Ännu en underbar dag.

Japps det har vi verkligen haft.

Idag gick vi upp i tid. Halv 8 låg vi på soffan och mös med lite barnprogram och välling. Sen gjorde vi inte så mycket mer än busade och mös, plockade undan lite med. Vid halv 9 kom delle hit, som fyller år idag, "Grattis, vi bjöd han på bullar och det blev en mysig och riktigt god frukost. vid 11 tog vi på oss allihopa Jag, Snutte, Delle och Marwin och åkte ut till Jonas "kommer inte ihåg vad dom kallar honom" där mös vi i hans trädgård hela förmiddagen sen åkte vi in till stan igen och åt pizza.

Innan vi skulle på kalas till lille Nilo:) Massor av grattis till dig med:) liten blir nu stor. När vi kom dit var där folk och nilo öppnade presenter som han inte var riktgit intresserad av. hehe han ville hellre busa. Men vi va där och snackade med folk och barnen lekte.

Sen kom delle och hämtade oss och vi åkte hem och käkade jodgubbar. Massor av bus och lek är där i min lille plutt HELA tiden. 

Kitty och rolle kom en runda. Marwin badade på uteplatsen och busade med alla. Sen kom dennis med vårt hemmabio som han och S bytt. Satt och snackade lite med honom och satte in det. 

Jag var så sjukt varm så jag och Marwin cyklade hem till pappa och badade och åt grillat. Marwin älskar att bada hehe riktigt badanka och dyker gör han med. Mammas lilla vattnedjur. riktigt mysigt. S är på fest hos delle som då har fölsefest orkade själv inte följa med:P hehe.

När vi skulle hem somnade marwin som en stock i bansitsen på cyklen så när vi kom hem fick jag bara ut han klä av han byta blöja och lägga han i sängen och han sov verkligen som en stock hehe. Lilla trötter efter en lång och varm dag.

Nä nu ska jag bjuda er på lite bilder från idag.

  



 



 



Kommentarer
Postat av: tilda

silka små charmknuttar ni har (;

jaha ojdå, hoppas allt e ok iaf.. det blir ju lätt strul med hundar (spec tikar) när där kommer in barn i bilden. kramkram

2009-06-28 @ 11:24:31
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: tilda

jo det kan ju bli så när hunden kommit före barnet så att säga...men det brukar bli bättre ju äldre barnen blir, så hoppas det löser sig för er och att ni inte behöver göra av med henne (: kram

2009-06-29 @ 00:22:10
URL: http://tiiiildas.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur får du in bilderna så? :S Får aldrig rätt på de..

2009-06-30 @ 19:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0