Veckan.

Veckan har varit mysig och skönt. Men tråkig då S har varit och jobbat ute. Men vi har haft det skoj jag och marwin. Busat massor och lekt som bara den. Haft besök av alla möjliga. :) Kitty, rolle, farmor, mamma, syster, rolle ja en himla massa. men de har varit skönt och roligt.

Marwin har blivit en riktig klätterapa. Klättrar på allt och går med allt. hans leksaksbackar och läragåvagnen är favoriter att gå runt med. Stora lilla pojken. Vägde och mätte honom idag. Han vägde nu 8725g och är fortfarande 69cm lång. min lilla fis.

nästa hel blir det fest för min del på fredagen:) ja redan planerat då jag ska på 20års fest till underbara trädet:P haha ja. de kallade vi henne i skolan Johanna iallafall. Det ska bli roligt. Sen är det barnkalas på lördag. Marwin är bjuden:)

denna helgen bjuder inte på sädär jättemycket mer än mys, gos och massa lek och stoj.

Min syster har föresten åkt till Japan idag. Och är framme där nu precis när jag skriver. för klockan 11 skulle flyget landa:) lycka till med resan syrran och hoppas det blir så himla bra och roligt som du har förväntat dig.

Detta var allt för mig idag. Måste bara gratta lille Nilo på sin 8 månadersdag med:D

glömde pubiliticera inlägget när jag skrev de så blir nu en och en halv timme senare:P hehe

Måndag

Ja då va denna måndagen med slut snart. Idag har vi gjort litegran faktiskt. dagen började med mys och lek i soffan innan det var dax att klä på sig och sånt. sen va de bus vila och lunch innan vi gick ut vid kvart i två. gick först till citygross och köpte cola och vaniljhjärtan så jag skulle kunna fika lite. Gick sen mot granet för att vi skulle gunga i det fina vädret men marwin somnade och vi fortsatte att gå istället. Och så gick vi in om min farmor och farfar jag åt två pölse där och marwin fick mellis. Sen gick vi inte hem fråns vid fem tiden. vi gick in om godisparadiset och hämtade paketet från hm sen till citygross och handlade till middagen sen hem och åt sen badade vi och mös innan det var dax att sova. så nu sitter jag här och marwin sover.

Lite bilder.:

Sötaste badungen:D



Kläderna jag beställt


Helgen

Ja i helgen har det hänt litegran. I fredags var vi på unga föräldrargruppen, Trevligt. Sen följde Maja och lucaz, Jessica, Nellie och Nilo med hit, så satt vi och snackade lite och dom kollade på lägenheten. Sen hände det inte så mycket mer.

Igår va marwins fastrar, kusin och farmor här och hälsade på sen va vi ute och gick en lång runda. Mysigt:D sen kom Kitty och rolle på kvällen. Vi åt middag, Fläskfile i asgod sås, potatisgratäng och sallad. Mmmm Mums. Och det var jag som lagade det och de blev superbra. Det ända som fattades var vitlöksbröd:P Sen kollade vi på Sex and The City filmen. :) den va bra med. Ja jag har faktiskt inte sett den fråns igår. Sen va det bara massa snack och sånt Och gotte åt vi chips, dippa, choklad och coca cola. En riktigt mysig och trevlig kväll:)

Idag gick vi upp och marwin har verkligen varit på strålande humör hela dagen. Kitty kom hit vid kanske 12 -1 tiden om jag inte mins fel. Så vi har snackat busat med marwin och vatt på city gross. Vi åt även middag men idag blev det bara korv och makaroner båda va sugna på det :P och jag gjorde stuvning till till mig. mm så gott det med. så hon gick vid kvart i nio ungefär så de va en heldag idag med:D

imorgon får jag se vad som händer men något ska vi nog kunna hitta på. Jag och min lille busefis.! Natti natti

Kommer bilder sen.

Jahapp

Ja då tänkte jag skriva lite här igen då. :P kanske inte så mycket att skriva men skriver ändå.

igår kom jessica och nilo hit en sväng lekte lite sen tog vi på barnen och gick hem till jessica istället snackade barnen lekte och vi kollade vbå. sen gick jag och marwin hem igen. mös och hade det allmänt kul på kvällen hehe:P sen va de nannedax för lillplutten.

Idag har det inte hänt allt förmycket. vatt en runda på citygross en sväng ute med vagnen och massa bus här hemma.

Måste bara skryta lite om min lille fis. han e så himla duktigt inte skrivit på länge vad han gör nu. för några veckorsedan lärde han sig ordentligt hur man sätter sig ner igen när man tillexempel står mot bodet så de gör han hela tiden upp och ner, upp och ner :P hehe. Han vet var lampan är oftast om han inte är på dåligt humör för då lyssnar han inte på en. Han säger pappa men också bara om han lyssnar på en. Han går med läragåvagnen och dansar när det kommer musik ser så kul ut. :P han står ju oftast upp då och gungar och hoppar :P han kan klappa händerna "litegran" Ja han har blivit så himla duktig. Och nu till den stora grejen. Han använder inte napp längre. Näpp Han vill inte ha den. :P han som tuttat napp hela långa dagarna innan vill nu inte ha längre. Han somnar utan både i sängen och i vagen. Han e så duktig. Så nu slipper man vänga honom av vid den. Jo om han hittar en på golvet kan han kolla och leka och bita på den men han suger inte på den. Och jag har plockat bort dom flesta nu dom jag hittat. :P hehe. 2 dagar utan napp nu iallafall. och det går bra.

Han är mycket bättre nu medicinen hjälper nu och han e go och glad igen:) Igår va han lite gnällig vid matningarna men idag har han varit duktig på att äta.

Nä nu har jag inte tid mer ska kolla lite tv. natti


sjuker.

Ja min lille fis är sjuker. :( tyvärr. Ingen feber men han har öroninflamation och något med halsen så går på pensilin. :( Hoppas han blir bra snart min lille fis.

inte mycket att skirva idag mer än att vi storstädat hela lägenheten och sen vatt på vårdcentralen och sen på apoteket. skulle egentligen till jessica men marwin bajsade så fick gå hem och byta. då vi bara bor runt hörnan från apoteket.

kitty va är en sväng ikväll snackade ltie och busade med marwin. får se om vi träffas en sväng imorgon med.

nu ska jag iallafall kolla runt lite sen nanna. natti

Helgen

Ja nu är denna helgen över och redan måndag.

I helgen har inte hänt så mycket va hos mamma och åt med henne och syrran i lördags. Marwin va hemma med sin pappa. Så vi hade lite mys jag mamma och syrran. åt gott kollade melodifestivalen och lite sånt. :D sen kom jag hem vid halv 12-12 då satt borg och Stefan här och snackade och kalle kom med. borg drack öl och vi andra cola:P hehe. Marwin sov som en stock så de va skönt han hade somnat 10 minuter efter att jag gått. :P hehe.

Igår va de bara mys och sånt. sen på kalas till min kusin fannie som blev 4 år. Sen hem till pappa och åt middag sen hem och nanna eller marwin skulle nanna och jag och Stefan kollade på film.

Idag fick jag sovmorgon till halv 10:) sen gick vi upp gjorde ve oss mös och busade sen gick vi till stan. hittade skit snygga/coola byxor till marwin men fans såklart inte i hans storlek så har nyss beställt dom på nätet:P hehe. sen tog vi bussen upp till pappa för jga hade glömt min mobil där igår. sen bussen hem gjorde lassange? stavning? åt busa mös badade välling och sängen. och nu sitter jag här och har blivit 250 kr fattigare för jag beställde kläderna men vafan han börjar ju växa u3 st 68 nu. så nu e min lillkille påväg att bli stor och använda 74 istället. men de e ju lite stort än men han växer ju.

imorgon blir de nog bara mys och bus hemma och kanske till doktorn med lilleman. Då han har blivit jätteledsen när man rört hans öra. får se imorgon om de e bättre annar har han kanske öroninflamation:( fan asså. kan de lbi vår snart så man slipper massa förkylning och sånt.

Nä nu ska jag kolla lite tv. natti.


byxorna jag beställde:P:


Begravning:(

Ja skulle igentligen skriva igår men va så sjukt trött så orkade inte.

Som sakt så va vi på begravning och sa förväl till min älskade Moster. :( Jobbigt och massa tårar från alla.
Innan igår så förstod jag nog inte riktigt att jag aldrig skulle få träffa henne igen men igår kändes det. Fy ja tänk att aldrig mer få träffa min moster. :( Jobbigt. Men så är ju livet tyvärr vi alla ska ju dö någon gång. Men man hoppas ju alltid att det inte ska vara en som är en själv nära. Men vi alla utsätts för det här. Livet är så oretvist.

Jag älskar iallafall dig moster och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Begravningen var jättefin och det spelades massor av fin musik och mycket fint prat om henne.


Blomman från oss.



Så fint men ändå inte. Det är fint med alla blommor och allt men så sorgligt att någon måste gå bort från oss.






8 månadersdagen

Idag händer det inte allt förmycket. Marwins Feber börjar gå ner nu iallafall. Men han har haft en riktigt jobbig natt massa gnäll och skrik och vaknat och varit helt kallsvättig och skrikit av ren panik. Hoppas natten blir bättre idag. Men han har varit go och glad idag iallafall. Nu sover han igen och gjort en timme så han vaknar nog snart. Då e de lunch och lek som står på vår lista. Nu ska jag kolla lite på tv innan lilleman ska upp.

Måste ju då bara skriva att min plutt blir 8 månader idag. Japp tiden bara rusar iväg och han blir allt större vår lille fis. :D
Mamma älskar dig snuff mer och mer för varje dag som går. Grattis älskling.

Ny vecka.

Ja nu e de ny vecka och Marwin är sjuk igen:( Inget roligt alls. Han vaknade i natt vid halv 6 Kokhet så tog tempen och vist hade han feber 39,2. SÅ synd om honom men han e pigg ändå men gnällig och sover mycket. 3 gången han sover nu sen halv 6. Men man ska ju sova mycket när man har feber sägs det. Denna veckan består av att finputsa lägenheten med tavlor och sånt. Ska sy upp lite gardiner och så. Alla kartonger är nu upppackad iallafall bara 2 katronger som ska ner i källaren och skötbordet för de har inte kommit ner än.

Idag skulle vi egentligen gått en sväng med jessica och jakob men blev inget för marwin är ju sjuk. så har plockat undan lite och fixat här hemma istället mellan marwins sovningar.

Imorgon kommer min syster hit och kollar på lägenheten:D Skulle egentligen fikat efteråt men de blir inget nu när marwin är sjuk. Så vi får väll fika något här hemma istället.

Onsdag ska vi på begravning till min moster:( vill inte, vill inte ta förväl nu. :( Vill inte tro att det är sant. Men jag hoppas och tror verkligen att det blir n fin begravning och många tårar kommer falla.

Torsdag blir det förhoppningsvis en runda ut. åå vill ut och gå.

Helgen blir massor av mys iallafall. Skriver mer sen.

Va föresten på babysim igår riktigt roligt va de. marwin älskar verkligen att bada. Och han dök 3 gånger och det gick jättebra:D

Hej sålänge.


Lördag

Japp då e de redan lördag och tiden går verkligen fort. Igår va vi på unga föräldrargruppen massa folk. Äntligen är där lite fler.:) Va även på 8 månaders kontrollen med marwin och han följer allt med blicken och lyssnar på alla små ljug. Hehe. Carina tyckte han va snabb på att reagera hon plingade jättetyst en gång för att se och snabb som en "ja ee? hmm vad de nu heter kommer inte på det" vände sig Marwin och han har blivit lång, hela 69 cm och så väger han nästan 8,5 kilo.:D kommer inte riktgit håg hur mycket men va tp 8465g eller något sånt. :) Mammas plutt börjar bli riktgit stor och händer massor. nu har han börjat med att släppa saker med och försöka stå utan att hålla går inte så bra än men han försöker iallafall:P han har även kommit på att han kan krypa från rum till rum nu och inte bara fram till saker han vill leka med:D så nu kryps det massor här hemma.:) Och pillas på allt som man inte får. I blomkrukor, sladdar elkontakter "har petskydd" ja allt :P hehe. Men det är roligt att se sin plutt så lycklig och skrattar åt allt gör han även om man bara tittar på han:P Min snuff. Och bada bara älskar han än åå va han blaskar och kryper runt i badkaret. tur vi har fått badkar nu och slipper badbaljan för detta tycker han är mycket roligare:P

Nu börjar här även kommas i ordning lite. Hyllorna har kommip upp på väggen både två som vi ska ha som ja vetrinskåp typ? och dom två små över tv:n, EN ynka tavla har kommit upp bakom soffan, alla kartonger är snart borta. hatthyllan är uppe i hallen, köksluckor och hantag är på plats. :D en hylla ska ner i källaren och även skötbordet då det inte går att använda mer för marwin ligger absolut inte still när man klär på han eller byter blöja så de måste göras på golvet nu.

invigde föresten nya spisen igår. blev bara spagetti och köttfärssås men den funkade bra iallafall:D

ikväll somnade marwin tidigt och jag och älsk har kollat på melodifestivalen delfinal 1. sen åkte han och hämtade pengar för ett jobb han har gjort. Jag plockade undan lite och nu sitter vi bara här. ska väll sova lite snart. imorgon blir det antingen barnklädesparty? eller babysim får se vad jag gör. vill ju både och men vi betalar ju för babysimmet så får väll bli det kanske. :P ja får bestämma mig imoron.  Nattinatti


Nya lägenheten.

Japp denna tiden brukar inte jag vara uppe. Men kan inte somna. Allt är nytt ju.

Igår, eller i förrgår klockan är ju efter 12, gick jag till lägenheten tidigt va här vid 12 tiden kan jag tro. Packade upp en himla massa katronger och sånt för vi vill få i ordning så fort som möjligt. Och det gick rätt så bra. fick upp jättemycket. Sen vid halv 6 gick vi hem till pappa igen för att äta bada och sova.

klockan nio i morse, igår morse, gick vi upp och vid halv 10 gick vi och fikade med johanna sen till lägenheten och packade upp mer. 11 kom dom med spis, kyl och frys :) superfina. :D sen vid 3 kom pappa med köksluckorna så nu e dom med på plats och nästan allt annat med. massor av saker som ska upp på väggarna men allt annat är i princip på plats. :D

har fått hjälp av farmor med båda dagarna både med upppackning och kolla till marwin så de ar gått rätt fort.

nä nu ska jag gå in och se om jag kan sova en stund men tvivlar på de men värt ett försök till:P



hej.

ja har inte så mycket att skriva. flyttar nog ner i lägenheten imorgon men får se.

svar på kommentarer: det är en hyreslägenhet och ligger på norra kyrgogränden .

lite mer bilder på lägenheten.

Storarummet






Köket

Vet att det fattas luckor och sånt men dom kommer på torsdag





Vårt lilla sovrum:P

Inte mycket att se.



Hallen



Det står en massa skit i toan. dörrar och sånt så for bli en bild på toan när dom grejorna är borta.

Så ser det ut iallafall. och nu är alla våra grejor där nere så ska dit och göra ve lite imorgon.

Natti Natti

Nu flyttar vi :D

Ja äntligen är vi påväg ner i nya lägenheten. golven la dom igår och idag satte dom sista listerna:) Nu håller dom på att köra ner våra möbler där:) åå längtar så tills vi kommer iordning. Det kommer bli så fint. :D

Ja inte hänt så mycket om dagarna mer än att vi lekt busat myst och badat. och inte mycket skrivande då det inte riktgit finns tid för det.

Marwin sover lite nu. han va så himla trött innan så kunde inte hålla honom vaken. så blir att vi sover senare idag men de e rätt lugnt. :D

Nu kommer det lite bilder på lägenheten. inte helt klar men nästan.

fattas köksluckor kyl frys och spis men de kommer på torsdag.



datorn håller på med mig så fick tyvärr bara in denna bilden:( det är iallafall marwins rum:D får lägga in fler bilder sen.

hej

tänkte att jag kanske måste uppdatera lite här. Vi har lämnat vår gamla lägenhet nu. flyttade allt i fredags och städa den igår och lämnade nyklarna idag. så nu e den borta. :D skönt som fan. Har bott hemma hos min pappa så länge och det går bra. Marwin sover lite sämre men de funkar bra ändå. Imorgon lägger dom golven i den nya lägenheten och sätter vi listerna imorgon kväll och på tisdag förhoppningsvis:D och på onsdag flyttar vi in. Kommer vara lite dött i min blogg nu i och med vi har rätt mycket att göra men ska försöka komma in och uppdatera litegran. ska lägga in mina bilder imorgon från kameran så här kommer in lite nya bilder. Men marwin ligger här brevid mig så vill inte väsnas förmycket så han vaknar. nattinatti sålänge.


RSS 2.0