22 November

Hejsan.

Har tyvärr ingen dator längre:( den har gått sönder. Riktigt jobbigt och irriterande men kan inte heller lämna in den än för håller på att få ut alla bilder ur den. Så kommer bli på fredag som den lämnas in. Hoppas på att dom fixar det.

Så kommer inte bli så mycket skrivande från mig på vardagarna. Har ju S dator när han är hemma på helgen så kan slänga in något inlägg då.

Helgen har varit skön och lugn. Slappat mycket och haft riktgit mysigt. I går var vi på kalas till min kusin. Mycket gott och massa folk. Roligt och marwin gillade det. Älskar att få mycket uppmärksamhet.

Idag skulle vi egentligen till kopparhatten och gå i skogen, fika och ha familjemys. Men blev inte riktgit så. Vaknade till regn och har regnat nästan hela dagen. Tråkigt. Så vi har städat lite gran, varit och handlat och gått runt i vår lilla stad lite. Sen blev de vila. :) hehe alltid skönt. För lillkillen fick för sig att man ska gå upp kvart över 6 idag hehe. Sen när vi vaknat och piggnat till lite så blev de försenad lunch, Marwin favorit, Korv med makaroner hehe. Mums. När jag stog och lagade det ringde Jessica.N och frågade om vi skulle med och gå lite. Så det gjorde vi när vi ätit gick lite i stan innan vi gick hem till henne. Marwin kollade på Jakobs bilar och vi snackade lite innan vi gick hemåt igen. Marwin som inte riktigt är så kry somnade såklart. Han har lite hosta och så. Så passade på att å in om citygross innan vi gick hem och mös och busade med Pappa. Marwin Pappa då :P Sen blev de middag stekta nudlar med wokgrönsaker och vårrullar.:) mums svingått.

Marwin som bara älskar att bada hoppade i badet och lekte så roligt att sitta och titta på alla konstiga ideer han har för sig. Och det är aldrig tort i badrummet när han varit igång. Allt är dyngsurt.

Marwin somnade ändå vid 20 över 7 för han va riktgit trött. Så jag har bara slappat, plockat undan lite, Snackat i tele och liknande:P hehe.

Nä nu räcker det för mig. Natti Natti.


Kommentarer
Postat av: charoline

vilken mysig blogg du har

2009-11-23 @ 13:06:39
URL: http://charolicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0