Torsdag

Ja nu var det ett tag sen jag skrev sist. Inte hänt så himla mycket. Mest massa mys och sånt hemma. Vatt ute lite fikade med syrran och mamma en dag och med bara mamma en annan dag och igår fikade jag med johanna. Blivit mycket fikande:P hehe. Men det är gott.


blivigt mycket att man har varit ute nu dom senaste dagarna har ju varit så fint väder. Och så har vi varit mycket hos jessica. Även varit hos mamma och pappa och ätit kinamat. gott. och så gick vi in till tommy och annika och kolla på filmen när hon hoppar fallskärm:) roligt.


Sökt en lägenhet har vi med gjort nu. Så hoppas vi får den så vi kan flytta från dessa grannar och allt trött på dom det och allt. men men. Den ligger inte precis där man vill bo men de duger.


Mammas lille plutt ligger nu på soffan och sover. undrar om han gör de länge. brukar inte kunna lägga ner honom när han somnat men idag gick det. Och vissa andra gånger går det med så hoppas att det börjar ta sig nu så han kan börja sova i spjälsängen snart. :) hehe. plutt sover ju fortfarande i vår säng. men  inte länge till hoppas jag. vist de e jättemysigt att sova med honom men han måste ju lära sig att sova själv.


Själv så mår man faktiskt ganska bra nu, lite förkyld och huvudvärk men annars e det lugnt. :) nu ska jag vila på soffan ett tag jag med. om marwin inte vaknar isåfall ska vi förtsätta städa lite till.


kram och hej



Charmtrollet:)

Kommentarer
Postat av: lovisa

kul med ny lägenhet, var ligger den ni sökt nu ?

är det samma storlek eller ville ni ha större?

Lycka till med letandet.

2008-10-09 @ 18:31:41
Postat av: cecilia

var har ni sökt lägenhet? har ni fått fler lappar och så eller vad är det med grannarna nu då? ni har bara haft problem med dem tyvärr:(

2008-10-09 @ 21:33:29
URL: http://ceciliakronkvist.blogg.se/
Postat av: Tesso

har grannarna klagat mer?? idioter. Var är denna lägenheten då? Förresten, jag läste precis om en tjej som har kopierat bilder på andras barn och lagt upp dom o hittat på historier o sagt att det är hennes egna osv. Så om du kan så märk dina bilder, typ skriv nåt på alla så att folk inte kan sno dom o säga att det är deras. Sjuukt!! men sant

2008-10-10 @ 00:37:54
URL: http://metrobloggen.se/tesso

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0