1 Januari 2010

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA.

Nu är vi inne på år 2010. Det är hur sjukt som helst. Verkligen skumt att vi kommit så långt. Känns inte alls som de. Och massor har hänt detta året också.

Vi flyttade till denna lägenheten i februari, Marwin började gå i juni och han fyllde även hela 1 år, Vi har badat massor i havet och i pol, Vi har umgåts med kompisar, Varit på karlslundsbadet, Umgåts med familj och busat på lekplatser, Varit på väla, centersyd och andra köpställe, Julmarknad på liseberg och Firat jul hos både farmor och farfar och Mormor och morfar. Ja massa mer har hänt men kan inte komma på mer nu mitt i natten:P

Nyårsafton började 8 i morse, då jag och Marwin gick upp för att mysa och fixa. Vi kollade tv lekte med leksaker och så. Vid 9 gick jag och handlade till idag. middag och annat smått och gott. Fixade och donade hela dagen med undanplockning, underhålla Marwin, Duka, Laga mat m.m.

Vid 6 kom Jesscia Dennis Nellie och Nilo. Vi skulle fira denna underbara dag med dom. Började med snack och barnen drog fram alla leksaker, Vi åt fläskfile, hasselbakspotatis, pepparsås, tomater och gruka:) mums. De va supergott och alla blev mätta. Marwin hade varit trött sen 4 på dagen så han hoppade i säng efter maten och lite lek. Nellie och nilo busade vidare och Jessica försökte lägga nilo 2 gånger men han ville inte alls. Han ville busa. VI lyssnade på musik, kollade lite tv, snackade och hade de mysigt. Vi åt även efterrätt frukter i alla dess like med smält vit choklad och glass till de. supergott va de. Sen blev de chips och mera bus och stoj. Marwin väkte vi vid 11 för han skulle kunna vara med och kolla raketerna. De va fint att titta men Nellie blev rädd så vi gick hemåt igen. Sen somnade lillkillen snabbt igen och folket åkte hem.

Nu ska jag hoppa i säng. Trött :P hehe. Natt Natt


Kommentarer
Postat av: Farmor

GOTT NYTT ÅR önskar jag er. Hoppas ni får ett bra 2010 Älskar er

2010-01-01 @ 02:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0