Helgen

Helgen har varit bra. Hänt en hel del. I fredags skulle jag till frisören klockan 2. Så vi hade bara mys och bus här hemma innan Marwins farfar kom hit och hämtade Marwin. Dom skulle gå i stan medans jag var hos frisören. Håret blev superbra och jag är skitnöjd. klippt det riktigt mycket och färgat det ännu ljusare. När jag gick hem från frisören mötte jag upp lillsnuffen och hans farfar. Det hade gått superbra :) Marwin fick även en Nike dräckt av honom:) tack. Sen mös vi som bara den hela dagen och det va riktgit mysigt:)

Lördagen började bra. En glad marwin som snackade och va superglad. :) Bättre kan man inte bli väckt. Sen va de massa mys och sånt sen kom Marwins farmor och ville låna Marwin ett tag så dom gick till stan redan vid halv 11. S  jag satt vid tvn, duschade och sånt, skönt att göra lite i lugn och ro:P hehe. Sen vid 1 halv 2 kom dom tillbaka och vi. Och marwin fick även kläde av dom. En dräckt av sin farmor och hans faster va med mä och av henne fick han en sjukt söt tiger linnebody och ett mupparnalinne med byxa till. Jättefina och vi tackar. Efter det gick vi ut med jessica och jakob sprang runder lite i stan, en sväng på citygross, fika på maddes och sen gick vi in i en affär och kollade på cyklar. Sen gick vi lite till innan vi mötte upp S och fick till citygross och storhandlade mat så nu är här fullt i både kyl och frys.  Sen hem och lagade middag blev nypotatis köttbullar gräddfil och gräslök. mums:) Sen mys på kvällen och när Marwin somnat blev det chips, cola och film:)

Söndag började bra med massa lek och bus :) skulle egentligen på baby shower men hade helt glömt att man ska ställa fram tiden så missade det. :( men gick hem till pappa och ät middag för min syrra kom hem från japan igår så vi hade lite middag för henne:) Marwin fick en t-tröja ett bar knikers* stavning? typ. och en långarmad tröja av henne:) tack så jättemycket. sen blev det massa snacka och skoj. :) och vid 8 åkte vi hem och mös innan det blev välling och sängen för lillplutten."

Ja det var väll min helg. vet inte vad jag ska skriva mer. Mer än att min lillsnuff blir så sjukt stor. Såg en liten bebis idag och kom på verkligne på att min pojk är stor. han är snart året och ja tiden går för fort. Var tog bebistiden vägen? den bara susade förbi. Marwin äskar att gå runt med alla leksaker och även när man håller hn i handen. Ja för min älskade lillkille håller bara med ena handen när han ska gå. Så det dröjer nog inte allt för länge innan han släpper och går själv. Och då blr det att jaga ska jag lova för han e full av bus och nya äventyr. hehe. Mamma älskar dig min tokiga lillebusunge.

Nä nu ska jag kolla lite tv innan det blir sängen för min del. Ska lägga mig i tid idag tänkte jag:) NattiNatti

Svar på kommentar från anonym: Nej jag och Malin med Neo är inte släkt. Vi känner bara varandra genom våra föräldar då min mamma är bästa vän med malins mammas syster och ja vi har ju gjort en hel del tillsammans under åren och känt varandra ett ex antal år nu. Men det känns ju lite som släkt då Helen "malins moster" och hennes familj känns som släkt då vi är på alla deras kalas och liknande och dom på våra så de har blivit så:D

Torsdag och snart helg igen:)

Japp nu är torsdagen med över och det är helg:) älskar när det är helg. Vet inte varför för jag är ju ledig alltid men ändå älskar helgen massor.

Idag har vi inte gjort sådär jättemycket. Gick upp och mös och åt frukost. Betalade räkningar plockade undan lite och lekte. Sen vid halv 12 gick vi till stan och mös i det fina vädret. Hittade ett par fina benvarmare som jag bara älskar.:) Vill vara rik för hittade massor av kläder i stan idag. Bara för att man inte har så mycket pengar att lägga på kläder just denna månaden. Tråkigt. Men men jag klarar mig på dom jag har:). sen kom vi hem och gjorde lunch. Marwin fick lasange och jag åt korv med bröd. Mmm riktigt gott var det. Sen va de vila och mys. Massa lek och klockan 5 började vi tvätta alla kläderna. Sen blev det middag och efter det massa mys och bus innan vi skulle bada och det älskar marwin mer än något annat han är helt galen i badkaret, far runt och kryper åker upp och ner på magen, plaskar ,skrattar, bublar med munnen vid vattenkanten och ja han älskar det. Så nu längtar jag till sommaren så vi kan bada i havet:) Sen blev det jamas, massa pusar, välling och sen sängen. Han somande 8 och jag fick då för mig att börja städa. Damsugade gjorde jag innan han somnade men torkade av allt plockade undan och tvättade golven de har jag gjort nu så skönt:) bara tvätten som ska vikas och läggas in nu. men det orkar jag inte så får göra det imorgon. Det mesta är ju redan klar och ska bara in i skåpen men nu blev jag lat och trött och ska gå och lägga mig snart.

Imorgon ska vi bara mysa jag och min lille sunffis. Förutom att jag ska till frisören klockan 2 och unga föräldrargruppen är ju ändå stängd imorgon så de passa ju bra:P hehe.

Blir inga bilder på lägenheten idag heller:( fan asså ska inte skriva att jag ska lägga upp bilder för det blir ändå aldrig av :P nä men kameran dog så batteriet ligger på laddning så får ta bilder imorgon när vi vaknat och ladda upp:)

Nu ska jag in och lägga mig tänkte jag. om jag inte lägger upp lite bilder på bilddagboken först. va ett tag sen nu. Nä nu yrar jag bara:P nattinatti

Trött och otroligt seg.

Japp det är percis vad jag är. Fy fan asså riktigt seg är jag men vi har hunnit med en hel del idag ändå. Jag och Marwin skulle gå ner och gunga i granet men även S följde med. Trodde först han skojade när han sa att han ville med men han följde med och det var riktigt mysigt.:) Vi gungade åkte "rutchkana" Stavning? och lekte i både sanden och gräset. riktigt trevlig förmiddag. Sen promenerade vi hemåt och åt beställde en pizza från mammatheresa ått dela på, mm gott.

Sen ringde Marwins faster och kusin och kom hit en sväng med fika så de blev vaniljhjätan och vaniljbullar:) mm gott det med. Massa prat och massa bus mellan kusinerna. Båda två är riktiga busungar och bara susar fram med vinden. Båda två gick in på toa och så stängde dom dörren och satt där inne och lekte:P hehe. Dom är för goa. När dom skulle gå hem följde jag och marwin med. Malin skulle köpa en tröja och ett nattline till alicia i stan och det blidde det men även marwin fick en jättefin grej av henne. Nallepuh linne och byxor till. det är så jävla fint och vi tackar:). Kommer en bild längre ner.
Och så följde vi dom hem och sen gick vi hem själv och lagade middag. Och nu sover lilleman och jag väntar på att greys anatomy ska börja.

Ja det var väll allt jag hade att skriva idag förutom att min syster kommer hem från japan på lördag:D





Lägenheten.

fick kommentaren av nina att lägga upp bilder på lägenheten och det ska jag göra:D men det får bli ikväll när lillkillen sover och sånt så ska jag va bilder på den.

Marwin har föresten fått en andra bissing för någon dag sedan:D den 22. :P

Och idag har vi varit ute och gungat och lekt lite i granet:) och snart kommer marwins faster och kusin en sväng.

hej sålänge

Jackan och mössan

Ja helt glömt bort att skriva att min lille plutt har fått en massa fina saker. För ett tag sedan fick han 2 jättefina tröjor av sin mormor, en nalle puh och en snoppy, sen har han fått märkeskäder av sin farmor, ett par levis jeans och en tröja, kommer inte riktgit ihåg var det var för märke på den. Och så fick han en bok av mamma i förtidig poskpresent i lördags:) Marwin älskar böker. :) Och sen fick han 3 tavlor av min farmor idag i förtidig poskpresent:P hehe. Bortskämd unge. Ja iallafall boken "lusläser:P" marwin varje dag:P hehe. ja han älskar den det är en sån bok man kan känna på saker i och sånt. Och tavlorna ska jag sätta upp nu någon dag när jag fixar till hans rum ordentligt. Han ska få upp sin sänglampa med någon dag. Och en annan sak som ska hänga i taket:) Idag har vi även satt upp lamporna i hallen och det blev skitbra och ljust:) äntligen. det har verkligen saknats att ha lampor där. hatar när det är för mörk. Har även satt upp duschdraperiet som jag köpte igår och lite annat smått. Så snart går det inte att småpilla här mer. Ska se om S kanske vill sätta upp marwins saker och en hylla i köket och även 3 tavlor i storarumet imorgon. Älskar att fixa till här hemma:)

Vi har även varit och fikat med kitty och hennes mamma sen gick vi hem och sen kom kitty hit efter att hon varit hemma en sväng så åt vi kyckling och sånt gott:) Sen bara massa skitsnacka och sånt:D

Imorgon om vädret tillåter ska vi gå ut en lång runda med kitty och även mata pippina för marwin gillade det sist. :D Och det är kitty som får ut oss på sånna äventyr hehe. Hon måste gilla fåglar:P hehe. nä nog om det. Nu ska jag ta något att dricka borsta tänderna och hoppa i sängen. Så man är utvilad till imorgon för om vädret är dåligt blir det att storstäda hela lägenheten. så här blir riktigt rent och fint. Älskar när det är städat.

NattiNatti.

Ja här är en bild på marwin med sin jacka och mössa:D


Och en bild på en glad liten snuff




Helgen

Ja nu är helgen över. Redan den har gått sjukt fort. I fredags var vi på unga föräldrar sen gick vi i stan bytte marwins jacka som jag köpt i för liten storlek innan. Sen hem och hade det mysigt och sen vid kvart i 8 lämnade vi lillplutten och han sov borta för första gången. Lite kusligt men han hade haft det bra hemma hos mormor:D Det värmde i hjärtat att det hadde gått så bra.

Lördag kom mamma med lillsnuffen vid halv 12. Så satt vi och snackade lite och sånt sen va de mys mys och åter mys med min lille snuff. Sen vid halv 6 gjorde vi ve oss för vi skulle ut till häljarp på kalas till helen. Trevligt, var längesedan jag var med på sånt och brukade alltid vara det förr. Och så va ju Malin, Chrille och Neo där så de va ett plus i kanten. Neo har blivit så himla stor. :) Hoppas det blir något med ven i sommar då e ju Marwin lite större och kan förhoppningsvis springa runt och busa med Neo. Ja för er som inte förstår så ska vi kanske semestra lite på ven till sommaren men inget bestämt än. Sen va de bara hem mysa lite och sen sängen för lilleman. Och jag satt vid datorn lite och kollade tv.

Idag har det med varit fullpackat:P upp vid 8 frukost mys bus och vila för lilleman. Farmor ringde och ville ha med oss till väla. Och vi följde med så hände det något idag med. Köpte två lampor till hallen, Filt till Marwin, Stekgärn, Och massa smått skit. :P Sen fick jag även med mössan hem till marwin som jag längtat efter. Hittade ju den på väla när jag va där sist men hade inga pengar med mig till den, för de va då jag köpte jackan och sånt men så hade jag såklart kortet hemma så kunde inte ta ut mer pengar. Så tänkte då kan jag ju köpa den i stan istället, men den fanns ju inte här. Men nu kom jag iväg och köpte den. kommer kort på det längre ner. Och så hittade jag världen finaste keps med till honom ååå :D hehe. så lite nytt blev där. Sen va de bara hem och nus för all tid så man inte skulle missa något. Jag har en riktig busunge här hemma och glad till 10000% är han. Skrattar så man brinner upp av kärlek:D Sen va de bad mys och sängen. och så sitter jag här nu och degar men marwin har sovit sen kvart över 8 så kollat tv emellan:P nä nu ska jag inte ta upp mer tid här. Vet ju inte vad jag ska skriva. Och kameran vill inte lägga in bilder så får bli bilder imorgon istället. :(

Nattinatti

Hejsan

Hej. Ja nu va de längesedan jag skrev här sist. Har inte haft tid och ork till att skriva då jag själv också varit sjuk mitt i allt. Tråkigt som in i norden men det börjar gå över nu, äntligen.

Marwin är mycket bättre han med. pencilinen värker och han e på strålande humör:) och det är så skönt att se han njuta av livet. Han är inne i en mammig period igen. Min lille gullunge. Det är charmigt men kan också bli lite jobbigt när han gnäller efter en hela tiden. Började ju med att han sov i sin egen säng ett tag innan han blev sjuk. Men nu är han tillbaka i vår igen. MYSIGT som in i norden är det älskar att ha han i sängen men där kan han inte sova alltid så han ska tillbaka till sin säng igen när jag frisknat till helt och han med när vi båda har ork igen:P.

Veckan har erbjudit en hel del. Först har vi bara varit hemma. I fredags var jag ute en sväng med Kitty. Vi va först hemma hos henne bara vi två, snackade skit prövade gamla kläder drack sider och hade skoj:) sen gick vi ner en sväng till tycho och hade roligt där. Det var skönt att komma ut lite.

I lördags åkte vi hem tidigt till min pappa och va där hela dagen först hade han lite folk där som kollade på fotboll, sen skulle vi äta middag och då gick vissa och andra stannade kvar, gott va det som in i och sen blev det att kolla melodifestivalen och det var trevligt. Sen nannade även jag och marwin över där för klockan va mycket och trött va jag och orkade inte gå hem:P

söndag gick vi hem mös och hade det roligt hemma vi busade massor både på marwins rum i köket och i storarumet marwin va sjukt glad hela dagen och bara njöt. :D livet som mamma är helt underbart.

Måndag gick vi hem till min mamma och fikade och snackade. Hon var också sjuk precis som vi så vi satt och tyckte synd om varandra lite:P hehe men de va spring och pill i marwin:D Sen gick vi hem till min farmor och farfar för att hämta kyckling curry som hon gjort till oss. Älskar det. Sen gick vi hem en sväng vilade och sen åt vi lite och sen va de sängen igen.

Idag har vi busat och myst, Kitty kom en runda så vi gick ner till stan och kollade lite i affärer och snackade. :) Sen gick jag och marwin upp till hans faster cia och busade massor både med kissarna och med hennes vovve. Sen blev marwin trött och vid 6 tiden åkte vi hem. Alltid kul att komma ut och göra saker. :D sen vilade marwin lite och jag kollade på min serie som jag följer:) sen vaknade lillskiten och de va bus till 1000. Han skrattade så mycket att jag höll på att dö av garv han verkligen fulade sig ordentligt. Hna e så busig. Så kollar han på en rynkar näsan och brister ut i ett sånt garv att man dör hjärtat brinner upp så mycket kärlek som sprids. :) sen gick vi in och skulle bada och lika mycket bus blev det där inne. Han älskar verkligen att bada. Och ännu bättre är det när man badar med honom.

Nu ska jag ta och titta på den andra serien jag följer. Innan jag ska gå in och lägga mig. trött som fan så får se om jag verkligen orkar hålla mig vaken hela avsnittet. tur där inte är reklam när man laddar ner det:P hehe.

Nä nu bjuder jag på bilder från förra veckan så får ni nöja er med det:D




Doktor och Öroninflamation

Ja då va de igång igen:( Vatt hos doktorn med marwin idag igen och min lilla älskling har öroninflamation och någon halsgrej. Doktorn kunde inte riktgit se vad som va felet men röd och irriterad va han i halsen. Så nu går han på antibiotika igen. :( tycker så synd om honom då han blir så himla ledsen och arg när han ska få den och han ska ha den 3 gånger om dagen i 10 HELA dagar. Stackars min lilla älskling.

Sen har jag varit en runda på väla. Bara för att få komma ut lite. Marwin sov hela tiden och njöt av att åka vagn:D Sen kom marwins morfar, som vi åkt dit med men han körde till fritte och hjälpte han med något medans vi gick på väla, när han kom gick vi in en runda på ikea. Sen hämtade vi upp mamma som va på sjukhuset hos morbror och hälsade på då han e sjuk och ligger där:(. Sen åkte vi alla hem. Mös innan marwin skulle nanna klockan 8 och jag kollade på greys. Nu sitter jag är och ska snart gå in och nanna. men här kommer lite bilder.

Tänker på dig Tilda :´(



Mammas snuff. Älskar dig plutt.



Mammas lille sjukling



Marwin på hans 9 månadersdag:) lite piggare.


Lite om allt

Ja nu ska jag skriva lite om vad som hänt den senaste tiden. Kanske inte så roligt att läsa om men så blir det nu iallafall.
I torsdags va jag och jessica barnlediga:D vi målade om hennes storarum och bara pratade och hade det skoj kändes lite som förr. :) det va roligt och trevligt iallafall. Barnen va med papperna hemma hos oss.

I fredags var det massa bus med lillkillen och massa mys. En sväng till unga föräldrargruppen där det va massa bus och trevligt snack. Sen hem och mös tills 6 då jag fick hoppa in i duschen och göra ve mig för jag skulle på 20 års fest till underbara johanna. :) först hem till ammy och frida där festen va snackade med alla och drack välkomsdrink och lite annat sen gick vi ner på tycho och åt och sen hem till ammy och frida igen och festade:) spelade spel snackade och hade allmänt skoj:) sen ner i stan en sväng igen innan jag begav mig hem. :D trevlig kväll va de iallafall.

lördagen bestod av barnkalas klockan 12 till leo :) massa roligt och marwin lekte med barnen:) hihi. När vi kom hem kom marwins mormor på besök och både jag och hon kände att marwin va varm tog tempen och javis hade han feber. tråkigt. :( men blev massa myc och sånt innan vi gick och la oss.

Söndag skulle vi vatt på babysim men blev inte så i och med feber och förkylning. så vi va faktiskt bara hemma hela dagen och mös. städade lite och lite sånt smått här hemma.

Måndag fortfarande feber, hosta och näsan rinner hela tiden. :( och det ända han äter är flytande inget annat går ner. mys och sånt har vi haft hela dagen iallafall och jag har en extra myspojke som bara vill ligga på mammas bröst och gosa:) men jobbigt med feber. Marwin fick tidig 9 månadrspresent av mormor. 2 jättefina tröjor:) en snoppy och en nalle puh:D

Idag är det marwin stora 9 månadersdag och första lilla tanden har titttat fram som jag skrev innan:D idag har vi bara mystmyst och myst. Han är så gosig nu när han e sjuk. Ringde även farbror doktor då mammahjärtat gråter när lillplutten är sjuk. Han hostar så han nästan tappar luften och gråter efter varje hostattack, Näsan rinner och han har svårt att andas för halsen krånglar, Han äter inget och han har fortfarande feber. Men ingen tid hade dom idag så vi får snällt vänta tills imorgon. Men vi  har haft en lyckad 9 månadesdag ändå. Massa bus och mys. så mycket lillprinsen har orkat med. sen har vi legat på soffan och mys och inne i sängen när han blev trött och ville gosa.

Stor liten gosse. mammas allt.

kommer bilder sen.

9 Månader en stor dag

Ja idag blir vår älskade lille skrutt hela 9 månader gammal. Dagen består av förkyllning, hosta näsan rinner lite feber men fast detta en rätt pigg liten pojke. Det är inte bara hans 9 månadersdag utan en annan stor grej har med hänt. Marwins första lilla bissing har tittat upp:) äntligen:P hehe. Nä då det har ju bara varit bra då jag ammat honom väldigt länge. Slutade att amma helt för en vecka sedan drygt. Skönt. Men de e inte det som jag skulle skriva om nu. 

Han e så go min lille kille:) Mamma älskar dig.

Skriver mer sen nu ska jag mysa med världens bästa och underbaraste 9 månaderspojke. :)

Jahapp då ska man försöka skriva lite igen

Ja har nog inte allt för mycket att skriva men tänkte ändå slänga in några rader här. Igår gick jag och marwin hem till mamma och åt frukos. Köpte bullar och sånt med oss. Sen fikade vi på en vaniljbulle:) mums. Jag älskar vanilj. :P Sen blev lilleman trött och vi tog på oss och gick hemåt väll hemma kom marwins farmor och hälsade på. Han inte träffas så länge för vi skulle ju på babysim. Men hon han mysa lite och så fick han en tigerskjora ett par byxor och 3 par strumpor till av henne. ja och hon fick se han gå i sina skor som hon köpte till han i lördags. Rolle kom och hämtade mig och marwin och körde oss till babysimet. Vi badade och marwin bara älskar det. skrattar, sprallar och plaskar som en tok. Han fick även pröva på ett nytt dyk. Och han fixade det galant:) Nästa gång är sista gången men han är anmäld till nästa kurs med som börjar redan veckan efter:) Mys. Jag älskar det och marwin älskar det. kan det bli bättre:P Sen kom vi hem och mös och hela lilla familjen begav sig till citygross för att handla mat. Marwin gick ute för första gången i sina skor:) med hjälp av mig så klar men han gillade det. att slippa sitta i vagnen :P Men han gillar sin vagn de va inte så jag menade:P hehe.

Idag har vi varit i stan bytt strumporna han fick till mindre storlek och gick en sväng skönt va de. Sen har vi bara myst hela dagen lekt busat och haft oss. :D

Massor händer nu i utveckligen. Marwin börjar sjäppa bordet och sånt när han står mot det och kan stå en stund själv. men bara några sekunder innan han kommer på att han itne håller och tar då tag i saken han stod mot igen :P han e mammig igen. riktigt mammig emellanåt och kryper fram till en och klättar upp i famnen och läger huvudet mot axlen och säger mmm. hehe åå vad jag älskar denna lille pojk. Kan inte fatta att han är min MIN MIN MIN. Åååå känslan är obeskrivligt denna underbara pojk ska leva med mig resten av mitt liv. åå KÄRLEK till 100000000. Och han är min MIN son, mitt liv, mitt allt, min stora kärlek, Lyckan i mitt liv, åå ja går asså inte att förklara. För den är obeskrivlig kan sitta här och försöka och försöka men kommer hela tiden på att vad jag än skriver eller hur jag än försöker förklara det så går det inte. Marwin du är mammas allt mamma kommer aldrig någonsin att kunna förklara min kärlek till dig Mamma älskar dig så högt.




klätterapa

Bara tvungen att visa denna filmen på min lille skatt. han har börjat klätta på allt han kan och här klättar han in i diskmaskinen hemma hos min farmor och farfar. "Det är inte jag som snackar på filmen, det är min farmor". hehe.

Han är så duktig min lille pojke.:)



Helg

Lördag idag och massa bus och mys hela dagen:D klockan 11 gick vi ner i stan och möte marwins farmor och faster. Marwin farmor ville köpa läragåskor till honom så vi va och provade ut ett par. jättefina och sååååå små och så himla söta:) Så det tackar vi verkligen för:D sen gick vi och fikade och de va gått. in om apoteket blev det med för iprenen hemma va slut. När vi kom hem hade marwin somnat så tog på kiara kopplet och gick en sväng med henne med. sen har det bara varit mys hemma:D

Här kommer en bild på skorna.'



Och så har jag ju inte lagt upp så mycket bilder den senaste tiden så nu ska jag bjuda på några:)


Gungar

Matar pippina

I nya kläderna

Lyser bus i ögonen på honom


RSS 2.0