hatar när blogg inte gör som man vill

Ja de gör jag verkligen. Hade skrivit ett långt inlägg om lite allt möjligt och sparat i utkast för att jag inte kunna lägga in bilder i inlägget innan idag. Men nu är de helt borta så får ju då ta och skriva igen.

Detta inlägg kommer dock inte bli lika långt utan bilderna får tala för sig själv sen.

Skrev iallafall om det här med tiden. Man tycker att tiden går så himla sakta ibland att man tror klockan har stannat till att helt plötsligt hinner man inte med timmarna och det är redan kväll. Man tycker att det var 100 år sedan man va gravid men ändå känns det som igår. Bebistiden va snart 3 år sedan men hallå har det verkligen gått snart 3 år? När man är gravid känns de 40 veckorna som hela livet. Ja jag lovar. Man längtar ihjäl sig och varje dag känns som en vecka. Men så fort bebisen ploppar ut så känns varje vecka som 1 dag. ibland vill man att en dag ska vara 48 timmar medans andra dagar skulle varit lagom med 12, Man är aldrig nöjd med de 24 timmar man har.

Nja va iallafall något jag satt och tänkte på innan när man börjar känna sig halvstressad för att tiden rinner ifrån en men man ändå känner att man har så jävla mycket tid hela tiden. Att man aldrig bilr nöjd.

Men de här 3 åren med min son har varit de bästa åren i mitt liv. Känns som jag aldrig har levt utan honom samtidigt som de känns som han kom igår. Han har förgyllt mitt liv med så mycket kärlek och värme att mitt hjärta flammar i lågor. Hans personlighet är underbar och han är go och glad men ändå en busig och envis kille. När han kommer fram och klappar en fint på armen eller kinden och tittar med sina underbara ögon på en och säger: "Mamma, Jag älskar dig". Fylls hela kroppen av värme och jag kan inte hålla imot. En tår på kinden och en stor puss och bamsekram senare. Vet man att de här är livet. Ett liv som är värt att leva. Att ha någon som älskar en så högt och litar på en av hela deras hjärta. För dom är man allt. Denna kärleken är obeskrivlig. Man kan skirva om de om och om igen. Men inga ord räcker till för att beskriva känslan. Känslan som bara en förälder kan ha.

 Marwin mamma älskar dig mitt busfrö. <3

Har ingen lust alls att skriva om veckan nu. Så får bli lite bilder som vi tagit istället:P.







  

 


Helg

Ja nu är det helg igen. Idag blir de lite middag och mys hemma hos mamma med henne och brossan. Marwin är med sin pappa hos farmor och äter smörgåstårta och det gillar inte jag så bjöd hem mig till mamma:P haha.

Får se senare vad som händer men tror jag ska hem och rensa i gardroberna och lite sånt. Så man blir av med en massa skit. Ska beställa foto också på Marwin så jag kan fortsätta med min scrapbook.

Ja de va väll denna lilla vistelse jag gjorde här för tillfället. Skrev ett längre inlägg innan idag men går inte att lägga in bilder för tillfället så vill inte lägga in de än. Men ska försöka ikväll igen så då kommer de kanske ett inlägg till :)

Hej så länge.


Fredag

Hejsan. Japp nu skriver jag lite igen.

Sitter här hemma och funderar en himla massa. Jag tror jag tänker förmycket ibland och i slutänden blir oftast allt så himla fel. Tur de inte är något "allvarligt" man tänker på för tillfället. Jaja snart blir det sängen iallafall.

Igår efter dagis och pluggande bakade jag och Marwin kanelsnäckor. Mumsmums. Sitter och äter en nu och de är väldigt goda. Marwin gillar att baka och kavlade på som bara den. Han tyckte även om degen hehe. Men man kan ju inte äta för mycket för då kan man få ont i magen. Han fick själv ta på kanelen och de slutade med en väldigt massa kanel. Men dom blev goda ändå.. Och även om dom inte blivit det så va ju saken i sig att baka med honom. Mys för hela slanten blev det sen på kvällen.

Idag har varit en hemma dag. Vi har myst och myst och myst. Älskar sånna dagar då man kan slöa i soffan, ligga och pilla varandra i håret, kramas och leka en massa. Sen gick vi en runda till stan för att se om vi hittade något skoj men nä inte ett skit så gick hem igen. Till lunch gjorde vi köttfärsås och pasta. Vi åkte med älsklingen och hans mamma vi ville på center syd och dem körde vidare för koll med bilen. Där hittade jag lite av de som behövdes och sedan va de dax att åka hem igen.
Ikväll har vi varit på middag hos min pappa. Älsklingen och pappa skulle kolla lite med ett larm och jag och Marwin kollade på tv, tittade vad de gjorde och sen fick han bada bubbelbad. Men han gillade inte riktigt bubblerna så fick bli utan:P hehe.

Nu ska jag hoppa i säng. :) orkar inte lägga in bilderna från kameran men får göra ett bilderinlägg imorgon.

NattiNatti

dagarna rusar förbi

Ja de gör de verkligen. Tiden springer iväg med stormsteg och vi är redan lite mer än en vecka in i februari.
Vi har hittat på en hel del saker den senaste tiden men de är så himla tråkigt att bara skriva vad vi gjort i veckan.
Men helgen kan jag berätta lite om iallafall.

Marwin har tjatat länge på att få sova hemma hos sin mormor. Så i fredags fick han det. Vi åt middag och sånt där hemma och jag gick därifrån vid 7 tiden när de satte på filmen som dom skulle mysa till. Jag och stefan passade på att mysa lite själv. Vi åkte till hbg och gick på bio. Såg en 3D film som var jättebra. Kommer inte på vad den hette nu men ska nog komma på det:P jag och namn och titlar hör verkligen inte ihop. Sen åkte vi ut till Stefans föräldrar och spelade lite wii innan vi åkte hem för att sova.

Fredagen gick jag och hämtade lilleman och vi mös massor här hemma. Saknat honom som in i bomben och de va riktigt mysigt. Vi vilade och kollade lite film. Sen åkte vi ut till hans farmor och farfar för att leka lite med Alicia. Barnen stimmade och vi snackade. Sen vid lite i 6 lämnade vi lillkillen där för att åka och hämta kinamat och sen hem. Min syrra och hennes kompis har fyllt 25 båda så de hade 50 års fest som varit planerad i typ 2 månader hehe. Så dit skulle vi. och skuldkänslor hade jag för att lämna lilleman inatt igen men han tyckte de va superskoj. Festen va rolig och mycket folk. snackade massor och en sväng i stan han vi också med.

Söndagen hämtade vi lilleman och så blev de en massa mys. :) Hela eftermiddagen och kvällen.

Igår va vi tvugna att ge oss iväg till väla. JAg ville ha en ny hdmi kabbel så de passade ju bra. Vi åt pizzabuffe och åkte sen vidare för att busa på busfabriken. Marwin blev överlycklig. kvällen avslutades med besök av jessica och jakob.

Nu har jag lite plugg som måste göras som jag håller på med. Behövde bara ta en paus så passade på att skriva lite.

Soffan är föresten hämtad och supernöjd:) Lägenheten vet vi inte riktigt för jag började vela lite om läget och likande men vi får se. Kanske kanske inte. Annars e de bara att leta vidare.


Min prins älskar att dansa och stoja. här har han dasstund på julfest. Marwin och Alicia dansar till sander och gander:)

RSS 2.0