Inte bra med internett i telefonen

Nej det är de verkligen inte. Händer inte allt för ofta jag öppnar datorn nu och då blir de inga inlägg här inne heller. Men tänkte att jag kanske får ta och skriva här lite nu när jag ändå är inne.

tiden springer iväg. Marwin har varit blöjfi på dagarna helt nu i 2 veckor. :) och han är superduktig. Sover utan blöja på dagen också men på natten har han blöja. Men han vaknar på natten också och behöver gå på toa. Så han är superduktig. så 2 år och 4 månader va min prins när han blev blöjfi dagtid. Håller på att dra ner på välling och sånt nu så att man kan sluta med blöjan på natten också. Men tror det kommer ta ett tag till. Men man vet aldrig. Gick superfort att få han blöjfri på dagarna.:) och stolt är han att han inte har blöja utan kalsonger "boxer".
Vi har bara mys, slapp, skola och dagis på vårt schema. Massor som händer men ändå inte. Försöker hitta på så mycket som möjligt om dagarna men inte alltid man orkar. Imorgon blir de iallafall att gå på gympan på öppna förskolan. Det gillas av marwin:)

I helgen va de fest med min johanna. vi åt på speakers och sen blev de lite dricka och snack på tycho. Men hon va inte riktigt på g så jag gick vidare själv till roddarna och festade med dem jag kände där:) Sen hem för att sova. Lilleman kom ju hem i söndags igen:) mysmys. :)

Idag har vi varit lediga och mys och röjt ut alla leksaker. Såg verkligen ut som en bomb blivit sprängd här men roligt hade vi iallafall:) Sen gick vi till cykelaffären för att köpa cykel till lilleman. blev en supersnygg cresent:) Som jag kollat på innan. Visst den är lite dyr. Några hundralappar till så kostade den lika mycket som min gjorde men vafan. Där ingår försäkringar på cykel och allt så man får vara nöjd. Och när han nu fick en snygg cykel fick han ju ha en ny hjälm också. blev en tuffare variant. Kommer bild längre ner. men han ville absolut inte cykla när vi kom hem. SÅ vi gick in och han åt lite och mös i soffan. Men sen skulle det cyklas. Med hjälp av mamma tog det typ 5 minuter innan han förstod hur man skulle göra. Så efter de har han cyklat fram och tillbaka i lägenheten:) Superstolt och överlycklig. Vid lite över 5 hämtade pappa/morfar oss för att bjuda på middag. han berättade stolt om sin cykel för både morfar och morbror:) Sen cyklade vi hem för min cykel var där. Marwin ville ha hjälmen kvar på huvudet så han kunde cykla innan de blev välling och sängen. :) min stora lilla kille. :) Mamma älskar dig över allt annat.
Detta skulle jag lägga upp igår men de fungerade inte då så gör de nu istället:)

Begravning

Idag var det begravning för min morbror. Han har alltid varit en hel i mitt liv.
Mycket mer förr än på senare tid. Vi har inte träffats så mycket den senaste tiden.
Men när vi väll gjort det så har vi ändå kunnat prata utan att det varit några problem.
Det var ett tag sen vi träffades innan detta hände. Men kan så väll komma ihåg det.
Jag mamma och Marwin var uppe hos mormor för att prata och fika.
 Du kom ut i köket och pratade med Marwin.
Vi pratade om saker som inte har betydelse och även andra grejor.

De senaste året har ni inte velat vara med på julafton och på kalas. Det kändes så tomt utan er.
Ni är ju en del av vår familj. Nu kan du inte längre vara med. Det känns så himla fel och konstigt.
Du va sjuk och har gått igenom en hel del den senaste tiden. Du hade blivit bättre men så hände detta.
Tror det finns en mening med allt. Men vet inte varför detta hände. Du som gått igenom så mycket.
Du blev inte så gammal. Bara 61år.

Nu får du äntligen vila i frid.
Vi kommer att sakna dig morbror Krister.
Sov gott.

   


Förra veckan

Ja inte skrivit på ett tag men varit på praktik förra veckan och haft fullt upp hela helgen.

Praktiken går jättebra. Trivs riktigt bra och har kommit in i de fort.

Fick ett tråkigt besked i tisdags. Min morbror låg på sjukhus och operation för han fått en hjärtatack. Inget roligt alls. Men han klarade av operationen men de visste inte mer än så. I onsdags på praktiken fick jag bara en känsla och va tvungen att ringa mamma och fråga hur det va. Då hade han precis gått bort. :( Fy och pi. Inget roligt och han va inte heller i ålderna att gå bort. Han har i och för sig haft det kämpigt den sista tiden. Mycket har hänt. in och ut från sjukhus för alla möjliga saker. Inte de ena så de andra. Så nu har han fått lugn i kroppen och får vila skönt. Vila i frid morbror. <3

Så den dagen va de massa tankar på allt mellan himmel och jord. Mycket på mamma och mormor. <3

Sen gjordes det inte allt för mycket den dagen. Torsdagen va vi ute och gick. Skönt att bara komma iväg lite. Gick i stan och lite så. Sen bara hemma och gjorde middag och annat skoj.

Fredagen va jag ledig för jag skulle egentligen till ullared med mamma och syrran men eftersom min morbror gått bort så stäldes det såklart in. Så jag och min syster körde istället till ikea. Köpte en hel del saker. Lite smått och annat stort. Nytt storarumsbord och spegel och liknande till hallen. Vill dock dit igen för jag vill ha mer saker och det ska jag med. Men först ska vi till ullared och sen får de bli ikea efter det. Om inte pappa ska till ikea innan vi ska till ullared för då följer jag med där. Sen va de bara hem och massa mys med min lille plutt. Stefan hjälpte mig att sätta upp sakerna jag köpt och det blev superbra. :) riktigt nöjd.

Lördagen va bara hemmamys. Skönt. Va ute och gick en sväng men inget mer. Haft lite pluggande att göra så inte hunnit så mycket. Stefan kom på kvällen och mös med marwin och åt middag här. Sen när marwin lagt sig så blev de plugg för mig :(

Söndagen åkte vi iväg till Lund för att träffa Yonna, Ayla och Elynor. Vi hade en Superdag. Massa snack och bus. En runda på nova lund och sedan avslutningsvis middag innan vi åkte hem med tåget 5 i 8. :) Synd det händer så sällan. Vi får bli bättre:) Tack för en underbar dag iallafall:)

Idag har det varit skola. Sen hem och bus på gården innan min farmor kom en runda och även jessica och Jakob:) Så barnen har lekt och vi har snackat. :)

Kanske ska uppdatera om marwin blöjfihet. hehe. Hemma går det som skitbra. Han säger till och det händer inga olyckor. Eller har inte sedan han kom hem från stefan. riktigt skönt. :) till och med ute funkar det och han kissar i buskarna om vi inte är nära en toalett. :) Dagis har dock inte börjat med att få han att sluta där. Han kissar på pottan även där men oftas vid blöjbyte eller efter dom ätit. Men så himla mycket annat att tänka på där så han. lek och stoj hela tiden. Men de kommer nog snart att han slutar där med:) Nú kommer det lite bilder:


Ny blomma:) hyllor på marwins rum. Speglarna den lilla pallen med blomman och ljusen, Två mattor till hallen


      RSS 2.0