Nu va de ju då ett tag sen

Ja de va de. Är så himla dåligt på att uppdatera när det händer så mycket runt ikring en.

Har jobbat och gått i skolan samtidigt nu i lite mer än 2 veckor så gått en hel det till det. Vi har bokat semester till tunisien som vi nu ska avboka igen på grund av allt som händer där nere:( Vet dock inte riktigt vart vi ska åka än men någonstans blir det.

Vi ska ju flytta som sagt och skriver på kontraktet på måndag:) ska bli så himla spännande och verkligen skönt att det löst sig så vi kan vara en familj igen. Känns jättebra.

Vi kollar runder och fixar lite och har en massa planer för lägenheten. Idag va vi i ekeby "möbelaffären" och kollade soffa. blev kär så vi köpte den. ska hämta den nästa vecka. Och då blir de att kolla på någon matta där med. såg när vi va där att dom har sån matta som jag vill ha så får kolla priset på den och lite så. Har även hittat lite andra möbler som jag vill ha till lägenheten så de blir nog lite inköp tills vi flyttar.

Har även sålt min soffa för vi behöver ju inte 2 stycken. Så skönt att ha gjort det. men den som ska ha den hämtar den inte än så de e bra. för en soffa behöver jag ju sålänge. hehe.

Annars har det bara varit en massa mys och bus med min prins. Min älskade lille kille. Och imorgon bär det av till köpenhamn med Snuff, Stefan, Dennis, Nellie och Nilo. Ska bli mysigt. Hoppas på att hitta lite kläder och sånt till prinsen i mitt liv.

Just de har handlat kläder till både mig och lillfisen. Så vi har nog hunnit med en hel de. Och så va vi på tycho igår och åt mysmiddag..

Utomhus har vi också vistats en hel del. Varit ute och gått. fikat på stan med johanna, varit på lekplatsen och gungar, marwin har varit ute ock cyklat ett par gånget, och lite annat mysigt:)
Älskar min familj <3


Söndag- och helgen är redan slut

Jag säger varje dag att jag ska lägga mig i tid och ändå blir det inte så. Varför? Jo för att när jag ska gå in och lägga mig piggnar jag till och kan inte somna så nu sitter jag här. Och helgen är redan slut. Vart har tiden tagit vägen?

JA iallafall imorgon lämnas slutliga Sag arbetet in till skolan och det är över...... :) äntligen. Fy fan va skönt.

Mycket kommer hända nu under 2011. En hel del stora saker. Jag och Marwins pappa ska flytta tillsammans igen. Och det ska bli jättespännande och roligt. "jag får dock lämna min älskade lägenhet". Det kommer göra ont i hjärtat att lämna den då jag trivs jättebra. Lägenheten här är helt underbar, men lägenheten vi har kollat på och ska flytta till är helt underbar den med. JÄTTESTOR och på två våningar så vi kommer nog trivas som fisken i vatten där med sen när man kommit i ordning och sånt. Nog pratat om det nu. Hoppas dock på att få komma och kolla på den igen så jag kan ta foto på den och lägga ut här..

Helgen har spenderats mestadels hemma då jag har varit halvhängig, trött, huvudvärk och feber lite smått. inget kul alls. men annars har det varit kanon. Fredagen kommer jag dock inte riktigt ihåg vad som hände. Skola först sen kommer jag inte ihåg. Lördagen blev det massor av mys med Marwin. Pankakor till lunch och lite bus innan de va vila. Marwin farmor kom ner och satt här medans vi gick och kollade på lägenheten. Sen hem och återigen en massa mys. :) Sen åkte Stefan och Marwin ut till farmor och farfar för bus. Middag blev det tillsammans med stefan, Marwin, Dennis, Nellie och Nilo. Tacos mumsmums. Sen blev det bus mellan barnen tills de nästan somnade :P De åkte hem och jag blev själv kvar:P

Idag har jag varit själv hela förmiddagen. Blev träning och lite slapp. Sen blev det fullt hus igen. Marwin och Stefan kom och Dennis, Nellie och Nilo så hela eftermiddagen har det lekts, ätit pankakor och busat massor innan vi även bestämde oss för att äta middag tillsammans idag med. Blev kyckling curry gryta med minimajs, brocoli, purjolök och paprika och så ris till det såklar. Glass kunde man också få till efterätt:P haha. Sen skulle dennis och barnen gå och film, fil och mys i soffan blev de för mig och marwin tills han skulle lägga sig. Sen har jag mys med stora pojken tills för ett tag sen. Då han körde hem.

Nu ska jag också hoppa i sängen. Kanske kommer lite bilder imorgon för jag orkar inte nu.

nattinatti

25 december. Julfirande 2

Jag börjar med att svara på frågan om vad jag jobbar med. Hmm jag jobbar lite smått på ett boende för funktionshindrade, men även på en förskola. Jag jobbar extra på lov och liknande och även i veckorna om jag inte är i skolan. För läster på högskolan till förskolelärare/lärare på heltid också. :)

Den 25 vaknade vi och gick upp i någerlunda tid. Mös ltie och bara slappade för att sedan fira lite jul igen. Vi skulle hem till älsklingens mamma och pappa. Marwins farmor och farfar. Där bjöds det på middag och en massa prat och skratt. Även idag va jag inte sådär jättepigg och kry men jag klarade dagen galant.

Marwins farmor förklarade efter middagen att tomten hade varit där med julklappar till honom som han skulle få. Han blev superglad och vi gick upp där uppe. Marwins faster delande ut dem och även någon var sparad till alicia så hon också skulle få någon denna dagen. han öppnade alla paketerna och ble superglad för dem allihopa. detta fick han : trumsett, woody och buzz lightyear, blixtens lastbil mack som är stor där man kan ställa alla samlarbilarna i, ett 2d blixten puzzel, en bilbana, 2 metal rallybilar, en stor bilbana som man kör med kontroller, chuggington bana, chuggington tågtvätt, 4 olika tåg till chuggington. har nog missat något men kan inte komma på det nu.

Sen följde marwin med farmor ut med hundarna för de behövde sig en liten kissrunda och marwin ville såklart följa med.

Vi bänkade sen oss alla i soffan för att spela lite bowling på wii. Alla tyckte det var supermysigt och det blev ett lyckat slut på dagen:)


  

  


Sitter på jobb

Ja för tillfället sitter jag på jobb. Har lite rast nu så tänkte att jag skulle skriva lite. Men vet dock inte om vad.

Saknar min lille bebis. Han har varit på busfabriken med pappa och jag skulle så gärna vilja följa med. Men de går ju inte när man jobbar. Började 9 i morse och slutar inte fråns nio ikväll. Så lär vara väldigt trött när jag kommer hem. Sen e de på de igen imorgon mellan 11-20 och sist men inte minst så ska jag då jobba söndag med mellan 16-21 så inte så farligt. Men sen är de slut för denna gången. Tills i sommar för då e de jobb igen.

Nä nu ska jag nog ta och göra mig någon mat. Hmm eller? nja vi får se.

Om jag är tillräckligt pigg ikväll när jag kommer hem så ska jag skriva om jul 2. :P Vi firade ju även jul hos Älsklingens föräldrar den 25:)


Såg också att jag fått en kommentar om vilket dagis marwin går på. Inte tänkt på att kolla de innan. Sen har jag glömt att svara. Vill inte skriva ut de här. Men det är iallafall en underbar förskola och trivs som bara den:) Och de gör han också.

24 December - Julafton

Julafton. Årets mysigaste dag. Vaknade jag av att jag mådde skit. Trodde det var för att jag inte ätit något men nädå. Spydde som bara den och magsjukan va här. Mådde verkligen piss. Varför just på julafton? Men vi gick upp alla 3 och Marwin fick sin julklapp som låg i julstrumpan. Glad blev han och de va en liten bil i samlingen av bilar filmen med blixten maqueen.

Vi mös lite innan vi började göra ve oss för att åka ut till Marwins farmor och farfar för lite julfrukost. Gott va och fick behålla det en liten stund iallafall. Marwin fick även en liten julklapp där. Han fick en bok som tomten hade varit där med:P Så vi läste lite i boken, pratade och sen va de dax för lite vila för mig. Ja helt slut var jag så gick in och la mig i deras säng. En stund efter kom även marwin in och vilade. Så där sov vi och skönt va de.

Klockan 2 skulle vi vidare hem till mina föräldrar för att fira jul. Det börjades med sill och liknande och det gillas inte alls. åt lite annat istället. men fick inte behållas det heller. Så gav typ upp.

Fick vilat en halvtimme där också sen började kalleanka. Ingen va riktigt intresserad men lite kollade vi. Det tillhör. Barnen lekte och vi andra pratade och fixade med maten i köket. Måste ju då berätta att jag har längtat efter julmat något fruktansvärt mycket. Och så kunde jag inte äta något alls typ. Blev så himla ledsen. De som är så gott. Stefan underhöll Marwin när han va på mamma så de va skönt.

Sedan kom det ståra. Tomten stod utanför fönstret och vinkade. Marwin va helt till sig av lycka när tomten kom. Tomten va verkligen speciell och marwin kramade honom flera gånger. Satt i hans knä och hämtade själv sina julklappar. När tomten gick så gick de fort med att öppna alla julklapparna. Han drog upp prappret och blev överlycklig för alla sakerna han fick. Han fick 8 olika små samlingsbilar till bilarfilmen, två olika lego med musse piggs klubbhus, två stora broar till sin tågbana, en kranliknande sak med tåg och tågbana till tågbanan, ett extra tåg, målarbok och pennor, en stor bergarbil, ett knopp pussel men de har han redan, 5 olika blixten maqueen pussel, ett kloss pussel, bilar lego, en bongårdsbok, en sulky och en pojkdocka, ett mussepigg tvål och en stor radiostyrd drak bixten. Tror jag fick med allt där. Och glad blev han för alla sina julklappar.

När barnen hade fått leka en massa med sina saker blev det lite gröt. Sen var det dax för julklappsspelet. Vi spelade ett tag och det var superkul. Vi van en trisslott och en fin lampa. :P

Sen va de bara snack och lite lite gotte innan vi begav oss hem efter en underbar julafton.

Jag fick själv också lite julklappar. Men vi i familjen har valt att dra lott om vem som ska köpa till vem för att inte behöva köpa till alla, jag fick min lillebror och min mamma fick mig. Fick ett presentkort på 500 på ikea av henne, Fick bestik av farmor, hon har även lagt 500 på min jacka, Fick 200 på gina av min faster, och så fick jag en spa kväll med massage och bad och liknande av stefan. Har även fått en förtidig innan och det var en stjärna på himlen som är döpt efter mig och ligger i mitt stjärntecken. SÅ va nöjd med mina julklappar..:)


















RSS 2.0