Torsdag.

Ja idag är det ju då redan torsdag igen. Hinner inte med i svängarna och tiden bara rinner iväg från en. Om ungefär 1.5 månader flyttar vi. Tiden verkligen springer iväg och man börjar bli lite stressad nu. Måste iväg och fixa lådor så jag kan börja packa. För går tiden såhär fort så flyttar vi ju snart:P Och när flytten väll är gjord så måste det packas upp och bli färdigt på typ några dagar. för sen fyller Marwin 3 år.

Nog om det. idag började nya kursen i skolan så nu har man fått träffa sina skolkamrater som man skall gå med fram till sommaren. Också fått reda på att jag verkligen fått sommarjobbet så de är skönt de med. Jag hade ju fått reda på att jag hade fått de men nu har jag fått samtalet som bekräfatar det. Så antagligen får jag mitt sommarschema nästa vecka så jag vet hur mina arbetstider ser ut.

Mycket händer och står i för tillfället. Känns som man inte hinner träffa någon och ändå hittar man på en massa med folk hela tiden. Ändå känns det som man är instängd hemma. Nog bara en känsla man har ibland. Imorgon kommer min pappa hem iallafall:) Ska bli roligt att höra lite berättelser om resan och se hur glad marwin blir av att äntligen få träffa sin morfar igen. Som han har tjatat om honom.

Nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska skriva mer. Kommer ett inlägg nästa gång man känner att det finns lite tid över.:)Jakob och Marwin i granet:)


Nya bilar. Nästan som julafton.

Ja jag har länge velat beställa bixten maqueen bilar till Marwin. För vilken affär man än kommer till så finns inte de bilarna som vi vill ha. Så i förra veckan tror jag det vad så bestämde jag mig för att beställa bilar till honom. Historien blev lite dyrare än vad vi tänkt oss. Men när jag fick se hur glad han blev va det värt de. Han älskar bilarna och vill ha med dem överallt. För tillfället vill han inte leka med dom bixten bilarna han redan hade utan de e bara de nya som gäller. Nu ligger han och vilar och har sin bixtenlåda med bilarna i brevid sig:)

Älskar dig min lille skitunge.

De va alla bilarna som fans i paketen. :)


Tog denna från Jessica.N's blogg

För 10 år sedan

Hur gammal var du?
11
Var gick du i skola? Seminarieskolan
Var bodde du? Landskrona, hemma hos mamma och pappa.
Var brukade du hålla hus? Ute med vänner och hitta på bus:P 
Bar du glasögon? nej
Vem var din bästa vän? Emma.
Hur många tatueringar hade du? Nej lite tidigt isåfall.
Hur många piercingar hade du? bara i öronen.
Hade du varit på ett riktigt party? Nej
Hade du fått ditt hjärta krossat? Då trodde man nog de men nu räknas det inte.

För 5 år sedan

Hur gammal var du? 16
Var gick du i skolan? Selma lagerlöfgymnasiet
Var bodde du? Fortfarande hemma med mamma och pappa.
Var brukade du hålla hus? Ute och röjde på alla möjliga ställe:P
Bar du glasögon? nej
Vem var din bästa vän?  Umgicks mycket med, Jessica.L, Johanna och Jessica,N men även en massa andra.
Hur många tatueringar hade du? Fortfarande ingen.
Hur många piercingar hade du? Navlen och tror även jag gjorde hål i tungan de året.
Hade du varit på ett riktigt party? Japp en hel massa olika.
Hade du fått ditt hjärta krossat? ja..

För 2 år sedan

Hur gammal var du? 19
Var gick du i skola? Mammaledig sen började jag högskolan.
Var bodde du? Landskrona men hade nu flyttat hemifrån.
Var brukade du hålla hus? Hemma med marwin och umgicks med mina vänner.
Bar du glasögon? haha e de så viktigt om man har glasögon eller inte? Nej.
Vem var din bästa vän? Va mycket med Jessica.L och Jessica.N
Hur många tatueringar hade du? Tror inte jag hade någon då heller.
Hur många piercingar hade du? 2
Hade du varit på ett riktigt party? Japp.
Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja

Idag

Hur gammal är du nu? 21
Var går du i skola? Malmö högskola och så Jobbar jag lite.
Var bor du? Hemma i min lägenhet.
Var brukar du hålla hus? Hemma, ute med vänner, lekplatser eller på andra äventyr:)
Bär du glasögon? nej
Vem är din bästa vän?  Umgås mest med Jessica.N, har umgåts en hel del med Dennis och lite med olika. Men allra mest med min prins Marwin:)
Hur många tatueringar har du? Nu har jag 1 :)
Hur många piercingar har du? 2
Har du varit på ett riktigt party? Ja.
Har du fått ditt hjärta krossat? Japp.

Helg.

Helgen har verkligen varit underbar. De ända negativa är att den verkligen bara sprungit förbi.

Fredagen började vi med att fixa en massa. Gick till blomma affären för att hämta blommorna vi beställt. Mamma fyller år i dag och eftersom pappa är i thailand har jag beställt blommor från honom till mamma. och så köpte vi såklart en blomma själv också till henne. Köpte med oss bullar och tårta sen hade vi mys hos mormor med fika och en massa prat. Istället för att gå hem och vila så vilade vi där. Sen gick vi hem och gjorde middag för att sedan gå hem till jessica och jakob för att kolla på film. Men när vi va klara va dom hemma hos my, nemo och fantacia så vi gick dit där och mös lite bebis och snackade innan vi gick hem till jessica för att kolla film. Marwin ock jakob kollade på ice age 3 och jag Jessica och Isabella kollade på en annan film. Gick inte hem fråns sent så marwin slocknade direkt:)

Lördagen hade vi lite mys innan vi gick till granet vid 10 tiden. Lekte massor innan vi begav oss mot stan för att ta en fika med Malin, Alicia och Charlie. Blev en fika på maddes. Barnen va lite rastlösa sen så vi gick till teaterparken så dom kunde springa av sig. blev en massa snack medan barnen lekte. Sen på vägen hem mot oss blev de pölse så vi fick lite mat i magen. Väll hemma hos oss blev de lite snusande på charlie och marwin och alicia lekte med i princip allt:P när dom sen gick vid halv 4. Då hade marwin inte sovit middag än så satte på en film så han fick vilat lite. Medans han vilade städade jag. Dammade, damsög och tvättade golven på 1 timme:) duktiga jag haha.

Sen blev de middag och sen mötte vi upp jessica och isabella för att gå en kvällsrunda. Men Marwin deckade innan vi hade mött upp dom. Så när vi kom hem slängde vi på en film. Vi såg faktiskt hela och vid halv 10 deckade lilleman:)

Idag har vi också hållt igång. Vaknade vid 8 tiden och gå va de full fart Marwin kollade lite tv och åt frukost och jag fixade till mig.. Sen va de hoppis och skuttis för lilleman vid 11. De blir faktiskt bättre och bättre för varje gång och min prins vågar mer och mer. När de va slut blev de bums att vila för att komma i säng i tid på kvällen. När vi vaknade var det strålande solsken ute så vi traskade bort till Marwins pappa för att hämta hans cykel. sen cyklade vi runder lite innan vi cyklade hem till mormor för att äta middag. Blev även lite lek i trädgården med vattensprutan innan vi gick in:)

Och när klockan blev halv 7 cyklade vi hemåt. Marwin är riktigt duktig på att cykla nu. Han susar verkligen fram:) min prins.

Efter en varm dusch, lite kvällsmat och mys deckande han vis 8:)Marwin ut på cyklen för någon vecka sedan.Marwin myser med charlie:)


RSS 2.0