8 November

Hejsan. Nu va de då ett tag sen jag skrev igen. Inte riktigt haft tid eller lust att skiva. Vet inte heller riktigt vad vi gjort förra veckan, haha. Vi har mest myst lekt varit ute och så. Marwin var med i skolan i onsdags när jag va på handledning av tentan. Han sov i och för sig hela tiden men ändå. Torsdagen vad det skrivning av tentan sen ut på lekplats och på kvällen åt vi middag hos morfar. Gott och Marwin gillar att åka dit. Skola på fredagen och på kvällen var det lite fest hemma hos jessica.f som fyllde år. Grattis i efterskott :P igen. haha. Iallafall vi snackade drack och sjöng en massa singstar. Riktigt skoj va de.

Fick sovmorgon på lördagen, riktigt skönt längesedan man sov ända tills 11:P hehe. marwin fick mat och sen somnade vi 12 och sov till halv 2 haha. Skönt. Sen va jag så uttråkad att vi gick till granet och träffade Malin och Alicia och lekte där innan vi gick hem och gjorde middag. Köttbullar potatis och brunsås. Mums. Delle kom och åt och dennis och danne kom sen och satt och snackade. Marwin tyckte de va skitkul och lekte för fullt och apade sig massor:) hehe. min lilla skitunge.

Idag har vi inte gjort så himla mycket heller. gick upp och lekte och busade innan vi plockade undan och damsugade. Rätt skönt när de va gjort. "men nu ser det ut som fan igen". Vi gick ut för att få lite frisk luft, skönt. När s vaknade fick han ett kort av Marwin. Det är ju fars dag:). Mysigt. De blev bus och mys innan vi ät lite gröt sen blev de sängen. När lillen vaknade va han hungrig igen så han fick korv. det älskar han. Sen lekte vi innan vi tog på oss för att gå hem till morfar och äta. roligt hade vi där hemma iallafall hehe. Marwin fulade sig och gjorde massor av miner och alla skrattade. då tyckte han de va ännu roligare och fortsatte:) hehe. Sen gick vi hem och möss lite innan pojkarna gick in och la sig. S somnade nog för de va några timmar sedan dom gick in i sovrummet:P haha.

Natti Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0