Ny vecka.

Ja nu e de ny vecka och Marwin är sjuk igen:( Inget roligt alls. Han vaknade i natt vid halv 6 Kokhet så tog tempen och vist hade han feber 39,2. SÅ synd om honom men han e pigg ändå men gnällig och sover mycket. 3 gången han sover nu sen halv 6. Men man ska ju sova mycket när man har feber sägs det. Denna veckan består av att finputsa lägenheten med tavlor och sånt. Ska sy upp lite gardiner och så. Alla kartonger är nu upppackad iallafall bara 2 katronger som ska ner i källaren och skötbordet för de har inte kommit ner än.

Idag skulle vi egentligen gått en sväng med jessica och jakob men blev inget för marwin är ju sjuk. så har plockat undan lite och fixat här hemma istället mellan marwins sovningar.

Imorgon kommer min syster hit och kollar på lägenheten:D Skulle egentligen fikat efteråt men de blir inget nu när marwin är sjuk. Så vi får väll fika något här hemma istället.

Onsdag ska vi på begravning till min moster:( vill inte, vill inte ta förväl nu. :( Vill inte tro att det är sant. Men jag hoppas och tror verkligen att det blir n fin begravning och många tårar kommer falla.

Torsdag blir det förhoppningsvis en runda ut. åå vill ut och gå.

Helgen blir massor av mys iallafall. Skriver mer sen.

Va föresten på babysim igår riktigt roligt va de. marwin älskar verkligen att bada. Och han dök 3 gånger och det gick jättebra:D

Hej sålänge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0