Jahapp då ska man försöka skriva lite igen

Ja har nog inte allt för mycket att skriva men tänkte ändå slänga in några rader här. Igår gick jag och marwin hem till mamma och åt frukos. Köpte bullar och sånt med oss. Sen fikade vi på en vaniljbulle:) mums. Jag älskar vanilj. :P Sen blev lilleman trött och vi tog på oss och gick hemåt väll hemma kom marwins farmor och hälsade på. Han inte träffas så länge för vi skulle ju på babysim. Men hon han mysa lite och så fick han en tigerskjora ett par byxor och 3 par strumpor till av henne. ja och hon fick se han gå i sina skor som hon köpte till han i lördags. Rolle kom och hämtade mig och marwin och körde oss till babysimet. Vi badade och marwin bara älskar det. skrattar, sprallar och plaskar som en tok. Han fick även pröva på ett nytt dyk. Och han fixade det galant:) Nästa gång är sista gången men han är anmäld till nästa kurs med som börjar redan veckan efter:) Mys. Jag älskar det och marwin älskar det. kan det bli bättre:P Sen kom vi hem och mös och hela lilla familjen begav sig till citygross för att handla mat. Marwin gick ute för första gången i sina skor:) med hjälp av mig så klar men han gillade det. att slippa sitta i vagnen :P Men han gillar sin vagn de va inte så jag menade:P hehe.

Idag har vi varit i stan bytt strumporna han fick till mindre storlek och gick en sväng skönt va de. Sen har vi bara myst hela dagen lekt busat och haft oss. :D

Massor händer nu i utveckligen. Marwin börjar sjäppa bordet och sånt när han står mot det och kan stå en stund själv. men bara några sekunder innan han kommer på att han itne håller och tar då tag i saken han stod mot igen :P han e mammig igen. riktigt mammig emellanåt och kryper fram till en och klättar upp i famnen och läger huvudet mot axlen och säger mmm. hehe åå vad jag älskar denna lille pojk. Kan inte fatta att han är min MIN MIN MIN. Åååå känslan är obeskrivligt denna underbara pojk ska leva med mig resten av mitt liv. åå KÄRLEK till 100000000. Och han är min MIN son, mitt liv, mitt allt, min stora kärlek, Lyckan i mitt liv, åå ja går asså inte att förklara. För den är obeskrivlig kan sitta här och försöka och försöka men kommer hela tiden på att vad jag än skriver eller hur jag än försöker förklara det så går det inte. Marwin du är mammas allt mamma kommer aldrig någonsin att kunna förklara min kärlek till dig Mamma älskar dig så högt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0