåt. Jag gjorde wokgryta innan det var dax för kalas hos Yonna och Denny. Denny som fyllde år. Så lite kaka och tårta och trevligt sällskap och snackande sen blide det hemåt igen. Lillkillen somnade som en stock och jag sitter här och ska snart sova. Inga bilder från idag tyvärr. orkade inte ha med kameran.

Natti Natti

Stranden med pojkarna

Ja fredagen spenderades först med att mata fåglarna men sen åt vi lunch i stan. När lilleman sen hade sovit gick vi ner till stranden. Underbart. Alltid lika mysigt att hitta på något alla 3. Marwin grävde och stojade runder på stranden. Han hämtade vatten i havet för att hälla det i ett hål som han och pappa grävt. Sen badades det lite och så innan vi begav oss där ifrån. Orkar inte skriva så mycket om vår tid på stranden så bilderna får tala för sig själv:)
 

Marwin tyckte att de va roligt att springa och hämta en massa vatten i spannen. Någon bild visar han dom andra barnen där att han har vatten i spannen och en vistar han mig det och berättar hur stark han är som kan bära den men så mycket vatten i. :) min underbara lilla gosse. Mamma älskar dig.


RSS 2.0