18 Oktober

En helt underbar söndag.

Ja de har det verkligen varit, Dagen började vid kvart över 8 då vi låg och mös lite i sängen. Vi gick upp och Marwin fick kolla på Rorri medans jag fixade välling och sånt. Vi mös och busade lite på rummen och vid 10 gjorde vi ve oss och cyklade till jg.s för att handla fika innan vi cyklade vidare till granet där vi lekte busade och fikade. Där va en flicka som Marwin lekte med. Gungade klättrade på klätterställningarna, cyklade och grävde massor. Byggde även ett stort sandslott.

Vid halv 12 cyklade vi hem för att äta lunch och vila lite. När vi vaknade vid kvart i 2 busade vi på rummet och lekte nog med precis alla Marwins leksaker. VI hade superkul. Byggde med klossarna, riktigt duktig har han blivit på det med:) Körde med bilare och hoppade i sängen :P ja egentligen får man ju inte de men lite undantag får man ju ha:P När marwin satt och ritade i köket passade jag på att plocka undan lite. Ja vist han tycker de e roligt att rita men kritorna verkar ju verkligen vara goda. Japps ritar lite, smakar lite och så vidare, Hehe.

Vid 3 tog vi på oss igen och i och med vi lämnade vagnen hos morfar igår så tog vi bussen upp dit. Men innan vi gick hem till morfar gick vi upp på lekplatsen på gröningen som ligger där inärheten. Där var också en flicka som marwin lekte med. Sprang runt i gångarna som finns i buskarna:) hehe det tyckte han var jätteroligt. Och lekplatsen där var i lagom storlek så Marwin kunde leka där. halv 5 va vi hemma hos morfar och lekte både inne och ute. Spelade fotboll med morbror gjorde vi med och de va riktgit kul. Marwin börjar bli duktig på de så han kanske blir ett fotbollsproffs? hehe. Nä men innan han han velat kasta den hela tiden men nu sparkar han för fullt.
Vi åt även middag där hemma schnitzel mums. Det är så himla gott. Sen gick vi hem för att bada busa lite, marwin fick kolla rorri och sen va de välling och sängen.

Ja som jag skrev så kollar Marwin på film. Rorri och han älskar den han skulle helst vilja kolla på den hela dagen skulle jag kunna tro. Men de får han inte för mamma. Lite på morgonen och kvällen kan vara okej men inte mer. Vill ju helts inte han ska kolla för mycket. Ni som har barn i samma ålder kollar era på tv? och hur mycket?

Marwin går balansgång. Roligt:)


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag sätter på tecknat på morgonen till Neo som han kan titta på medans han dricker välling. Han brukar vara ganska så pigg när han vaknar så han bestämmer själv att sluta kolla efter han druckit upp.



Sen brukar han få mysa en 20 minuter framför Rorri på kvällen så att han kan varva ner.



Därför är Rorri avsnitte så bra med, dom som bara är ca 10 - 15 minuter. Så behöver man inte stänga av mitt i filmen.

2009-10-19 @ 22:43:35
URL: http://neo070902.blogg.se/
Postat av: therese

elly kollar mkt film o så på morgonen o en stund efter dagis men danny sitter nte ner o kollar film precis som att de inte intresserar han eller så...han vill springa runder o busa o ha sig.. film vad e de? haha



2009-10-21 @ 00:55:13
URL: http://ellydanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0