Julafton o allt stök e över

Ja de är det och det är sjukt skönt.:)

I tisdags var vi ute på jakt efter sista julklapparna. Marwin va hos sin farmor sålänge så vi kunde stressa runder själva. Så de gick fort. Vi åkte till väla och handlade det sista:) Sen va de hem och nanna inför julafton. Kändes inte alls som jul. Men de va roligt ändå. Massa god mat och trevligt med massa folk. Vi va först hemma hos Marwins mormor och morfar och firade med dom. Marwin fick massor av julklappar och massa snack skratt och pratande.:) Sen vid 6 åkte vi till nästa julfirande som va hos Marwins farmor och farfar:) massa trevligt där med:) och massa julklappar. Bortskämd unge kan man verkligen säga:) hehe. Men bättre det än att han inte haft någoting alls. Så tack för in fin och underbar jul :) Men nu är den bara över. sjukt men sant.


Igår va vi på dageneftermiddag hemma hos marwins mormor och morfar. men blev ingen julmat:D vi åt istället schnitzel? stavning? hehe. men de va gott som attan och massa snack och mys sen gick vi hem och sov och de va verkligen skönt.


Idag har vi varit iväg och handlat på centan. blev ett par jeans 2 t-tröjor och lite annat smått. skönt att hitta ett par jeans till. vist brukar inte lägga så mycket på kläder men e illa tvungen då jag måste ha mer kläder. och fick ju julpengar. jo just de köpte ett par skor med. :)


Min lilla älskade prins har nu varit sjuk i några dagar. Inte velat sova och inget har passat mer än bärar runder på honom eller sitta och mysa. Men igårkväll kände jag att jag inte skulle orka en jobbig natt så sa till marwin att vara snäll mot mamma och vist va han de. vaknade 2 gånger för mat bara annars sov han och vi gick upp halv 10 i morse :) gott. sen har han varit hur underbar som helst hela dagen inget gnäll alls. bara mys och lek hela dagen. :) skönt så nu hoppas vi på att det släppt. febern när nere nu så:) Skönt.


nä nu ska jag ta och kolla lite tv innan nannedax. natti natti


här kommer lite bilder från julafton :D
Titta och njut:D


1.2.


1. Morgon mys hemma innan allt julstök

2.Julgranen hos mormor och morfar



3.

4.

 5.


3. Marwin framför granen

4. Marwin och hans juklappar från min släkt .

5. Och hos tomten från min sida.


6.

7.


6. Hos tomten från pappas siga
7. Och bland julklapparna på pappas sida



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR FRÅN OSS

Förlåt

Ja förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men alla dagar har varit fullproppade. Jobbigt men ändå skönt. Lördag va de stan en sväng och sen på födelsedagsfest hos min syster. Söndag va vi ute en sväng sen på babysim sen hem till marwins mormor och morfar och bakade  julgodis och pysslade. Hem och sova och marwin har haft en jobbig natt med ont i magen och förkyld så vatt en gnällig natt. :( men de e också få gånger det hänt. Detta är andra gången han e vaken mitt i natten. Men de har varit en trött och jobbig natt. Hoppas på en bättre natt idag. Idag har vi med gjort massor vatt i stan med mormor och sen hem vilade lite och sen till gamlemormor marwins då asså :P Sen hem och vilade "varit en trött dag idag" sen på kalas hos min syster och nu e vi hemma och ska snart sova:) skönt ska de bli. men först blir de äta något och sen nanna. :) nattinatti

kommer inte på hur man ställer in kameran så den fotar efter ett tag så blev en dålig bild på hur min kropp ser ut nu.
men här kommer en.




den vill inte vända på sig. så den får ligga ner. men lovar en helbild på mig ska bara få tid att kolla min kamera hur man ställer in det.  natti natti



på denna bilden ser man ju lite. det är på babysimmet.

fullpackad dag idag med.

Ja de har det varit imorse klockan 7 bestämde sig marwin för att vakna och ville inte somna om 1 gången på länge nu annars sover vi till allt mellan halv 9 och halv 10. Men de va bara att gå upp. Sen gick jag in och la honom igen klockan 9 då va han dundertrött efter att ha kollat på Vakna med the voise. Somnade jag med faktiskt och 10 i 10 vaknade jag och gick upp. då kom pappa och hämtade oss för vi skulle en runda till öb och sen hem till han så kom farfar och camilla och hämtade oss för vi skulle till min gamlafarmor och hälsa på. Där blev det julmiddag och kakor och vid halv 4 körde vi hemåt. Sen kom vi hem började plocka undan här hemma. När snutte kom tog han Marwin så åkte jag bussen till city gross och handlade ljus till granen och lite annat smått. Skönt att komma ut en sväng själv ibland. Sen hem så gjorde snutte middag så åt vi sen fick Marwin gröt och sen blev de bad innan vi klädde granen:) Sen va de bums i säng för hans del. Och det ska jag med snart. :P hehe.


Så inte hunnit med såmycket annat. lovade bilder men inte hunnit ta några så de får bli imorgon för nu e jag dötrött och vill bara sova. Men LOVAR att lägga upp bilderna imorgon men förtillfället blir de en bild på marwin:) nattinatti



Fullpackad dag

Ja det har det varit. När vi vaknade började vi med lite mys och sånt klädde på oss. Sen bakade vi. Ja jag har fått dille på att baka så denna gången blev det lussebullar. Mmmm. Gott. Sen tog vi på oss och gick ner till stan för att göra lite ärende och sen in om city gross och handlade lite mat och sånt. När vi kom hem mös vi och lekte lite på golvet innan vi tog tag i städningen och storstädade hela lägenheten. Torkade av alla möbler, damsugade och tvättade golven, Sen blev de middag bara snabb och lätt blev korv med mos och sen duchen för mig och gröt och bad för Marwin innan han skulle i säng. Sen har de bara varit lite myskväll med läsk och chips. mm:) och nu kollar jag på filmen på 5:an. eller ja lite smått.

Ska snart lägga mig jag med för imorgon ska vi till min gamlaframor och äta och hälsa på. Natti natti.


svar på kommentar. Lovar att ta foto imorgon så du ska få se hur jag ser ut efter graviditeten:)

Svar :

Hade helt glömt det i allt julstök men lovar att ta bilder imorgon så ni ska få se hur jag ser ut efter förlossningen. Svar på bellas kommentar.

40 års fest och babysim

Ja i lördags var vi på 40 års fest hos annika.:) Jätte trevligt och massa folk. Marwin charmade alla och va underbar och glad hela kvällen somande en halvtimme mellan halv 9 och 9 sen va han glad och pigg igen. Snackade med alla gjorde han med.:) Han är aldrig tyst nuförtiden. Han bablar på jävlar i de hela tiden:) hehe. Och de e så mysigt. Vi kom inte hem fråns vid halv 12 och då somnade vi gott båda två. :)


Idag gick vi upp vid 9 och mös massor men i och med vi la oss så sent så va marwin trött redan 10 igen så vi gick in och somande vid halv 11 och vaknade vid 12 tiden. sen va de göra ve sig och packa väskan för vi skulle ju iväg på babysim:) jätteroligt och marwin bara älskar vatten skrattar ler och plaskar som in i norden. Så himla kul att se. Idag va även farmir med och kollade och fottade:) så några bilder blev det:) sen åkte vi hem bakade kladdkaka och åt gröt och sånt sen blev de sängen för marwin somande kvart över 8 typ och han somnade gott:) börjar bli lättare och lättare att lägga han på kvällen nu. peppar peppar:P. så nu ska jag mysa med en bitt kladdkaka och kolla lite tv och sånt innan jag med hoppas i sängen.


Natti natti.












hejsan

Ja i onsdags var det marwins halvårs dag. 6 hela månader. Han fick öppna en förtidig julklapp med kläder i :) Mammas Snuff. Sen va de massa bus innan vi tog på oss för att gå ner på bvc på 6 månaderskontrollen:) Dom kollade om han kunde göra armhävningar? stavning och det kan han fint:) sen om han bytte leksaken från hand till han och kollade efter den om han tappa den och det gör han med och har gjort länge. Och så sitter han ju själv med min lille skrutt. Och har även smått börjat med pinset? stavning greppet och det är väldigt tidigt men han gör det. Inte alltid men ibland om han pillar på något litet. Sen mätte vi och vägde honom. 65,5 cm lång och 7540 g tung. min lilla kille är inte så jätteliten längre. Sen gick vi hem och mös. :)





torsdag va massa mys hemma sen till morfar och åt pizza och sen hem igen. :)


Fredag började med mys och kel och massa bus. Sen gick vi till unga föräldrar massor av mammor idag:) roligt. Marwin va tomtenisse:) hihi i sin fina tomtedräckt. sen gick vi hem och mös lite innan vi gick till mormor och morfar mös och snackade va inne hos tommy och annika en sväng som håller på för fullt för annika blir 40 imorgon :) grattis grattis. Sen åt vi gått och kollade på idol men kvart över 10 va marwin så trött så vi gick hem.


imorgon blir det grilla korv hos mormor och morfar och sen lite fest hos annika:)


nattinatti.







 


6 MÅNADER

Ja det blir min lille Snuff idag. 6 hela månader. Tiden går så sjukt fort. Min lille prins har blivit så stor. Kan inte förstå att det var 6 månadersedan jag hade värkar. Nu låg vi inne på förlossningen och badade. Det var så hima skönt. Och vi viste att snart skulle vi få se vår älskade lille plutt snart. Men det som va mest spännande var om han va en pojke eller flicka. Vi skulle äntligen få veta om vi skulle få en son eller dotter. Och 14.50 kom det upp en söt och underbar liten bebis på min mage. Och när vi kollade efter så va de en lite pojke. Vi hade fått en son, en liten Marwin. Och kärlekn stormade ut kroppen till denna lille varelse. Att man kan älska någon såhär mycket trodde jag inte. Men det gör jag, kärleken till Marwin är obeskrivlig. Finns inga ord som någonsin kommer räcka till. Och kärleken blir bara starkare för varje dag som går.


Marwin Mamma älskar dig ÖVER allt annat. Du är Mammas ALLT. Jag kommer ALLTID finnas här för DIG. KÄRLEKEN är OBESKRIVLIG.





6 månader sedan den bilden är tagen






Morgonmys på 6 månadersdagen

Redan ny vecka

Ja som sakt så blev de inget babysim fick sms om att vattnet var för kallt för det så vi ska ta igen denna söndagen en annan söndag. Så vi gick och handlade och gjorde kladdkaka:) mm. gott. Sen blev det måndag och en runda till stan köpte kläder till marwin som han ska ha på julafton:) jättefina. Sen gick vi hem sov 2 timmar sen va demassa mys och bus och lite städning. :) sen nannedax. Och idag är det tisdag, sjukt vad tiden går fort. Man hinner ju inte med riktigt. :P städat lite på morgonen. Sen gick vi och fikade med johanna och henke. Sen en runda till citygross och sen hem och sov middag. Mys och städning blev det idag med. Sen massor av bus innan nannedax och nu susar min påg gott:)


Själv GRÅTER jag. Min lille pojke blir stor kille imorgon. Kan inte fatta det. 6 månader 6 HELA månader. Var har tiden tagit vägen. Min lille pojke som låg och kollade på en i famnen är nu stor pojke och bara älskar att stå och sitta. Ligga e inget för honom längre:P jo på golvet men i famnen sitter eller står han helst. Han älskar att pussas och kramas. De underbaraste som fins är när han lägger huvudet på ens axel och såger mmm aaa. åå älskar denna lilla varelse så sjukt mycket. Går inte att beskriva i ord. Min lille pojk. Kan sitta själv och leka hur länge som helst. Satt en halvtimme och lekte med sina saker igår. Han kan rätta upp sig om han vinglar till när han sitter. Ligger han på mage på golvet försöker han komma upp i krypställning och han har lyckats men han e inte så stark så kasar ner igen. han skrattar för fulla muggar och ler massor. Mammas älskling.


Tänkte jag skulle vänta med detta tills imorgon asså med att skriva allt om min lilla älskling men kan inte vänta han e ju så underbar. Han e mammas allt.


Skriver mer imogon.



blev inget babysim

Nä de blev inställt på grund av för kallt vatten:( tråkigt. men sant. :( ja ville bara skriva de blir att vi bara e hemma istället.

Söndag

Ja nu har helgen gått. Fredag var vi nere på unga föräldrar med jessica och jakob. Men även jessica och lille alexander kom. Så himla liten och lätt. 7 veckor gammal bara. Så söt och liten. Känns som en evighetsedan marwin va så liten men det är det ju inte. Men om 3 dagar är han 6 månader, ett halvår, det är sjukt vad tiden har gått fort. men jaja. Han ska ju bli stor han med:P hehe. Men lite saktare får det gärna gå.


Lördag åt vi middag med min syster och min bror. hamburgare blev det. Det var gott och längesedan man åt det. Sen va de bara mys här hemma. Var så himla trött. Men gick inte och la mig fråns halv 12 ändå:P hehe.


Idag är det babysim igen så bli roligt. Så ska snart packa väskan så det är gjort. Men det börjar inte fråns halv 3 men ändå bäst att packa i tid så man har allt med sig dit. :)


Skriver kanske mer sen:) puss o kram

Jahapp

Dax att skriva av sig lite till då. Veckan har verkligen sprungit iväg. Känns inte som om de e helg redan imorgon. Men så e de. I måndags tog vi det mest bara lugnt. Va ju och klippte mig och sen hem och fikade hos marwins morfar och sen hem och mös och sen ner till granet och gungade lite med jessica nellie och nilo och sen hem igen och bara tog det lugnt. I tisdags va de städning japps städade hela lägenheten in i minsta lilla vrå och marwin va så snäll och glad och lät mamma städa allt:) sen hängde vi upp hans julstjärna och igår satte vi upp alla andra jusstakar. Så nu är här lite julstämning. Sen fick marwin även en smakis:D broccoli. Och han tyckte att det var gott. Han e ju snart 6 månader min lille skrutt så tänkte faktiskt att vi måste börja ge lite smakisar nu så han kan börja äta mat senare. Men det dröjer ju någre veckor tills dess. För man ska ju inte ge förmycket direkt. Så vi tar de lugnt frammåt och så får det komma i den tackten de kommer.


Idag har jag satt upp lite tomtar med och de e så mysigt med julen nu vill jag bara ha julgran och allt sånt så de kan bli julafton. Marwins första jul:) ska bli så roligt. längtar. Han har ju redan fått 3 förtidiga julklappar en matstol av min mormor och gips så jag kunde göra han och fot statyer? "stavning". och så fick han en leksak av mig som man suger fast på bordet så den står still:) så han kan ha den i matstolen.


finns en massa bilder på bilddagboken så bara att gå in och kolla. Marwin080610 heter jag där:)





Får broccoli:)





Hoppar i hoppgungan:D

Kalas, kalas och babysim

Ja lördags va vi på två kalas. Först hos min kusin han fyllde 6 år och sen hos Marwins faster som blev 21 år. så de va en fullpackad dag med massa folk. :)


Sen igår, Söndag. Så har vi gjort något riktigt roligt. Äntligen har vi börjat på babysim och det var första gången igår och Marwin tyckte att det var jätteroligt att plaska i poolen:) riktigt roligt va de att se honom :D hihi. kommer bilder och sånt längre ner i inlägget. :) Sen gick vi ner en sväng på julskyltningen:) blev fotografering till julkort och så köpte jag såklart en jullklapp till honom:) en stickad vit tröja en boddy och ett par byxor, och såklart strumpor till:) Älskar att handla till honom.


Idag kom Marwins morfar och hämtade oss vid kvart i 9 tiden så handlade vi bullar och åt frukost där hemma, sen passade han marwin så att jag kunde gå till frisören och klippa och färga håret:) så himla skönt och jättenöjd är jag. :) så himla längesedan jag fixade till håret. men nu e de gjort. Och nu så ska vi kolla lite tv sen e de julsrädning och det behövs verkligen. hehe.















RSS 2.0