orkar inte skriva

för tillfället händer det en hel del. har ingen lust alls att skriva, eller jo egentligen har jag men kan inte skriva om det här. de får dagboken jag har i nattduksbordet ta. skulle verkligen vilja skriva här och höra era kommentaret på de som hänt och håller på att hända. men men.

kommer uppdatering imorgon när Marwin sover på dagen för nu vill nog lilleman med sova och de vill jag med så vi ska gå in och lägga oss.

nattinatti

Kommentarer
Postat av: Josefine

Så känner jag också ibland, att jag liksom ska behöva hålla tillbaka det jag egentligen vill få skrivet. Men det gjorde till slut att jag tröttnade på att blogga- För ett tag sedan började jag igen, men då bestämde jag att den ska vara lösenordsskyddad, så att jag kan hålla reda på vem som kan läsa. Det känns liksom bättre då. :) Det kanske vore något för dig?Måste passa på att säga att jag gillar din blogg och har läst den rätt så länge, sedan du blev gravid ungefär (och lite innan det). Det känns så kul att få se fina Marwin, hur han växer och så!Om du skulle ha lust att kika i min blogg, är det bara att maila om lösenordet. =)Kram.

2008-09-06 @ 11:46:02
URL: http://stillwaters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0