25 Februari

Hejsan hoppsan.

Skrev för ett tag sen blogg. Eller ja kanske 20 minuter sedan men så råkade jag fumla till något och allt försvann.

Skrev lite om dom senaste dagarna och blev ändå en hel del och nu måste det skrivas om. Orkar nog inte skriva allt men ska dra de kort iallafall.

Tisdagen gjorde vi inte speciellt mycket. Marwin blev lämnad på dagis 9 så lite mys hans med innan. Jag har ju inte lov som många andra i och med jag går högskolan. Men iallafall så blev de lite strul så marwins morfar hämtade honom på dagis vid 3 så hämtade jag honom där ett tag efter bara. Så busades det och lektes massor hemma hos honom innan vi fick åka hem när morfar och helene skulle ut och köra lite. Helene är en av min morfar och mormors vänner. middag gjordes här hemma och vi blev mätta och belåtna.

Onsdagen var en ledig dag. Vi gick upp vid 8 och mös i soffan till bullibumpa och rorri som börjarkvart över 8. I soffan låg vi nog en halvtimme innan vi begav oss upp och gjorde ve oss. Skulle fixa lite saker. Blev först en runda till citygross innan vi gick till stadshuset för att fixa lite med elen. Sen hem och mös och busade. lekte med alla bilarna i alla dess former och storlekar. hehe. Marwin bara älskar sina bilar. Och tågbanan tog vi också fram och byggde med. Sen ville Marwin ha med klossarna också. Så vi byggde broar och hus. Synd batteriet i kamerna va slut för vi fick en fin liten stad. hehe. Vi skulle sen hem till gamlefarmor och gamlefarfar för att få lite hjälp med att teckna nytt elbolag. Morfar skulle också komma dit för att säga hejdå och äta lunch innan han åkte till thailand. Ja min lyllia pappa åkte till thailand idag och ska vara borta 3 veckor. Fy fy fy. hehe. Vi åt också lunch där och sen blev de ritstund. Marwin och gamlefarfar ritade. "Precis som jag och farfar gjorde när jag va mindre, jag älskade att rita och Marwin har nog tatt över de":). Marwin började bli trött. klockan var ju lite över 12 så vi tog på oss och gick. Marwin somnade innan vi kom utanför dörrarna så när vi kom hem fick han sova på altanen och jag gick in och fixade och plockade undan lite. När han vaknade kom det en från heimstaden som skulle mäta elen då lamporna går sönder hela tiden. Men han fick inte göra en ska där man mäter så de kommer någon nästa vecka.

banken skulle också besökas och sättas in pengar på mitt konto. Så de gjorde vi innan vi träffade jessica och linn i stan. Vi gick lite i affärerna och det blev inhandlat ett par byxor, en tröja och 3 par strumpor till lilleman. Citygross hans också med en runda innan vi begav oss hemåt för att äta mellanmål. Marwin bara älskar fik och bananskivor. Han hugger in hehe. det är så roligt att se. Och man kan variera lite på mellanmålet. Skönt. Bus och stoj till 1000 och precis alla leksaker var framme. S kom och lekte och busade lite han med innan vi åt middag. i och med alla leksaker va framme hjälptes jag och marwin åt att städa undan alla saker. Sen blev de bad och sängen.

Idag har det varit skola. Lämnade Marwin vid 9 på dagis och sen va de skola till halv 4. Hämtade lillfisen som absolut inte ville med hem hehe. Första gången på länge som han inte bara går med hehe. Men de e ju tecken på att han gillar att vara där. Skönt. Men iallafall så fick vi på alla kläderna utan protest. Han ville bara inte lämna bilen han lekte med och ville därför inte med hem hehe. Sen sprang vi ut hehe. Marwin gillar de. Sen gick vi till bussen. Det går superbra nu och Marwin vill så gärna gå själv mycket nu och han är duktig på de. Ska hålla handen och allt och han säger de själv. "mamma hålla handen" säger han:D så go så hehe. Blev att vi gick och handlade lite mat och sånt innan vi gick hem. Lek middag bus och allt annat roligt stod på schemat idag. Vi har även börjat med att läsa bok innan Marwin ska sova. De började vi med förra helgen. men ibland hinns de inte med. Antingen läser vi en mysig saga eller så blir de ett bad. :D

Imorgon är vi lediga igen. Skönt. Blir en runda till granet på förmiddagen om vädret tillåter. Så går vi i stan lite så Marwin får sova innan vi ska till unga föräldrargruppen. 

Nu orkar jag inte skriva mer. Natti Natti



                                                      Jag och marwin gör chokladbollar.




Är och badar på badhuset "bilderna är tagna med min digitalkamera. Vågade inte ha med mig systemkameran".



Marwins nya bästa vän som skulle vara med överallt.

 

Avslutningsvis får ni en bild på Marwin när han badar hehe. Här skrattar han åt att vattnet stänker i huvudet när han tar in en leksaksmugg i vattenstrålen:)


22 Februari

Fy fan för all denna snö asså. Nu börjar jag bli riktigt less på den. Det har vist varit en riktigt mysig vinter och är evigt tacksam att vi fick snö. Men i 2 hela jävla månader har denna skiten stannat nu. Att den inte bara ger sig. Var år vår vår. Eller iallafall så kan vi väll få lite tecken på att den närmar sig. Som kanske att det börjar smälta bort på riktigt nu. Vist de är mysigt med snö, snögubbar, snöbollskastning, pulkaåkning och liknande men som sakt efter 2 månader börjar man bli riktigt trött på de. Vi är vana vid en dag här och en där och kanske som mest en vecka. Så nja SNÄLLA vår/sommar kom nu. Och fan ta alla om vi inte får en sjukt fins sommar efter denna vinter.

Nja nog snackat om de. Man börjar ju känna sig deprimerad:P. Skulle skrivit igår men sidan fungerade inte så fick ge upp och gå och lägga mig istället.

Dagen igår va också underbar. Började i och för sig med tvättning av alla kläderna men de gick bra och jag och Marwin hjälptes åt. Han är så duktig på att ge tvätt när jag ska hänga upp det och hjälpa till att få in de i både tvättmaskinen och torktumlaren. Men de bästa tycker han är när han får trycka på knapparna och starta de. Min lilla skitunge.

Blev tråkig lunch. Bara falukorv och mackaroner. Men för att tvättningen skulle hinnas med fick de bli något lätt. Glömde ju föresten skriva att vi gjorde chokladbollar också mellan runderna i tvättstugan. Marwin hade dock lite för mycket havregryn i så blev lite torra men de funkade:P hehe. De roliga va ju att kladda tillsammans. :)

Vila han lilleman också med och efter de gjorde vi ve oss för att ta oss ut till karlslundsbadet. Där vi lekte massor och badade, plaskade och hittade nya vänner. Iallafall Marwin. Han lekte med allt och alla i barnpoolen och denna gången ville han faktiskt mest vara i den. Lite tråkigt för mig men han älskar de. Sen åt vi lite pommes innan de blev mer bad och stim. Marwin va så hima duktig på att hoppa från kanten i barnpoolen rakt ner i vattnet. helt själv utan att hålla i mamma, det bästa var att han inte drunknade. Trodde hela tiden att han skulle göra de men de gick fint och lillskiten skrattade så hjärtat på mamma gjorde kullerbyttor. När vi väll skulle hemåt stod lilleman på kanten 100 gånger extra och sa "till" och "mer" hela tiden hehe. Så gav ju mig för mycket hehe men till slut kom vi in till duscharna och vi duschade länge:) mysigt. Sen klädde vi på oss och lilleman fick i sig lite mannafrutti innan vi tog bussen hem.

Väll hemma blev de massor av lek. Innan middagen åkte in i ugnen. Fläskpankaka blev de. Gottgottgott. Sen va de inte mycket lek innan de blev sängen för en väldigt trött liten kille.

Dagen idag började 20 övr 6. Vi slog på hockeyn och kollade på de på morgonen. Sverige vann ju med 3-0. Grattis till er/oss. Sen blev de lite bus innan vi gjorde ve oss för dagis. Lämnade lilleman 9 och begav mig till skolan.

Efter skolan hämtade jag Marwin vid kvart över 1. Åkte hem och åt lite mellis innan vi packade på oss allt och gick hem till morfar. Där blev de lek och stog till 1000. Mycket bollkasning och liknande. Sen mötte vi jessica på citygross och gav tillbaka en bok.

Hem och gjorde middag. Chilli corn carne. Mums. Sen blev de bus lek bad och sen sängen och nu väntar min säng också så nattinatti. kommer lite bilder imorgon. kram

20 februari

Denna veckan har gått snabbt. Ska inte skriva så mycket om veckan.

Idag har varit en helt underbar dag. Alla dagar skulle vara som denna. En helt perfekt dag. Den började vid halv 8 tiden. Vi gick upp och gjorde välling och satte oss och mös till barnprogram. När lilleman gosat lite ville han leka. Så han sprang runt och lekte medans jag plockade undan lite av de jag inte orkade igår.

Sen gick vi ut i tvättstugan men de va inte idag vi skulle tvätta utan imorgon. Vi gick in igen och efter en stund tog vi på oss och gick ut på gården och tog bort lite snö från uteplatsen. Marwin åkte kana och grävde. Han hittade även en boll så vi spelade fotboll ett bra ta. Han tycker att det är skit roligt. Vid 11 tiden gick vi in och gjorde lite lunch. Idag blev det korv med bröd. Supergott och enkelt.

Efter vilan tog vi på oss alla kläderna igen och tog oss till tågstationen. Vi hade bestämt med moster att vi skulle komma till henne i lund och hälsa på. Så det gjorde vi. Vi mötte upp henne och Elias vid stationen. Gick runder lite i stan innan vi hittade cafeet som vi skulle fika på. Supermysigt och en god fika blev de. Även en massa prat. Lilleman fick springa runder lite och vi handlade på coop. Tiden verkligen rullade iväg och vid halv 4 tog vi tåget hem igen för att göra middag och liknande. Det hans även med en himla massa bus och mys innan och efter middagen. Vi spelade också fotboll fast denna gången inomhus. Marwin har verkligen fått fnatt på de nu så får väll köpa en lite mindre boll till honom. Alla har försvunnit så nu har han bara sin spindelmannen badboll. hehe. Iallafall. Vi han också med att damsuga av lägenheten innan vi åt en god middag "pommes, sås, broccoli och kött". Mums.

I och med det är lördag tog vi på oss alla kläderna ännu en gång för att gå till citygross och handla något gott. Marwin gick hela vägen dit och var superduktig och höll min han hela vägen. Inne i affären fick han köra korgen och det gillar han skarpt när han får göra de. Vi plockade på oss en stor merflaska till Marwin, en cola till mig och så valde Marwin att vi skulle ha popcorn. Så det blev de. Marwin var även superduktig i affären fast att han ville stanna och kolla lite på de olika sakerna där fans att erbjuda hehe. Vi pakade ner varorna och Marwin fick en egen påse att bära popcornen i. Och det gjorde han stålt hela vägen hem. Och gick hela vägen hem också tyckte de va superbra av honom. :D Vi Poppade popcornen och tog fram våra drickor. På tv:n rullade filmen på 5 om den lilla kycklingen eller vad den heter. Så den såg vi på och ät våra göttesaker. Sen blev det sängen för min älskade lilla fis. Och jag sitter och kollar på melodifestivalen och skriver här.

Vi får se vilka äventyr morgondagen erbjuder. Jag och S har bestämt att vi ska bada med Marwin någon dag nu så vi får se kanske gör vi de imorgon. Eller en dag i veckan.

Har bestämt mig att försöka bada med Marwin varannan vecka eller varje vecka inte riktigt bestämt hur ofta. Vi gjorde det med våra föräldrar när vi va mindre och de va superkul så tänkte börja med något sånt med marwin också. Om vi inte börjar på barnsim eller något sånt som vi gick på innan. Får kolla runder lite.



 



Blev inga bilder när vi va i Lund. Glömde kameran hemma.


14 Februari

Helgen har verkligen varit städa städa städa. Mariwn har varit hos S hela helgen så Haft tid att ränsa allt. Alla skåp i köken städade och organiserade. Byron i hallen. Garderoberna i Marwins rum. Och sen stor skrubbning av hela lägenheten.

Lördagen hade jag brudit hit mina Pojkar på middag. Skulle försöka Woka. Bjöd även med Dennis, Nellie och Nilo. Och även Dennis Hambarg kom. SÅ vi hade fullt liv här hemma och Middagen blev verkligen supergod så de e jag glad för. Äntligen kan jag :D haha. Barnen lekte energin ur varandra och alla gick vid halv 8 tiden skulle jag kunna tro. Då plockade jag undan det mesta och åkte sedan hem till pappa för att kolla melodifestivalen med honom och mamma. JÄVLA SKIT säger jag bara. Blit bara sämre och sämre.

Idag då. Självaste Alla Hjärtans Dag började vid halv 9. Gick upp och plockade undan det sista och gjorde en kladdkaka, innan jag satte mig vid datorn. Satt där ett tag innan S ringde och frågade om vi skulle äta bullar tillsammans. Så jag damsugade och fixade baguetter i ugnen innan mina pojkar kom vid lite i 11. Fick en jättefin rosbuket eller vad man kallar det av dom. Så lycklig och glad man blir för en sån sak. Underbart va de iallafall. Sen åt vi och Sen gick vi in och mös alla 3 i sängen innan vi slocknade allihop.

När vi vaknade blev de lite mys innan dom åkte hem till Marwins farmor för att äta lite. Jag gjorde inte så mycket. Förberädde lite för middagen och lite så. Satt här vid datorn och la in lite bilder på bilddagboken. Gick även och handlade. Hehe. Sen vid lite i 6 kom dom igen. Vi åt middag. Hemmagjorde biffar och potatismos. Mums supergott. Och till efterätt åt vi kladdkaka. :)

Har iallafall haft en helt underbar Alla hjärtans dag. Varit med mina underbar pojkar hela dagen ju. Jag älskar er. Hoppas verkligen att ni vet de.



 

 Jag ville ju lägga in bilder från Lördagen och En på mina pojkar också men de gick inte skit tråkigt. Ska testa igen nu när jag skrivit lite text hehe.

De går inte skit tråkigt. Men ni fick iallafall se mina fina blommor:D Natti natti

7 Februari

Imorse vaknade Marwin vid 7. Var så himla trött så hämtade honom så vi kunde mysa lite i min säng. Men när vi myst en liten stund hördes en smäll mot fönstret i köket. Tänkte direkt på att de va någon som kastade en snöboll. Gick upp för att kolla men ingen va där så gick in i sängen igen. Han 8 gick vi upp. Gjorde välling till lillkillen och Skulle gå ut på altanen. Till min stora förvånan satt en uggla utanför dörren så jag inte kunde öppna. De va ju så klart den som flög in i fönstret. Ringde farmor och farfar för att höra vem man ringer om den är skadad. Vingen låg helt still på marken. Farfar kom ner för han älskar allt som har med djur att göra så han ville fota den. SÅ när han kom och öppnade dörren flög den en liten bit. Han fick lite bilder sen gick han mot den så flög den upp i trädet. Så de va skönt.

Sen har dagen bara försvunnit. Var och handlade på citygross. Behövde mjölk och lite sånt. Nör vi kom hem lagade vi lunch blev bara tråkig korv och makaroner men det gick ner i oss båda. Vi gick in och vilade lite. Stefan kom och busade lite med Marwin när han vaknade och vi snackade lite. Pussar och kramar delades det också ut. hehe. Om jag pussar Stefan så kollar Marwin med stora ögon och vill så klart ha pussar han med:) Så mysigt. Sen tog jag och Marwin på oss och skulle gå hem till marwins morfar och laga wok tillsammans. S stannade kvar och somnade på soffan hehe.

VI lagade wok hemma hos pappa iallafall för jag ville lära mig hur han gör sin wok. Så nu kan jag nog göra de hoppas jag. Sen har vi bara busat och stojat där hela eftermiddagen och kvällen. Ritkgit najs. hehe.

Måste ju då uppdatera lite med Marwin också. Han vet nu vad mamma, pappa och morfar heter med säkerhet. hehe. Sen e han fortfarande lite förvirad med Farmor, Farfar, mormor, morbror och fastrarna. Men de e så sjukt gulligt att höra honom säga de. Och nu säger han Älskar dig på riktigt. Och de så SÅ FINT. Hjärtat dör verkligen. Innan har bara man själv förståt att han sakt de men nu säger han Älskar dig. Och de bästa av allt är när han smyger fram till en helt själv och kollar med sina stora fina ögon och säger mamma, Älskar dig. Något av de bästa som finns att höra. Sen har han lite andra ord för sig med. Badisti tillexempel, ingen som fattar de eller hur. haha. De e iallafall damsugaren. Haha och gräsklippare. Han säger samma till båda. Han har även ett knepigt ord för filiph. kan inte komma på de nu men ska skriva de imorgon:)

Ja de va allt för idag. Nu ska jag lägga in någon bild sen blir de sängen för min del. Nattnatt.



Marwin med mammas boppar som han säger hehe. 

Skulle lägga in fler bilder egentligen men något händer och jag fick bara upp denna bilden. Tråkigt nog. Ni som skulle få se vår fina snögubbe. Hehe.  

Redan Februari

Japps nu va de ju då ett tag sen jag skrev sist igen. Varit fullt upp med olika sjuker hit och dit. hehe.

Men nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen.

Ja vad har då hänt här på senaste tiden. Festade Förra lördagen med Johanna och Ingela. Riktigt trevligt och längesedan. Jag Marwin och S var även på busfabriken på dagen och busade runder:)

Men nu till veckan. Vi har varit hemma hela veckan för Marwin har jättemycket hosta. Skulle egentligen varit på praktik men har fått vara hemma med Marwin. Missat massor men barnen går före. 

Så vi har verkligen haft en slappevecka. Fikade en dag med Jessica och Alexander. Åt lunch hos Farmor och farfar, Varit hos pappa en dag och ätit middag. Träffat Mamma och syster. Varit ute och lekt i snön och gjort snögubbe"måste ju få luft också", varit ute och gått lite med, klippt mig och färgat håret. Ja så lite har vi hunnit.

Igår hade vi en riktigt mysdag. Dagen började klockan 8. Satte oss i soffan och mös innan de blir välling, borstning av tänderna, påklädning och iväg till Marwins mormor. Hos och moster skulle passa lilleman medans jag gick och klippte mig. Och det behövdes verkligen och skönt är de nu. Sen blev de lite fika där hemma innan vi gick hemåt för att vila en stund. Skulle dock inte sova så länge som vi gjorde. Halv 3 vaknade vi. Så hade sovit i 2,5 timmar. ajaj. Hehe. Vi som skulle till unga fräldrar gruppen men de blev inget med de. Så vi mös till de här hemma och gick ut på gården och gjorde en stor snögubbe. "kom på nu att jag aldrig tog foto på den, får gå ut och göra den". hehe. Den står på vår uteplats så. Ida vår granne kom ut och lekte med marwin. Sen följde hon med in och lekte hela kvällen. Så dom hade roligt. Sen blev de badning för lilleman och ida fick gå hem. Sen åkte popkornen och lite mjölk fram så mös vi till rorri filmen innan sängen kallade.

Idag har vi först varit på kalas hos marwin faster. Sen lite mys och så innan vi åt kina mat. Vid 8 tiden kom mormor hit och kollade på melodifestivalen med oss. Marwin dansade och showade som bara den. Så vid halv 10 när de slutade var han supertrött. Så han tvärdeckade i princip. så nu sitter jag här själv och väntar på att sängen ska skricka lite högre på mig:P hehe. nä nu får de räcka för idag. Nu har jag skrivit lite iallafall och hoppas på att bli mycket bättre på dehär.

Nattnatt

RSS 2.0