22 November

Hejsan.

Har tyvärr ingen dator längre:( den har gått sönder. Riktigt jobbigt och irriterande men kan inte heller lämna in den än för håller på att få ut alla bilder ur den. Så kommer bli på fredag som den lämnas in. Hoppas på att dom fixar det.

Så kommer inte bli så mycket skrivande från mig på vardagarna. Har ju S dator när han är hemma på helgen så kan slänga in något inlägg då.

Helgen har varit skön och lugn. Slappat mycket och haft riktgit mysigt. I går var vi på kalas till min kusin. Mycket gott och massa folk. Roligt och marwin gillade det. Älskar att få mycket uppmärksamhet.

Idag skulle vi egentligen till kopparhatten och gå i skogen, fika och ha familjemys. Men blev inte riktgit så. Vaknade till regn och har regnat nästan hela dagen. Tråkigt. Så vi har städat lite gran, varit och handlat och gått runt i vår lilla stad lite. Sen blev de vila. :) hehe alltid skönt. För lillkillen fick för sig att man ska gå upp kvart över 6 idag hehe. Sen när vi vaknat och piggnat till lite så blev de försenad lunch, Marwin favorit, Korv med makaroner hehe. Mums. När jag stog och lagade det ringde Jessica.N och frågade om vi skulle med och gå lite. Så det gjorde vi när vi ätit gick lite i stan innan vi gick hem till henne. Marwin kollade på Jakobs bilar och vi snackade lite innan vi gick hemåt igen. Marwin som inte riktigt är så kry somnade såklart. Han har lite hosta och så. Så passade på att å in om citygross innan vi gick hem och mös och busade med Pappa. Marwin Pappa då :P Sen blev de middag stekta nudlar med wokgrönsaker och vårrullar.:) mums svingått.

Marwin som bara älskar att bada hoppade i badet och lekte så roligt att sitta och titta på alla konstiga ideer han har för sig. Och det är aldrig tort i badrummet när han varit igång. Allt är dyngsurt.

Marwin somnade ändå vid 20 över 7 för han va riktgit trött. Så jag har bara slappat, plockat undan lite, Snackat i tele och liknande:P hehe.

Nä nu räcker det för mig. Natti Natti.


17 November

Hejsan.

Som jag skrev igår så besvärade lillen mig precis när jag skulle gå och lägga mig. Tråkigt men jobbigt för honom. Gav upp tillslut så fick han komma in och mysa med mamma. Somnade på 2 sekunder. Vi gick upp vid 7 när klockan ringde. Skulle ju jobba och marwin skulle vara hos morfar. Och han hade ingen feber i morse. tempen va nästan som vanligt bara 0,3 grader högre. Så morfar kom vid 5 över 8 och körde mig till svarvaren och sen körde han och marwin och gjorde de dom skulle göra.

Hade roligt på dagiset och allt gick bra. inga mer detaljer.:P

Morfar kom och hämtade mig vid 2 tiden så körde han oss hem. Lillen va feberfri så vi stannade inte inne så länge. Tog på oss och tog vagnen och skulle gå en lång runda vid stranden tänkte jag. Marwin gick själv så vi kom en bit men inte så långt. Han va mest intresserad av att komma så nära havet som möjligt och på ett ställe doppade han till och med skorna. Så gav upp och vände av vid granet och gick och lekte istället. Det uppskattades av Marwin. Vi lekte och hade skoj. Kom även en katt som så gärna ville kela och leka men nä skrämde bort den lite snällt för ville inte marwin skulle röra den. Hade ju inget halsband eller liknande alls. Iallafall sen efter lite mer än en timme gick vi. Vi skulle ju in om mormor en runda med påvägen. När vi kom till elias mötte vi moster som va på väg att gå en runda men följde istället med oss till mormor. Där busades de en hel del. Och hoppade i mormors säng. Han kollade även in leksakerna som han har där. Alltid lika roligt när man inte ser dom varje dag:) Vid lite över 5 gick vi hem och lagade middag. gott. Sen blev de bad och mys innan de va dax att hoppa i sängen.

Jag har kollat på one tree hill, duschat och tatt de lugnt. Men nu ska jag hoppa i sängen, är supertrött. Nattinatti.

"kommer bilder imorgon, glömde kameran hos mormor".

16 November

Skulle lägga mig tidigt idag och de gjorde jag :P Inte hehe. Dagen har varit skön och helt ledig:) japps inte gjort ett skit. eller jo hehe.

Vi hade först bara mys på morgonen innan vi gick hem till morfar för att tvätta två maskiner tvätt "skulle tvättat i torsdags men då jobbade jag". Trodde kläderna skulle räcka men icke och fick ingen tid här fråns på fredag. Tur pappa har hus:P hehe. Vi vilade också i morbrors säng:P haha undra om han läser.? men iallafall sen gjorde marwin en sak som gjorde att vi letade myns i morfars källare länge. Japps förra någon gång sen vi va hemma hos han hjälpte marwin honom att lägga pengar i en samlarburk, och när jag va nere i tvättstugan trodde jag att jag hade koll på han att han va i rummet brevid men icke. då hade han gått upp och hämtat burken och välter ut den i trappan så de flyger mynt i hela källaren. Och ungen bara skrattar. Men vi letade och letade och hittade nog alla igen. han tyckte de va skitkul iallafall.

När vi kom hem mös vi bara innan vi tog på oss och gick utan vagnen till city gross för att köpa lite saker till maten. När vi kom hem igen kände jag att marwin va varm och vist hade han feber 38,5. hoppas de går över snabbt han va iallafall inte jättevarm när jag va inne och kände på honom för en stund sen. Va bara massa mys sen på kvällen. Han somnade vid 7 och susar som en stock. får se om han besvärar mig inatt när alvedonen gå tt ur kroppen.

Jag har kollat dhf och myst med cola. gott.

Imorgon om marwin inte är supersjuk ska han va hos morfar medans jag jobbar extra på svarvaren. Bara mellan halv 9 och 1 så de e rätt lugnt. Nä nu ska jag hoppa i säng. Natti Natti.


14 November

Ännu en helt underbar helg. Hittintills iallafall:)

Japps de har det verkligen varit. Fredagen var det bara en massa mys. Vi gick upp vid halv 7 då lillkillen har blivit van vid det efter veckan. Och han förstå han hehe. Men de e andra bullar nu igen. :) Det blev mys i soffan till barnprogam och välling. Sen blev de riktigt frukost Macka och mjölk, Massa gott. Sen gick vi och hanlade lite dricka och så. Sen Var det dax för lung. Blev middagen från gårdagen. Sen blev de vila. skönt:) varit helt sliten efter vaccinationen. Men de e sånt man får ta. lekte massor och Marwin snackade om pippi hela tiden. Fågel då asså. Så vi klädde på oss och gick och matade fåglarna i regnet. Men dom va nog lika glada ändå. För de va min lillfis iallafall. Sen gick vi hem och började på middagen. På kvällen körde vi till lund och hälsade på Yonna, Denny och Ayla. Riktigt trevligt. Snackades en massa och blev lite tatuering på S gjort. Marwin somnade i vagnen och vi kom inte hem fråns vid 2 tiden. Tur att lillen kan sova borta hehe:P

Idag gick vi upp 20 över 8. Skönt. Blev frukost och sånt sen lektes det massor på rummet. Marwin tycker om när man sitter på golvet på hans rum. Jag kan sitta och läsa en bok eller något annat så leker han. Men han trivs liksom med sällskap hehe. Även om man gärna leker själv med. Vila och sånt blev det också innan vi körde en runda. S hjälpte borg att bära några fönster och likande. Sen åkte vi hem och bytte till vagnen och gick hem och hälsade på hos Jessica, Dennis, Nellie och Nilo. Trevligt att snacka lite skit och att småttingarna får träffas. :) Sen blev de hem. Äta middag/kvällsmat. S hade då satt upp Marwins persiener på hans rum som vi väntat på i 100 år typ. Så ikväll blev lilleman inslängd på rummet :P haha. Men han somnade gott iallafalll:) skönt att inte störas av varandra. Va nyss inne och tog bilder på han. ser så mysigt ut när de sover.



12 November

Hejsan.
Dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Pia ringde och väkte oss vid halv 7 och frågade om jag kunde komma och jobba i utegruppen idag. Vi var ledigs så tackade så klart ja och ringde dagis direkt. Lämnade marwin vid 10 i 8 och cyklade sedan till Svarvaren. Va först lugnt innan vi gick ut sen va de full rulle för barnen hela tiden. Vi va nere vid stranden på skattjakt:P hehe nä vi plockade lite snäckor och liknande och fikade. Sen gick vi tillbaka och åt middag.

Hämtade Marwin klockan 2 och cyklade hem mös som in i norden och pussades massor:) hihi. sen va de lite fika. Efter de kom grannen in och lekte lite och jag började lite smått på middagen. kyckling, currysås med ris GOTT. Sen kom morfar och hämtade oss så busade vi lite hemma hos kusinen Alicia. Morfar skulle sätta in en grej till deras spis. Sen hem så kom S och marwin blev lycklig och där blev de massor av bus. Sen blev de middag mys jamas och välling innan lilleman slocknade vid kvart över 7.

Jag lägger in lite bilder och så och kollar tv. S är och tränar så finns inte så mycket att göra. Får se om jag kan hålla mig vaken annars blir de sängen snart:P hehe. Natti Natti.

ps. imorgon blir de mysdag ska bli så himla skönt. :) lekplats blir det också för hela slanten. "Har lovat Marwin". Om inget kommer emellan då. Men i så fall blir de lekplats på eftermiddagen och Marwin är hemma med S :D

11 November

Igår blev Marwin hela 17 månader. 1 år och 5 månader. Fy fan vad tiden går fort. Fattar inte var den tar vägen. Dagarna går som bara den och man hinner inte riktgit med. Min lilla pojke börjar bli stor nu. Kan så himla mycket själv den lilla skiten. Så söt är han hihi:D

Ja inte jättemycket som hänt, Måndag va de skola mellan 8.15-12 rätt lugnt slutade tidigare med så han hem och städa lite, för Marwin sov på dagis så inte lönt att hämta han då hade jag bara stört honom i sömnen. Jessica och jakob kom hit och snackade lite och följde sen med och hätade Marwin. Vi gick till vattentorner och snackade med jakobs dagis. Sen till maddes och tog en fika. riktgit gott. Sen till polisen och hämtade lite pappar innan vi gick till city gross. handlade lite sen skulle jessica på möte och vi gick hem. sen kom dom igen så snackade vi lite till och vid lite över 7 gick dom hem. då fick marwin välling sen blev de sängen. :D jag kollade lite serier hehe, innan jag gick och la mig.

Tisdagen va vi lediga mös massor och va ute lite här och var. En sväng till bvc för att prata med carina. Sen till kvantum för att handla och byta in skånekortet till ett jojo kort. Hem för lunch och vila. Sen gick vi och träffade moster och erik, lämnade av marwin hos morfar innan vi gick och skulle ta vaccinet. Ja jag har tagit det. Trodde inte jag skulle göra de men nu e de gjort. Varit så himla emot de på grund av olika anledningar men som alla säget tänk på marwin och de gjorde jag och följde med och tog de. Haft lite ont i armen men annars inget. Sen hämtade jag marwin snackade lite där innan vi gick hem för mys massor av mys och bus innan det blev sängen vid kvart i sju skulle upp tidigt för skola och dagis.

Idag har de hänt lite gran. varit på skola och dagis. hämtade Marwin 12 så cyklade vi hem för att vila sov till 2 tog på oss gick till farmors dagis för att lämna lite papper, och pratade lite så klart:). Sen gick vi till moster och busade massor marwin tyckte de va roligt och pillade verkligen på allt. fick lite utbrott med när han inte fick som han ville. hehe. :) Sen gick vi till morfar för han ringde och frågade om vi ville ha middag och de va klart alltid skönt att slippa laga mat själv. :) sen blev de hem och sängen.

Lediga imorgon så hoppas på lite fint väder så vi kan gå på lekplaten:) hoppas hoppas hoppas. håll tummarna för oss:)

Här kommer lite olika bilder från den senaste tiden

  
1. Moser på besök. 2-3. Ute och plaskar i vattenpölar.
  

4-7. I granet med kusinen och faster.

Kommer fler bilder i nästa inlägg.


8 November

Hejsan. Nu va de då ett tag sen jag skrev igen. Inte riktigt haft tid eller lust att skiva. Vet inte heller riktigt vad vi gjort förra veckan, haha. Vi har mest myst lekt varit ute och så. Marwin var med i skolan i onsdags när jag va på handledning av tentan. Han sov i och för sig hela tiden men ändå. Torsdagen vad det skrivning av tentan sen ut på lekplats och på kvällen åt vi middag hos morfar. Gott och Marwin gillar att åka dit. Skola på fredagen och på kvällen var det lite fest hemma hos jessica.f som fyllde år. Grattis i efterskott :P igen. haha. Iallafall vi snackade drack och sjöng en massa singstar. Riktigt skoj va de.

Fick sovmorgon på lördagen, riktigt skönt längesedan man sov ända tills 11:P hehe. marwin fick mat och sen somnade vi 12 och sov till halv 2 haha. Skönt. Sen va jag så uttråkad att vi gick till granet och träffade Malin och Alicia och lekte där innan vi gick hem och gjorde middag. Köttbullar potatis och brunsås. Mums. Delle kom och åt och dennis och danne kom sen och satt och snackade. Marwin tyckte de va skitkul och lekte för fullt och apade sig massor:) hehe. min lilla skitunge.

Idag har vi inte gjort så himla mycket heller. gick upp och lekte och busade innan vi plockade undan och damsugade. Rätt skönt när de va gjort. "men nu ser det ut som fan igen". Vi gick ut för att få lite frisk luft, skönt. När s vaknade fick han ett kort av Marwin. Det är ju fars dag:). Mysigt. De blev bus och mys innan vi ät lite gröt sen blev de sängen. När lillen vaknade va han hungrig igen så han fick korv. det älskar han. Sen lekte vi innan vi tog på oss för att gå hem till morfar och äta. roligt hade vi där hemma iallafall hehe. Marwin fulade sig och gjorde massor av miner och alla skrattade. då tyckte han de va ännu roligare och fortsatte:) hehe. Sen gick vi hem och möss lite innan pojkarna gick in och la sig. S somnade nog för de va några timmar sedan dom gick in i sovrummet:P haha.

Natti Natti

3 November

Fy fan asså, nu är det redan november och inte alls lång tid kvar till riktigt vinter, jul och kanske till och med lite fin vit snö. Man kan ju alltid hoppas. Vill att Marwin ska få uppleva en riktig vinter.

Iallafall till något helt annat. Har ju haft lov förra veckan och det var en skönt och lugn vecka. Inget att passa och vi kunde göra vad vi ville. Hade en mysig vecka.

Helgen bestod av bad på karslundsbadet. Ja på fredagen åkte vi ut till badet och badade. Marwin tyckte det var riktigt roligt. de bästa var den lilla poolen och deras rutchkana där. Han älskade det och åkte massor av gånger. Men vi var även i den stora poolen och badade. Han tyckte inte alls de va kallt och gillade att åka runt i strömmen dom har i ena delen. Vi åkte även den stora röda rutchkanan. Även den var rolig, men inte lika roligt att stå i kö. hehe. Vi ät även lnuch där och det gillades blev korv och pommes som han mumsade i sig för glatta livet:) hehe. Det är alltid roligt när de äter som hästar. När vi väll tog bussen hem efter 2 timmars badande och lekande somnade lilleman i sätet på bussen. "hade ingen vagn med oss". Han gillade att få gå och sitta som alla andra på bussen. Men han tvärdechade hehe. Så klädde bara av han och la han i sängen när vi kom hem. Mysigt.

Lördagen Hade vi folk hemma på kvällen, Denny, Yonna och Ayla kom hit och snackade skit, busade åt gott de va ju lördag och halloween så lite gott festade vi till det med. Marwin får ju inte äta godis godis så han fick lite salta pinnar att tugga på. När barnen somnat blev de tatuering på S arm och vi satt och flabbade och snackade i köket. Massa skratt blev de. Sen åkte dem hem vid 12 tiden.

Söndagen var det middag hemma hos S mamma och pappa. Hans pappa fyllde år, eller fyller faktiskt år idag. Grattis. Men kalkon blev de där och massa lek för kusinerna:).

Marwin fick sova en extra tur på söndagen för han va riktgit trött men de gjorde att han somnade 22.00 istället för 19.00-19.30 som vanligt så vi sov länge på måndagen som kanske inte va så bra. Svarvaren ringde och behövde en vikarie så jag hoppade in, så lilleman va på dagis mellan 09.00-13.30 så de va snabba ryck när vi då vaknade halv 9 hehe men vi blev klara. Sen va de bara mys på eftermiddagen.

Idag har jag med vikarierat samma tid. så Marwin har varit på dagis. När vi kom hem blev de tvättning av kläder och sen kom kitty och vi busade och lekte. Sen blev de sängen vid kvart över 7. Nä fy vad tråkigt inlägg märker jag nu och tråkigare kommer det bli.

Håller nämnligen på med min tenta samtidigt som allt annat far omkring en. Och de är verkligen krävande. Håller på att få panik om de e bra eller dåligt. tur jag ska få vägledning imorgon. Hoppas hoppas de jag skrivit hitintills är bra. Annars dör jag.

Nä nu ska jag glo lite innan de blir sängen. NattiNatti.


RSS 2.0