22/4 Fredag.

Idag har det hänt en hel del.

Vi gick upp vid 8 tiden och det första Marwin sa var att han ville ut och cykla. Men de kan man inte göra direkt. Så vi tog på oss och gjorde ve oss. Köpte lite fika på city gross och mötte sedan upp Jessica och Jakob. Vi gick då till lekplatsen vid Svarvarens förskola. Där lekte barnen litegran innan vi gick ner till oliver för att köpa glass.

Sen sprang barnen och lekte med varandra medans vi fotade blommor och snackade. Gick vid havet och hade det mysigt. Vid 2 gick vi till kina resturangen för att äta lunch. Var verkligen jättemysigit.

När klockan närmade sig 3 gick vi hemåt och ut på gården. Min syster, Elias och mormor kom för att lämna påskägg till Marwin. Han blev verkligen överlycklig. Jag gav också mitt påskägg då för ville inte ge de på morgonen i och med jag stoppat i lite godis. Vi busade på gården och Elias och Marwin spelade fortboll. Andra fick inte vara med. Blev även lite vattenkrig och alla barnen på gården va helt dyng sura. Förutom Marwin för han fick bara lite vatten på sig. Han gillade mer att spela fotboll. hehe. Snack med grannen blev det också. Sen kom min farmor också för att lämna påskägg och ännu mer roligt blev det. Morfar ringde också och ville komma på kaffe så de fick jag gå in och sätta på. Så vi mös ute på gården hela eftermiddagen. Ända till vi gick in och vilade 10 minuter på soffan.

För vid 6 kom Stefan och hämtade oss för att åka ut till Marwin farmor och farfar för att äta middag. Grillat blev det där och det va riktigt gott. Mmmm. Snack och bus blev det där. Men Marwin var rätt så trött så blev lite Dora på tv:n med. Han fick ett påskägg av farmor och farfar också så lite godis ätande blev det där också. Sen åkte vi hem.

Va ju tvugna att packa ner kläder och sånt till imorgon när vi åker till Lalandia. Marwin ser verkligen fram emot de så ska bli himla skoj.

Marwin började äta godis för någon vecka sedan. kanske 4 veckor sedan. Han får bara på lördagar "undantag idag för alla påskägg". Men han är inte så intresserad. Smackar lite och vissa gillar han inte alls, vissa fastnar i tänderna, andra är starka och villa är för hårda. Han har så många saker att säga om det men han smakar och tycker det är gott men äter inte alls mycket. :) Så de är jag glad för.

Väldigt kort och tråkigt inlägg men orkar verkligen inte skriva idag:P haha. Nu ser vi fram emot två nätter borta och 3 dagars njutande:) Hejsvej.

kommer kanske bilder i ett annat inlägg efter detta. Om jag orkar lägga in bilderna på datorn hehe.


Kommentarer
Postat av: Tesso

Det var jättemysigt att hälsa på er:) Du får ta dig ork att lägga upp bilderna från Lalandia iaf!

2011-04-25 @ 18:00:54
URL: http://tessosan.blogg.se/
Postat av: Replica Watches

www.watchsuk.co.uk is now happy to announce the option for customers to fit their replica watches with authentic Belgium grade diamonds from 0.5 to 2.00 carats on the bezels and casings of the watches. All diamonds come with a certificate of authenticity from GIA and can be verified worldwide.

watchsuk.co.uk provides Replica Rolex Watches of major brands names fitted with cutting edge machinery from UK and highly sophisticated Swiss movements and Austrian made tourbillon movements.

Watches at watchsuk.co.uk come with a 1 year warranty with 7 days money back and vigorous quality control procedures to ensure all watches arrive to customers with no defects and damage.

2011-11-01 @ 07:02:30
URL: http://www.watchsuk.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0