över.

Ja denna helgen är också över nu. Tiden går så himla fort.

Helgen har iallafall varit händelserik:) Fredagen va de först Bara lugnt. Men sen blev det fest. Riktigt kul och ändå blev vi ett par stycken:) roligt. Blev en sväng till stan också och sen efterfest hos mig hehe. Festen va ju här innan också så vi hade nära till stan iallafall. Orkar inte förklara hela kvällen. Men vi spelade lite spel och snackade skit. Mindre kul saker hände. men jag försökte bara ignorera de och ha roligt ändå. kvällen tog slut vid 5 och då va jag helt slut. hehe. Somnade som en stock.

Lördagen va lugn. vaknade och mådde ovanligt bra efter en sådan dag. Inte bakis allas:) helt perfekt. Gick till stan för att göra ett ärende till pappa. Träffade mamma i stan så gick med henne lite. Köpte en present till S från Marwin och sen hem. Damsugade och sånt för folket hade nog gått in med skor. Har aldrig varit så skitigt här som det va denna dagen. Men blev rent och fint efter iallafall. Började på min soppa. Kött och grönsakssoppa. Mumma. Sen blev de kalas för S kakor och prat. Sen åkte vi hem och min älskade lille prins följde med. För nu äntligen skulle han komma hem till mig igen. Saknat honom massor. Min fina älskling. Vi mös och hade oss innan jessica och nemo kom och lekte lite. Ut en säng och sen blev de sängen för oss båda.

Idag då. Vaknade vid 9 tiden. Skönt som fan. Bara slappade och hade oss hela förmiddagen. Sen kom kitty och rolle vid 12 tiden. Då blev de fika och snack. Äpplepaj och lite vinerbröd. Mumsmums. Lite bus hans också med innan marwin skulle sova middag. Vi kollade tv och snackade skit. Sen kom S också för att träffa marwin lite innan han skulle iväg och jobba. Snack bus i massor hans med. Vi bestämde oss för att äta tillsammans så jag och kitty gick till citygross och handlade och rolle körde hem och hämtade vovvarna så dom slapp vara själv. Tacos blev de och gott va de. Jessica Jakob och Nemo kom också och busade och lekte. så hade fullt hus här hemma:) Mys. Sen gick vi till teateparken och lekte lite. jessica och barnen gick hem och kitty och rolle följde oss hem innan dom också körde. Mysig dag men nu är man verkligen trött.

Marwin har varit blöjfi hela dagen. HELA dagen och klarat de fint uten olyckor. Han hade en blöja när han skulle sova middag men den va torr när han vaknade. även om de varit fullt hus med massa stoj så har han gott på toa. :) Även när vi va ute sa han till och de blev kisseri i buskaran:) min fina stora lille gosse. Mamma älskar dig över allt annat och är så himla stolt över dig. Mammas hjärta.




  
 


Helg

Fy fan va tiden går fort. Nu är de redan helg igen och så är det bara 3 månader kvar tills det är julafton igen. Man blir nästan gråtfärdig. Var tar alla dagar vägen? Hur mycket man än tänker på det så har man inget bra svar.

Veckorna susar fram som jag skrev. Ska försöka komma på något jag kan skriva.

Veckan har varit bra. Men ändå inte. Massa tankar och skit och mög. Marwin har varit hos S sen i söndags. Skönt för lilleman att ha mer tid med pappa men tråkigt för mig för jag saknar honom sjukt mycket.

Jag har spenderat veckan med att prissätta kläder som jag ska sälja på loppis imorgon. Städat plockat undan ränsat i skåp och i gardroberna. Satt ner Marwins spjälsäng i källaren och lite annat smått. Har även varit på vft hela veckan. Denna gången på Vattentornet och trivs jättebra. Underbar personal och underbara barn.

I tisdags efter vft så gick jag och hämtade Marwin för att gå på unga föräldrargruppen. Har ju börjat gå dit igen och det är faktiskt skönt. Marwin gillar det och jag kan umgås med föräldrar och se på när han busar och leker. Denna gånger stod det göra middag på schemat. Och det gjorde vi. Det blev spagetti och köttfärssås. Och riktigt roligt hade vi under tiden. Marwin verkade lite småsur och liknande hela tiden så när vi kom hem tog jag tempen. Och vist hade min lille fis feber:( tråkigt nog. S kom och hämtade honom och jag va själv igen. Lite skönt men mest jobbigt. Saknar honom supermycket.

Marwin är BLÖJFI hemma. och det är skit bra:) Är så glad. Han är superduktigt. Säger till när han ska kissa. Vill absolut inte ha blöja på sig om man ska tillexempel ut. Men vet inte om de funkar ute än så får börja lite smått med det också. När jag hämtade honom i tisdags så fick han blöja på sig för vi skulle ut. Men han ville absolut inte. Men när vi fått på den och gick så gick de ändå bra. Berättade för honom att vi kunde ta av den när vi kom fram. Och det gjorde vi. Han gick på pottan även där och det va underbart att se. Han klarar ju de. Men älskade skitunge. :) Så en vecka till så är han nog blöjfi helt på dagarna:) 

Precis suttit och betalt alla räkningar. Skönt att de också är gjort. Slipper man det sen. Nu ska jag tvätta golven och sen gå och lämna kläderna på loppisen och hoppas att någon köper något. Det är på rådstugan imorgon jag har nummer 37 så ni vet:) köp köp:P hehe.

Just de. Igår va de dax att köpa ny overall till Marwin. Ville vara ute i god tid. Så de blev en Grön Didrikson och en grön nike mössa.:)

nä skriver nog mer sen.



 
Bilder från öppna förskolan förra fredagen. 

 

Bilder på Marwins fina overall:)


Onsdag

Nu är vi i mitten på denna skolvecka. Skönt. Dock inte gått alls mycket hehe. Glömde skriva i förra inlägget att jag har köpt en tv också ju. Bara en 32 men de räcker så länge :)

Dagen idag har bestått av typ inte allt för mycket. Städat undan en hel del. Och fixat lite saker med skolan och så. Så det var skönt att få det avklarat. Sen klockan 2 var det dax att bege sig till frisören för att fixa håret litegrann. Blev slingor och klippning. Är skitnöjd:) Sen blev de middag och snack hemma hos Tommy och Annika. Med pappa och brossan också:) gott var det. Vi kom inte hem fråns vid halv 8 tiden och Marwin deckade snabbt.

Han är så himla duktig min lille prins. Sover hur bra som helst i sin säng och går inte upp när man lagt honom. Han kallar om det är något. :) trodde att han skulle komma in om nätterna men inte ens det gör min stora gosse. Tiden går för fort. Snälla någon STANNA den ett tag så man hinner med.

Nu kommer det lite nya bilder iallafall. :) Skriver mer imorgon.

   




Ja nu ska de bli bättring.

Nu är man äntligen tillbaka på de gamla vanliga spåret igen. Skola, Dagis och hemma. Helt underbart. :)

Veckorna bara susar förbi och man hinner inte alls med. Skulle så gärna bara villa stanna tiden och njuta. Helgen har varit lugn och skönt. Fredag var vi på lekplats och sprang runder i stan. Va ute länge:) riktigt skönt.

Lördagen tog jag de mest lugnt på dagen sen åt vi middag. Jag, S, Marwin och borg va också med. Sen Blev de film. Såg någon på tv:n men han inte se slutet för sendare kom Anna och Borg så satt och snackade och lite så innan jag somnade:) skönt var det.

Söndagen gick jag hem till mamma för att äta frukost och planera vilken dag det skulle bli ullared. Så de 2 oktober åker vi upp där. Ska behöva rusa runder där en gång till. Va ju där för inte så längesedan. Men de ska bli skoj. Ska Köpa massa till hemmet för nu är det dax att förändra lite här hemma:) Jag och mamma bestämde oss för att åka på de nya ikea i helsingbog så de gjorde vi. Köpte madrass och sånt till Marwins säng:) Sen blev de bara mys resten av kvällen:)

Igår va de skola. Föreläsning och sen hem. Jag och marwin plockade undan lite här hemma innan han skulle vila middag. Då kom morfar med växesängen som har blivit lackad. Så jag bäddade den och gjorde ve den till honom. Så när han vaknade gick han upp och in på rummet. Sken upp som en sol och sa Mamma, Mamma, Kolla Marwin fått en stor säng. Han blev så lycklig. Han gick upp och la sig i den och lekte länge innan han kom ner igen. :) Så nu har han blivit stor pojke säger han:) Och vi ska ge sängen till bebisen de säger han med. Hans spjälsäng då.
Han somnade gott i den inatt också så de va superskönt. :) och glad va han i morse. Mamma Jag har sovit i stora sängen:) Marwin stor pojke " och så visade han hur stor han var med armarna".

Nu ska jag plocka undan lite och så. Kommer bilder ikväll på sängen och lite vad som hänt den senaste tiden:)


RSS 2.0