Busfabriken och lite annat

Ja nu va de ju då ett tag sen jag skrev igen. förstår inte hur dålig man kan vara på att uppdatera. Hänt en hel del den senaste tiden. Vi har försökt hitta på så mycket som möjligt. Varit ledig ett tag också ju :) skönt.

Men detta inlägg tänkte jag skriva om när vi va på busfabriken. Vi tog en heldag och åkte buss till stationen. Jessica nellie och nilo åkte också med oss och vi klaffade det hela någerlunda bra. Vi fick vänta lite på stationen för att sedan komma på tåget. Vi kom till hbg och bussen kom typ 5 minuter efter vi kom dit och sen va vi på busfabriken:) skönt. Vi fick dock stå i kö 45 minuter innan vi fick komma in och leka. Jessica och jakob mötte upp oss där för dom körde bil.

Barnen lekte och stojade massor alla på olika håll men också tillsammans ibland. :) vi hade iallafall det jättemysigt och en lunch åt vi också där. Kommer verkligen att göras om.. efter lunchen lektes det lite till innan vi var helt slut allihopa. Så vi gick ut för att ta på oss och gå till bussen. Vinkade av jakob och jessica som skulle köra och begav oss mot bussen. Den kom efter 3 minuter så tur hade vi där med. Marwin somnade som en stock i famnen på mig för han hade inte sovit någon middag. Fick bära han till tåget som redan stod inne när vi kom fram:) Så de va bara att kliva på för att komma hem.. Väll hemma dog vi i princip trötta som fan och sletna:). men men sånt som händer. tror vi gick ut och gick en runda men kommer inte riktigt ihåg haha:P

Men men vi hade superkul iallafall.

 


 

 

 

 

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0