2 Maj

Nu är vi inne i min älskade månad maj. Sommaren är påväg och bara 14 dagar kvart till min födelsedag. Blir dock inget märkvärdigt. Bara ännu en mysig oc skön dag med min underbara prins och familj:)

Skriver lite om lite olika dagar nu dom senaste dagarna som jag kommer ihåg.

24 april: Var vi ute mest hela dagen. På kvällen. Bjöd vi hem Jessica och Linn på grillat. Så vi hade lite mys här hemma först innan vi beav oss ut på en kvällsrunda i det fina vädret. Marwin sprang och busade på stranden medans vi fotade. Riktigt mysigt. Sen gick vi en sväng till innan vi gick hem.

Sen har det varit lite dagis och lite skolan mellan ledigheten. Varit ute lite på gården och lekt. Sprungit lite i stan och varit på lekplatser. Ätit middag hos pappa/morfar i onsdags och lite smått. Varit lite halvkast väder men varit ute massor ändå.

30 april. Valborg. Spenderades först hemma. Massa mys och bus innan vi gick ut en sväng på gården och grävde och cyklade. Vid 12 gick vi in för att vila lite och sen sov vi länge. För länge. :P jag vaknade vid 2 tiden men marwin vaknade inte fråns vid lite över 3. Men utvilade va vi. Vi gick en sväng på tivolit och marwin fick åka karusell. Vi skulle hem till pappa/morfar och äta god mat också så dit traskade vi sen. Blev grillat. Mums. Va bara jag pappa, mamma och marwin. Riktigt mysigt. När klockan började närma sig halv 7 körde pappa oss ner till bålet så vi han dit i tid. Kollade på när sommar mötte vinter, dom tände ju såklart brasan också men fick ingen riktig eld på den medans vi var där. Sen gick vi vidare. Sofie, Jessica, Jakob, Nemo, Micke, Linn och Liam var också med. Vi gick en runda på tivolit också så marwin och Jakob kunde åka karusell innan vi gick hemåt.

1 Maj. Var vi först hemma innan vi mötte Jessica, Jakob och Nemo nere i stan. Gick runder lite där innan vi gick hem hit så barnen kunde leka. Busades en hel del och så åt vi korv, bröd och pasta. Mums. Sen när dom gick så mös vi mest innan de va sängen.

Idag skulle vi egentligen till järavallen men blev inte så. Vi tvättade mellan 7 och 12. Men inne satt vi inte. Var ute på gården och lekte mellan besöken i tvättstugan. Marwin busade med ida och hennes storasysters dotter novali . och hoppade även på studsmattan här ute på gården. Vid 1 tiden gick och mötte Jessica och jakob för att gå till Karlslund. Där blev de en massa bus och lek mellan barnen. Stefan och delle kom också och bussade massor. En helt under bar dag. Var där ett bra tag. Fikade och mös av vår fina sol som varit framme idag. Matade djuren också för den delen. Sen när klockan började kalla middag så gick vi till netto för att handla smör och lite så sen hem till jessica för att göra middag. Men mitt i stekandet och kokandet så gick stömmen som för många andra. Jobbigt. Men så de va bara att vänta snällt. men barnen hade roligt och lekte på jakobs rum och vi sat och snackade. Stömmen kom sen tillbaka vid 7tiden så då blev de middag. När vi sen skulle klä på oss och gå ut hade barnen superkul i Jakobs sackosäck. skrattade hoppade och busade som bara den med varandra:D superkul att dom trivs så bra ihop. Blev lite foto på solnedgången innan vi begav oss hem. Lilleman somnade dock i vagnen när vi gick ut. hehe så han såg ingen solnedgång.

Nu ska jag snart nanna. Natti

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0