fortsättning.


Vi var iväg på ett badland. Massa fina blommor och fin natur.


  

   

 

På kvällen mös vi på hotellet med mat och underhållning. Ballongmannen, Elddansare, och Barndans för alla barnen. Va lite mer olika saker men fick inga bilder på det:) Men mysigt var det.

   

 

Stranden och Marwin myser i skuggan.

  

Lite lunch måste man ha i magen.Ute på en båtrunda. Supermysigt och man fick bada i havet både vid stranden och mitt ute i havet. Mat fick man också och annat skoj :)

    Får lägga in fler bilder sen. Annars blir de massor i detta inlägget:P hehe

Turkiet del 1.

Vår Underbara resa till turkiet.
Det kommer nog mest att komma in en massa bilder för där är en himla massa hehe.
Det va helt underbart att få koppla bort verkligheten hemma och få "drömma" sig bort lite. Dagarna gick någerlunda sakta fast att det brukar gå fort när man är utomlands. Iallafall dom första dagarna gick lagom sakta men sen rusade tiden förbi och man va hemma i ruggiga Sverige igen.

Men iallafall. Flyget gick jättebra och Marwin tyckte det va roligt att äntligen få flyga det efterlängtade flyget. Men han somnade gott efter ett tag. Vi kom ner till turkiet på natten. Men varmt som tusan va det och helt underbart. Bussresan till hotellet va inte lika rolig men Marwin sov mest och det va skönt.

När vi kom fram till hotellet såg vi ett fint och hotell. verkligen jättemysigt och underbart. All personal va också underbar och vi levde lite i lyx där i två veckor.

Vi shoppade loss en massa, Va på stranden, busade, badade i poolen, var ute på båtresa och hade det supermysigt.

Nu kommer det lite bilder från de första dagarna. Kanske skriver någon liten kommerntar till men annars tror jag att bilderna talar mycket för sig själv.

  

  Nu gick det tyvärr inte att lägga in fler bilder. Något hände så får väll försöka med ett nytt inlägg imorgon. Här är iallafall bilder från resan dit. Marwin somnade gott på planet och till och med tummen i munnen. Sen är det bilder från när vi badade på hotellet. :)


Tankar

Jag har tänkt länge och skrivit en del om det som hände den 4/8. Men jag har bestämt mig för att hålla mina tankar och känslor för mig själv och därför kommer jag inte lägga upp inlägget här.

Vårt hem förstördes iallafall i en brand för folket som inte vet det och vi har förtillfället inget hem. Vi bor hemma hos min pappa och det funkar men känslan att inte ha något hem längre är jobbig.

Jag tänkte istället skriva lite om vår Turkiet resa. Men det kommer i ett inlägg efter detta.


RSS 2.0