20/4 och 21/4

Ja lat var jag igår och orkade inte göra något inlägg men idag kommer det ett istället.

20/4: Marwin var inte alls sugen på att pyssla så det fick vi stå över. Så istället blev det en runda till granet. Där lekte vi ett tag. Han träffade samma flicka  "som vi lekte med dagen innan" och hennes lillebror. De lekte på den stora klätterställningen och hade superroligt. Det är kul att barn aldrig har problem med att leka med andra. De kan i princip leka med vem som helst.

Efter ett tag skrev Kire att han hade kommit hem så då cyklade vi dit för att hämta min systers gitarr. Ska öva lite på den här hemma under tiden när man inte är i skolan så man blir lite bättre. Vi cyklade sen hem och lekte på gården och lagade middag. Min granne Sofia har blivit en kvällsrutin att sitta och snacka med på gården. det är helt underbart.:) Sen blev de sängen. Efter en lång och trött dag.

Idag vaknade vi lagom. tror klockan var halv nio när vi sparkade igång dagen. Blev lite frukost innan jag hoppade in i duschen och sen gjorde vi ve oss. Vid halv 11 gick vi och handlade fika och sen mötte vi Kitty för att gå och fika nere vid halvmånen. Men innan vi gick dit matade vi ankorna och svanen i vallgraven. När vi sen kom ner vid havet lekte Marwin på lekplatsen och vi satt och snackade en hel del. Superskönt väder har det varit idag. När vi fikat i massor och lekt gick vi ner vid stranden för att känna på vattnet. Där lekte Marwin med en flaska och tyckte det var himla kul. kastade en massa sand i havet och hade kul ända tills han snublade och fick vatten på nästan hela benet. Då var det bara att ta med sakerna hem för att byta kläder. När vi gjort det gick vi ner till stan och åt på oliver. Marwin somnade i vagnen och vi gick lite i affärerna. Blev ett par solbrillor en bikini överdel en tröj/tunika och ett par jeans som går till knäna. När vi shoppat färdigt gick vi hem till Kitty för att hämta hundarna.

Vi vandrade då ner mot hundrastgården vid stranden och spederade nog en timme där. Marwin sprang och jagade hundarna och vi flabbade. Stefan kom också och snackade. När Marwin ville vidare gick vi till granet och lekte lite där också innan vi mötte upp Rolle vid don pedro för att äta lite pizza. Vi satt på uteserveringen och de va verkligen skönt. Älskar när man kan börja äta ute. :) Vi åkte sen bil därifrån ner till oss för männen skulle lasta lite saker och vi väntade här sålänge.

När männen var klara begav vi oss bort till lägenheten dit vi ska flytta. Vi skulle lasta in lite saker som ska förvaras där tills vi flyttar in. Älskar lägenheten och blir mer förälskad för varje gång vi ser den. De ända negativa är att jag flyttar ifrån en helt underbar gård med underbara grannar. Men sånt är livet tyvärr. Tror ändå att vi kommer trivas superbra i den nya.

Marwin somnade gott när vi kom hem och jag har snackat lite med sofia. :)

Onsdagen den 20 april:
  
Torsdagen den 21 April:
    

Kommentarer
Postat av: Replica Watches

www.watchsuk.co.uk is now happy to announce the option for customers to fit their replica watches with authentic Belgium grade diamonds from 0.5 to 2.00 carats on the bezels and casings of the watches. All diamonds come with a certificate of authenticity from GIA and can be verified worldwide.

watchsuk.co.uk provides Replica Rolex Watches of major brands names fitted with cutting edge machinery from UK and highly sophisticated Swiss movements and Austrian made tourbillon movements.

Watches at watchsuk.co.uk come with a 1 year warranty with 7 days money back and vigorous quality control procedures to ensure all watches arrive to customers with no defects and damage.

2011-11-01 @ 07:02:54
URL: http://www.watchsuk.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0