27 april

Japps det är det idag och en mysigt skön dag har det varit.

Innan jag börjar skriva något annat ska jag Gratta lille Nilo på tio månadersdagen:D

Nu till dagen. Vi vaknade vid kvart i 8 och mös i sängen ända tills halv 9 innan vi gick upp. Skönt. Så blev de välling och Mys framför vakna med the voice, som vi brukar lyssna på på morgonen eller jag och Marwin leker. Men idag låg han och mös med mig i soffan länge:) mysunge. Sen busade vi massor och innan det blev dax för att vila lite. Men inte blev de länge:P nej lilleman ville upp igen efter en timme, han brukar sova 2. Men inte idag nä så tog upp han pussades och mös innan de blev matdax och sen gjorde vi ve oss för att gå hem till Jessica och Nilo "Nellie va på dagis" Barnen busade och vi snackade sen gick jessica och hämtade nellie och jag och småpojkarna lekte lite innan dom kom tillbaka då busade hon med småttingarna och vi packade oss klara för att gå ut till jessicas mammas koloni. träffade även jessica och jakob på vägen ut där. Blev bus massor av bus för barnen, nellie och jakob premiärbadade nellie älskade det men inte jakob. Men sen kom den lilla polen fram till småpojkarna med värmvatten och då ville jakob med bada. Marwin fick bara doppa sig snabbt för vill inte att han ska bli sjuk. sen när vi snackat och barnen lekt givk jag och marwin hem till morfar och åt innan vi gick och handlade på infarten och sedan hem för bad mys och kvällsmat och sen sängen. nu e jag så trött så jag tappar ögonen:P hehe så ska in och nanna nu natti

26 April

Ja då e helgen över och massor har hänt.

Fredagen började med massa mys:D hela förmiddagen och jag hade till och med fått sovmorgon till halv 9:) skönt som fan. :P förlåt.* Sen gick vi till unga föräldrargruppen och Marwin skaffade sig en flickvän. Freja heter hon. Han satt och pussade på henne:) det såg så gulligt ut. Sen kom mamma och brossan och hämtade oss så åkte vi till väla, brossan handdlade lite kläder och Marwin fick kläder av mamma en jamas ett par skitfina korta jeans hängsle och 3 par strumpor :D tack mamma. Sen när vi va klara där åkte vi in om babyland och kollade blistol till Marwin. hittade en skit fin som verkar superbra så den handlar vi nästa månad.

Lördagen fick jag med sovmorgon men bara till 8 :P hehe. skönt ändå. Började med att vi drog oss hem till mamma och fikade på hennes gård. Marwin kröp runder och hade jätteskoj med brassestolen. :D sen gick vi en runda på tivolit med jessica jakob och nellie sen mötte vi marwins farmor fastrar och pappa för att sedan gå tillbaka till tivolit med faster malin kusin alicia och pappa. Mysigt åkte massa karuseller och hade det sjukt roligt båda barnen skrattade massor. :) Sen mötte vi upp kitty gick hem till oss och så sen började jag göra ve mig innan det var dax för jessicas 20 års fest:) Supertrevligt var det och roliga människor. ät tacos :) gottgott och sen blev de massa kareoke. Roligt var det. Tack öfr en trevlig kväll gumman och grattis grattis grattis till dig:D

Idag fick jag också sovmorgon men de va för att S tog honom.:) så 11 vaknade jag helt själv och det var hur skönt som helst att inte bli väckt. gick in i duchen och drack lite vatten och sen va allt prima ingen bakfulla eller något sånt skönt som in i norde. Sen har jag bara myst hela dagen med marwin. Och varit i granet en sväng där jag mötte Jessica, Jessica och alla barnen:) alla och alla hehe men Nellie, Nilo och Jakob, Ja Marwin var ju med mä men. Mysigt iallafall sen gick vi hem och skulle egentligen laga middag men det bliv pizza på mammatheresa och sen mys och bus och sen sängen för lilleman. jag ska med lägga mig snart trött som in i. kommer någon bild sen från helgen. Nattinatti



22 April

Ja tänkte då att jag skulle skriva lite här. Har då inte riktigt hunnit med bloggen. Men det är sånt som händer. Skriver ju ändå mest om vad vi gör om dagarna och det han inte vara så himla roligt att läsa om. Eller?

Ja iallafall så i helgen har vi mest tagit det lugnt. Kommer inte äns ihåf vad vi gjorde i fredags.  Jo föresten vi var först på unga föräldrargruppen och sen kom Marwins morfar hot och hjälpte oss att sätta upp lite saker. Marwins gardiner, en lampa, 3 tavlor och en hylla. Sen blev de mat mys bus och sängen.

I lördags gick vi hem till Marwins mormor och fikade. Sen rignde Marwins morfar och bjöd på tycho igen. :D mums så vi gick ner där och åt. Och det var lika gott som förra gången. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer av den dagen. Vi gick och la oss tidigt och ja.

Söndagen hände lite mer. Vi Börjad dagen med att ligga i sängen och dra oss rätt länge och skönt va de. Sen gick vi upp gjorde välling mös och busade. Gick sedan och gjorde ve oss och ut en sväng. Lika skönt att vara ute varje dag nu när de är fint väder. Sen kom vi hem mös badade fick på oss rena kläder och sen kom kitty och rolle och grillade med oss. Mumsigt värre. bara massa mys och bus hela kvällen tills lilleman skulle hoppa i sängen. Då satt jag och kitty med varsin dator och kollade runder och snackade.

Måndagen hittade vi på en himla massa. vi gick ut första rundan vid 11 tiden gick och kollade i stan och köpte en tröja till Marwin. Rosa är den:D Sen mötte vi upp kitty och gick och köpte glass. Mums. Efter de gick vi hem en runda gjorde mat. Eller nä de gjorde vi inte alls. FÖr hade gjort kycklingsallad dagen innan men då ville kitty komma och grilla så vi åt salladen idag istället. Gott va de. Jag älskar sallad. Efter vi hade ätit klädee jag och marwin på oss igen och gick ut. Vi gick till halvmånen för att leka på lekplatsen och han tyckte det var himla kul. Gunga är något han verkligen gillar. Skattade så mycket att han knappt kunde hålla i gungan. Älskar att se honom så lycklig. Mammahjärtat verkligen brinner då:). Sen busade vi lite på de andra sakerna på lekplatsen, klättrade lite på stenarna och kollade lite på vattnet och kröp runder på gräset innan vi gungade en sista gång innan vi gick hem för att bada och mysa sen blev de välling och sängen. somande gott gjorde lillskiten med.

Tisdag. Började med att vi träffade upp min syster i stan vid 12 tiden gick runder lite överallt tills klockan 1 då marwin skulle på 10 månaderskontroll på bvc. Han har ju varit sjuk och sånt och har gått ner nästan hela 600 gram. :( stackars liten men man vet ju varför. och fast han gått ner så såg kurvan bra ut. han vägde iallafall 9400g något och var 71cm lång. Och han kan allt som han skulle och lite till. Klappade händer visade var lampan var och sa till och med ampa :P hehe. det är ett ord han kan nu. Men säger de bara om han är på humör:P Och peka gör han på allt han e så gullig, "peka är hans nya grej". Och snacka. det gör han konstant hela tiden. Man undrar verkligen vad han säger och tänker. Men iallafall. När vi varit där gick vi till maddes och fikade sen begav jag och marwin oss till city gross och syrran gick hem. Vi handlade mat för jag bjöd hem mamma, syrran och brossan på grillat:) Mums och dom gillade att jag bjöd hem dom:) roligt och de va roligt att för en gångs skull stå för mat och allt runt i kring.:) Får vi göra fler gånger. men då får pappa/morfar med komma men han jobbade tyvärr idag. Vi ska ju bjuda hit alla som var med och hjälpte till med lägenheten och sånt men de får bli en helg lite längre fram. ja iallafall dom var här fram till halv 8 tiden sen när dom gick  hoppade marwin i badet och sen somnade vi båda två i sängen vid halv 9. Skönt var det.

IDag gick vi med ut i tid och gick en runda i stan först och förbi havet en runda innan vi gick hem och marwin däckade på S. Jag satte mig vid datorn och kollade runder. Marwin är extra gnällig idag med. Två tänder där uppe är på väg och det gör nog ont på min lille plutt. När han vaknade busade vi massor och lyssnade på hans skiva. Han verkligen älskar den och sjunger mer och dansar. :) kärlek. Sen när S vaknade han somnade med marwin så gick jag och handlade och började på maten.När jag va mitt i maten ringde Marwins farfar/farmor och frågade om vi skulle äta pizza med dom så de va bara att göra färdigt maten och ställa den i kylen tills imorgon så tog vi på oss och åkte dit. Gott va de som in i. Snackade massor och marwin busade en hel del sen gick vi ut på lekplatsen utanför dom så marwin fick gunga och mysa lite där. han tyckte de va roligt. Och när vi åkte hem vid kvart i 9 somande marwin som en stock i bilen så de blev väcka honom välling och in i sängen när vi kom hem. Så han susar gott och här sitter jag.

Nu måste jag bara skryta lite om min plutt med. han kan klappa klappa kaka, upp till pipparna med dom:D Han ser så gullig ut när han "gör" upp till pipparna:D hehe ja de va de iallafall. nu ska jag kolla lite tv innan jag lägger mig. natti natti




Mammas älskade lille skit.

Ja nu kommer det ett sånt inlägg igen där jag bara måste berätta hur underbar min lille prins är. Han är verkligen mitt allt, mitt liv, min bebis, bara min gullunge. Jag älskar honom obeskrivligt mycket. Tiden går så himla fort och han har blivit så fruktansvärt stor. Min lilla pojke är inte så liten länge. Han kan ju så himla mycket. Mer än vad man tror. Han lyssnar på en och förstår. Han vet vad bada är, säger man ska du bada? Så kryper han in i badrummet. Lampa vet han med va de är och ofta säger han bampa. Ja han kan så himla mycket. och gå några steg kan han med. Man kan sälla honom en bit framför sig så går han till en "inte alltid men ofta", men han är en liten fegis så. Han har även släpt bordet och gått 4 steg tills han kom på att han släpte och då satte han sig ner. Han är STOR min lillkille. Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Att kärleken kunde vara såhär obeskrivligt stor och underbar trodde jag inte. Men det är den. Marwin du är mammas allt. Kärlek till 1000000 till dig


Påsk

Jag har skullat skriva nu i flera dagar och har verkligen typ 10 påbörjade inlägg men börjar om på nytt igen för de blir jobbigt att ändra vilka dagar och liknande i andra inläggen.

Det har ju då iallafall varit påsk. Vi har varit ute massor i det fina vädret och i lördags gick vi ner i stan och träffade Marwins farmor och faster för att ta en fika. Mmm gott va det. Sen gick vi en runda med Jessica och Jakob. Efter det gick vi hem och gjorde ve oss och sen kom Marwins farmor och hämtade oss för vi skulle på påskmiddag där hemma. Kalkon blev det och de va jättegott och någon tårta till efterätt men kommer inte ihåg vad:P gott va de med iallafall. Marwin fick även påskpresent 3 fina t-tröjor. "kommer inte förtsätta lägga in bilder på allt han får. För tror det blir rätt drygt och sen kanske man missar något och vill inte ha några ledsna ögon". Vi åt gott massa bus och prat. Va bara jag och Marwin där för S va på bilmässa. Han köpte även en tröja till Marwin där SVIN dyr för en jävla tröja men den e cool så får ta och fota den sen iallafall och lägga in bild.

Söndagen gick vi ut rätt tidigt och träffade Jessica och Jakob för att handla fika och gå ner vid havet. Träffade även Maja och Lucas så dom följde också med. SÅ vi satt där rätt länge och snackade barnen lekte och kröp runder "Marwin då" kollade på vattnet och kände på sanden. :D mysigt. Längtrar tills man kan bara med. Vi lämnade av maja och lucas hemma och gick en sväng och träffade även andra jessica och snackade lite med henne. Sen gick vi hem mös lite och hämtade upp S och begav oss sedan hem till min amma som skulle bjuda på middag flygande Jakob blev det. Svingott och sen blev det efterätt mm pankaka som där va hallon i och in i ugnen med vit choklad på och så hallonglass till det. mums. Snackade massa skit och sånt de va trevligt.. Sen gick vi hem och mös innan det var dax för sängen.

Måndagen började bra. Vi gick ut med jessica, jakob, Jessica och Alexander. Lekte lite på en lekplats och gick sen lite till. Sen gick jag hem till Jessica, Nellie och Nilo. Marwin började med att inte vilja äta sin gröt. sen kräkte han lite och bajsade mycket. Trodde det var något han ätit men sen började det han spydde ner hela golvet så fick be S hämta oss han spydde sen ännu mer hemma och fick inte ätit något alls. så han sydde upp allt han hade ätit sedan 12 på förmiddagen. hemskt och han sydde 22 gånger mellan halv 7 och 11. Så vi åkte till akuten fick vätskeersättning, sen inget mer. Han spydde en gång till när vi kom hem men sen fick han i sig lite och somnade. Skönt. Sen fick han feber. tycker så synd om min lille snuff. Han e sjuk alltid. Och nu behåller han inte medicinen för öronen så han får väll öroninflammation igen. stackars liten.

Idag har han varit seg sovit mesta dels och knappt ätit något då han bara får dricka lite välling:( stackars min älskade lille fis. och feber har han fortfarande. Vi alla 3 skulle egentligen ut och äta med min pappa och resten av familjen men marwin kunde ju inte följa med. Så hans farmor kom och kollade honom tills S kom hem så jag kunde följa med och äta med min familj. Tycho blev det och gott va de. men hade skuldkänslor för att jag lämande lillplutten när han e sjuk men han sov halva tiden iallafall. Nä nu ska jag lägga mig. Eller snart iallafall, skriver en annan dag. Nattinatti


10 Månader

Japp det blev min lilla prins igår. Hade fullt upp hela dagen så de va därför det intre blev något skrivet igår. Dagen började klockan 7 i tvättstugan. Japp vi tvättade massor.:P hehe. Men de va skönt och Marwin gillar att få följa med:D Sen vid halv 12 kom marwins faster och hämtade honom så då gick dom en sväng. Jag duschade och hämtade sista tvätten och sen åkte vi till stugan och målade lite. Marwin och Cia kom dit en sväng så jag fick pussa och kramas med min lillprins. men vid halv 4 åkte vi hem för att ta emot vår skatt. Så efter de blev de mys och bus för hela slanten och vid halv 6 begav vi oss till Marwins Morfar där det bjöds på grillat. Mormor var också där såklart och morbror, Annika, Tommy och Tina. Gott va det iallafall att slippa laga själv :) Sen åkte vi hem och fick på jamas och gick in och la oss. Ja va då inte meningen att jag skulle somna men hade ont i magen och ryggen som fan så somnade fort :P hehe. Säkert innan Marwin med. Men men sånt som händer. Vi sov gott iallafall.

Nu ska jag kolla runder lite medans marwin sover och hinner kanske plocka undan lite med. Hej sålänge.

Svar på kommentar.

Jo vi vet att han kan vara öronbarn och har nu blivit skickade till öronläkare. Så hoppas på att få tid så snart som möjligt. Hans faster var öronbarn så vi vet ju att det finns så vi har funderat på det. Men doktorn tyckte att han inte kunde skicka oss efter att han "bara" haft det två gånger. Men fick en ny doktor nu som skickade oss direkt. Hon tyckte de va bättre att bli kollad än att springa runt med öroninflamation var varrannan vecka. För detta är ju 3 gången han har det på 2 månader. inget kul alls. och 20 dagar av dessa två månader har han gått på pencilin. inget kul alls.

Som sakt. Han hade öroninflamation igen :(

Lägenheten

Ja jag har då tatt bilder på lägenheten nu men lägger in dom imorgon. Idag blir det ett tråkigt inlägg då jag inte orkar skiva eller lägga in massa bilder :P

Veckan har ju inte startat bra iallafall. Vist det har varit fint väder och underbart. Mycket my och massa runder ute och massa bus med för den delen. Men lillplutten har blivit förkyld och igår kom hostan och även lite ont i öronen och idag har han haft jätteont på kvällen så blir doktorn direkt imorgon. Så himla synd om honom. Kommer själv ihåg den gången jag hadde det och det gjorde fruktansvärt ont, värst när man vaknade efter att man vilat. Tredje gången min skatt har det nu på 2 månader. :( inget roligt alls så ska begära att dom skickar oss till örondoktor för nu får de fan vara slut på de onda.

Igår va Marwin med sin farmor och gungade, ja faster Malin och Alicia följde med med. :) Jag hjälpte snutte att måla en stuga. Idag va han med morfar för vi skulle igentligen måla klart stugan men jag passade på att få städa lite ostört och morfar ville gärna passa ändå. Sen blev de fika när dom kom tillbaka sen har vi bara myst hela resten av dagen för plutt har inte riktgit varit sig själv.

SÅ nu orkar jag inte skriva mer. Ska lägga upp en bild då vi va ute på vår uteplats och mös lite:) Kram.


På väldigt bra humör:D

Solen lyser och det är varmt om dagarna det gör allt så mycket bättre och roligare och man blir lycklig:D man får någon lyckokick:P hehe. Ja så känns det. Har varit ute MASSOR.

Igår va vi ute nästan hela dagen. Gick till unga föräldrargruppen och sånt barnen lekte vi fikade och snackade. Sen gick jag och Jessica med alexander till västa fäladen köpte dricka och varmde mat och sånt till barnen och så mötte vi jessica med jakob. Sen gick vi en sväng, ner till citygross och ja:D mysigt i de fina vädret iallafall:D Sen kom vi hem och vi satte igång med maten, vi fick köpa en grill för vi skulle grilla:D mums. Vi bjöd även in koffe och ida. trevligt sällskap och massor av god mat. Potatisgratäng, flintastek, revben och sallad:D sen blev de sängen.

Idag blev vi bjödna till tropikriet i helsingborg av Marwins Farmor så där va vi hela familjen Marwins farmor, fastrar och kusinen Alicia:D riktigt mysigt att gå och titta på djuren och Marwin va helt fachinerad* stavning?. så riktigt roligt Marwin sa hela tiden OOOOO hehe, men han gillade aporna och alldra mest:) och fiskarna och hajarna va också roliga och fina att titta på. Efter vi varit där åkte vi till macedonkan. sen hem och han knappt hem innan vi bestämde oss för att gå och möta jessica och jakob och va ute med dom hela eftermiddagen:) vi mötte även jessica och alexande och sen även Jessica och Nilo. Sen kom vi hem och började med maten idag blev det också grillat men idag va de kyckling pommes och beanesås? stavning?. gott. mums

nu ska jag bara lägga in bilderna klart  på bildagboken sen nanna. Hållt på som tusan att få in dom här men går inte. natti natti












så nu fick jag in lite bilder ändå:D njut:D

kul med kommentarer.

Ja vist är det roligt att få kommentarer men för tillfället verkar det vara någon som tycker det är väldigt roligt att klandra ner på alla. alla frå dåligt kommentare och det värsta är att dom inte vågar så vem det är. Jag tar inte åt mig men vafan har du inget liv?

Glömt att visa min nya frissa:)

Lite mörk bild men här är en bild på mitt hår nu. kort, uppklippt och LJUST :D älskar det. fast vill ha långt hår men de växer ut igen :D hihi.



Idag har vi varit ute i princip hela dagen först fikat med johanna i stan och marwin fick ett par byxor av henne:D sen gick vi runder bara och så gick vi hem marwin sov lite och sen gick vi ut med jessica och jakob och jessica och alexander. gick massor och så åt vi pizza och sen gick jag marwin jessica och jakob hem till jessica dennis nellie och nilo och va där ett tag sen va vi inte hemma fråns kvart i 10 på kvällen:P blev en sen kväll idag. men men. nu ska jag snart lägga mig. natti natti

Ny månad.

Ja nu är det ny månad igen. 1 april. Tiden går så sjukt fort. Inte lång tid kvar tills man blir 20år och sen blir marwin 1år. Men men till vad som har hänt här istället. Varit ute massor för det är så himla fint väder här nere i skåne nu om dagarna. va ute en sväng med jessica och jakob i förrgår då gick vi till borstahusen igår va jag ute själv och idag va jag ute med jessica och Nilo. Massor massor av blommor börjar komma och äntligen känns det som om våren är här. Åt även frukost hos mamma idag och så blev de middag hos pappa så har knappt varit hemma idag:P hehe. Men de e alltid skönt att vara ute och marwin älskar det lika mycket som jag gör. :)

Ska till bvc och få utskrevet salva till marwin då han är jätte torr om armbågarna. :( min lillebror hade med de när han va lite och han fick massor av exem och torrsprickor och sånt hoppas marwin inte får de. Och sen kom min lillebrors astma och sen allergin. Fan jag hatar att ha det i släkten för är så rädd att marwin ska få det. Och det vill jag verkligen inte måste vara sjukt jobbigt. jaja till något annat nu så ska jag faktiskt hoppa i sängen :P nattinatti.


RSS 2.0