29 Maj

Japps tiden bara rusar ifårn oss och massor händer. Som sakt så va de rätt längesedan jag skrev nu och lovar att bli bättre på det, men har haft mycket att göra så därför. I veckan har vi gjort en del. Handlat både mat och andra saker. Lekt lite hit och lite dit. haft folk här hemma. både mamma, pappa och delle. dom har turats om. Varit hemma hos jessica och dennis så barnen fått leka och vi snackat massor. Så himla roligt är det att våra småttingar växer upp tillsammans. sen har jag Handlat födelsedagspresenter till marwin. bara 2 eller hur man ser det. två t-tröjer och ett par byxor som han redan fått. och 3 pyamaser och en har han redan fått, kommer till det längre ner.

Har ju länge funderat på att fota Marwin till hans 1 års dag. Fick hem en lapp om fotografering men hoppade över det. Tänkte jag skulle göra de där vi fotade marwins dopbilder. men gick ner i stan och utanför såg inte bilderna så frestande ut. Så rotade igenom allt här hemma för att se om jag hittade lappen, "fick hemsidan av jessica" men för att få rabatten skulle man ju ha lappen. Och jag hittade den:D så ringe dit och fick en tid redan idag. :) roligt. Så va där idag och fotade lillprinsen. Och det gick sjukt bra. Han va glad och på riktigt bra humör. Men ändå lite trött då han inte fick sova så länge som han behöver innan. Men han va ändå en riktigt charmis. Mammas pöjk. Och han visade upp att han både kan stå själv länge och även gå. Så nu hoppas vi på massor av fina bilder:) längtar tills den 26 då vi ska dit och kolla på dom. Kunde fått tid innan men vill ju så gärna att S ska kunna följa med och se dom så vi fick helt enkel vänta tills då. då han inte är hemma på vardagar längre då han jobbar borta, eller jo fredagen är han ju men inte dom andra. men men. de va de iallafall. sen åkte vi hem och fikade hos pappa/morfar. Ja mormor va ju också med då det var hon som körde oss till fotografen. Efter de fick vi åka hem och sova en stund för lilleman va trött redan då. Sen gick vi till stan och träffade då på jessica och alexander som vi gick lite i affärerna med och sen tog vi en fika på maddes. Sen följde jag dom en bit och blir så pinkinödig så fick ringa mamma och låna dass där. :P sen gick vi hem mös busade åt och jamas på sen blev de sängen. Och jag sitter här och har letat upp recept så jag kan baka till marwins kalas:) hittat massor nu ska jag bara hitta en gotti tårta med. så om ni har några goda recept eller någon länk så länka gärna. Vill baka själv något roligt och gott.

Just de glömde förklara jamasen varför han fått den tidigare. Jo de e såhär att min lilleskrutt har massor av tänder som vill komma ut och han mår inte riktigt bra i magen, ja inte i munnen heller då han kliar och sånt i munnen hela tiden. tycker så synd om honom. men iallafall så de kom lite för mycket utanför när han gjorde 2:an och så hade jag glömt extrakläder så de fick bli jamasen jag köpte i stan som skulle bli present. Men men. sånt som händer.

nä nu ska jag fortsätta leta recept på tårtor. Hej så länge

tredje tanden och Marwin GÅR

JA nu har marwins 3 tand tittat upp om någon var intresserad:P och så går han. helt själv. massor massor av steg. han har gått fram och tillbaka genom vardagsrummet om man stäpper honom sjukt vad tiden går fort. och så har han även visat upp sina talanger för kitty och rolle. ja vi har varit med dom hela dagen mysigt. dom passar hus så där har vi varit mitt i ingenstans. först grillade vi korv. sen mös vi och hoppade studsmatta sen kom vi på att vi ville sola lite. sen gick vi en runda i den fina naturen marwin somna och simba "vovven där" sprang som attans. vi matade hästarna och gick sedan tillbaka. Sen blev det mer solning mys och coladrickande. Sen grillade vi kött och åt det med potatissallad och vanlig sallad och annat smått och gått. mums. sen mös vi kollade tv och bara njöt. ja bojsen var även ute och körde moppe ett tag och dom såg ut som två så pojkar som var överlyckliga för dom nyss fått börja köra. hehe men vist samma som jag och kitty när vi hoppade studsmatta man kände sig som barn igen. Och marwin har varit undebar bara myst lekt och busat. mammas lille prins och han GÅR aaaaaaa kan inte fatta det. nu e de väll bara några dagar så springer han runt här hemma hehe nä men går iallafall, för lite feg är han än med att släppa taget själv från tilexempel bordet.

Men men fick med en liten snutt på slutet när han går. men han va så himla trött så han va lite pipig och ville bara till mig och få nanna hehe:P men vi skulle ju åka bil och väntade på min pappa som ksulle komma med den. Här får ni en liten snutt. det är inte början ni ska kolla på. för då tappar han balansen och flyget till mig. men han vänder sedan och går till S istället och där ser man han hur han går :D åå det ser så himla gulligt ut. :)




Njut nu av min älskade lille snuff för det gör jag när jag ser denna filmen mammahjärtat gråter och brinner och är rödare än någonsin för så sjukt stålt är jag över min lille grabb. Nattinatti

Hemskt

Länka till denna sidan det kan hjälpa dem i sökandet.

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593

17 Maj

Hejsan. Nu tänkte jag berätta lite om min födelsedag. Den började med att jag och Marwin gick upp. Gjorde frukost mös och sen väkte vi S. Då gick jag ner till stan för jag skulle ha bh och lite sånt. Så det blev det. Sen gjorde vi ve oss och åkte hem till min pappa. Där va lite folk då som sa grattis och sånt. Sen gick jag och marwin ner i källaren och vilade lite, marwin sov vidare när jag gick upp och gjorde ve mig så fick till och med gå ner och väka honom innan gästerna kom så han kunde få på sig finkläder. Jaja men iallafall sen kom gänsterna och vi blev rätt många. Släkt och vänner så som jag vill ha de ville inte ha någon riktig fest utan bara mys och lite drickande med dom närmaste. Vi hade trevligt hela kvällen och vi åkte inte hem fråns vid 2 på natten. Marwin somnade såklart där och min snälla mamma tog hand om honom så jag slapp lägga mig med honom. men ville egentligen sova där med men det fans ingen plats för mig så fick åka hem. för min lillebrors kompisar sov över så alla sängar va upptagna. men men.

Tack alla som va med. :) Nu ska jag berätta vad jag fick, Jag fick 3950kr, 3 stora fina ljusstakar eller vad man ska kalla det, två små ljusstakar, två ljushållare som hänger, 2 parfymer, en fin blombuket, en kula till tungan och så ska jag få en cykel av mamma och pappa men den får jag senare för vill vara med själv och välja och sånt:D


Sen idag åkte jag och mamma till centan och marwin va med sin farmor. köpte en hel del en bh, ett par underkläder, en bikini, ett sharp* stavning?, en kofta, en klännings/tunika skorta, ett par solglasögon, två tajts och 2 par skor. Riktigt nöjd är jag att jag handlat till mig själv:D jo och föresten marwin fick en solhatt, men det var också det ända jag köpte till honom.

När jag va i stan och handlade dagen innan min födelsedag, hade då redan fått pengar av min mormor, så köpte jag en t-tröja, ett par shorts, 2 bh:ar, ett par underkläder och två par strumpbyxor.

Ja så en hel del har nu inhandlats till mig, det behövdes och är skönt att få lägga lite pengar på sig själv ibland:)

Ja de va väll vad jag hade att skriva denna gången. Nattinatti


15 Maj

Ja nu e vi en dag närmare min födelsedag, eller ja den e ju redan imorgon. Då blir man 20 år. Hoppas på en mysig dag där man kan glömma allt. Eller det mesta iallafall.

Mycket som hänt denna veckan. Massor som jag både vill och inte vill skriva om. Busat massor och haft skoj varit runder på alla möjliga ställe och hälsat på.

Men mår inte riktigt bra. Vissa vet och vissa inte. Och dom som inte vet kommer inte få veta heller. Vist lite taskigt att skriva om det här kanske men va bara tvungen att göra det ändå. men men. Nu ska jag njuta av barnledigheten, japp jag e ensam S tog med sig snuff till Farmor och farfar så jag ska njuta lite extra och sen blir de massa mys när dom kommer hem. Hej svej

10 Maj

Vår dag har varit underbart mysig. Vaknade vid 8 av en mysig liten prins som låg och pillade mig i håret, När jag slog upp ögonen och kollade in i hans fina blå ögon började han skratta. Och min dag var gjort, det underbaraste uppvaket till en underbart glad liten skit. Vi mös kvar lite i sängen innan vi gick upp för att byta blöja och göra välling. sen busade vi massor innan vi tog på oss för att gå hem till morfar. Mormor var också där och vi åt goda bullar med dom. Sen skulle vi egentligen gå vidare men vi fastnade i trädgården i det fina vädret och där busade vi massor jag, marwin, mormor och morfar. Marwin bara älskar att vara ute i gräset och krypa. Vid kvart i 12 slocknade lilleman i vagnen och sov sedan gott till halv 2.

Medans han sov gick vi andra in och åt varsinbulle och plockade undan lite och jag ränsade mellan platorna runt poolen.

När lilleman vaknat blev det mat och mera bus och vi drog fram solstolarna och satt där och mös. Sen vid 4 gick vi hem till mormor för hon skulle slänga in lite tvätt i maskinerna och duscha och sånt, och vid lite i 5 slocknade jag och marwin i mammas säng och sov där en stund så han skulle orka hela kvällen, vid 6 gick vi tillbaka till morfar och grillade och åt gott. Lite mera bus fast inne nu blev det och efter det gick vi hemåt. Sen blev det bus och bad med pappa innan det blev sängen och nu sover lilleman gott och det ska jag med göra snart. En lyckad och mysig 11 månadersdag, men kameran glömdes hemma så inga bilder blev det:(. Nattinatti

11 månader

MARWIN
Nu har det gått 11 hela månader sedan du kom upp på min mage för första gången,
När jag fick känna dil lukt och och klämma lite på dig.
Det var den absolut underbaras dagen i hela mitt liv, när du kom till världen.
I nio månader låg du i min mage och vi fantiserade om dig,
vem skulle du likna, hur skulle du bli som person, blond eller brunett, blåögd som pappa eller melerad som mamma? Massor av frågor men inga riktiga svar.
Men när du låg där på min mage försvann allt du var så himla perfekt liten och skör, och så fruktansvärt söt.
Blond var du och fina blå ögon.
Nu började våra liv tillsammans,
månaderna gick och du va så mä hela tiden, ville absolut inte missa något.
En riktig liten buse och upptäckare är du med, allt ska kännas på och speciellt allt som man egentligen inte får.
Pratar gör du med massor och man undrar vad du säger,
vad du berätta, för snackar gör du i massor men man förstår ju inte, det är så sött, du låter oftast för tyst är du inte.
Men det är underbar att du tar för dig och en fin liten individ har du blivit.
Mammas allt och det kommer ingen att ta ifrån oss.
Mamma älskar dig över allt annar nu och föralltid.
Kärleken växer varje gång du ler, gör något roligt eller säger något gulligt, den bara växer hela tiden.
Att kärlek kunde vara såhär stark viste jag inte innan du kom till världen men när du låg där så fin och söt förstod jag att denna kärlek är något underbar något som ingen kan förstöra.
Jag älskar dig Marwin du är det bästa som hänt mig MAMMA finns här förevigt.




8 Maj

Japp idag är det den 8 maj och 8 dagar kvar tills jag blir 20 år. Tiden går så sjukt fort. Om 2 dagar är min lilla lilla pluttiga bebis hela 11 månader. 1 månad kvar och han fyller sitt första år. Det är verkligen sjukt. Att tiden får gå så fort. Men men Nog om det. Har varit sjukt trött hela veckan, alldeles för trött, men vi har klart ass igenom veckan ändå. Kommer inte riktgit ihåg vad vi gjort men de e en annan 5. Mamma och syrran har varit här och fikat, vi har umgåts med kitty, pappa har varit här och hängt upp en sak och även fikat, har varit hemma hos pappa och ätit middag, varit på bvc "lillfisen väger nu 10 kilo igen efter sjukdom och viktnedgång" och ja idag har vi varit på unga föräldrar och de va mysigt, men en pojke där bet marwin i armen och det ser inte alls bra ut, eller så illa e det inte som jag verkar få det att låta nu men det är riktigt rött och tycker så synd om min lille snuff. Bitmärke brukar ju försvinna men inte detta det blev bara värre. Men alla säger att det inte är någon fara och att vi bara ska hålla koll på de så det inte blir större. :( lillsnuffen åker på allt.

Men nog om det. Nu måste jag förklara lite kärlek igen. Kärlek är svårt och kärlek är underbart. Kärleken till ens barn tar aldrig slut den blir bara stärkare och stärkare även och det gnälls och liknande för varje leende och skratt gör hjärtat rödare och rödare. Medan annan kärlek kan ta slut eller kännas jobbig. Jobbigt när man vill olika, känner olika och gillar olika saker. Kärleken går upp och ner och är jobbig men även bra. Att inte vara överens om vad som är bäst är jobbigt. Det tar på en och man går och grublar och har sig hela tiden, är på sin vakt och kan inte slappna av som man vill. Men kärlek varesig den är till ens barn eller någon anna är något man inte kan leva utan. Även om man ibland skulle vilja så e det kärlek och sällskap man ofta söker efter. Ja inveklat det här och ingen fattar nog men måste bara få skriva lite.

Jaha helgen vet jag inte vad den bjuder på men barnkalas på söndag iallafall.:) Haj så länge.

Marwin kryper i gräset vid stranden

Jag och Marwin i karlslund


Marwin busar hemma med sin balong som han fått av gamlefarmor.


5 Maj

Marwin diggar till Poker Face :)



Så underbart söt är han. Jag gungade fram och tillbaka för några dagarsedan för att se hur han skulle göra och såhär dansar han nu när han sitte ner. SÅ SÖT:)

Och så måste jag skryta lite om min snuff. Han har ju en sån gåvagn typ. Nu kan han flytta runt den så man slipper hjälpa han, han springer runt med den som bara den :D så underbart och så stålt man blir.

4 Maj

Hejsan.

Jag har tänkt att jag skulle skriva här i flera dagar. Men det har bara inte blivit av. Men nu kommer det ett kort inlägg iallafall innan jag ska hoppa ner i sängen. Helgen har varit superlugn. Verkligen skönt. Men vi börjar med veckan Onsdagen var riktigt mysig. Vi gick först en runda i stan med Jessica och jakob. Kollade i affärerna för att se om där va något roligt. Jessica hittade något men inte jag :P hehe. Gillar inte att köpa till mig själv länge men de får bli ändring på de för behöver nya kläder. men iallafall. Sen gick vi hem till jessica och nilo och hämtade dom "nellie var hos sin farmor och busade" Och så kom jessica och alexander med dit så gick vi allihopa till kampingen och åt glass. supermysigt. Sen gick jessica jessica jakob och alexander hem och vi andra gick ner till stranden och busade och kände på vattnet. riktigt varmt var det så barnen fick med provgå i vattnet och det gillades verkligen. Marwin sprang runt och Nilo ville bara sätta sig ner och plaska. efter många foto bestämde vi oss för att gå hem, och på vägen hem bestämde vi oss för att köpa pizza och gå hem till jessica och äta det. Marwin och Nilo lekte jättefint och hade superroligt med att kladda med maten, bråka om leksaker och möblera om storarumet:) hehe. SÅ goa så. Sen kom Marwins pappa och hämtade oss och sängen blev det direkt för vi va supertrötta båda två.

valborg gjorde vi inte alls mycket. Blev inget bål här i stan för det var för tort för de så vi åt bara gott här hemma. Blev grillat och nypotatis :) mm. supergott. Sen gick jag och marwin ner på tivolit en sväng. Sen va de bara mys hemma. 

Fredagen spenderades med Kitty, vi gick till karlslund och träffade Cia, Malin och Alicia. Snackade en massa och lekte. Sen gick vi in om videomix och hyrde filmer på vägen hem och träffade upp min farmor och kusin Fannie för att gå på tivolit en runda. Marwin och Fannie åkte massor av karuseler och det va ju såklart superkul. Marwin gillar bilar jättemycket:) Jag Fick strumpor av farmor och marwin fick en superfin balong. Tack för en trevlig runda. Sedan gick jag och kitty hem till mig. Vi grillade korv, Mums och sedan gjorde vi i ordning Marwin för sovning, blev bada mysa kvällsmat och sängen. Heidi kom med och kollade på film med oss. vi kollade på någon hund film, kommer inte på nu vad den hette. Men ingen film jag skulle hyra själv men den gick att se. :) Sen åkte dom hem och jag gick och la mig.
Marwin vaknade mitt i filmen med och ville inte somna om grät floder och hade typ panik. :( tror han har börjat få mardrömmar eller något sånt för han vaknar verkligen i ren panik och kan ta lång tid att trösta honom. :( synd om min plutt.

Lördagen spenderade vi med Jessica med jakob. Men jakob var hos sin pappa så vi va bara med jessica. vi gick en sväng snackade en massa en runda på tivolit och träffade jakob och ja. lite så. sen gick vi hem till mig och åt och busade med marwin innan han skulle i säng. men han ville inte sova. har börjat hålla på vid läggning nu sen han började vakna i panik så han fick vara uppe och se film med oss. såg hmm :P kommer inte på vad den heter nu. den nya vampyrfilmen? ja iallafall någon fattar nog. han inte se så mycket av den för marwin men den va ingen film som jag gillade vist den gick att se men att dom jämför den med titanic haha jo vist. inte ens i närheten av titanic. men men. Sen åkte hon hem och marwin somande typ mtt i filmen så jag gick in och la mig hos honom. trött va jag:P

Söndagen kom S hem från england, dom har hämtat en bil till så då ville han umgås med marwin så vi va bara hemma tills jessica ringde och frågade om vi ville komma och grilla med dom, så det gjorde vi. mysigt och längesedan vi båda familjerna umgicks. Så vi va där ute åt, barnen lekte och vi snackade en massa.

Idag har vi inte gjort så värst mycket heller. varit i stan en runda med kitty. Ätit min kalops som jag gjorde i lördags och den fick godkänt av marwin:D sen kom kitty hit och vi snackade en massa innan rolle kom och hämtade henne och mamma kom hit istället för att hjälpa mig med vem som kommer på min 20 års fest/kalas. sen har jag och marwin bara busat dansat och haft skitkul:D

Nu tillbaka till marwins mardrömmar dom börjar nog försvinna igen. Och hoppas att det håller i sig nu. han sover mycket lugnare igen och minskningen på uppvak är tillbaka. så nu koppas vi att han börjar sova hela natten igen. han hade precis börjat med det när detta började. Så håll tummarna:P Men han e inte jobbig när han vaknar så de e lugnt för min del. det räcker man går in till han och visar att man är där och ibland lägga handen på honom så somnar han så för mig gör det inget att han vaknar men bara han inte vaknar och skall upp eller gallskricker som han gjort nu i några dagar. men inte idag. än iallafall. så man kan hoppas det är påväg bort igen. kanske han har mardrömmar för han slått sig i pannan, det kanske var läskigt. ? vem vet. men de får vi aldrig reda på. jaja nog bablat nu. Har massor av fina bilder så nu får gå in och kolla min bilddagbok. Heter Marwin080610 där för dom som inte vet.

Blev ett rätt långt inlägg ändå. Har filmer som jag vill visa för er med men orkar inte lägga in dom nu så kanske kommer en imorgon. :) Nattinatti.

RSS 2.0