20 Maj

Hejsan hoppsan

Nu va det ju så att jag inte skrivit på ett tag igen. Hänt en hel del men orkar tyvärr inte skriva om allt. De flesta kollar väll min bilddagbok också och kan kolla lite vad vi gör de dagarna jag inte skriver.

Har iallafall Varit ute MASSOR. Kan inte sitta inne så ut måste vi.

I lördags åt vi middag hemma hos pappa och sen kom Jessica och Dennis och lämnade Nilo till mig. Skulle passa honom över natten för dem skulle ut. Vi hade supermysigt och trevligt och barnen lekte som bara den. Vi gick Sen hem en runda till Jessica och Jakob och där va även Nellie och Nemo som skulle sova där. Så massor av mys mellan barnen och lek hans det med innan vi promenerade ner till citygross för att handla. Blev lite dricka för den tog slut innan på förmiddagen.

När vi väll kom hem till oss busade Nilo och Marwin massor och röjde fram lite grejor innan vi poppade popcorn och mös på det. Vid 8 va båda killarna trötta så då blev det sängen och båda somnade rätt så snabbt. :) Sen mös jag framför tv:n.

Söndagen var min födelsedan. Hela 21 år. Vaknade till två myspojkar som fick lite välling. Satt i soffan och mös länge innan det blev bus. Och efter en stund blev det frukost. Macka och det gillades. :) När vi sen hade busat massor slänges barnen in i badkaret för att bli rena och fina. Båda skulle ju på kalas:) Marwin till mig och Nilo till någon annan. Kommer inte ihåg vem. Men ännu mer bus hans med. De lekte med både bilarna, klossarna och de stora bilarna som man sitter på. Lite hopp i sängen och soffan blev det också. Och dom va hur goa och snälla mot varandra. :) Sen blev det pytt i pana till lunch innan jessica kom och hämtade Nilo. Snackade lite med henne och sen gick dem.

Kalaset hade jag hemma hos pappa och vi hade supertrevligt. Och tack för pengarna och det andra:) vi grillade korv och hamburgare och sen blev det maräng svich* stavning?

Veckan har varit skola, dagis och massa ute :)

Idag har det ju bara varit superväder så Marwin och jag har varit massa på gården och lekt med de andra barnen. Hoppat studsmatta och grävt i sandlådan. Och så har vi spelat lite fotboll. Vid lite över 3 kom mamma/mormor och så gick vi ner i stan en runda för att äta lite gott tillsammans. Blev tycho. Mums. Supergott:) Hade en trevlig stund med prat och bus. Sen blev de gården igen med bus och lek innan vi gick in för att bada:)

Nu närmar sig Marwin 2 års dag med stormsteg. Och funderar en hel del på vad lilleman verkligen behöver och har kommit på lite som jag tänkte dela med mig till dem som kommer på kalaser och som läser. Absolut inte att alla måste köpa något men för att slippa att alla ringer så skriver jag här istället.
Shorts behövs nu till sommarne, Bilar för de är de bästa han vet, en ny pool då hans andra gått sönder, badboll, Piano, ny cykelhjälm, sandleksaker och andra leksaker som man kan há ute, böcker och lego.

Litetips iallafall och kommer jag på fler så skriver jag in det här på bloggen. Och ni får gärna ringa om ni undrar:)

Nu ska jag snart lägga mig i tid så man förhoppningsvis har fint väder imorgon och kan va ute hela dagen:) Natti Natti.

 







 

 


10 Maj

Om exakt 1 månad blir Marwin "min älskade lilla fis" 2 hela år. FY FAN vad tiden går fort.

Och om 6 dagar blir jag 21 år. Hehe:D Inte lika viktigt:P


Nu orkar jag inte skriva mer för denna gången:P Vatt ute hela dagen så lite seg och sleten. Tänkte jag skulle uppdatera imorgon:) Natti

5 maj

Uppdaterar lite här nu innan jag ska hoppa in i min nybäddade säng. Ska bli så himla skönt.

Kan börja berätta lite om sommaren. Den börjar med 4 veckors sommarlov innan jag börjar jobba. Jobbar en hel del men ändå korta pass så man hinner med en hel del. Ska bli skönt med pengarna iallafall:) Sen slutar sommaren med en vecka sommarlov till innan skolan börjar. Riktigt skönt. Jobbet jag ska jobba på är för funktionshindrade. Supertrevliga och personalen är de också. Dom gör även en massa utflyckter och liknande som ska bli roligt att följa med på. Tråkigt nog missar jag deras resa till ullared:( buhu. Men de får man ta. Jag har inte börjat jobba när dom åker dit. Iallafall. Jag är glad för att ha fått ett jobb under sommaren som verkar superbra:)

Jag bara älskar att vara ute. Det är så underbart och man blir på så himla bra humör. Det är också det bästa Marwin vet. hehe. Eller ja nästan. Han gillar ju även att vara hemma. Som ibland kan jag fråga honom vad vi ska göra så säger han "mamma, månne vara hemma, leka bilarna". Så underbart. Så ibland får man ju då vara hemma också. Så han hinner leka lite med sina saker.

Igår va de först skola och dagis. Sen gick vi ut en runda. Lämnade papper på Svarvaren och Marwin fick pratat lite med sin farmor. Sen gick vi vidare till JG:s och handlade lite innan vi gick ner för att busa i granet. Jessica och Jakob var också med. Barnen lekte och busade ett tag. Sen mådde Jessica inte bra så dom gick hem. Vi stannade kvar och busade. Cyklade på cyklarna, gungade, grävde, åkte kana och fikade lite. Superunderbar dag med min älskade lille prins. Sen gick vi hem för att grilla. kyckling blev de och en god pasta sallade till det. mums. Inget går upp mot grillat. Sås hade vi ju också såklart. Sen blev de mys och bus innan vi gick och la oss.

Dagen idag har det också varit dagis och jobbat hemma med en uppgift. Skönt. Imorgon ska den göras på praktiken också bara. Hämtade iallafall Marwin och skulle egentligen gått till stranden och lekt på lekplatsen där ock myst. Men Marwin la huvudet på sidan och ville så klart vara hemma. Så vi röjde runder på hans rum och lekte där inne. Ja plockade även lite i lägenheten medans han lekte på rummet. Superskönt att han gör de. Och bilarna vill man ju alltid leka med.

Efter ett tag ringde jag pappa och skulle fråga en sak om hur han gör med sina köttbullar för det skulle vi ha till middag idag. Men pappa bjöd oss på gryta så sparar att göra köttbullar till imorgon. Så vi klädde på oss och gick en sväng i stan innan vi promenerade till pappa. Marwin fick gå de sista biten och det gillades. Middagen va supergod. Jag hade även tatt med min rabarbepaj som jag gjorde igår, eller de som va kvar för jag marwin fikade på den när vi kom hem från dagis. Vi smaskade i oss de också och de va gott. Sen blev de bus i trädgården innan vi promenerade hemåt.

Marwin somnade direkt och de ska jag också göra strax. ska bara bjuda er  på lite bilder först.

Natti.
 



Skulle lagt upp fler bilder men lägger upp de i bilddagboken sen istället. blir ett någerlunda långt inlägg ändå.  Bjuder bara på någon liten:P hehe. kanske kommer fler en annan dag.


2 Maj

Nu är vi inne i min älskade månad maj. Sommaren är påväg och bara 14 dagar kvart till min födelsedag. Blir dock inget märkvärdigt. Bara ännu en mysig oc skön dag med min underbara prins och familj:)

Skriver lite om lite olika dagar nu dom senaste dagarna som jag kommer ihåg.

24 april: Var vi ute mest hela dagen. På kvällen. Bjöd vi hem Jessica och Linn på grillat. Så vi hade lite mys här hemma först innan vi beav oss ut på en kvällsrunda i det fina vädret. Marwin sprang och busade på stranden medans vi fotade. Riktigt mysigt. Sen gick vi en sväng till innan vi gick hem.

Sen har det varit lite dagis och lite skolan mellan ledigheten. Varit ute lite på gården och lekt. Sprungit lite i stan och varit på lekplatser. Ätit middag hos pappa/morfar i onsdags och lite smått. Varit lite halvkast väder men varit ute massor ändå.

30 april. Valborg. Spenderades först hemma. Massa mys och bus innan vi gick ut en sväng på gården och grävde och cyklade. Vid 12 gick vi in för att vila lite och sen sov vi länge. För länge. :P jag vaknade vid 2 tiden men marwin vaknade inte fråns vid lite över 3. Men utvilade va vi. Vi gick en sväng på tivolit och marwin fick åka karusell. Vi skulle hem till pappa/morfar och äta god mat också så dit traskade vi sen. Blev grillat. Mums. Va bara jag pappa, mamma och marwin. Riktigt mysigt. När klockan började närma sig halv 7 körde pappa oss ner till bålet så vi han dit i tid. Kollade på när sommar mötte vinter, dom tände ju såklart brasan också men fick ingen riktig eld på den medans vi var där. Sen gick vi vidare. Sofie, Jessica, Jakob, Nemo, Micke, Linn och Liam var också med. Vi gick en runda på tivolit också så marwin och Jakob kunde åka karusell innan vi gick hemåt.

1 Maj. Var vi först hemma innan vi mötte Jessica, Jakob och Nemo nere i stan. Gick runder lite där innan vi gick hem hit så barnen kunde leka. Busades en hel del och så åt vi korv, bröd och pasta. Mums. Sen när dom gick så mös vi mest innan de va sängen.

Idag skulle vi egentligen till järavallen men blev inte så. Vi tvättade mellan 7 och 12. Men inne satt vi inte. Var ute på gården och lekte mellan besöken i tvättstugan. Marwin busade med ida och hennes storasysters dotter novali . och hoppade även på studsmattan här ute på gården. Vid 1 tiden gick och mötte Jessica och jakob för att gå till Karlslund. Där blev de en massa bus och lek mellan barnen. Stefan och delle kom också och bussade massor. En helt under bar dag. Var där ett bra tag. Fikade och mös av vår fina sol som varit framme idag. Matade djuren också för den delen. Sen när klockan började kalla middag så gick vi till netto för att handla smör och lite så sen hem till jessica för att göra middag. Men mitt i stekandet och kokandet så gick stömmen som för många andra. Jobbigt. Men så de va bara att vänta snällt. men barnen hade roligt och lekte på jakobs rum och vi sat och snackade. Stömmen kom sen tillbaka vid 7tiden så då blev de middag. När vi sen skulle klä på oss och gå ut hade barnen superkul i Jakobs sackosäck. skrattade hoppade och busade som bara den med varandra:D superkul att dom trivs så bra ihop. Blev lite foto på solnedgången innan vi begav oss hem. Lilleman somnade dock i vagnen när vi gick ut. hehe så han såg ingen solnedgång.

Nu ska jag snart nanna. Natti

 





RSS 2.0