Lördag 16/4

Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Dagen började med mys för mig och prinsen, dusch och bad så vi va rena och fina till dopet. Japp idag har Marwins kusin charlie döpts. Ett himla fint dop och trevligt efter.

Vi va i örjas lokal och fikade och mös. Charlie va glad hela tiden och sov en liten sväng. Marwin och Alicia busade runder och jagade varandra. Marwin har nog "skadat" sig 100 gånger idag. Minst 3 gånger i lokalen. En gång i morse och en gång nu ikväll som jag kommer skriva om mer längre ner.

Vi åkte sedan hem för att vila lite inför kvällen. Och vid 6 kom Stefan och skittestille hit för vi skulle grilla. Vi skulle varit fler men räkola bråkade med bruden sin så dom kunde inte komma, sen skulle han komma själv men han somnade nog på vägen:P hehe. Och kitty och rolle kom inte heller för dom hade annat för sig. Men vi hade ändå trevligt ikväll. Marwin har busat runder med skittestille och tror nästan att det är så att Marwin har hittat en bästa kompis. Vi grillade iallafall och spelade lite fotboll, snackade skit och pojkarna drack lite öl.

till saken när lilleman trillade. Vi va där ute och grillade och Marwin åkte rutschkana. Han måste ha missat ett trappsteg för han dönade ner med huvudet före. Så han har skrapat både näsa och panna. Han ser lite ut som rudolf med röda mulen nu. Min lille prins. Tror han växer en hel del nu. För de andra gångerna som han skjutit lite på längden har han blivit väldigt klumpig. Han har korta perioder när han är det när han växer. Men men. De går nog över. Om inget annat så till nästa vecka för de brukar hålla i sig några dagar.

När vi grillat och ätit blev de lite godis och chips och en film.

En helt underbar lördag helt enkelt.

Får lägga upp lite bilder på dopet imorgon. orkar inte nu. Nattinatti

Kommentarer
Postat av: Tesso

Naaw lille plutten, gulligt att han blir klumpig när han växer;P

Haha va är det för namn på era kompisar, Räkolle och skittestille?? Hahaha!

2011-04-19 @ 08:50:58
URL: http://tessosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0