Flytten närmar sig 24/5

flytten närmar sig med stormsteg. Imorgon är det besiktning av den nya lägenheten sen får vi nyklarna. Gaaaa. Stressen börjar komma ifatt en nu. Måste ju packa ännu mer. Men de mesta är nere så. Idag skruvade vi ner alla sakerna som varit på väggarna så nu är de spakling på de värsta och sen blir de att kladda över lite färg. Men tomt är de. Kan inte fatta att jag ska lämna min lägenhet. Skönt men ändå jobbigt.

Helgen har också varit underbar. Middag hos älskingens mamma och pappa och en massa mys och bus. Alla kusinerna Marwin, Alicia, Charlie och lucas var där och alla föräldrar också såklart. Vi har busat runder och verkligen myst. Ska inte gå in på alla detaljer för det orkar jag inte ikväll.

Skolan är också snart slut. Sista lektionen är på måndag sen är de sommarlov ett litet tag innan man börjar jobba. Ska bli skönt att jobba och komma tillbaka till alla brukare. Har saknat dom en hel del. Ska på sommarvikarieträff på torsdag.. :)

Bilderna är från den 30 April. Då vi skulle haft lite grillning nere hos mig för både min och stefans familj så vi skulle göra något tillsammans. Men vi blev rätt så många så vi valde att ha det hemma hos min pappa istället. Trevligt va de och roligt att göra något alla tillsammans..
21 Maj

Ja nu har det varit blogg torka ett tag. Massor som har hänt och inte haft lust att skriva.

Jag har fyllt år :) Grattis till mig. hehe så nu är man 22 år.

Vi har beställt en ny resa. Resan till Tunisien blev ju inställd på grund av att flygget inte fylldes och liknande. Så nu blir det Turkiet den 27 Augusti istället och kommer hem den 10 September:) Sköööönt. Vi ska nu åka med dem som vi åkte till lalandia med. En av stefans arbetskamrater och hans flickvän. Ska bli jätteskoj.

Vidare till flytten. Har packat en hel del men har en hel del kvar och vi flyttar på fredag. Så börjar bli lite kris. :P men de ska nog gå bra. Har ett par dagar på oss och flytta. Ska bli spännande och roligt att äntligen bo tillsammans som en familj igen.

De va de för denna gången. Får Skriva mer sen.liten bild från nya lägenheten.


RSS 2.0