Midsommar och ALLA de varma dagarna.

Hade en helt underbar midsommar firande tillsammans med mina föräldrar och mammas kusin Tina. Marwin var också med såklart:) Helt underbart. Åt god mat och snackade och skrattade en himla massa. Marwin fick låna en bubbelpistol av grannen som han blåste en himla massa bubler igenom. Han skrattade och hade roligt.  Han ville även bada men de va ju ingen som ville det. Alla hade gjort ve sig. Hehe.

När jordgubbarna var uppätna och vi hade myst och snackat en massa kom Stefan och hämtade oss så åkte vi ut på tivolit. Där mös vi runder och Marwin åkte karuseller. Han tycker det är super roligt och ville åka en himla massa. Han är också så duktig på att sitta själv att man inte behöver åka med honom. Min älskade lille kille. Där mös vi runder och hade det supermysigt tillsammans. Träffade även Dennis, Jessica och barnen. SÅ de åkte några karuseller tillsammans. Sedan åkte vi hem så lilleman fick sova. Han somnade som en stock.

Lördagsförmiddagen spenderades men at tvätta och busa på gården. Marwin sparkcyklade och busade en himla massa. Han älskar att springa fritt där ute. Det är livet. Att få springa av sig. När tvätten var klar cyklade vi ut till tivolit och träffade Jessica och Jakob. Marwin och jakob åkte karusell och sen åktes det lite till. Vi åt en god langos och sen kom Stefan. Jessica och jakob åkte hem och vi gick vidare. Marwin fick en slush för att svalka sig lite och det var himla gott. Vi åkte lite karusell till innan vi gick och skulle vinna något. Gjorde de i dom med krokarna men fick inget. Så testade vi på att kasta basketboll och jodå minsan. Marwin har ett basketproffs till mamma :) Vi van en stor boll. JA en STOR hehe. Och Marwin blev superglad så vi gick ut på gräsmattan utanför tivolit för att spela lite. Sen gick vi in på tivolit igen och åkte en sista karusell innan vi cyklade hemåt för lite mat och bus.

Söndagen Gick vi upp och mös i soffan. Ja vi slappade ett bra tag innan vi tog tag i allt. Vi bestämde oss för att köpa bullar och pålägg för att överaska Delle som fyllde 25 år. Grattis. Så vi cyklade dit. Stefan var ju också där så vi ät bullar tillsammans allihopa. Sen blev det mys i sängen för min, Stefans och Marwins del. Pussas och kramas med mamma och pappa är ju alltid mysigt. Sen kom farmor och hämtade mig för storhandling på Maxi och en sväng på Centan. "Marwin stannade med pappa". Blev massa mat handlat och även present till nilo. Marwin fick en pool och en bubbelpistol av gamlefarmor. Han blev superglad.  På eftermiddagen klockan 4 cyklade ví ut till lille/store Nilo som fyllde hela 2 år. Grattis Grattis Grattis. Så där va de mys och stoj för barnen och de hade roligt. Sen cyklade vi hem för middag. Vi gick ut på gården och snackade en massa med grannarna. Marwin hoppade studsmatta och jag flabbade. Underbara grannar. Alltid trevligt. När marwin somande fyllde jag hans nya pool så han kunde bada dagen efter.

Idag så Va de supervarmt redan tidigt. Vi gick och handlade lite och köpte jordgubbar som vi mumsade på som lite fika. Vid 10 tiden hoppade marwin i poolen och badade till halv 12. Jag solade och plaskade med honom i omgångar. Vi grillade korv till lunchNär vi ätit lite korv kom morfar och tomas med mitt nya bord. Äntligen ett stabilt bord. hehe. Skönt. Haft ett lite tråkigt nu emellan mitt stora och detta. Men nu är jag helnöjd. Marwin ville ha mer korv när de gått så de fick han. Sen blev de vila för hans del. När lilleman vaknade igen cyklade vi hem till morfar för att bada och stoja. Marwin simmade, hoppade och snurrade så det stod härligt till. Mitt lilla vattendjur. Morbror badade såklart också med oss. Sen blev det bus och snack med honom innan vi cyklade upp på kvantum för att handla något gott. När vi kom hem blev de bad igen. Ida kom också in och doppade sig. Sedan kycklingsallad till middag. Hoppa studsmatta och snack med grannarna hans det också med ikväll. :)

Blev trött på att skriva. Massa skrivande. Så nu kommer de lite bilder istället.

  

  

Det var lite bilder från Midsommar och tivolit. :) Supermysigt.

  



  
 
Lite bilder från idag med allt badande. Äntligen är vår fina sommar här. Hoppas bara på att det håller i sig nu. Så vi får njuta riktigt. :) Natti Natti Mina vänner. PS. Glömde kameran när vi va på kalas hos Nilo:( Bara för vi cyklade dit. Supertråkigt.


Sol Sol och massa sol.

Ja de har vi haft. Massor av sol. Och det är helt underbart.

Vi har varit ute i princip hela dagarna. Kan verkligen inte sitta inne. Det är så himla tråkigt. Vi har varit i stan och fikat med Jessica och Alexander. Riktigt mysigt. Barnen lekte och vi snackade. Sen gick vi hem till mig och grillade lite korv och busade på uteplatsen. Supermysigt. Tack för en trevlig eftermiddag kväll.

Sen har vi också varit några svängar hemma hos morfar. Marwin har bisat som bara den och vi har även badat i poolen några gånger. Idag ville marwin verkligen inte gå upp. hehe. Han har förstått riktgit nu att man själv kan flyta runt och simma när man har puffar på armarna. Och han tycker de är superkul. Älskar det verkligen och hjärtat slårt kullerbytter när man ser han ha så roligt. Min älskade lille kille.

Ja iallafall. Vi har också besökt en hel del lekplatser. De får man ju absolut inte missa. Lekt på gården har också hunnits med.

Jag har ränsat mellan plattorna här ute och i lite så så nu är de finfint. Ska bara få upp staketet också som jag bara längtar efter:)

När vi varit hos morfar idag så gick vi till infarten. Där ligger en skoaffär som vi skulle besöka. Tänkte att nu va de verkligen dax för ett par sandaler till lilleman. Och det köpte vi. skönt och han älskar dem. Sen ringde vi Marwins pappa som kommit hem från jobb så vi gick dit sen gick vi ner på stranden och badade och hade de mysigt. Jätteskönt. Det var faktiskt varmt i vattnet.

Just de. Jag glömde ju att berätta att igår på eftermiddagen vid 5 tiden cyklade vi ut till haldex på mormors jobb. Marwin har hela tiden trott att hon går i skolan som jag gör så idag fick vi besöka henne. Marwin tyckte det var spännande med alla maskiner men de roligaste var att titta på alla truckar och även få åka dom. Skattade som bara den och lös upp som en sol:) Sen gick vi och tittade lite på vad mormor gör där och sen fick vi säga hejdå. Då cyklade vi in om kvantum och köpte kex sen vidare ut till jessicas mammas koloni. Mös där med dem och blev även grillad korv. Mums.

Nä nu får jag väll avrunda lite här. Lägger in en bild när marwin badar så får jag göra ett bildinlägg imorgon istället. orkar inte lägga upp massa bilder nu.


Mini semester

Japps I fredags kväll åkte vi upp till åhus för att ha det mysig och avkopplande hela helgen. Det var Jag, Stefan, Marwin och min mamma och pappa. Vi lånade en stuga där som är min pappas kompis. Supermys.

När vi kom upp blev det grillning och lite lek i trädgården. Marwin Grävde, Gungade och åkte kana. Det var roligt. Morfar grillade och jag och mamma fixade köket med dukning och liknande. Stefan lekte med marwin. Skrattades gjorde det massor och man blir verkligen lycklig av det. När vi fått lite mat i magarna var det dax för lilleman att hoppa i sängen. Vi andra snackade och mös i soffan framför tv:n. Skulle spelat kort men Stefan somnade med Marwin:)

Lördagen började vid 7 tiden av en lycklig liten kille som ville upp. Stefan gick upp med honom och jag låg kvar och mös i sängen. Inte lätt att sova borta så va riktigt glad att han sov till 7 iallafall. Vid halv nio hade vi alla vaknat och det dukades fram frukost. Längesedan man ät så många. frukust då och de va rikgit mysigt. När vi ätit upp började det packas. Japp vi skulle ut på äventyr och riktningen var mot skånes Djurpark. En hel dag med att gå och titta på djur är verkligen avkopplande och mysigt. Så vi packade lite mackor och extrakläder om det skulle behövas.

Vid 10 tiden satte vi oss i bilen och åkte iväg. Marwin somnade på vägen och det gick någerlunda fort upp. vid 11 var vi inne och påväg mot kaninerna och fåren. Marwin både klapade och tittade på dom. Han tyckte dom var söta. Men han ville helst gå in till dem hehe. Fåren gick dock fritt så dom kom man nära. Tupp fick han också kollat in. Han ville klappa den med men då fick vi förklarat att den kan bitas. Sedan gick vi vidare, hästar, kor, grisar och getter var dom närmaste djuren efter. Vi kollade och pratade lite med alla djuren. Marwin sprang själv och han var faktiskt dukigt mesta delen. Ibland ville man ju dock springa i förväg eller in bland alla träden:).

Sedan gick vi vidare för att kolla på lite skölpadder, uttrar, illrar och liknande smådjur. Men alla va inte ute. Vissa låg och vilade i sina bo. Där efter kom det traktorer som man kunde få köra på och det gillades av marwin:) Han kunde inte riktigt själv så pappa fick hjälpa. Vi gick vidare i den fina skogen och njöt av det lugna. Vi hittade andra små "nallebjörnar" att titta på. Kommer inte ihåg vad det var för djur hehe. Vildkatter och massor av fåglar fans det också. Många vanliga fåglar men också andra. Ugglor fans där också en massa olika. Marwin hittade både stubbar och stenar som man kunde klätta på och hoppa ner från. Små roliga gångar att gå i i den fina skogen. När vi kom fram till björnarna stog vi där en stund innan vi gick vidare för att äta lite lunch. Vi åt alla olika men maten var himla god. Vi gick sedan tillbaka till björnarna. Då badade den ena och det tyckte marwin va roligt. Där va 5 björnare mamma, pappa och 3 ungar. klockan 1 fick dom mat och det kollade vi på en bra stund innan vi gick bort till lodjuren. Dom skulle få mat halv 2 och det ville vi ju också se. Då kom det en rejäl skur på 5 minuter och sen va de över. :) så blöta blev vi inte för vi stod under tak. lodjuren fick också mat och där vä öven djurskötarna innte hos dom när de matades. Sen fick vi gå för Marwin ville inte stå still. Han gick nästan hela tiden i djurparken helt själv. Duktig kille.

Lite längre fram kom vildsvin. Sen kom en stor hinderbana som marwin älskade. Han tyckte de va superkul att gå den och de va en höjdpunkt. :) alltid roligt att se när min lillkille blir glad. Och med lite hjälp av både mamma och pappa så kom han igenom hela hinderbanan.

Ponnyridning gjorde vi också. Marwin red på ponny första gången i sitt liv. Han va så liten i den stora hjälmen. Men stolt de va han. Och han tyckte det var kul men när vi nästan va klara ville han hoppa av lite tidigare. Men han pratade om de ett tag senare på kvällen. Och även idag. så roligt va de nog. :) han skrattade när han red så:)

Äljar, rådjur kom också på vägen och även oxar och liknande. När vi nästan var i slutet av parken köpte vi vars en glass att mumsa på. Och de var gott. :) Sen började klockan närma sig 3 och då va de dax att gå till sälarna. Dom skulle få mat då och de ville vi inte missa. Där va en tjej som hade sin svensexa i parken så hon va med och fick äran att mata dessa söta djur. Marwin gillade sälarna skarpt. Han pratade om dom länge och ville inte gå där ifrån. men när vi stått där en bra stund gick vi mot utgången. köpte med oss två små lodjur och en skölpadda som marwin kan ha till sin bondgård. Han kallar lodjuren för katter:) ock vist liknande det de. hehe.

Vi åkte sedan hem och in om affären för att handla med de vi skulle äta på kvällen. Blev kött och korv så de grillades. Och goda stekta nypotatis till det. Lek och bus hans det också med i trädgården innan middagen. gillade gjorde vi såklart. Sen blev det duschen för mig och lilleman innan han skulle in och nanna. Denna gången va de jag som somnade med honom så blev inget kortspel på kvällen här heller. Men lite tv och snack sen gick jag in och la mig igen.

Jag gick upp med lilleman idag på morgonen men han vaknade inte fråns kvart över 8 så halv 9 gick vi upp. :)
Busade lite och kollade på tv innan dom andra kom upp så vi åt frukost. Mumsmums. Sen packade vi faktiskt ihop oss och plockade undan mellan busandet i trådgården så vi begav oss hem vid halv 12 tiden.

Men en riktigt mysig och underbar helg har vi haft. Skönt att komma hemifrån och få koppla av lite. Borta bra men hemma bäst. Fast de bara va 2 nätter. :)


 
Lite bilder från Skånesdjurpark

  



  

   

Så det var nog allt för mig. Orkar inte lägga upp mycket mer bilder än så. Har sådär 800 bilder eller något. Om inte mer. Får bli bilddagboken med dom :) Natti Natti. 


Grattis Mitt Hjärta

Grattis på din stora dag min lilla plutt. Idag är det din dag och hela 2 år blir du. Min stora lilla pojke.

Ja som sagt så är det Marwins fördelsedag idag. Jag har tyvärr jobbar :( Japps mellan 9-13.45 så ändå rätt lugnt.

Morgonen började med att jag gick in till Marwin och sjöng vi grattulerar. Han blev överlyckligt och ännu lycligare när han såg paketen:) Han öppnade och ville bara komma ner och leka:) supermysigt. Men vi han med lite mys i soffan och så innan han lekte med sakerna. På morgonen fick han kläder, traktor och småbilar. Sen bar det av att lämna Marwin till mormor som skulle ha mys med honom hela förmiddagen. De hade de superkul och lekte och ritade. När jag kom igen för att hämta honom hade dom precis vaknat efter vilan. Så vi mös och hade oss innan vi gick hem.

Här hemma fck vi besök av morfar, farmor, Cia, Delle och marwins pappa. Så de va supermysigt och blev en riktigt lyckad dag. Vi avslutade myset med att grilla. Blev kött, nypotatis, gräddfil och gräslök. Mums. Så vi mös  här hemma.

Lek med alla sakerna som han fick hans också med. Av mig fick han rittavla som man ritar med magneter, en brandbil och så ska han få knoppar som man använder i plattor som typ pärlor. Kommer bilder på biddagboken sen. Av sin pappa fick han också kläder och lego, Av farmor fick han en blixtenbil som där e schampo i , av morfar fick han en polis och en fyrhjuling och av cia fick han en liten lastbil. Alla sparar presenterna tills på lördag så han har massa att öppna då :) Men lite fick han allt på sin stora dag.

Mamma älskar dig min prins.



Marwin några dagar gammal


Marwin 1 år gammal


Marwin idag:D På sin 2 års dag



7 Juni

Grattis Grattis Alicia på din stora dag. Hela 3 år idag.
Japp. Marwins kusin Alicia fyller år idag. Mysigt. Men va på kalas redan igår. :)

Ja tiden springer iväg och nu har jag bestämt mig för att börja skriva igen. Inte varit allt på humör eller något den senaste tiden för att skriva här. Men nu så. Hänt en hel del. Varit ute i princip hela dagarna när de varit fint väder. Varit runder och handlat lite här och var. Fikat i stan och liknande. Vi har helt enkelt haft det underbart.

Marwin älskar fint väder och att vara ute. Så de har varit en dröm med de fina vädret nu. Synd bara att det tog slut fort. Idag har de varit riktigt segt:( Tråk. Men de e jobb jobb denna veckan innan de är dax att ha sommarlov. :) japps ni hörde rätt. Ska vara hemma i 3 hela veckor. Om jag inte får lite jobb här och var. Men de får vi ju se då.

På torsdag blir min älskade lille pojk hela 2 år. Japps en stor kille. Hur gammal blir du? Marwin: tå år. Vad vill du ha? Marwin: Massa pateter. Vad ska de vara i dem? Marwin: öppna dom säger han med ett stort leende på läpparna:) Så de ska han allt få. En massa pateter:P

Kalaset blir på lördag iallafall och tid och sånt skickas till de som är bjudna.:) och de som vill komma en sväng på torsdag är välkomna då också:)

Nu ska jag inte uppehålla er mer. :) SKa springa in i sängen och dö på kudden. Trött så in i helvete. Natti.

RSS 2.0