Lalandia 23/4-25/4

Ska kortfattat skriva lite grann om vår underbara helg i danmark. Vi besökte som sakt Lalandia och det var en helt underbar resa. vi var framma där vid 1 tiden. Då blev det handling och lite lunch innan vi besökte monky tonky land tror jag det heter. Det är ungefär som busfabriken men mindre variant och även utomhuslek. Där lekte vi tills det var dax att hämta ut nyklarna till stugorna. Vår stuga låg absolut bäst. Första stugan efter vägen till badet och liknande så de var helt underbart. Vi packade upp lite och fixade innan de va dax för en sväng på badet. Badade massor och Marwin verkligen älskade det. De stora poolerna och allt man kunde göra där. Alla olika rutschkaner och han till och med åkte den ena helt själv. Stefan stod där nere och tog emot honom och jag släpte ner honom när det blev grönt. Snacka om att han va stolt. Sen åkte han dem andra själv med men då åkte vi precis bakom. Man släpte honom så han åkte ungefär 3-4 meter framför en. På badet blev det iallafall lite fika och massor av snack med alla som var med. Vi va 3 par, Dennis.H och Marwin såklart.

När vi badat klart blev den sen grillning borta hos grannarna:P hehe dom som va med såklar. De bodde typ 3 längder med stugor bort så de va helt perfekt. :) massor av skoj och Marwin charmade oss alla. Han busade mest med Emelie och Kevin. Sen blev det fotbollsspel också.

Jag och Marwin gick bort till vår stuga vid halv 11 och somnade gott medans de andra drack lite och snackade vidare.

Vaknade i någerlunda tid. Jag och Marwin gick upp och åt frukost och packade ihop våra badkläder och liknande. Martin och Kevin kom sedan in om för att väcka Stefan och Dennis. Vi gjorde ve oss och fixade och gick sedan till badet och badade. Verkligen helt underbart badställe. Marwin älskade det och vi badade överallt hela tiden. Han ville absolut inte sitta still. Men lite glass åt vi och sen blev de badning igen. Vi åkte rutschkaner så man nästan hade skavsår på ballarna. Men roligt hade vi. vid 2 var det dock dax att dra sig tillbaka. Det blev tidig grillning vid 3 och gott va det. Vi spelade boll lekte på lekplatsen och hade allmänt skönt.

Jag och Marwin lämnade dom andra vid stugan. Vissa sov middag och andra latade sig. Vi gick då in till getterna och hästarna. Marwin fick rida på en svartprickig häst. Och gissa vems häst de va. Jo självaste pippis "enligt marwin då" hehe. Han va så stolt över det:P hehe. Sen klappade vi getterna. Där va säckert 20 bebisgetter marwin gillade att hämta gräs till dem och han till och med satt med dom i knät. Sen gick vi för att göra ve oss. Vi skulle ut och äta Pizza och Pasta buffé. Så vi hämtade upp dem andra och gick mot resturangen. Supergott va de och satt länge och tryckte i oss mat. Där va också en jättefin salladsbuffe som var smaskens, Man fick även göra sin egen glass som efterrätt. Gottgott. Sen efter va vi i spelhallen och van lite poäng för att senare kunna byta ut de till något fint.

bowling hade vi bokat till kvällen och det var verkligen en höjdpunkt för Marwin. Han va helt till sig för att få spela och så himla lycklig när han slog ner dem. Så underbart att se sitt barn så lycklig. <3

Kvällen avslutade senare med lite mer spel i hallen och sen hem i stugan för mys.

Måndagen Försov vi oss. Skulle lämna stugan vid 10 och vaknade 9. Men vi han med allt. Vi packade och sedan städade vi av innan vi lämnade nycklarna. Vi stack sen till badet och spenderade någon timme där. tjoade och tjimade så vi var helt slut efteråt. Sedan sa vi hejdå till lalandia och körde mot köpenhamn för att gå i stan några timmar. Hittade dock inte många affärer som var öppna men va skönt att bara gå. Vi hörde på en man som spelade musik och var riktigt duktig. Han trummade, spelade gitar och munspel, och några instrument till samtidigt helt själv. Han sjöng också såklart. Där var också en man som sprejade tavlor med sprayfärg han va skitduktig så vi var ju bara tvugna att köpa en tavla. Kommer bild. Sen åt vi lite mat innan vi rullade bilen hem och alla var lagom trötta.

Detta var vår underbara helg på lalandia. Väldigt kortfattat jämfört med allt vi gjort men bilderna får tala litegrann:)


Kommentarer
Postat av: Moster Therese

Som sagt, låter som en otroligt underbar helg! Kul att han fick rida på Pippis häst, hihi:)

2011-05-04 @ 13:34:23
URL: http://tessosan.blogg.se/
Postat av: Replica Watches

www.watchsuk.co.uk is now happy to announce the option for customers to fit their replica watches with authentic Belgium grade diamonds from 0.5 to 2.00 carats on the bezels and casings of the watches. All diamonds come with a certificate of authenticity from GIA and can be verified worldwide.

watchsuk.co.uk provides Replica Rolex Watches of major brands names fitted with cutting edge machinery from UK and highly sophisticated Swiss movements and Austrian made tourbillon movements.

Watches at watchsuk.co.uk come with a 1 year warranty with 7 days money back and vigorous quality control procedures to ensure all watches arrive to customers with no defects and damage.

2011-11-01 @ 07:03:12
URL: http://www.watchsuk.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0