25 Februari

Hejsan hoppsan.

Skrev för ett tag sen blogg. Eller ja kanske 20 minuter sedan men så råkade jag fumla till något och allt försvann.

Skrev lite om dom senaste dagarna och blev ändå en hel del och nu måste det skrivas om. Orkar nog inte skriva allt men ska dra de kort iallafall.

Tisdagen gjorde vi inte speciellt mycket. Marwin blev lämnad på dagis 9 så lite mys hans med innan. Jag har ju inte lov som många andra i och med jag går högskolan. Men iallafall så blev de lite strul så marwins morfar hämtade honom på dagis vid 3 så hämtade jag honom där ett tag efter bara. Så busades det och lektes massor hemma hos honom innan vi fick åka hem när morfar och helene skulle ut och köra lite. Helene är en av min morfar och mormors vänner. middag gjordes här hemma och vi blev mätta och belåtna.

Onsdagen var en ledig dag. Vi gick upp vid 8 och mös i soffan till bullibumpa och rorri som börjarkvart över 8. I soffan låg vi nog en halvtimme innan vi begav oss upp och gjorde ve oss. Skulle fixa lite saker. Blev först en runda till citygross innan vi gick till stadshuset för att fixa lite med elen. Sen hem och mös och busade. lekte med alla bilarna i alla dess former och storlekar. hehe. Marwin bara älskar sina bilar. Och tågbanan tog vi också fram och byggde med. Sen ville Marwin ha med klossarna också. Så vi byggde broar och hus. Synd batteriet i kamerna va slut för vi fick en fin liten stad. hehe. Vi skulle sen hem till gamlefarmor och gamlefarfar för att få lite hjälp med att teckna nytt elbolag. Morfar skulle också komma dit för att säga hejdå och äta lunch innan han åkte till thailand. Ja min lyllia pappa åkte till thailand idag och ska vara borta 3 veckor. Fy fy fy. hehe. Vi åt också lunch där och sen blev de ritstund. Marwin och gamlefarfar ritade. "Precis som jag och farfar gjorde när jag va mindre, jag älskade att rita och Marwin har nog tatt över de":). Marwin började bli trött. klockan var ju lite över 12 så vi tog på oss och gick. Marwin somnade innan vi kom utanför dörrarna så när vi kom hem fick han sova på altanen och jag gick in och fixade och plockade undan lite. När han vaknade kom det en från heimstaden som skulle mäta elen då lamporna går sönder hela tiden. Men han fick inte göra en ska där man mäter så de kommer någon nästa vecka.

banken skulle också besökas och sättas in pengar på mitt konto. Så de gjorde vi innan vi träffade jessica och linn i stan. Vi gick lite i affärerna och det blev inhandlat ett par byxor, en tröja och 3 par strumpor till lilleman. Citygross hans också med en runda innan vi begav oss hemåt för att äta mellanmål. Marwin bara älskar fik och bananskivor. Han hugger in hehe. det är så roligt att se. Och man kan variera lite på mellanmålet. Skönt. Bus och stoj till 1000 och precis alla leksaker var framme. S kom och lekte och busade lite han med innan vi åt middag. i och med alla leksaker va framme hjälptes jag och marwin åt att städa undan alla saker. Sen blev de bad och sängen.

Idag har det varit skola. Lämnade Marwin vid 9 på dagis och sen va de skola till halv 4. Hämtade lillfisen som absolut inte ville med hem hehe. Första gången på länge som han inte bara går med hehe. Men de e ju tecken på att han gillar att vara där. Skönt. Men iallafall så fick vi på alla kläderna utan protest. Han ville bara inte lämna bilen han lekte med och ville därför inte med hem hehe. Sen sprang vi ut hehe. Marwin gillar de. Sen gick vi till bussen. Det går superbra nu och Marwin vill så gärna gå själv mycket nu och han är duktig på de. Ska hålla handen och allt och han säger de själv. "mamma hålla handen" säger han:D så go så hehe. Blev att vi gick och handlade lite mat och sånt innan vi gick hem. Lek middag bus och allt annat roligt stod på schemat idag. Vi har även börjat med att läsa bok innan Marwin ska sova. De började vi med förra helgen. men ibland hinns de inte med. Antingen läser vi en mysig saga eller så blir de ett bad. :D

Imorgon är vi lediga igen. Skönt. Blir en runda till granet på förmiddagen om vädret tillåter. Så går vi i stan lite så Marwin får sova innan vi ska till unga föräldrargruppen. 

Nu orkar jag inte skriva mer. Natti Natti                                                      Jag och marwin gör chokladbollar.
Är och badar på badhuset "bilderna är tagna med min digitalkamera. Vågade inte ha med mig systemkameran".Marwins nya bästa vän som skulle vara med överallt.

 

Avslutningsvis får ni en bild på Marwin när han badar hehe. Här skrattar han åt att vattnet stänker i huvudet när han tar in en leksaksmugg i vattenstrålen:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0